..

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your lovers revenge
You and me could write a bad romance

blogg paus

förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte haft nån lust eller ork att blogga nu är jag äntligen hemma och ska sova i min egna säng och det ska bli sjukt skönt. skulle egentligen sovit för flera timmar sen för då va jag jätte trött men nu är jag inte det längre och det stör mig för har inte sovit bra på flera veckor typ så jag har nog dom största ringarna under ögonen.. idag har jag varit i skolan sen gick jag upp till krille sen vid middagstiden åkte jag och mami till kina och käkade och jag tror nog att jag åt för 3 personen och mamma kollade lite konstigt på mig men vafan är man hungrig så är man. jag har faktiskt saknat mamma har inte pratat med henne på typ flera månader så det va mysigt att åka iväg att käka med henne! nej nu ska jag sova, skriver imorgon.
xoxo

:)


jag och söta victoria

för sent nu igen

sitter hemma hos grannen nu igen och klockan är mycket men är inte trött överhuvudtaget.. just nu sitter jag och tobbe och kollar på tv krille är påväg hem och jag ska väl snart gå ner och lägga mig. idag har jag varit med min älskade vän som fyllde arton vi käkade lite och snackade lite skit sen åkte hon hem och jag åkte hit. har suttit här hela dagen och vi har spelat lite spel och jag har kollat på film. nu ska jag va social med tobbe skriver imorgon.
xoxo

no broken heart

And though there are times when I hate you 
Cause I can't erase the times that you hurt me 
And put tears on my face 
And even now while I hate you its pains me to say 
I know I'll be there at the end of the day 

I don't wanna be without you babe 
I don't want a broken heart 
Don't wanna take a breath without you babe 
I don't want to play that part 
I know that I love you but let me just say 
I don't wanna love you in no kinda way, no no 
I don't want a broken heart 
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl 
I'm no broken-hearted girl 



aldrig mer..

att vakna idag är nog det jobbigaste jag har gjort på länge, varför har jag den känslan jag har jag behöver prata med dig men vill inte ringa och väcka dig.. jag ska väl tröst äta lite sen ska jag väl begrava mig i min soffa. jag vill inte jag kan inte låt mig bara vara istället för att hålla på som du gör, nu kan du verkligen glömma mig det kommer aldrig hända nu! om du vill bli som alla andra så visst men låt mig inte titta på för jag kommer inte klara av att se det. 

helt fel, helt fel

kom nyss hem från en katastrofisk många tårar och många fula ord.. och sen gör du som du gör, va fan håller du på med? vad vill du liksom? jag hatar att det såhär.. nej nu ska jag inte skriva fler fylle inlägg, godnatt
xoxo

glöm mig nu

inte okej inte okej inte okej..... du gör sånt som man inte ska göra inte okej, fuck you!!!

fredag!

vaknade nyss och kollade klart på aladdin för jag somnade igår när jag kollade på det ska snart äta frukost och sen ska jag väl börja fixa mig lite för sen ska jag möta krille och ikväll blir det kul.. taggad som fan! den här helgen ska bli den bästa på länge och längtar sjukt mycket till nästa helg då ska jag äntligen få se krille spela på riktigt det ska bli as kul. nej nu ska jag ta och äta lite sen ska jag ta tag i mitt liv..

bloggar från grannen

just nu sitter jag hos min kära granne och han spelar lite gura snart kommer lilla micha förbi också då ska vi väl kolla på nån film ska snart springa ner och hämta min dator. nu kom micha så nu ska vi snacka lite skit och krille ska tydligen rensa sina öron för han har blivit döv, haha! nej nu ska umgås lite med dom som jag trivs bäst med.
xoxo

du du du

att kämpa för nått som man aldrig kan få är helt bort kastad tid, att känna såhär som jag gör nu är också bort kastad tid. jag som lovade mig själv att klarar mig utan och bara leva livet och så kommer du... nej men det går väl över snart jag klarar mig jag ska inte ramla tillbaka inte ens du ska få mig att ramla tillbaka..

