make me strong

There was a time I was blind, I was so confused 
Ran away just to hide it all from you But baby you knew me better Than I knew myself They say if you love something let it go If it comes back, it's yours That's how you know It's for keeps, it's for sure 

Långsamt farväl!

Så nu har jag gjort det, nu har jag tagit ett steg tillbaka och jag vet att jag kommer ta ett steg för mycket men det är vad jag måste göra för att jag ska må bra. Det kommer aldrig bli som vi engång hade det och det vet jag redan men jag va tvungen att göra såhär och jag ångrar redan allt som har hänt. Jag är ledsen för allt men nu ska du få som du vill hoppas du är lycklig för jag vill allt i världen att du ska vara lycklig, förlåt för allt men nu slipper du allt och kan göra precis som du vill önskar dig all lycka i världen!

Kiss it goodbye


Förlåt för jag aldrig nånsin sagt förlåt!

En del av mig säger släpp tagen men den andra delen säger håll kvar och släpp aldrig. Vilken väg ska jag ta när båda två ser lika läskiga ut att gå på, släpper jag taget om dig så vet jag att jag kommer ångra mig så enormt mycket efteråt men håller jag så hårt om dig som jag gör just nu så kommer jag också förlora dig. Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig just nu allt känns bara så jävla sjukt. Du är det bästa jag har och jag kommer inte klara av att förlora dig men det känns som jag är påväg att göra det..
Jag älskar dig och jag hoppas du vet hur mycket du verkligen betyder för mig!

Det är okej att spår ur

Nu är jag ny duschad och ska snart börja fixa mig för snart kommer min bästavän hem och jag har saknat honom jätte mycket så det ska vi skönt att få träffa honom idag! Har absolut inte gjort ett skit idag bara legat i sägen och bara tagit det lugnt tills mamma Carin kom och sparkade ut mig från sängen så då va det bara att gå upp och äta och sen hoppa in i duschen men det va bra för nu är jag faktiskt ganska pigg. Nej nu ska jag fixa mig bloggar nog lite senare!
xoxo

Saknaden är lika stor som kärleken.

jag saknar inte dig, jag saknar den du var förut!

be the strong one!


Kom hem nuuuuu!


JAG SAKNAR DIG MIKAELA BJÖRkLUND!
<3

trött-tjej.se!

Så nu kan man väl säga att julen är över men har inte firat med mamma än så ska göra det och så är det mormor och pappa kvar så ska väl hinna med det också. Är sjukt trött sov typ max 50 min inatt och det va bara att gå upp och åka hem för att duscha och fixa sig för släktmiddagen som var idag! Mamma kom och hämtade mig och Lina sen hämtade vi morfar och sen bar det av hem till Hasse och Inga. Massor med julmat och massa gos med små kusinerna blev det men som sagt så sov jag inte så mycket och var sjukt trött så somnade lite på soffan, jag fick också vara tomte och läsa upp alla barnens julklappar. Jag fick också lite, fick ett jätte fint silver armband som dom hade köpt från Kina till mig och trisslotter och jag vann lite sen presentkort på hm så det blev jag glad över. Nu ligger jag i sängen och är skit trött så ska snart sätta på en film och vänta på att Duggin ska komma hem så jag slipper sova själv. Har inte så mycket mer att skriva om så bloggar mer imorgon!
xoxo


GODNATT

Idag har jag inte gjort nått speciellt har bara legat hemma för jag har haft så sjukt ont i magen så idag blev det säng liggandes sovigt massor och ätit typ ingenting men såna dagar ska man väl också ha?! Senare på kvällen kom Duggin hem med Ronja och Stefan. Jag följde med min bästavän till stan och hämtade hans föräldrar sen körde vi hem dom, det va skönt att få lite ensam tid med honom! Vi tog en sväng till donken och fick självklart köpa med oss mat hem så fick Stefan ta en fika med mamma Carin sen åkte vi ut och tog med oss Duggin. Vi åkte till jordbro och körde lite där sen åkte vi till statoil så jag fick köpa mig cola sen åkte vi och släppte Duggin hos Ronja sen körde Stefan hem mig. Nu ligger jag i sängen och är sjukt trött och jag fattar inte hur det går till eftersom jag har typ sovigt hela dagen men trött är jag iaf så slänga på en film och sen sova ska bli jätte skönt, kanske göra en natt macka också för magen kurrar faktiskt lite.

