söndag

Helgen har varit lugn i fredags så tog jag det lugnt jobbade ju till halv elva så orkade inte göra nått och i lördags så va det en tripp till södetälje för min kusin fyllde ett sen va det bara hem och fixa sig och sen till ollan. Det va sjukt mycket folk där men det va ändå lugnt så det va skönt. Idag så hämtade mamma mig efter hon hade varit i stallet och vi åkte och köpte mat sen gick jag upp till gurra och kollade på film nu ligger jag i soffan och ska snart hoppa in i duchen sen sova för imorgon är det praktiken som gäller och sen bär det av för att köpa häst! Mamma ska köpa en häst till mig så jag är överlycklig så imorgon ska vi åka och köpa honom det ska bli kul för nu kan jag rida med mamma och mina kompisar när jag vill, love it! nej nu ska jag ta och hoppa in i duchen.
xoxo


SLUTA!

Att veta att NI håller på med sånt sårar mig djupt särkilt när du gör det eftersom du vet exakt va jag och min familj fick gå igenom. Du vet hur dåligt det där är och ändå håller du på med det vill du gå igenom samma sak som han fick? Han hade tur och det vet du också men det kanske inte du har, tänk ett steg längre jag vet att du är smartare än det där.. Eller föresten jag vet inte om du är det längre eftersom det redan har gått så långt, jag förstår inte det roliga i det och jag kommer nog aldrig göra det heller! Jag kanske inte har nått rätt i att säga till eller tycka nått överhuvud taget men jag vill inte se nån av er falla och det är de ni kommer göra om ni förtsätter med det ni håller på med. Jag bryr mig bara men det kanske är fel av mig.

du får mig så glad

ska jag våga chansa, vågar jag ge mig in i det där igen?
är det värt det, kommer du stå där den här gången?

smile bitch

va en kort och skön dag på praktiken idag.. satt och spelade kung fu panda och det va sjukt kul, vilken nörd man kommer bli nu asså. imorgon är det jobba kväll som gäller slutar elva och det känns lite sjukt att jobba så länge på en fredag men det är bara att bita ihop. när jag slutar vet jag inte vad jag ska göra men nått kul ska jag väl hitta på. sitter i soffan och lyssnar på musik för jag är trött på att höra min mamma prata i telefonen hela tiden asså, hon pratar mer än mig.. ska nog ringa min pappa och fråga hur det är med farmor.. nej nu ska jag städa lite sen blir det väl sängen!
xoxo

bara du

i will miss you babe!

i'm in love


onsdag

praktiken idag va helt underbar. jag satt och pratade om att jag vill ha en dag när alla dom gamla kom tillbaka så vi kunde ha lika kul som vi hade då sekunden efter så glider ida och veronica in och gud va glad jag blev då. så vi satte oss och spela kort efter en stund kommer killarna in och jag blev ännu gladare det kändes verkligen som back in the days även om det inte va alla men jag är nöjd så längre jag får träffa dom gamla!

nu sitter jag i min soffa och lyssnar på musik ska snart sova så bloggar mer imorgon..
xoxo

ego


:)

vill aldrig att den här glädjen ska försvinna, du får mig att le igen!

helt sjukt!


kan det inte alltid va den glädjen på jorden


Vi visste att den här dagen skulle komma

Idag är det en speciell dag och ni som känner mig vet varför jag kan vara lite deppig idag även om jag inte försöker tänka på det men efter alla dessa år är det verkligen en speciell dag. Jag trodde jag skulle dela den här dagen med dig men det blev inte så, du har gått din väg och jag har gått min men jag kan inte sluta tänka på dig även om du inte tänker på mig längre så kommer du alltid finnas i mitt hjärta.. Jag är stark för jag klarar mig utan dig det va bara så att du och jag va inte gjorda för varandra och det är bara att acceptera och gå vidare. Jag kommer alltid älska dig!

23 Februari


praktiken idag!

take the pain away

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.


helgen

Fredags: va hos emma hon färgade mitt hår och fixade min mobil och så hade vi tjejsnack.. åkte hem och träffade tjejerna sen träffade vi grabbarna och jag skulle åka hem men hamnade i handen och sen hamnade hos nicke och johan dom där grabbarna lyckas alltid dra med mig på andra ställen när jag ska hem.. hemma och syskonen va det lite folk och eftersom jag va nykter så sprang jag runt och städade upp efter alla fyllon som spilde.. när det va dags att gå hem va det jag som fick visa grabbarna vägen, väl på bussen och dom skulle av så sa dom att jag också skulle med så det gjorde jag. dom fyllekäkade sen va det bara bums i säng..

