vänd dig om och se hur ledsen jag är

How can I just let you walk away
Just let you leave without a trace
When I stand here taking
Every breath with you
You're the only one
Who really knew me at all

How can you just walk away from me
When all I can do is watch you leave
'Cause we've shared the laughter and the pain
And even shared the tears
You're the only one
Who really knew me at all

So take a look at me now
Cause there's just an empty space
And there's nothing left here to
Remind me
Just a memory of your face
So take a look at me now
'Cause there's just an empty space
And you coming back to me is against
the odds
And that's what I've got to face

I wish I could just make you turn around
Turn around and see me cry
There's so much I need to say to you
So many reasons why
You're the only one
Who really knew me at all

So take a look at me now
'Cause there's just an empty space
And there nothing left here to remind me
Just the memory of your face
Take a look at me now
'Cause there's just an empty space
But to wait for you is
All I can do
And that's what I've got to face
Take a good look at me now
'Cause I'll still be standing here
And you coming back to me is against all odds
That's the chance I've got to take

Take a look at me now.

måste lära mig att säga nej.

igår va det en toppen rolig kväll, madde fyllde 18 och det va nära och kära där, tog det lugnt med drickan men hade super kul andå tills alla idioter kom och skulle bråka... trött på folk som alltid ska förstöra.

att kunna säga nej till dig. att jag inte kan säga nej till dig jag fattar inte, vill inte göra nått med dig men det bara blir så jag vet inte, jag vill inte. förlåt älskling det är dig jag älskar och jag vet inte varför jag gjorde som jag gjorde men hoppas på att allt löser sig imorgon. nu och tills all framtid så tänker jag inte prata med dig nå mer för jag kan inte säga nej till dig och jag tänker inte såra min älskling igen, jag klarar inte av att se honom sårad!

idag har jag varit på folkrace och bränt söööönder mig jag håller på dö, det gör så sjukt ont! men det va skönt att vara ute i solen med grabbarna även fast dom mobbar mig hela tiden så vet jag att dom tycker om mig (lite iaf) ;). kom precis hem och nu ska jag hoppa in i duchen för snart kommer carro och vi ska hitta på nått kul ikväll. skriver senare om jag hinner annars skriver jag imorgon.
tjingeling


just idag är jag stark

har haft en toppen dag idag, hurmöret har varit på topp och just nu känns det som ingenting kan stoppa mig. skolan gick bra va och pratade med kuratorn och det gick bra. skönt att lätta hjärtat lite hos nån som man inte känner. sen åkte jag till centrum och träffade ango netto och robin, första stoppen va på deep eller va det heter och hampus stog och raggade på mig i kassan, hahah. sen gina tricot och stackars robin fick stå ut med två shoppgalningar och mig, men han älskar det. ;) sen träffade jag m en stund och snackade om allt som händer just nu sen va det direkt hem och äta med frida och kim dom städar just nu och jag dunkar musik och är på toppen humör, hoppas bara på att jag är lika glad imorgon för då ska jag ha kul. nu vänta jag på att min bejb ska hämta mig så ska vi mecka lite bil eller han, sen ska vi hem till honom och sova, äntligen får jag sova med mig älskling..

citat: just idag är jag stark, just idag mår jag bra

<3


ge tillbaka den känslan som jag hade första gången
jag hörde den här låten, bäst!

fridas dag!

först skolan, bröt ihop och fick gå till sjuksyster, pratade lite sen åkte jag hem... emma fixade sig sen åkte vi till centrum och käkade och träffade en nyknullad vän, haha. sen shoppade emma lite sen till ungdomsmottagningen, sjukt mycket folk på öppethus asså. sen hem till angelina och ta en cigg snacka lite skit och hamstern sket på mig, inte okej! sen åka direkt hem och städa efter som frida blev 12 idag, stora tjejen. efter alla gäster hade gått la jag mig på spikmattan och blev sjukt avslappnad och en jävlig röd rygg efter åt men skönt va det. sen va det bara att natta en övertrött frida och nu ska jag sooooova, trött trött trött skriker det om mig just nu.

imorgon väntar frukost på sängen av gullungen sen ska jag följa med henne till hennes skolan och sen åka direkt till min. slutar halv fyra imorgon och det ser jag verkligen inte ifram imot, ska käka middag med frida och kanske kim sen kanske jag hinner träffa sabhoe en stund ska sova hos min bejb imorgon och jag bara längtar! nej nu måste jag sova, natti natti!


ta mig på orden

Your gonna miss me when I'm gone


jag klarar mig inte utan dig, förlåt!

