samtal med frida

hahaha så roliga samtal har jag och frida när vi pratar

jag ligger aldrig nykter
aldrig inte en chans 
att jag ligger nykter
kalla det undanflykter 
om du vill 
utan minsta promill 
ligger jag still



jobba

sitter just nu och kollar på gossip girl och vill bara sova men det får jag ju inte för snart ska jag åka och jobba och jag orkar verkligen inte är så sjukt trött. men det är bara några timmar så det orkar jag nog. nej nu ska jag röra på mitt feta fläsk och sätta igång så jag kan åka snart. 

.

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy.

jag vill förstå

ligger i soffan med datorn i knät och har precis kollat klart på filmen. pratade med frida för en stund sen och vi planerade att vi ska åka på kryssning sen 28 och nu längtar jag bara ska träffa henne nån dag så vi kan beställa biljetterna. ska snart äta lite för snart ska jag åka och jobba eller snart ska åka typ halv sex sen får jag se om jag åker hem efter det eller hem till mannen.. hur som helst måste jag ta med den här jävla datorn för jag måste ha med den till skolan imorgon kommer fan få ännu mer rygg problem nu, kuuul. 
livet är en klättring
men utsikten är fin

skolan

nu sitter jag i skolan och håller på att fixar med nya datorn.. är sjukt trött idag somnade i soffan men min man väckte mig och sa att det va dags att gå och lägga sig, så det gjorde jag. vi ska snart åka och bowla med klassen och det ska väl bli kul men det kommer gå åt helvete. nej nu ska jag fortsätta att fixa med datorn..

ny dator!

nu sitter jag hemma hos min man igen men just nu håller jag på med mig nya dator som jag har fått från skolan så nu kommer jag blogga mer ofta även fast jag är hemma hos mannen.. har spenderat dom senaste dagarna som hemmafru, lagat mat och städat åt min man men imorgon får han fixa det där själv för jag ska jobba och han tror att han ska få ha fest här hemma men det kan han ju glömma.. just nu sitter han här bredvid mig och kollar på nån jävla tv serie jag fick inte kolla på min serie så jag är arg på honom så nu ska jag gå och hämta godis och chips och tröst äta mig glad igen.. sitter och väntar på att heroes ska börja men mina ögon tar kål på mig är så sjuuukt trött men jag ska hålla mig vaken..

hemma fru

nu sitter jag hemma hos min man igen vi har varit och handlat mat och massa gott, jag har lagat mat åt oss och nu sitter vi och kollar på svenka hollywoodfruar och käkar chips och dricker cola.... fet jag kommer bli han kommer ju få betala mitt gymkort sen.. nej nu ska jag vara lite social med min man skriver kanske senare och berättar om vårat tråkiga liv..

söndag

vaknade nyss hemma hos min man vi ska snart äta sen måste jag hjälpa honom städa eftersom han inte kan det.. killar säger jag bara! min helg har varit helt okej men jag bloggar mer när jag kommer hem..


pigg pigg pigg

haha nu kommer jag inte kunna sova kan inte sluta le. det är faktiskt lite kul så nu kommer jag sitta upp länge och blogga en massa så nu kommer ni ha massor att läsa om imorgon när ni vaknar. just nu väntar jag på ett samtal från mig käraste vän från gnesta hon ska komma hit över helgen, änligen ska jag få träffa henne set va jätte länge sen sist.


glädje

lykorus, att nått sånt litet kan ge en sån glädje
det är läskigt!


torsdag

skolan gick bra har börjat med ett nyss grupparbete i naturkunskapen det är lite komplicerat men vi ska nog klara det. blev just avbruten av min mamma som kom in och sa att jag skulle komma ut och kolla på stjänorna och hon hade fan rätt det va fan as äckligt.. går inte att förklara vad det va vi såg men äckligt va det iaf.. ja tillbaka till min dag när skolan va slut åkte jag hem och sov lite sen satte jag mig vid datorn och beställde ett abonnemang och kollade lite andra grejer sen hoppade jag in i duchen och sen åkte jag och träffade mickan och vi kollade på grabbarnas korpen match och då såg vi också kalsson on the roof och vi skrattade riktigt mycket åt honom. när jag kom hem satte jag mig i soffan och kollade på heroes och det blir bara mer och mer spännande imorgon kommer jag inte hinna se det men min älskade mamma kommer spela in det.