Imorgon ska jag åka till ica maxi med små tjejerna sen ska vi nog ta en sväng till handen också så jag kan köpa klart alla julklappar. Det är vad jag har planerar imorgon sen vet jag faktiskt inte vad för kul jag ska hitta på, min bästa vän åker imorgon och är borta hela helgen sen kommer han hem igen och är hemma i några dagar sen åker han igen, varför ska alla lämna mig?! Nej nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen.
xoxo


Som att få sitt hjärtat krossat i flera tusen bitar!

Det här är fan nästan värre än att förlora sin största kärlek och du verkar inte ens fatta hur mycket du egentligen betyder för mig! Det här sårar mig nått enormt och ingen av er ser det, jag vill bara lägga mig under täcket och aldrig mer gå upp. FAN FAN FAN!!

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Att jag ens kunde sätta mig i den här situationen igen det fattar inte jag, men som alla säger ''när hjärtat säger till så får hjärnan säga va den vill''. Men ibland kanske man inte alltid ska lyssna på va hjärtat säger för när det gäller dig så har mitt hjärta sagt fel flera gånger och jag har varit lika korkad varje gång och lyssnat på hjärtat.. Jovisst jag mår mycket bättre den här gången jag mår inte bra men jag har mått sämre men sen kommer det stunder som denna när allt bara känns förjävligt och jag bara vill ha dig vid min sida men jag vet att jag aldrig kommer få det! Men det är va sista gången du kommer aldrig kunna komma nära mitt hjärta igen för du krossar det bara gång på gång och nu är det nog, det gör så fruktsansvärt ont att säga det här men jag vill aldrig mer se dig, det kommer göra för ont och jag kommer inte klara av det, hoppas du förstår! FARVÄL KÄRA DU

Putting my heart back together


Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart


söndag

Har haft en mys söndag har bara legat inne hela dagen och kollar film och sovigt, stört skönt har det varit! Men nu blir ut att åka, en liten roadtrip igen men som sagt jag lever ett fartfylt liv och jag tycker om det men ibland kan det vara lite väl galet. Nej nu har jag inte tid att skriva mer men skriver nog när jag kommer hem igen.
xoxo


<3

Mikaela <3 Jennifer

Nu sitter jag här igen och har min bästa tjej bredvid mig, Stefan och Duggin är iväg och ska köra hem Stefans mamma sen kommer dom hit igen och då ska vi väl dra ut.

Jennifer var keff på att skriva klart så då får väl jag göra det istället :p Mickis in the house bitches! Alla kan suga kuk för jag är bääääst! Mickis and Lööökish! Jag taggar till Teneriffa på tisdag och det gillar inte löken. Men jag ska ta med lite sand hem till henne så kan vi ha det under julgranen när vi firar lilljul. Btw så har jag varit bajsledsen idag men löken fick mitt humör att stiga. Sån jävla underbar vän och jag hoppas vi fortsätter ha sjuuka snack,kvällar och ideér ihop!!
Tråkigt att man mår dåligt ibland och att ens humör går ut över de oskyldiga. Menmen, life is a bitch.

Nu har jag fan skrivit om allt och ingenting och tänkte vara lite social med Löken nu eftersom jag åket till Nrkp imorgon och vi inte kommer ses på 9 dagar typ :( Men ni får ha det bra så länge så får jag gästblogga någon annan gång.

Have a nice life bitches!
over and out
Mickis!


roadtrip


NU BLIR DET ROADTRIP!!

TIDIG MORGON!

Nu är vi alla vakna efter en helt annurlunda kväll igår. Kvällen började på Elly's det va inte mycket folk där alls men mysigt va det. Samtidigt som vi var på Elly's så brann gränderna i tungelsta vi såg lågorna från Elly's så när det stängde så åkte vi dit sen kom Stefan och hämtade oss och vi tog en sväng till handen.  Vi åkte runt en stund sen åkte vi hem och när vi kom hem så va det ju fullt hus som vanligt jag va skit trött så jag ville bara gå och lägga mig men det fick jag inte men det blev inte så sent iaf och jag somnade rätt fort.