jag saknar dig!

har ingen ork längre

jag orkar inte det här längre, vill bara grypa ner i ett litet hål och lägga mig i ett långt långt ide. slippa all den här smärtan och värk och gråt i halsen hela tiden, jag orkar inte. jag behöver dig mer än nånsin och du lämnar mig nu det är inte okej.. hur ska jag hitta den rätta vägen ur det här? jag vill bli av med all smärta och gå tillbaka till det gamla, men vet inte hur bra man har det tills man förlorar det..utan er mina vänner och min extra familj skulle jag aldrig klara av det här, tack!

idag va jag i skolan och sen kom carro och hämtade mig med moppen och så åkte vi till sab en snabbis sen ''hem'' till mig där jag inte kom in så jag kunde inte hämta mina grejer så vi åkte till centrum och träffade emma patricia och erica. gick lite i centrum för erica skulle köpa ett par jättesöta skor sen käkade jag och carro donken, mums. sen kom sab och hämtade mig och vi åkte till dif och snackade lite skit. tomas kom och hämtade mig och körde mig till emma. han sa saker som jag verkligen inte ville höra nu men ska inte höra av mig så får han tänka och sen höra av sig till mig. träffade natto en snabbis och berättade om allt och sen snackade vi lite annat skit sen gick jag in och käkade sen har jag bara varit hemma och städat lite och haft en lite gråt stund med patricia, haha.

imorgon är det firdas dag, hon blir 12 hela år. grattis sötnos! skolan först och har utvecklingsamtal och ser inte direkt fram imot det.. efter skolan så är det direkt hem och fira frida. skriver nog mer imorgon är sjuuuuukt trött nu och ska bara sova nu!
tingeling

tisdag morgon

blev väckt av mamma 2 idag eller jag va vaken men hade inte gått upp men nu är jag redo och ska gå till skolan försöker bara få frida att gå till skolan också. hade jätte svårt att somna inatt men tillslut somnade jag kollade på high school musical 3 och grät lite, hehe. nej nu måste jag springa till bussen skriver senare om jag hinner har mycket att stå i idag.
ciao


måndaaag

har varit en väldigt jobbig dag allt går upp och ner och ibland känns det som man bara vill sjunka under jorden.. skolan va helt okej dom två sista veckorna är så himla meningslösa satt hade typ två lektioner och sen va det bara att gå hem, träffade nya syrran och natta och gick upp till centrum och fixade nyckel till mig och sen träffade vi sab och carro och snackade lite skit i solen. sen åkte vi hem och käkade och sen träffade jag min bejb en stund och sen åkte jag till gården. nu är jag hemma och ska sätta på en film och sova eftersom min syster har lämnat mig och åkte till en vän som är helt förståligt, min syster hon är riktigt bra hon! godnatt


från många tårar till skratt

hade en väldigt trevlig dag igår. först hemma hos daniel där dom söp ner med sen hamnade jag vid gårdensbad och sen hem till tomas. jätte mysigt att vakna upp bredvid min älskling, vi käkade frukost sen gick vi upp och la oss igen och kollade på toy story 2 jätte mysigt va det. sen va det bara att gå hem till helvetet och bli utkastad på riktigt, många tårar som blev till skratt sen när jag kom hem till mitt nya hem, tack för att ni släpper in mig med öppna armar. jag älskar er tror inte ni förstår hur mycket det betyder för mig.. <3
imorgon skolan och sen träffa min nya syster och fixa nyckel, skriver mer imorgon. tjao bella

:)

nu ska vi röra oss till daniel och börja kröka sen bär det väl av till nån fest eller nått. :) ikväll ska jag ha riktigt jävla kul ingenting ska få förstöra.. skriver imorgon om jag kan. hoppas alla har en toppen kväll. sup och va glad.
puss

vill tillbaka till den tiden

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

utkastad

kommer inte skriva på ett bra tag på grund av vissa omständighetet hemma... jag mår bra är med min ''nya mamma'' som tar jättebra hand om mig (host). idag blir det festa bort problemen och sen lösa dom imorgon om det går.. just nu känner jag min svag samtidigt som jag känner mig stark, jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vet inte hur det här kommer få ett bra slut.. men jag hoppas på det bästa för det är väl det man ska göra? nu ska jag sätta fart och röra mig till mitt andra hem och fixa mig där.. skriver när jag kan. puss på er så länge

hejhopp

en jobbig dag, ibland vill jag bara rymma och aldrig mer komma tillbaka.. men ibland är man glad att man har sånna underbara vänner som kan göra så man glömmer allt för en stund.. tänk om man kunde bli barn igen och slippa alla problem det skulle vara så skönt, nej man ska väl inte klaga...