Lördags: vaknade upp av att ett av fyllona pratade i telefon och då blev jag fan inte glad.. åkte till handen för dom skulle på systemet sen gick vi till b och tog det lugnt hade några heta diskutioner men roligt va det.. åkte hem för att fixa mig sen va det bara tillbaka dit och dom krökade okej jag med... sen drog vi alla till handen och där va det trevliga fyllon.. påvägen hem så stannade bussen typ en timme vid söderbyleden så jag tog en liten powernap sen väckte kim mig så jag inte skulle missa min busshållplats.. dom skulle hem till ärtis och jag skulle hem och fyllekäka men så blev det ju inte..

Söndag: vaknade upp med huvudvärk och ingen av oss mådde så jävla bra, ff skulle jobba så hon åkte vid fyra eller va det va. vi andra chillade sen tog vi en sväng till willys och grabbarna köpte en massa saker.. väl hemma hos jimmy igen så käkade vi sen kollade vi på en ny serie och den va sjukt bra men jag kommer inte kunna sova ikväll, haha. nu sitter jag i soffan och är jätte trött så jag kommer nog kunna sova ikväll men ha mördrömmar kommer jag ha.. praktiken börjar imorgon ska bli kul och det är sjukt skönt att börja halv ett det är inte ofta men får göra det så imorgon är det sova ut som gäller..

xoxo

back to brown


the new me!

ingen rubrik

I am not a toy, I’m not a play thang
You’ve got to understand


fredagmys

godmorgon nu ska jag åka till skolan och plugga sen blir det praktik nästa vecka.. får fin besök till skolan också sabina kommer och håller mig sällskap sen ska vi upp till handen och handla hårfärg så nu kommer det bruna tillbaka är fortfarande lite osäker på vad jag vill ha men håret är sååå slitet nu så bleker jag nå mer så går det av och det vill jag inte.. så säg gärna va ni tycker, igen... kommer bilder sen hur det blev.. imorgon åker mamma på kryssning så då hoppas jag att hon kommer hem med massor av gott till mig.. nej nu ska jag springa till bussen, skriver sen..
xoxo

bara på torsdagar

kom nyss hem blev en kväll med the one and only grabbarna grus.. det va mysigt att umgås med dom gamla har faktiskt saknat det, sen att grabbarna trog upp lite gamla minnen som man hade glömt det är väl en annan sak... 

imorgon blir det skolan sen ska jag träffa sabina så ska hon fixa mitt hår sen på kvällen vet jag inte vad som händer men man kan väl alltid hoppas på nått kul, nej nu ska jag typ slagga.
xoxo

SJUK

huvudet dunkar ögat rinner och näsan desamma och det går att steka ägg på min panna men ändå sitter jag här i skolan och kämpar.. har nog aldrig krigat såhär mycket särkilt när jag är sjuk, vill bara hem och sova men det ska jag inte göra ska plugga och plugga så jag klarar det här, tänker inte gå om ett år till, aldrig! efter skolan ska jag åka till emma om jag orkar det får se men hoppas att jag gör det för den där ungen är ju så jävla upptagen nu så man får ju ta den chansen man får för att hinna träffa henne.. jag vill inte va sjuk dom borde fixa nått läkemedel som gör att man inte blir sjuk.. nej måste plugga nu innan kroppen säger upp sig helt..
xoxo


kul natt....

har sovit skit dåligt i natt vaknat till och från hela tiden och sen somnade jag inte förs typ halv tre eller nått, suck. nu ska man till skolan också och jag håller på bli sjuk, kul jag vill inte! aja nu ska jag röra mig mot skolan men skriver senare..
xoxo

sömnlöshet

när jag kom hem va jag sjukt trött och nu kan jag inte ens sova.. jag förstår fan inte ska väl försöka sova snart även öm jag inte är trött.. förlåt för att jag spamar bloggen men tänkte att då har ni mycket att läsa imorgon. (a) okej nej jag har bara tråkigt så skriver av mig lite här så jag ska bli trött.. skriver imorgon
xoxo

alla behöver sin pappa

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and we can't go back
I'm sorry
I can't be perfect


jag saknar dig pappa, va hände med far och dotter?
du va min hjälte och jag såg upp till dig,
vill ha tillbaka min pappa, nu nu nu!

ta mig tillbaka!

vad skönt de va när man va liten, då skit snack inte existerade, kärlek va en puss på kinden, och pappa va den bästa killen på jorden, höjden av smärta va när barbiedockan tappade benet,
västa gråten va när man ramla och skrapade upp knät, största rädslan va monstret under sängen..
nu när man är äldre är skitsnacket vardagsprat, man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare, ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden,och den värsta gråten är när ens vänner plötsligt sviker en. den största rädslan är att förlora dom man älskar mest.

så vackert


ryser i hela kroppen!


