lördag

mådde bra imorse när jag vaknade va inte bakis längre och pigg va jag också, fast jag gick upp och la mig i soffan och somnade en då. vaknade av att mobilen ringde och en arg mormor i telefonen, hon va skit sne som vanligt och vill inte ha nån kontakt med mig och mamma längre... sen fick jag höra att jag blev kusin i natt också så det va ju bra nyheter iaf. nu är jag hemma med emma och vi ska gå upp och köpa cola sen ska vi käka lite chips och sen rullar det över till henne. sen är det party, toppen ska det bli. hoppas alla har en trevlig lördag.

tingeling

bakis

gick ut igår första gången på lovet, och jag hade jätte trevligt, tyvärr blev det lite för mycket dricka och jag visste inte riktigt va jag gjorde och det va väldigt tråkigt, idag ska jag nog ta det lugnt har inte riktigt bestämt mig. i morse mådde jag fan inte bra har aldrig varit så bakis i hela mitt liv, nu vänta jag på mamma så jag får donken har längtat hela dagen. :) sen ska jag antingen åka till emma och ta det lugnt eller så ska jag gå ut jag har inte bestämt mig än.. men jag skriver mer sen om jag orkar eller så skriver jag imorgon.
godnatt haninge.


torsdag

en vanlig tråkig dag på lovet, det här lovet har varit så tråkigt hittils. idag träffade jag m och snackade lite politik konstigt nog.. va trevlig fick lära mig om moderaterna och att dom kanske inte är så dumma som dom flesta tror.. sen åkte jag hem och har bara varit hemma.. har jätte tråkigt och fundernar starkt på om jag ska åka till emma och daniel i blåsut men båda jobbar imorgon och då måste jag åka hem fett tidigt eller så åker jag hem ikväll och det är också jobbigt så jag vet faktiskt inte hur jag ska göra.. nja får se hur jag gör. skriver lite senare..

/ J

<3

nu när jag sitter här i min ensamhet kollade jag lite på bilder och hittade jag en väldigt söt bild på min bäste vän och jag måste ju bara lägga ut den och säga hur mycket jag älskar henne. för hon är ju faktiskt bäst och ställer alltid upp, tack hjärtat, jag ska bara säga en sak hon kommer hata mig för att jag lägger upp den här bilden men jag har ju inte så många läsare så va gör det? ;)

 love you krampis <3 :D


ännu en tråkig dag hemma.

träffade emma en snabbis i centrum käkade lite och träffade på sabina och lite andra människor. sen åkte jag hem för att fixa mig för att gå på bio men så blev det inte då skulle jag träffa tjejerna och kröka men dom trog på bio istället och då pallade jag inte följa med så ja min kväll suger kuk. morsan jobbar och hunden är fan inge roligt, yeeeees toppen kväll, naaaaaat. ja men vad ska man göra nu då? har kollat på tv så ögonen är fyrkantiga, men det blir väl mer tv tittande och sen sova, fan hoppas på att det händer nå kul imorgon. kanske skriver senare om mitt tråkiga liv som jag inte somnar som jag förmodligen kommer göra. haha.

tjingeling


le för det goda i livet

va med lilla ango igår vi kollade på tv och hade det trevligt, vi möttes upp vid torget och pantade burkar, haha. hon va här hela dagen vi snackade massa skit och gamla minne, en mycket trevlig dag. när hon åkte hem så somnade jag typ direkt va så jävla trött. nu ska jag åka till handen och möta min kära vän som jobbar och pluggar ihjäl sig så hon aldrig har tid att träffas så då ska jag åka till handen så vi träffas lite iaf :) nej nu måste jag göra mig iordning. hörs senare

det va dags för ett hejdå,
Every memory of walking out the front door
I found the photo of the friend that I was looking for
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

tiden läker inte alla sår..

tiden läker inte alla sår, men man måste lära sig att leva med dom och gå vidare utan att sjunka under jorden, jag tror jag klarar det här med hjälp av mina underbara vänner, har suttit inne hela dan vill inte visa mig för omvärlden, men ikväll ska jag ut men min gullunge maria. hoppas vi får kul måste göra nått kul för att komma på andra tankar, jag bjuder på en snygg bild på mig och maria också, då va vi lite runda om fötterna kan jag säga..


krossat hjärta & tårfyllda ögon


ska smärtan nångång ta slut?

people always leave

det här året skulle börja bra och det skulle bli ett bra år för min del men allt har bara gått åt helvete hittills. jag har förlorat alldeles för många människor på så kort tid, min älskade vän och nu min älskade kille.. är det meningen att det ska göra såhär ont?

mina känslor för dig har blivigt jätte starka och så gör du såhär mot mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag kommer inte klara det här, du betyder för mycket. är det normalt att en sjutton åring flicka ska känna såhär mycket smärta? vad har jag gjort för att förtjäna det här? jag vill inte längre, jag orkar inte smärtan gör för ont. jag måste acceptera att du inte kan ha ett förhållande men det gör så ont. jag vet inte om jag klarar mig utan dig. jag ville inte att det skulle sluta såhär, jag trodde på oss, jag trodde vi kunde klara det här tillsammans men jag hade fel igen, som alltid.. förlåt för allt som jag har gjort mot dig, jag kommer alltid älska dig, jag hoppas du förstår det..

av hjärtat fattas det en bit.

kommer jag nånsin mer kunna lita på dig? jag vill kunna lita på dig, jag vill att det ska vara du och jag men frågan är om det kommer funka, för så som vi har det nu så funkar det verkligen inte och vi måste hitta en lösning för att det ska fungera. jag kómmer alltid älska dig.

kvinnohat?!