sista dagen på praktiken imorgon, så himla skönt.. sen är det tillbaka till skolan ett tag sen är det sommarlov. lääääängtar! nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon och kan vara trevlig mot min lärare som kommer och hälsar på min på praktiken. godnatt

om mig..

om sex och kärlek

är du singel just nu? - typ..

haft något seriöst förhållande förut? - ja

varit gravid? - ja

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja

kärlek eller sex? - båda.

har du varit riktigt kär i någon? - ja

finns det någon för dig just nu? - ja

hur ser en perfekt kille ut för dig? - fin insida och utsida.

hur många gånger har du haft sex? - ingen aning


om dig själv

fullständiga namn? - Jennifer Victoria Regina Sundh

när fyller du år? - 29 juli

några utsmyckningar på din kropp, i så fall, vad? - typ inte

vad har du på dig just nu? - tighs, tunka, underkläder

vilken årstid är bäst? - sommaren

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - utan stressen

vad tycker du mest om hos dig själv? - omtänksam (?)

vad är du bra på? - otroligt mycket

vem älskar du mest på denna jord? - mina vänner och min familj

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med nån


om dina vänner

vem är din allra bästa vän? - emma

vem vet allt om dig? - emma & angelica

vem är den roligaste av dina vänner? - dom flesta av mina vänner

vem är snyggast av dina vänner? - jag själv ;)

vem är mest partyprisse? - jag och emma tillsammans
vem är den du helst har filmkväll med? - dampis
vem saknar du? - madde

vem av dina vänner är mest 'evil'? - helt klart sabina, haha 

vem röker av dina vänner? - nästan alla


om din familj

vem står dig närmst? - Mamma.

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - bara mamma

vem är farligast i din familj? - PITBULL

vem ser roligast ut i din familj? - jag 

vem är coolast? - rock mormor

har ni några djur? - hund (selma) & häst (tindra)

vem har du mest gemensamt med? - mamma

vem står för underhållningen? - emma
vem sover du oftast med? - selma

roligaste kvällen med familjemedlem? - ingen aning


om idag

vad har du gjort? - varit på praktiken

ledsen idag? - nej men har en konstig känsla...

har du gjort något bra idag? - varit på praktiken och sovit..

har du slagit någon idag? - haha nej

vad ska du göra nu? - inget, ska snart sova..

har du gjort något dåligt idag? - nej inte mer än vanligt..
vad har du ätit idag? - mackor, spagetti och kyckling gryta och puttipanna :)

har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - börjar bli, ska lägga mig i sängen snart


snygg i keps


                                                        just me

tråkigt

Brukar du komma i tid: nja
Vad hade du i din mun senast: cola
När mår du bra: när jag slipper tänka..
När blev du fotad senast: vet inte
Hur känner du dig nu: förrvirad
Kan du laga mat: ja
Vad tycker du om fötter: det är ju inte det bästa jag vet..
Är du smart: kanske
Vad har du på dig: strumpbyxor, tunika, trosor, bh
Är du aktiv i skolan: sådär..
Vad saknar du: min pappa
När och varför grät du senast: igår, tjafsade med tomas
Var det pinsamt att svara på det: nej
Hade du en bra kväll igår: ja, fiskade med älskling
Din favoritdryck på morgonen: mjölk
Vad ska du göra i sommar: antagligen jobba och resa utomland
Är du nöjd med ditt liv: ja, för det mesta
Vad vill du jobba som: vet inte
Har du tråkigt just nu: ja!
Vad gör livet värt att leva: vänner och familj
Vad i livet ångrar du: ingenting, alla misstag gör en starkare
Är du musikalisk: jag älskar musik men kan inte sjunga (a)
Vad lyssnar du på för musik: blandat
Kategoriserar du dig själv i någon stil: vanlig (?)
Är du bortskämd: nja
Är du trött: inte alls faktiskt
Vad gör du imorgon: nationella och praktiken


Din första operation: har aldrig opererats
Första piercingen: öronen (a)
Har du piercing någon annanstans: nej
Första bästa vän: Sarah
Första priset: kommer nått från skutan?
Första sporten du började på: ridning
Första husdjuret: hund och häst
Första semestern: turkiet, tror jag
Första konserten: ingen aning
Första kärleken: Tomas


Favorit..
Filmer: a walk to remember
Tvprogram: one tree hill
Musik: blandat
Kroppsdel (på kille): penis ;)
Sport: ridning
Plagg: tighs
Skola: inget..
Bok: ingen


