barndomsvännen <3

sarah och jag har kännt varandra sen blöjan, hennes pappa och min pappa var bästa kompisar när vi var små. så när dim träffades så träffades vi och så blev vi bästa vänner. vi har gjort så sjukt mycket saker tillsammans, vi har sprunig runt på grönan som små tokar medans våra pappor satt och drack öl, vi har varit uppe i åre och åkt toll norge och tittat på nått? vet inte va vi gjorde där men vi va där, vi har varit i stöten med hela tjocka släkten (hade aldrig åkt skiodor förut det va kul att lära sig) vi firade nyår där uppe, eftersom våran släkt är typ jättestor så har vi varit på massa dop tillsammans, alla sleep over som vi köpte jätte mycket godis och chips och cola haha vi var små tjockisar när vi var små (fast det är vi nog fortfarande också) :p vi firade millenium 2 på söderby, tälting massa med gånger, ja ni fattar vi har gjort allt tillsammans :) men en dag blev det strul och vi började bråka och det va så vi tappade kontakten jag vet jätte ledsen för jag hade förlorat mig bästa vän, för jag hade inte så många vänner när jag var liten och du vara min ända sanna vän. men nu har vi tagit upp kontakten igen och det är så sjukt roligt för även om vi inte har pratat på hur länge som helst så tycker vi fortfarande om samma saker, vi lyssnar på samma musik, vi har samma klädstil, vi tycker om samma mat, det är så kul att vi forfarande är oss lika fast vi har blivigt äldre, vi båda är korta och vi pratar likadant vi passar perfekt :) du kommer alltid vara min barndomsvän och jag kommer alltid älska dig, jag kan prata med dig om allt gumman <3

här kommer nåra bilder på oss, dom är inte fina för jag var inte så speciellt nykter just då :p

                                ,  
we are i sexy fuck, som sagt det var inte så nyktert den kvällen ;) tack för du tog hand om mig :) puss

stressad vecka!

pluggpluggpluggpluggplugg!!
nu är det sista veckan jag kan plugga upp mig och lämna in alla uppgifter som ska in. men det ska väl gå bra, måste hinna med att ta hand om hästen kommer ju inte träffa henne på en vecka :( och på fredag så tar ju fanny studenten plus johanna och då måste jag ju gå på deras mottagning, stessigt stressigt! men jag måste ju säga hej då och gratta dom :) fanny är så sjukt glad ;) sofie tar sin student när jag är utomlands det är tråkigt men jag få ring och gratta henne :)

på lördag bär vi av, hej då äckliga sverige! guuuud va kul det ska bli kommer hem brun och fin till balen :D kommer sola satan :) kommer sakna er mina vänner :( men det är bara en vecka så det går fort ;) alanya here we come :D
hoppas ni har det kallt och rengningt när jag är borta, mohaha :D
pusss & kraaaaaam

information

vad med mina stalltjejer hela helgen, tävlade i lördags gick jättebra, det var maskerad tävling så jag var pippi, haha man kan inte alltid vara söt ;) hade en toppen helg med min tjejer, men guuuud va trötta vi var på lördag kväll. vi va på sofies land och ''kollade'' (alla sov typ, haha) på melodifestivalen. men mysigt hade vi i allafal och det är det viktigaste. vann två rosetter för att min ponny är bäst :) bilder kommer sen!

pluggar satan i skolan nu, måste klara alla ämnen för då åker jag och mamma utomlands på lördag :D guuuuud va jag längtar vill bara att det ska bli lördag nu :) skolan gå väl bra annars lite jobbigt att plugga så jävla mycket bara menmen.

puuuuuus

blogg paus

har inte skrivigt på jätte länge, har inte haft tid har haft sjukt mycket att göra..
men nu är det lungt igen. livet leker på har tävlat med min häst och det gick jättebra, toppen kul. stalltjejerna är ju helt underbara :) puss på er!

annars har jag väl varit i skolan och varit och festa och träffat kompisarna den gamla vanliga asså :p det har inte hänt så mycket annat.. hur leker livet för er andra läsare då?
ciao

madeleine birgell <3

hade en toppen kväll igår med min bästavän madde, vi gick ner till drevan och satte oss och fikade med simba. snackade gamla minnen och massa annat skit som vi tjejer snackar om, men det var verkligen en skön kväll. det kommer lite bilder också madde kommer inte tycka om att jag lägger ut en bild på henne men hon är ju bara allt för bedårande på den :)

                                 , ,

den här tjejen betyder så sjukt mycket för mig, hon är hon min andra halva, min soulemate, min bästavän. utan dig skulle jag inte klara mig vi kanske inte umgås lika mycket längre men du kommer ändå alltid vara min bästavän och jag kommer alltid älskar dig! du är underbar madeleine utan dig går min värld under. du är bäst! föralltid min älskade bästavän <33

spexfoto

dagen började bra, skulle ta spexfoto alla i klassen var olika, jag&mikaela var fjortisar, haha fyfan va vi såg ut men vafan man lever bara engång och det är ju sista året i den där äckliga skolan ;) 
                                                                     