skolan

just nu sitter jag i skolan och har en gullig vän som gör en fläta på mig för jag orkar inte ha mitt hår överallt.. snart börjar vi och då ska vi ha samhälle.. nu ska jag ut och röka så skriver sen. xoxo

puss

just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och väntar på att krille ska komma. min hund ligger här bredvid och drömmer hon jagar väl en katt eller nått för hon ligger och ylar, min sötnos! nej jag ska nog sätta på mig lite kläder så jag inte springer runt i underkläder när krille kommer det skulle inte vara så bra.. 
jag älskar er!

tänk alltid positivt

hakuna matata 
det är ord som är bra

but me and you we're meant to be together

jag vill bara slänga mig ut och hoppas på att du tar imot mig men jag är för rädd jag är inte redo för att bli sårad igen därför gör jag inte det och låtsas som ingenting stället, det är bäst så.. 

bilder

lite bilder från i fredags

söndag

helgen har varit helt okej i fredags va vi hemma hos anus och det va trevligt sen åkte vi till vegabaren och sen hem till krille men jag va så sjukt trött så jag gick ner och la mig. igår va vi hemma hos krille och han mådde inte så bra så alla gick hem rätt tidigt. jag stannade kvar med två av hans kompisar och snackade lite sen kom micha och sen ringde david så vi åkte och hämtade honom sen gick vi upp och spelade lite sen gick jag ner och la mig. idag har jag bara tagit det lugnt ska snart hoppa in i duchen blir nog bara hemma ikväll för krille är ju inte hemma så ska nog ligga hemma och kolla på nån film eller nått.. ring om ni vill träffas. 

finns det nån chans?

So no I know I should of treated you better
But me and you were meant to last forever

trött på ditt falska spel!!

en vacker dag kommer du förstå att du inte kan bete dig hur som helst
och tänk dig den dagen lär nog inte jag stå där
så ha fan inte mage att komma till mig då när allt går åt helvete för dig!

i love you

 please be strong, jag vet att du kan klarar det här
för vi är inte redo att förlora dig än! 

en stark jag

du fanns där engång men nu gör du inte det längre och jag mår inte dåligt för det för jag behöver inte dig längre, jag trodde jorden skulle gå under för mig när det här hände men jag är stark nu och jag klarar mig men det betyder inte att jag inte saknar dig. du var den som alltid fanns där och du var en sån stor del utav mitt liv men nu är du ingenting för mig, det gör ont att säga så men sanningen gör ont ibland så är det bara.. jag känner inte dig längre och du känner absolut inte mig längre, så va snäll och släpp och våga gå vidare för det har jag gjort.

tråkar

jag bjuder på den här

för lite sömn!

jag måste bara säga att jag trivs så sjukt bra hemma hos krille det finns liksom inga grav på en man kan vara vem fan man vill och dom accepterar det och tycker om en lika mycket för det. dom där grabbarna är läskigt bra det går inte att va deprimerad när man är med dom och jag mår bara sååå bra när jag är där. nej slut pratat om dom men jag va bara tvungen att säga att dom är grymma, idag ska jag jobba senare på kvällen innan det vet jag inte vad jag ska göra men jag lär väl gå upp till krille en stund innan han börjar jobbet sen lär jag väl sova några timmar för det blev inte mycket sömn i natt asså.

tisdag

idag har jag bara chillat min kära vän kom förbi en stund och vi snackade lite skit. nu ska jag hoppa in i duchen sen ska jag träffa linda en snabbis sen ska jag väl upp till grannen om inte han ska iväg.. imorgon händer det väl inget speciellt vad jag vet nu på torsdag ska jag jobba.. nej nu ska jag ducha skriver senare

skolan

nu sitter jag i skolan och har engelska vi jobbar med typ vampyrer eller nått.... slutar om typ en halvtimme och då har vi idrott och ska åka skridskor efter det då slutar jag och då ska jag hem till grannen och chilla vi ska troligtvis käka lite tjockis mat. nej nu ska jag gå till idrotten skriver sen.

hatar måndagar

sjukt trött men jag ska inte somna om jag ska gå upp nu och gå till skolan och sköta mig för engångskull jag måste komma hem ifrån så jag har nått annat att tänka på än dig. nej nu måste jag skynda mig skriver senare.