Ska snart gå upp och fixa mig för vi ska snart åka til södertälje för Stefan ska hämta nån jävla grej sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på för bus. Det som jag SKA göra iaf det är att träffa Mickis för hon åker imorgon och lämnar mig här i en hel vecka! Så träffa henne är ett måste!


KOMMER SAKNA DIG NÅTT ENORMT!!
<3 <3 <3 <3 <3

Ibland önskar jag att jag bara kunde glömma!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt 

Allting börjar om. Jag kan börja om Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig När allting börjar om Jag har gått så långt, nästan blivit van Historien upprepar sig och slutar alltid likadant Sidan som går vidare har någon redan rivit av Så jag griper tag i vita blad Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Älskade kusin!


Här är min vackra kusin som jag är sjukt stolt över! Hon är så lik mig på många sätt och hon har blivigt så stor va hände med den jobbiga lilla snorungen som sprang efter mig på varje släktmiddag? Hon har blivigt så vuxen för att ändå vara så liten, jag skulle göra allt för henne. Jag älskar dig med hela mitt hjärta min lilla skruttunge!

jobbig natt

Nu är jag vaken efter en lång och orolig natt, har inte sovigt mycket alls och jag vet exakt varför min kropp är orolig men den här gången tänker jag inte låta det gå så långt. Ska snart gå upp och fika med mamma Carin och prata av mig lite känns som det behövs. Idag är det fredag så ska försöka strunta i allt jobbigt och bara njuta av helgen! Bloggar nog senare.
xoxo

Blir ju rädd för mig själv, haha!

JOHANA IS BACK!

Hej folket!
Johana tillbaka här på Jennifers blogg!

Hörde att ni saknade mig så jag tänkte nu när jag ändå inte orkar blogga på min blogg eller har något annat att göra.

Sitter i alla fall här ensam INGEN JENNIFER HÄR HEMMA SOM KAN GÖRA MIG PÅ GLATT HUMÖR!!!
men har planer att dra till Joel och glo på en film. Jennifer kommer när hon kommer :)

Men nu ska ta och byta om sen ringa jättttteeee viktiga samtal eftersom att jag är så bääääst!
sen drar jag iväg..

Ha en underbar kväll nu söta läsare!




// Johana Duggin


Fina vän!


<3

dagens

DAGENS VILL HA: cola
DAGENS KLÄDSEL: lackleggings vitt linne och tunika över
DAGENS SMINK: puder mascara
DAGENS FRISYR: utsläppt och mössa
DAGENS HÄNDELSE: vaknade på bra humör
DAGENS LÅT: Starlight
DAGENS PLANER: träffa Jossan
DAGENS SAKNAD: Selma
DAGENS DUMMASTE: mamma Carin!
DAGENS SJUKA: ?!
DAGENS DROG: cigg, cola
DAGENS ROLIGASTE: mamma Carin!
DAGENS FAVORIT: JOSSAN!
DAGENS KÖP: cola och cigg
DAGENS GODIS: bantar?!
DAGENS HUMÖR: glaaad!
DAGENS ORD: ''dunka duggin''

snöstorm

Nu har jag fixat klart mig och ska snart röra mig ut i snöstormen och träffa Jossan. Ska umgås med henne idag för jag har inte träffat henne på jätte länge så vi får väl se vad vi hittar på för skoj! Har inte så jätte mycket mer att skriva om men jag hoppas att alla ni har en toppen dag!

Juste bloggen saknar sin gäst bloggare så det är nog dags för dig att slänga in några inlägg!


natti

Nu ligger jag i sängen och har Duggin bredvid mig. Vi har varit ute och lekt med Stefan tog en snabbis till gården sen åkte vi till statoil och hälsade på Sebbe vi tvättade bilen också. Sen blev det romantisk middag på donken sen åkte vi hem och Stefan följde med in på en fika! Vi fick lyssna lite på när Fredrik spelade också men nu ska vi sätta på en film och sen sova för imorgon är det en ny dag med nya tag jag och mamma Carin ska gå ut med Bebis på lång promenad som jag längtar, hehe! Nej nu ska vi fortsätta tjocka i oss våra cheesburgare! ;)
xoxo


ni måste mötas på mitten

Ibland önskar jag att jag kunde trolla inte för min egna skull men för alla andra i min omgivning, jag önska att jag kunde dra tillbaka tiden så inget av det här hände eller att allt det här hade funkat för alla! Jag vill ställa mig och bara skrika ut för det gör så fruktansvärt ont i mig att se er såhär sårade, jag vet inte vad jag ska göra för att ni ska må bra igen vill inte se er såhär det gör så sjukt ont i mig. Men vad som än händer så finns jag alltid här för er, no matter what!