PA

efter alla dom här åren så väcker forfarande den här låten så många minnen med dig,
du kommer alltid vara en del av mig och du får mig fortfarande knäsvag.
även om det aldrig blir du och jag så kommer du alltid va min första kärlek och dig glömmer jag aldrig!

The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.


det ni inte vet det lider ni inte av

vill bara gråta men det känns så meningslöst för du ser det ändå inte och du ser ändå inte hur mycket jag lider, det gör ingen och det gör ont att inte ha dig här vid min sida. jag döljer alla mina känslor för alla för att jag önskar att en vacker dag så kommer det bli så att jag mår bra igen och jag slipper dölja mina känslor för då är det bra känslor istället för dåliga känslor.. hur kunde det bli så fel jag mår nog säkert bättre utan dig det tror jag säkert men det gör så olidlig ont just nu och jag orkar inte med den här smärtan längre. jag hoppas du har det bra och att du mår bra, jag saknar dig!

vill ha tillbaka det gamla!

dagarna går fort när man har kul men ska jag vara helt ärlig så har jag bara inte orkat blogga och har inte haft mycket att skriva om och har inte så mycket att skriva nu heller men kände att jag behövde skriva av mig lite så nu gör jag det. medans min klass är ute på praktik den här veckan så är jag i skolan och pluggar så jag ska komma ikapp inte det roligaste men jag är glad att jag har 3erna som lyser upp min dag när jag sitter där själv och pluggar. sitter i min soffa nu som vanligt men ska snart ut och träffa min vän som jag inte träffat på länge så det ska bli kul! imorgon är det lilllördag och det blir mer plugg för mig sen får jag se vad som händer kanske ska träffa brudarna, saknar dom nu när man inte träffar dom varje dag i skolan.. asså jag har verkligen ingenting roligt att skriva om jag är ledsen, det finns mycket jag vill skriva men jag vet inte hur jag ska utrycka mig själv... nej jag bloggar nog snart igen....
xoxo

bilder






<3 mina tjejer!

lilllördag

kom nyss hem efter skolan åkte vi hem till sofie och tjockade oss lite och spelade kort sen åkte vi till jessica och käkade sen va det bara ut med bilen och så åkte vi runt. jag och jessica körde och hon är fan helt galen där kan man kalla platan i mattan... ska snart sova är sjukt trött måste komma upp till skolan imorgon också.. måste bara lägga ut några meningar på ut jävla korkade människor kan vara ibland.. kan tro att dom tänker med lilltån asså blir bara sååå irriterad. skit samma tänker inte lägga min energi på puckon asså! nej nu orkar jag inte skriva mer, god natt gott folk!
xoxo

älskar mina vänner!

förlåt för dålig uppdatering men har inte harft nån lust eller ork att skriva.. just nu sitter jag i skolan och väntar på att tjejerna ska sluta så ska vi åka hem till sofie och tjocka oss lite, mys! måste hitta på saker hela tiden så jag slipper tänka jag orkar inte tänka längre, jag sa att det här inte skulle få knäcka mig men det har det gjort.. det är inte konstigt att man slutar lita på folk ibland förstår jag bara inte hur människor tänker, vill ni såra mig? aja ska försöka skita i allting och bara glömma men det är inte alltid så lätt, men jag vill tacka big daddy som alltid står där och tar imot mig när jag rasar även fast jag kan vara största bitterfittan ibland, tack! och tack till er alla andra också ni vet vilka ni är skulle inte klara mig utan er. <3 nej nu måste jag plugga vidare skriver senare..
xoxo