<3

du är min trygghet
du finns alltid där
jag älskar dig!

charmtrollet

ett intresse och det är du, det är som jag flyger på moln när du gör det du är bäst på. jag som sa till mig själv att jag aldrig mer skulle känna den känslan jag känner när jag är i din närhet, jag skulle aldrig mer ödsla min tid på en kille bara leva livet. jag ödslar inte min tid på dig för jag vet att det inte är nån idé men du är som en drog för mig jag smälter varje gång du ler. jag hatar att du är ett litet charmtroll och att det blir som jag är i en annan värld när du tittar på mig så som du gör.. om ryktena stämmer måste jag ju ändå vara lite speciell, eller? nej ditt jävla lilla charmtroll det är fan inte okej.... 

dåliga nyheter

idag har jag mått piss men det förtjänar jag men jag tycker inte jag förtjänar dom här dåliga nyheterna. du får inte försvinna inte än, jag är inte redo. det är för tidigt du ska ha många år kvar att leva. det ända jag hoppas nu är att du ska bli frisk men det är väl en på miljonen att du kommer bli det. :( ja men nu får vi väl bara gå och vänta men du får inte lämna oss än vi kommer sakna dig så om du försvinner från oss. jag håller tummarna på att allt kommer bli bra igen. 

shit happens when you party naked

igår va det skolan först sen träffade jag marie och fikade och vi gick runt och kollade lite sen åkte jag hem och började fixa mig sen kom veronica och satte i mitt löshår sen gick vi upp till grannen och började festa det skulle bara va chill och det va det väl fast med lite för mycket folk i lilla lägenheten men det är härligt.. jag däckade i soffan så när pearson och fredde skulle gå så väckte fredde mig så gick jag ner och la mig. jag somnade inte förs halv sju och det är helt sjukt att jag är uppe nu asså..
nu ska jag klä på mig sen ska jag åka till handen och möta marie, tjockis mat är det som gäller idag efter jag har varit i handen så ska jag hem och sova lite sen ska man på det igen, grannen är bäst!
jag och min otroligt snygga granne ;)

<3

du sprider glädje,
jag älskar dig

blogg break

okej nu börjar vi väl med kryssningen som va för en vecka sen.. det blev verkligen inte som jag hade tänk mig och jag ska aldrig mer åka på kryssning och vi ska inte ens prata om dom där jävla vakterna dom har ingen jävla rätt att kalla sig vakter asså! men innan allt hände så hade jag väl helt okej om jag måste säga nått. när vi va påväg hem så ville jag bara gå i land gick runt lite och hälsade på lite människor som man inte träffade dan innan. när vi gick i land så kom min snälla vän och hämtade oss, guld värd!   
 
när jag kom hem så stog min kära vän här och väntade på mig det va skönt att ha nån som tog hand om mig när jag kom hem men jag va så sjukt trött så hon åkte hem och jag somnade rätt snabbt. fredagen tog jag och min vän det sjukt lugnt tills grannen ringde och sa att vi skulle komma hem till anus så vi åkte dit och det va helt okej sen åkte vi hem till min granne och efter festade och det va nog det roligaste på hela kvällen.

lördagen va det maskerad fest som gällde så jag och min vän gick upp till grannen och lånade lite grejer och den kvällen va helt lyckad tills nån jävel snodde mitt headset, jävla fitta! det blev en tidig kväll och jag fick ta hand om två fyllon men va gör man inte för vänner liksom. på söndagen så chillade jag bara gick upp till grannen och umgicks lite med dom. den här veckan har jag varit i skolan eller inte måndags och tisdags men vafan jag tyckte jag värld ett lite längre lov så då tog jag det. nu ska jag slänga på en rulle sen ska jag sova för imorgon smäller det, jätte taggad för engång skull!

''you are my only wish''

RSS 2.0