!


Såhär pigg är jag!

dagens

DAGENS VILL HA: cola
DAGENS KLÄDSEL: mjuckisar, linne, tjocktröja
DAGENS SMINK: puder mascara
DAGENS FRISYR: inbakad fläta och mössa
DAGENS HÄNDELSE: inget än så länge
DAGENS LÅT: Monday morning
DAGENS PLANER: inget planerat än
DAGENS SAKNAD: mormor!
DAGENS DUMMASTE: hudarna som väckte mig
DAGENS SJUKA: mamma Carin
DAGENS DROG: cigg
DAGENS ROLIGASTE: ?!
DAGENS FAVORIT: sängen
DAGENS KÖP: cola och cigg
DAGENS GODIS: inget.
DAGENS HUMÖR: trött men ändå rätt glad
DAGENS ORD: ''men asså allvarligt''

sova, jatack!

Trött ont i huvudet och allmänt sliten är vad jag är idag.. Ska snart ta och åka till skolan sen ska jag åka en snabbis hem och kolla om jag har fått nått brev sen ska jag åka hem till mamma Carin och ta hand om henne eftersom hon är sjuk idag. Vet inte vad jag ska göra idag men nått kul ska jag väl hitta på om jag orkar. Skriver senare!
xoxo

Saknar dig min bästavän!

Du har varit ifrån mitt liv för länge nu, jag behöver dig mer än nånsin och jag vill ha hem dig igen. Jag skulle göra vad som helst för att du skulle bli min och jag skulle ta hand om dig varje dag och jag skulle göra allting för dig, du är min bästa vän och du kommer alltid vara det men jag behöver dig här inte att du ska vara längst ner i Sverige hade jag haft bil och körkort hade jag varit hos dig varje dag för så mycket behöver jag dig just nu! Jag behöver din varma päls att gråta i och jag behöver ja som sagt jag behöver DIG. Jag saknar dig nått så enormt och jag vet inte vart jag ska ta vägen utan dig. Snälla kom tillbaka till mig min älskade vän!


konstig magkänsla


Det är nått som tynger mig,
men jag kan inte sätta finger på vad det är.

Lite finare, lite bättre


you make me happy

Har varit ute en stund med Stefan, Mickis och Duggin. Vi åkte runt lite sista stoppet blev söderby brygga, det är verkligen jätte fint där men Mickis tyckte det va läskigt så hon stod och nojja hela tiden så när vi åkte tillbaka skrämde vi henne lite mer skönt att få skratta lite efter allt kaos igår. Nu sitter jag och Duggin i sängen men en varsin dator och cola & chipsen i högsta hugg! Snart bli det lite film mys sen sova för det är ju faktiskt skola imorgon, bloggar mer imorgon!
xoxo


Blogg Raped!

Eftersom Jennifer Aka Löken älskar mig så intar jaghennes blogg och förklarar att jag är bäst!!!!!!!

just a dream

Nu är jag och Duggin hemma igen efter lite skvaller med Mickis kan säga att det behövdes. Nu sitter vi och spelar yatzy med små tjejerna snart kommer dom andra små flickorna hem som har fastnat i länna så Fredrik och Christian är påväg att hämta dom nu sen kommer dom hit en på en cigg sen ska dom åka och vi ska äta middag. Ikväll ska jag och Johana bara ta det lugnt kolla film och bara mysa. Nu ska jag koncentrera mig på spelet så jag bloggar senare.
xoxo



Real friendship is the best thing in life

Tack för att du finns Jennifer, Du är en underbar vän!
Jag Älskar Dig♥





// Johana Duggin

Lördagsmys

Musiken spelas på full volym och små tjejerna bakar för fullt. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag börja laga mat, Johanna kommer snart också så då ska vi alla sätta oss och käka och sen ska vi fika sen dra vi stora flickor till Ellys. Det kommer bli en riktigt rolig och bra kväll. Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sätta igång bloggar senare.
xoxo


Bjuder på flum bilder med mina flickor!