                                      ,   

haha så såg vi ut ;) skratta inte, det var en rolig grej man ska ju bjuda på sig själv, eller vad säger nu? ;D menmen vi hade kul i allafal och det är de som räcknas.. hoppas ni andra 9or fick nåra roliga bilder.
ciao

tindra <3

älskade ponny, du får mig att kämpa nu. du är otroligt vacker helt underbar. tävlig på lördag och nästa helg vi äger tillsammans ingen kan hindra oss :) världens finaste <3

               

falska människor

jag är trött på det här,
- att höra att man alltid gör fel
- att men inte räcker till
- att vad man än gör så finns det alltid nån som blir arg
- att man får höra varje jävla dag att man är kort
- skolan
- falska människor...

ja! jag kanske har gjort fel, jag vet men va fan ska jag göra det finns ingenting jag kan göra åt saken. jag är trött på att alla klagar på mig och att det bara är jag som gör fel, kolla på er själva ni är inte heller perfekta. hur länge ska jag behöva leva med all denna ångesten?! jag är trött på att ni alltid ska trycka ner på mig, men om jag inte duger så fuck you rent ut sakt! klaga på nån annan för jag tänker inte ta eran skit längre.. har ni så dåligt självförtroende så ni måste trycka ner på mig? kolla er i spegeln och runt i världen det finns inte en ända som är perfekt inte ens ni. jag vet mycket väl att jag gjorde fel men vafan ni behöver inte göra så att jag mår ännu sämre, jag har tillräckligt med ångest så det räcker och blir över.. låt mig vara för jag klarar mig utan er ni förstör bara, lev erat egna liv och sluta att klaga på folk och snacka en massa skit det är bara så jävla onödigt..

måndag

varit hemma från skolan, tagit det lungt och städat vill ju ha min nya mobil ;) haha, ska snart hoppa in i duchen och sen ta en promenad orkar inte sitta inne hela dagen. måndag har faktiskt varit skön, hänt inte så mycket men men behöver inte hålla igång hela tiden. nu ska jag sätta fart, hörs sen pusssss

det är inte lätt när det är svårt

jag vet inte riktigt va jag vill längre, det är svårt att gå rakt när vägen man går på är kurvig. kan vi verkligen fortsätta såhär? det går upp och ner hela tiden det är svårt att veta om det är de rätta vi gör, alla säger att det är coolt att vi kan umgås så som vi gör men det kanske är dags för en paus från varandra ett tag,  jag vet inte. det är svårt att släppa taget när vi är så nära du betyder oerhört mycket men det funkar inte att vi ska bråka på det här viset ingen av oss mår bra av det, jag är ingen expert på kärlek men du är kärleken i mitt liv och jag tror fan inte jag skulle kunna leva utan dig. utan dig är jag inte hel men kan vi verkligen förstätta såhär? jag älskar dig det gör jag verkligen men jag tror inte det här kommer funka i slut ändan jag vill inte säga hejdå men det kanske är bra för oss båda om vi tog en paus från varandra?! hur ska jag göra? det är svårt att veta när du betyder så groft mycket för mig, jag kommer aldig glömma dig vad som än händer!
<3 du vet vem du är.

lördag!

tagit det lungt idag jag och mamma har varit och shoppat idag också, va och handla skor så nu har jag tre par nya skor :D sen åkte vi till söderby och käka riktigt gott, ica maxi nästa hårfärg brunkräm och lite annat smått och gott :) ska väl färga håret nu om jag vågar har aldrig färgat håret själv men det kommer väl gå bra får vi hoppas, haha. har haft en väldigt mysig prat stund med particia saknar min kära vän. vi har haft så otoligt roliga stunder tillsammans <3 nej nu ska jag ta och färga mitt hår önska mig lycka till, kommer bilder sen :)
puss & kram

2 maj

gårdagen började med att jag mamma och madde åkte till handen jag köpte en svart kjol och en korall färgad tröja till :) madde köpte samma kjol och en bikini, hennes på G eller vad man ska säga fyllde år och hon köpte ett fint armband till honom. åkte till söderby för att käka men dom skulle stänga så det bliv donken, haha tjokisar ;D

väl hemma ringde jag skulle fråga blondie som det var lungt om jag hänge med på festen dom skulle på och den var det så han sa bussen går 21.15 från dig kl var 20.30 typ när jag snacka med honom jag hade skit bråtom men jag hann, grym jag är. festen började rätt segt men kom igång tillslut, bliv riktigt full haha men jag hade as kul. jag skulle gå till bussen typ vid kl halv två/tre tomas skulle sitta på den men det gjorde han inte så jag hoppade av och åkte till handen fråga mig inte varför va hen jävla kväll asså, väl på bussen hem så kommer tomas och sebbe på bad om ursäkt till sebbe hur jag hade bettet mig. tomas åkte hem blev sur och det blev bråk men nu är det lungt.
hoppas ni hade en lika rolig kväll som jag hade :)
puss

fredag

har tagit det lungt nu på dagen ska åka till handen nu och handla lite :) blir väl lite krök ikväll antagligen :)
igår va vi vid krokodil och det var faktiskt trevligt, träffade min gamla vän som jag inte har sätt på två år kul :D

hoppas alla har haft en bra valborg, min var helt okej. nej nu ska jag iväg och handla
byebye

RSS 2.0