jag är så trött på tjejer, kan inte alla bara sluta gå till fel människor och hålla sig till sina egna och inte byta hela jävla tiden, det räcker. hur skulle det kännas om det kom in nya tjejer i era umgängen varje dag? jag är trött på det, jag hatar det, jag hatar alla äckliga jävla brudar, jag tål dom inte dom går mig över huvudet, dom går in i mitt revir och jag tillåter inte det, jag litar inte på nån jävla tjej och jag har mina anledningar till det. det går inte att lita på andra tjejer dom är falska och äckliga, åååååååååååååhh jag vill bara skrika! och nej jag ser er inte som ett hot jag tycker bara inte om er och det har jag aldrig gjort och kommer aldrig göra, därför har jag mer killkompisar än tjejkompisar, jag går inte ihop med andra tjejer och ni som känner mig ni vet det.. och när ni kommer där med era äckliga händer och kladdar på min man så blir mina ögon kolsvarta och det är inte kul, och jag vet att ni flesta har sett när jag tänker till och ni fortsätter ändå för att det är kul att retas men tänk såhär tjejer ni vet inte vem ni retas med, ni äcklar mig! tack och hej för mig jag hoppas alla dör, haha.

..

tänkte skriva några rader igår men det va något fel och jag kom inte in.. ha inte bloggat på ett tag för jag har inte haft så mycket att skriva om.. helgen va helt okej va med mina brudar i fredags och i lördags va jag med emma på en fest vid gloden och det va helt okej.. sen blev ju natt käkat vegabaren så klart eftersom vi va med perez.. sen körde han hem mig och emma och vi spelade lite kort sen somnade vi rätt fort. igår tog jag det bara lungt och senare på kvällen kom tomas och vi myste lite sen somnade vi rätt fort.

skolan idag och den va nog den bästa på länge, jag trivdes fakttiskt för engång skull på väldigt länge. och det är skönt bara den här veckan kvar sen lov. :) nej nu ska jag käka sen ska jag kolla på en film eller gå ut och gå. hej så länge

är jag knäpp?

en sak fattade jag inte idag i skolan alla som svarade på frågan, - har du hittat dig själv? vet du vem du är?
dom svarade ja men jag fattar inte vi är 17 år hur fan ska vi veta vilka vi är och hur vi kommer vara i framtiden? är det bara jag som inte vet vem jag är eller asså jag vet vem jag är men är jävligt förvirrad och vet inte riktigt vad jag vill, är det konstigt? är jag knäpp som är förvirrad? borde jag veta vem jag är, borde jag veta vilken väg jag ska gå på när jag bara är 17 år? mitt liv har inte ens börjat än och man ska tydligen veta allt om sig själv nu, och veta va man vill. är jag konstig för att jag inte vet? jag började tänka som fan när vi snackade om det där i skolan och jag kände mig rätt konstig som inte visste vad jag skulle svara för jag känner att jag inte vet än och att jag har många år kvar att mogna och lära mig, dom brukar ju säga att man blir äldre och mognare för varje år som går men hur ska man då veta vem man är när man bara är 17 år? det va bara en tanke ställare jag fick..

fredag

äntligen är det fredag och utgång med tjejerna. det kommer bli as kul.
min vecka har varit lite upp och ner, humöret har inte alltid varit på topp men det är inte så konstigt. idag va jag i skolan sen träffade jag ango och natto i centrum och vi tog en fika och solade och gjorde lite annat så nu ska jag hoppa in i duchen och sen börja fixa mig och sen bär det av till mårdis. kanske ska köra på en borta match ikväll kan ju behövas ;) nej nu måste jag börja fixa mig annars kommer väl angelina bomda mig med sms att jag är as seg.
tingeling

kungsberget

hade as kul igår många roligt skratt för att stackars natta ramlade så många gånger. natta gav upp först vi andra åkte vidare det tråkiga va att backarna va så jävla isiga så man fick typ inget stopp. jag och alex åkte in i skogen för att vi ville hoppa på gupp och det va as kul alex ramlade flera gånger och en av gångerna va rakt på vägen och jag hade ingenstans att ta vägen så jag skulle köra mellan två träd och sen stoppa mig själv med hjälp av träden men det gick inte så bra...... fick för mycket bakåt vikt och ramlade pladask med skidorna rakt upp i vädret, när jag väl skulle gå upp så fick jag sen drag i vaden och det va inte lika skönt den när jdet gick över skulle jag ta vikten på höger ben nej men då hoppade ju höften åt helvete och alex garvade så jävla mycket så han ramlade ännu värre och fy fan va vi garva. sen när vi skulle ut från skogen märkte vi att vi va lite over the rode. men vi hittade ut tillslut. ont i benen hade man ju idag 'r dte inte lika faligt men i går va det ett helvete men kul hade vi fan och vi ska göra om det nästa gång också. :)

kungsberget imorgon

sitter här för att jag inte kan sova är lite små nervös för att åka skidor imorgon har inte åkt på flera år och jag kommer typ ramla och bryta nått ben eller så.. ska upp jätte tidigt och min älskade mamma ska köra mig till torvalla så jag slipper ta bussen så tidigt, tack! jag och natta och tessan ska ha as kul och många bilder ska det bli.

ska lägga in lite annat har ju inte skrivigt på ett tag känner mig lite förvirrad först så får man höra massa grejer och sen är det bra igen jag fattar inte? men det är väl upp till en själv jag har ígentligen ingenting med det att göra men som dom flesta vet så är jag väldigt nyfiken av mig.. annars har väl livet rullat på som vanligt känner mig rätt stark för engång skull och det känns riktigt bra. nej nu måste jag verkligen sova. skriver imorgon när jag kommer hem om jag orkar.
tingeling

RSS 2.0