Just the way I like it



Pigga är vi inte men vakna i alla fall, och snart ska vi ta långa promenaden hem till Söta Mikaela!

Ha en bra dag!

I will always love you

Detta är vad Jennifer vill ha men inte kan få denna kväll:





istället får hon mysa med lilla MIG!<----klicka där!
vi ska förmodligen glo på en film snart eller så dygnar vi. Får se vad natten för oss!

Blogg Raped!



Ni är söta
Ni är underbara
Ni är klockrena
Ni är vackra


NI ÄR HELT ENKELT BÄST!!!!!!!





p.s hahahah

Saknar nått enormt!


Jag saknar dig min vackra prinsessa!
<3 <3 <3

Min nya kärlek!


frukost

Sitter i köket och lyssnar på min nya kärlek, funderar starkt på att flytta till England så jag kan träffa honom! Mamma Carin kom in och väckte mig och frågade om jag ville ha kaffe så jag gick upp och drack kaffe och käkade frukost. Ska snart lägga mig och kolla klart på mina serier för jag somnade ju såklart igår. Vet inte vad jag ska göra ikväll om jag fortsätter och känner mig såhär som jag gör just nu så kommer jag stanna inne hela kvällen.. Men vi får hoppas att humöret går uppåt så jag kan åka till globen för det skulle verkligen vara en kul grej att göra! Skriver mera senare!
xoxo

Kommer jag nånsin läka?!

Efter jag hade fikat klart med mamma Carin så fixade jag mig sen åkte jag till skolan, mötte upp mina flickor och satt med dom ett tag sen åkte jag och Duggin hem till mig för jag skulle packa. När jag var klar så åkte vi hem till mamma Carin och jag och Persson va dom ända som käkade. Duggin gick i för väg till tungelsta skolan för hon ville inte missa lucia cupen, Johanna kom förbi och väntade på mig för jag skulle fixa mig när jag va klar så gick vi också dit. Det va väl inte speciellt kul där men jag fick iaf träffa min favorit kusin och jag blir lika glad varje gång jag ser henne är så sjukt stolt över henne!

När allting va slut så gick jag Johanna och Malin hem och när vi kom hem så satt mamma Carin och lyssnade på Fredrik när han spelade. Jag fixade med min dator sen tog jag en promenad med Bebis och jag kan säga att det behövde jag resa tankarna lite, inte för att det gick så bra men när jag väl kom in igen så fixade jag klart tvätten sen kom mamma Carin ut när jag satt och rökte och kramade om mig åh då sprack allting men jag är glad att jag hade hennes axel att luta mig imot ikväll. Anna sjöng och Fredrik spelade åh det va nog de finaste jag har hört på länge så jag måste väl säga att alla tre räddade min kväll rätt bra även fast tårarna forfarande sitter i halsen och klumpen i magen inte vill försvinna.. Men vad ska man göra, det är liksom så att när det gäller det här så kan jag inte göra ett skit och det plågar mig nått så enormt!

Ska snart lägga mig ner och kolla på mina serier och njuta av att jag iaf har dom kvar! Imorgon får vi se vad som händer troligtvis så ska jag förlja med Anna på nån idol grej i globen låter rätt kul men man vet ju aldrig vad som händer, kanske bara känner för att ligga inne men som sagt vi får se imorgon. Bloggar mer imorgon
xoxo


Jag saknar dig, kan du komma hem nu!
Behöver dig mer än nånsin!
<3

-


Morgon med mamma Carin!

Nu sitter jag och har morgon fika med mamma Carin tanken va att jag skulle få sova till halv elva men vaknade klockan sex och tänkte somna om med mamma Carin satt i köket och ropade på mig så det va bara att gå upp och sätta på sig kläderna, tur för henne så va kaffet klart när jag satte mig vid bordet. Nu ska jag göra mina toast sen ska jag fixa mig och åka till skolan sen ska jag åka till mitt faktiskt riktiga hem och hämta lite kläder och så sen åka ner till det nya hemmet! Och ikväll är det lucia kupen i tungelsta så dit lär man väl gå och kolla lite. Nej nu ska jag äta min frukost sen ska jag börja fixa mig skriver mer senare!
xoxo



I feel more alive each day

Musiken spelas, sångrösterna är igång och ljusen är tända.
Riktigt mysigt nu hos familjen Duggin!