<3 vänner

nu ska jag träffa mina brudar så jag slipper tänka på det här, tack för att ni finns! jag måste bara säga att det glädjer mig att jag har er alla mina vänner som jag kan lita på utan er skulle jag inte klara mig. nej nu ska jag fixa mig sen röra mig ut i kylan men va gör man inte för att få träffa dom som får än att må som bäst!
xoxo

men glädje ska jag krossa dig

är det nått jag hatar här i världen så är det otrohet och jag hatar att du håller på med det, jag trodde aldrig det om dig hur fan kan du? håll dig långt borta från mig vill aldrig mer se dig eller höra från dig! nu ska världen få veta vem du egentligen är din otroga fitta. jag tycker så synd om din nya flickvän asså hur kan du göra såhär mot henne? det bara skriker svin om dig! nej nu tänker jag inte slösa mer tid på dig, jag hatar dig tomas groth! din otrogna lilla fitta! hoppas din flickvän fattar vilket svin du är!

jävla fittor!

FYFAN va falska människor är egentligen jag ska sluta lita på folk.. jag förstår inte hur jag kan vara så korkad nej nu får fan allt sluta jag hatar er och jag ska inte låta er förstöra mitt liv.. ni äcklar mig och jag vill aldrig mer se er! försvinn ur mitt liv föralltid!

lördag

gårdagen va riktigt lyckad va i skolan och hade drama sen åkte jag hem och somnade för mådde inge bra men när jag vaknade va jag på topp igen. hoppade in i duchen sen kom oskar och hämtade mig och madde och körde oss till emma där vi fixade med mitt nya nummer, tack sötnos! sen kom oskar och hämtade mig och vi åkte till hanviken och släppte av hans kompis sen åkte vi och hämtade sofie och jessica i handen så åkte vi runt lite med bilen sen tog vi en lite paus hos en kompis där jag blev ner kastad i snön, tack killar det va väldigt gulligt av er. sen åkte vi till jordbro och träffade massa människor sen blev det en snabb visit till sågen och hälsade på gamla vänner det va underbart! sen åkte vi bara runt lite och ner till tyrestaby där jag fick prov köra och det gick bättre än vad jag trodde, grym jag är! sen va det bara hem till sängen och skönt va det.

idag blir det nog också en lugn kväll tror jag känns som jag behöver det iaf min kropp.. kanske ska träffa en viss person och blir det så då är jag nöjd annars blir det va ut med sofie och jessica igen och alla grabbar.. nej får se vart dagen tar mig. skriver senare.
xoxo


<3

kungsberget

nu drar vi till KUNGSBERGET! kommer hem ikväll nås på mobilen. bilder kommer sen.
xoxo


vi kommer äga backarna! <3

fuck you

i don't need you anymore

tisdag

dagen började med att jag försov mig som vanligt men kom ändå inte så sent till skolan.. skol dagen va helt okej förutom att jag håller på att bli sjuk. gick till skolsyster och tog en ipren sen hade jag lektion sen gick jag på ett möte och det gick bra. efter skolan åkte jag hem till min kära mormor och va där hela dagen nu ligger jag i sängen och ska sova är jätte trött.. imorgon ska jag träffa linn vi ska fika och snacka massor av skit sen kommer sofie till mig och ska sova här för på torsdag åker vi till kungberget, jippi! hoppas bara att jag inte bli sjuk tills dess för jag vill verkligen åka dit. nej nu ska jag verkligen sova ..
xoxo

en till i familjen!

kom nyss hem va med min fru en stund i centrum sen åkte jag till sabina och va med henne. nu sitter jag i min soffa och har nyss fått reda på att vi har köpt en till ponny, glädjer mig att vi räddar honom från det stället han står nu. han kommer på lördag så det ska bli kul. nu ska jag slappa lite gå ut med unden och kolla på nån film och sen sova..
xoxo


här är sötnosen!

trött

nått fel är det för även om jag inte sover på dagarna så kommer jag inte upp på morgonen.. jag nog gå till läkaren och se vad dom säger. nej nu ska jag fixa mig så ska jag träffa min fru och fixa busskort och lite sånt.. nej nu måste jag fixa mig hörs later..
xoxo

<3 mormor

jag är så stolt över dig mormor,
jag vet att du har det jobbigt
och att du kämpar dig igenom varje dag som går.
jag vet att jag inte är världens bästa på att ringa
men det betyder inte att jag har glömt dig
jag tänker på dig varje dag och du måste kämpa några år till
för jag skulle inte klara mig utan dig.
du är och kommer alltid vara min älskade rockmormor!
i'm so proud of you, you are the best!
jag älskar dig

/ din jennifer


RSS 2.0