Just nu..
Äter du: ingenting
Dricker du: ingenting
Ska du: fortsätta skriva
Lyssnar du på: lugna favoriter
Väntar du på: ett telfonsamtal från min bejb
Tittar du på: data skärmen


Vad du föredrar (motsatta könet)..
Läppar eller ögon: läppar
Kramar eller kyssar: kramar
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: snygg mage
Busig eller lydig: busig


vill aldrig förlora dig


jag älskar dig!

sista veckan

det är nått som saknas men vadå? sista veckan på praktiken imorgon är det nationella sen tillbaka till praktiken och jobba i tre timmen och på onsdag är det sista dagen, skönt. sen är det bara tillbaka till skolan men snart är det sommarlov och jag bara längtar ska hinna med sååå mycket i sommarm det ska bli bästa sommaren nånsin och jag längtar så.

det känns jobbig att veta att du mår dåligt men låser in dig och låtsas som ingenting och vägrar prata om hur du mår. jag vill bara se dig lycklig och det gör ont att du vägrar prata med mig, vi har alltid pratat med varandra om allt, genom eld och vatten men nu låser du ut mig och vägrar prata med mig jag ser att du inte mår bra och jag vill hjälpa dig men du måste prata med mig, jag finns här för dig det vet du, det kommer jag alltid göra! jag vill bara ditt bästa..

le för det goda i livet

fortfarande sjuk men är på bättrings vägen och det är jätte skönt, vill tillbaka till praktiken och mina söta barn. fick träffa min älskling igår och fick sovsällskap och det va jätteskönt behövde den närheten. nu sitter jag vi datorn och leker lite har inget bättre för mig eftersom alla är i skolan eller på jobbet. ska ta det lungt idag också snacka om att jag har överdrivet med energi i kroppen. sabina kommer nog hit en stund sen får vi hoppas. ska gå ut på ballen nu och njuta lite i solen.


Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg


.

fick komma ut lite idag, emma behövde prata lite så åkte till henne och va med henne ett tag sen skulle hon iväg och jobba den stackaren. träffade nicke och johan en snabbis sen gick jag hem och jag vaknade nyss ska kolla på desperata hemmafruar sen sova. skriver kanske senare.

tråkigt

jag vill bli frisk.. det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma och inte ha nånting att göra. just nu sitter jag vid datorn lyssnar på venyl och kollar på gamla bilder. det är alltid lika roligt att se gamla bilder och hur man såg ut då. minnen kommer fram va man gjorde då och det är sjukt hur mycket man har hunnit med att göra under alla dessa år, det känns som man allting hände igår.
tiden går fort när man har roligt.


jag och mitt hjärta
nyårsafton 06/07

sjuk..

blev hem skickad från paktiken igår för att jag såg så sjuk ut, tack.. åkte till vendelsö vårdcentral och fick en tid men det va ju bara en förkylning och det fanns ingen läkemedel bara att ligga hemma och vila, kul.. sabina och jim kom hit igår och va med mig fast jag va sjuk. vill verkligen inte vara sjuk vill tillbaka till praktiken men jag har väl mig själv och skylla ute länge i helgen och alldeles för lite kläder på mig.. men jag hade kul iaf.
valborg va vi hos erica och chillade himla trevligt. många fula bilder och många roliga skratt.

fredagen åkte till tomas jobb och tvättade hans bil sen bar det av hem till sabina där det va fest för hennes mamma fyllde år, grattis. mycket god mat man åt tills man spydde typ, mycket sypande och man va ju full innan det hade blivigt kväll. många fulla och glada vuxna har nog inte haft så kul på länge asså. sen bar det av till vega och där va det feeeeest då var det bara att fortsätta att kröka va typ bakis vid den tiden jag kom dit. men drack för att det va kul bastade lite och dansade och lyssnade på tjafs hela tiden.. tjejer säger jag bara.. sov en halvtimme den natten för sen va det bara att gå upp och åka till emmas uppvisning. dom va super duktigt.

lördagen va det ju bara att ta det lungt va sjukt sliten och det blev inget krökande. va med sabina och jim istället och vi åkte till akalla och kollade på street race ist och det va sjukt kul. påvägen hem så ''raceade'' vi men en av bilarna och det gick ju inte så jättebra när dom gasade försvann dom rätt fort kan man säga.. men en mysig lördag va det iaf.

nu ska jag göra lite nyponsoppa och lägga mig och vila och hoppas på att jag blir frisk fort, skriver nog senare. tjingeling
                                         
                                          
jag och erica på valborg

RSS 2.0