Sommar året runt skulle vara toppen

Sitter och kolla på massa sommar bilder på mig och Carro och kände att jag vill blogga lite om det. Vi hade verkligen jättekul i somras och snygga åh galna va vi, snacka om att man verkligen saknar sommaren vill ha värmen och tunna kläder igen! Sommaren är den bästa perionen på hela året och om jag skulle kunna trolla så skulle jag trolla så det va sommar hela tiden. Sommar året runt låter inte det som en bra idé eller va säger ni?! Tänkte bjuda på några sommar bilder på mig och Carro också hoppas ni njuter!

 


When I look at you.

Vi bara så älskar Hannah montana eller som hon egentligen heter Miley Curys!





When I look at you - Miley curys

Vill inte bli gammal!

Jag insåg just att nästa år blir jag ju fan gammal! Jag är liksom inte tonåring längre då och jag vill inte bli vuxen än jag är inte REDO! Jag vill fortfarande vara tonåring iaf några år till, är det nån som kan stanna tiden så jag fortfarande vara ung?! Men jag får väl njuta av den lilla tiden jag har kvar som tonåring och bara leva galet resten av tiden. Så nu vet ni vad ni har att se fram imot en galen och pigg Jennifer, det ska bli kul va! ;)
XOXO

Glädje!


Här är mamma Carins låt, blir lika glad varje gång jag hör den!
Måste bara skriva att mamma Carin är ju världens sötaste!
<3


Gästblogg!

TJA!
Gästblogg på G.

Som ni kanske ser så är Jennifer inte alls duktig på att upptadera nu, rätta mig om jag har fel!
Men visst saknar vi hennes skrivande?

Men hon mår bra i alla fall, lever gör hon också. Myst hos familjen Duggin har hon gjort hela helgen, och varit med vissa vänner och igår blev det ut med bilarna och sladda. Riktigt kul var det!

Och så busig som Jennifer är så satte hon sig i framsätet och körde bilen(utan körkort) och tänkte inte alls på att stanna i en korsning haha.. men det var kul eftersom att Maxxarn(en kille) nästan sket på sig!

Men nu ska jag skälla lite på henne så att hon kanske ger er flera inlägg idag:)
HA DET BRA FOLKET!


Stört skön helg!

Nu ska jag berätta om min sjukt jävla bra helg som jag har spenderat hemma hos familjen Duggin. Som sagt så skrev jag hur min fredag såg ut så jag får skriva om gårdagen helt enkelt. När jag kommer ner till tungelsta igen så börjar jag och lagar mat spagetti och köttfärssås blev himla gptt men det är ju inte så konstigt eftersom jag lagade den! Efter maten så lekte vi kurragömma med små flickorna och som sagt man ska vara barn så länge man kan efter det så började vi fixa oss och drog ut på byn som vi kallar det små flickorna hade gott och lagt sig och mamma Carin hade också gått och lagt sig så då gick vi ut efter vi hade bäddat ner alla. På byn så va det lite folk man inte ville träffa men jag tyckte verkligen att jag hanterade situvstionen väldigt bra så vi tog vårt pick och pack och drog till Pierre istället men där va vi typ bara en kvart sen körde gulliga Thomasson hem oss och mamma Carin va ju vaken så vi berättade allt som hänt sen gick vi till sängen och bäddade ner oss samtidigt pratade vi med en viss person och när vi väl blev av med henne och höll på somna så kliver Persson in och frågar om vi vill ha kaffe vi typ mumlade sen somnade tjejerna om på två sek och jag låg åh hosta så jag gick upp för att dricka kaffe och såklart så fastnade jag med mamma Carin och Persson men det gjorde faktiskt ingenting för jag hade så himla roligt och det va så skönt att kunna skratta på riktigt dom där två tillsammans är ju så jävla stört sköna, två helt underbara personen och det går liksom inte att må dåligt när dom där två sätter igång. Jag gick och la mig vid halv sju imorse men det va lätt värt det!