-

´jag vet inte vad jag vill med oss längre !
Jag skulle ge vad som helst för att glömma allt.


älskade selma


min räddare, min ängel, mitt allt
<3


på egna ben

det jag inte vet det lider jag inte av men jag saknar dig. saknar att prata med dig höra din mjuka röst som alltid sa att ''det kommer lösa sig gumman, jag finns här för dig''. men nu gör du inte det och det gör ont så ont, du va en sån stor del av mitt liv och nu är det bara borta vart tog allt vägen? du och jag va det inte så vi sa? va det inte så dom sa? jag trodde på oss, trodde att tillsammans så klarade vi allt men kolla hur fel jag hade nu står jag här själv och fryser och saknar din famn som alltid tog imot mig när jag ramlade. det gör så ont utan dig men jag måste klarar av det för det funkar inte längre och det krossar mig.
glöm aldrig att jag alltid kommer älska dig!


THINK TWICE

Baby think twice for the sake of our love, for the memory
For the fire and the faith that was you and me
Baby I know it ain't easy when your soul cries out for a higher ground
'Coz when you're halfway up, you're always halfway down
But baby this is serious
Are you thinking 'bout you or us


.

matchen gick åt helvete för grabbarna men jag och mickan hade iaf kul, träffade erika och carro där också och sen kom danne. när matchen va slut så gick vi till trollbäcken och tog bussen där ifrån. när jag kom hem så gick jag ut med hunden sen satte jag mig och kollade på heros det är sååå sjukt bra asså. snart kommer studiebidraget också och jag bara längtar, pengar pengar pengar. då ska jag fixa naglarna färga håret kanske shoppa lite om det finns nått som jag vill ha, grabbarna ska ju på kryssning också så då ska lilla steken få köpa lite till mig också. ska nog spara lite också för jag funderar också starkt på att åka på kryssning snart har ju ändå presentkort så då får man ju passa på att åka. nån som vill följa med?

älskade patricia

just det här inlägget är till en speciell person som jag saknar nått enormt
hon betyder så grymt mycket för mig & hon är så himla vacker, min ängel

och även fast vi fast vi inte umgås lika mycket så kommer hon alltid vara min lillasyster
och jag kommer alltid att finns här för henne
jag älskar dig gumman, glöm aldrig det!


du betyder mer än va du tror


gullunge


foto: jag och ida


.


foto: jag och bimbim som inte vill vara med på kort.


onsdag

skolan gick bra idag förutom första lektionen men det löste sig tillslut iaf.. efter skolan så åkte jag hem och somnade på soffan som vanligt sen ringde ida och väckte mig och hon är fortfarande sjuk men hon måste bli frisk till helgen. när jag satt i soffan och blandrade bland kanalerna så ringde min bejb och sa att jag skulle med ut idag jag är glad att det är nån som vill träffa mig iaf. så nu ska jag börja fixa mig och sen är det bara att röra på fettet och gå upp till bussen.
xox

-

behöver inte säga mer än att,
jag saknar dig


natt inlägg

kom nyss hem från crippa direkt efter killarnas träning så gick jag mickan och crippa hem till honom och kollade på film eller det blev inte så mycket kollade eftersom både jag och mickan somnade.. men jag ska inte skriva så mycket jag ska gå och lägga mig nu är sjukt jävla trött kommer ju verkligen inte orka upp imorgon men sån tur är så ringer sofie och väcker mig så får se om jag kommer upp eller inte.. godnatt

jag måste vara stark

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte
och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på
för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken.
Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon
annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du
ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder
att bli våta av tårar,få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att
skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte
behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt
leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin.