När vi vaknade imorse så gick vi upp och käkade frukost sen har det varit fullrulle hela dagen med mycket skratt och mycket skrik från allas håll men roligt va det. Efter ett tag så kom lilla Mickis på besök också så fullthus va det men det va himla mysigt, älskar att ha människor runt mig så man inte känner sig så ensam! Efter middagen så skulle Johanna och Duggin dra och sola åh jag orkade inte följa med så jag gick och köpte cigg till mamma Carin sen gick jag tillbaka dit och hade fika med dom. Jag kan säga så mycket som såhär att vi skrattade så mycket att vi grät så, så kul har vi haft det jag har skrattat så mycket att jag har ont i magen! När Duggin kom hem satt jag och pratade lite med henne sen följde Persson med mig till bussen och nu sitter jag i min säng och funderar på att göra en natt macka och sen sova för det har inte blivigt mycket sömn den här helgen men det gör faktiskt ingenting! Skriver mer imorgon
xoxo



lördag

Hej jag är verkligen sämst på att blogga men som sagt ibland har man varken lust eller ork för att blogga. Igår låg jag bara hemma och degade men när klockan började ticka så fixade jag mig och rörde mig hem till Joel där det va massa folk. Kvällen slutade hemma hos Duggin där hennes mamma och Persson va plus små tjejerna (Malin och Lina) det va en väldigt rolig och lyckad natt, att skratta va ju inget problem för oss. Vi gick väl och la oss runt fem eller va det va när vi vaknade imorse så käkade vi frukost sen vilade vi lite sen tog jag och Johanna bussen hem.

Ska snart springa till bussen för att åka ner till tungelsta och äta middag med alla tjejer sen blir det en sväg till oyes och kolla på Fredrik när han ska spela sen får vi ju se vad som händer men nått kul hittar man väl alltid på! Nu måste jag springa puss och kram!
xoxo

ännu en riktig vinter!

I tisdags så följde jag med Johanna till handens närsjukhus och dom skickade oss direkt till akuten på sös så det va bara att åka dit. Fick sitta på gyn akuten i 7 timmar vi fick dock sällskap typ dom sista två timmarna så det va ju lite roligare men som sagt det är aldrig kul att sitta där och bara vänta har gjort det ett antal gånger i mitt liv men va gör man inte det är klart man ställer upp för sina vänner.. Eftersom klockan va så jävla mycket när vi skulle hem så gick inte Johannas bussar så jag följde med henne hem men problemet var att vi fick gå från kulfångsgatan och det va SVINKALLT!

Igår blev jag väckt vid elva och va trött som ett jävla djur men det va bara gå upp och åka hem och fixa sig sen jag hade lovat Jocke att åka med honom till stan. När jag va klar så åkte jag och mötte honom vid terminalen sen åkte vi in till stan och han köpte töjningar och jag köpte en ny tungpicercing. Sen gick vi till gallerian och satte oss och fika det va jätte mysigt, det va skönt att komma bort från haninge och bara sitta och ta det lugnt liksom.. När vi började åka från stan va väl klockan fem halv sex och Stefan kom och hämtade mig vid vh eftersom vi skulle på bio. Vi hämtade Mickis i tungelsta sen bar det av till heron för att hämta ut biljetterna till Paranormal activity 2, vi käkade innan filmen och satt och hade allmänt jävla roligt. Filmen va väl sådär jag bajsade typ på mig den är ju bätte än ettan men endå den hade världens sämsta slut. När filmen va slut så åkte vi till sköndal och hälsade på Sebbe som typ slutade så vi väntade på honom sen åkte vi och lämnade av Mickis och Stefan åkte hem så då blev det bara jag och Sebbe nattugglorna själva! Vi åkte runt och tog en fika på statoil sen hämtade vi VD och jag va så trött att jag mådde illa så han fick köra hem mig jag somnade typ direkt när jag la huvudet på kudden.

Vaknade för en stund sen skulle behöva sova typ hundra timmar till känner jag men måste resa på mitt feta arsle och åka och mötta Mickis och jag har faktiskt bråttom så jag får blogga mera senare!
xoxo

RSS 2.0