äntligen

idag ska jag äntligen få träffa mikaela jag har inte träffat henne på år och dar känns det som. vi ska kolla på fotboll och så ska vi snacka jätte mycket för det behöver vi (jag). har precis duchat ska ta och käka lite nu sen ska jag börja fixa mig. vet inte när jag kommer hem men om det inte blir för sent så skriver jag nog några ord innan jag går och lägger mig.


min vackra ängel


sjuk...

kom nyss hem va och träffade ida och ida och snackade lite skit.. jag har fått värsta hostan och det slutar inte.. jag har inte tid med att bli sjuk. aja hoppas att det går över iaf för nu måste jag springa och sätta mig franför tv och kolla på heros.. skriver kanske sen om jag inte blir för trött..


måndag

det bästa med gårdagen va att jag fick sova i min egna säng annars va dagen helt pissig.. träffade ida och stek en snabbis och det va skönt att komma ut lite.. idag kom jag faktiskt i tid till skolan, tack sofie! vi hade engelska sen hade vi idrott och vi hade orgentering och jag hatar det med jag va med endå för jag är så duktig.. sen åkte jag hem och sov lite nu ska jag gå upp och handla sen ska jag hoppa in i duchen och sen ska jag troligtvis träffa ida..

goodbye my lover

jag är inte redo än jag kan inte bara stå där och höra sånt utan att bli förstörd.
 du va en sån stor del i mitt liv och nu är det bara borta. hur blev det såhär?
jag vill inte bry mig längre jag vill bara att du ska försvinna,
jag klarar mig utan dig men jag är inte redo än.
jag vill inte höra jag vill inte veta!
bara radera allt


söndag

hade en helt okej kväll igår.. det va himla mysigt att gilla efter grillningen satte vi igång ölspelet sen åkte vi till klena vägen där jag träffade en gammal kompis. jag och veronica stog och snackade med stek sen komma alla och sa att vi skulle åka till nån fest i typ tyresö men vi kom inte in så jag åkte till ronny och va med dom lite.. när jag vaknade imorse mådde jag verkligen inte bra men jag tog mig hem iaf typ vid 11 sen dess har jag bara lega i soffan och tyck synd om mig själv. måste verkligen ducha men jag orkar inte jag har inte ätit nått på hela dagen heller så den här dagen kunde inte bli bättre. men nu ska jag försöka få i mig lite mat sen ska jag hoppa in i duchen och sedan gå ut och träffa ida.. skriver kanske senare


lördag

hade en super trevlig dag igår. först fick jag träffa mickan sen åka jag till mormor och snackade lite skit och käkade mat himla trevlig va det. sen åka jag hem fixade mig fort och mötte sedan upp idag och tess och vi gick hem till familjen frithiof där va det inte folk och det va himla trevlig. nu har jag precis duchat och ska sminka mig sen ska jag hem till familjen frithiof och grilla ska bli trevlig i det är fina vädret.. men nu måste jag skynda mig bloggar imorgon..
PS bilder kommer sen.
tingeling

bjuder på en bild också


jag och mickan på malibu


haft liten blogg paus

som ni har märkt så har jag haft en blogg paus har inte orkat skriva nånting men nu är jag på topp igen och ska börja blogga. under den tiden när jag inte skrev så har det väl inte hänt sådär jätte mycket skolan kompisar ja det gamla vanliga. nu ska jag åka till handen och träffa mickan en snabbis sen ska jag åka till mormor och fika sen ska jag träffa ida och sen är det party som gäller hela kvällen lång.. skriver kanske senare om jag hinner sitta vid datorn nått..

jag skulle ha gjort det här för länge sen!

det skulle vara lättare jag skulle bara vänt mig om och gå då hade allt det här varit över för länge sen.. men nu står jag här med klumpen i halsen och tårarna i ögonen men jag är stark jag kan stå på mina egna ben, jag behöver inte dig. en gång i tiden gjorde du mig stark men nu gör du mig bara svagare och svagare så jag är starkare utan dig.. hoppas du får det bra för jag kommer få det iaf!

RSS 2.0