den ''stora'' dagen...

För idag är den ingen vanlig dag för det är min födelsedag och det är ju inget att hurra över känner mig bara gammal och grå men det är väl så det är när jorden fortfarande snurrar.. Men har haft en bra dag vaknade upp med hundra röda rosor bredvid sängen från min babe sen har jag varit med Ludde och vi har käkat och nu ska grabbarna ducha sen ska vi åka på bio så det blir säkert bra förutom det dåliga jävla vädret men va ska man göra det är bara leva med det nej nu ska jag vara lite trevlig med grabbarna. Puss och kram


Här är dom fina rosorna! :)

det är jobbigt för mig

Om du bara visste allting så kanske du hade förstått varför jag kan bli som jag blir.

du får mig att le

När jag kom hem igår så somnade jag som vanligt i soffan när jag vaknade så käkade jag lite och tog det lugnt den tog jag en duch sen kom T och hämtade mig och vi åkte till honom och lämnade släpet sen åkte vi till mig och hämtade mammas bil eftersom vi skulle låna den sen hämtade vi Erica och sen åkte vi till vega och käkade. Efter vi hade ätit åkte vi hem till T igen för han skulle hämta kameran sen åkte vi och fotade bilen sen lämnade vi Erica på coop sen tog vi en sväng till kungens kurva och träffade Ludde för han jobbade över så vi va där ett tag. När vi va på väg hem så stannade vi på statiol och där va såklart min lilla MP och så va Jimpa och dom andra grabbarna där så vi snackade lite just glömde säga att innan statiol så åkte vi hem till mig och bytte bil och hämtade hunden, så efter statiol så åkte vi hem och sov.

Kom hem vid sju imorse och va ovanligt pigg så jag va duktig och tvättade och käkade frukost sen gick jag och la mig somnade så fort jag la huvudet på kudden. När jag vaknade så käkade jag lite till och hängde upp tvätten och duchade så lite vuxenpoäng till mig. Nu väntar jag på att Ludde ska komma förbi så ska vi snacka lite skit sen ska jag nog träffa Erica och senare ikväll kommer T hem så då ska jag träffa honom. Nej nu tror jag Ludde kommer så ska vara social.
xoxo

Nu är det väl ändå min tur

Det är väl ändå min tur att vara lyckligt nu, han får mig att må bra och känna mig speciell så varför kommer ni alla och säger att han inte är tillräckligt bra och att han inte är bra för mig? Ni säger att ni vill se mig glad och om ni inte ser att jag är det nu så är det nått fel för jag är glad och jovisst jag kanske är lite osäker men är det konstigt när han ska åka bort en månad det är klart det är jobbigt.. Efter allt jag har gått igenom så är det inte konstigt att jag är försiktig när det gäller killar men det känns så himla bra just nu så snälla sluta kom och säg att han inte är nå bra för han är helt annorlunda när han är med mig för när ni pratar om honom så låter det som han är värsta monstret men när han är med mig så är han hur gullig som helst. Så bara så ni vet så slutar jag lyssna nu och kör mitt egna race!

Det gör ont utan dig


Min saknad efter dig är för stor

And your'e not coming back,
I got a reason to cry

boring

Senaste person som
Sov i din säng:
?
Du pratade med: T
Du gick på stan med: mamma
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde:
Har lite allt möjligt på..
Film du såg: Gladiatorn
Mat du åt: Tacos
Kram: T
Puss: T
Känslan: saknad
Resa: Dalarna
Dröm: Att jag hade en orm i sängen
Boken du läste: läser 14 år till salu nu
Personen du träffade: Mamma, T
Personen du pratade i telefon med: T
Personen du fick sms av: Ludde
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig tror jag
Gången du var utomhus: Turkiet
Gången du sov: för en timme sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Har inte hänt på flera år och kommer inte hända igen heller.. :(
Saken du köpte: Klänning tror jag

Om dig

Namn: Jennifer
Ålder: 18
Smeknamn: Vill inte ha nått..
Sysselsättning: Stallet
Bra egenskaper: ?
Dåliga egenskaper: Det har man många av
Linje/klass: Barn & Fritid
Hårfärg: Brunrött
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 35-36


har tråkigt

Du heter: Jennifer
När fyller du år: 29 Juli

Är du singel? Ja..

Om fem månader: Har jag börjat skolan igen
Du samlar på: inget?
Gröna eller röda äppel: Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Emma
Gillar du golf: nej
Vilken tid gick du upp idag: vet inte blev väckt vid tio iaf
Har du sovit i din egna säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu: nej
Hur svarar du i hemtelefonen: svarar inte i den..
Hur svarar du mobiltelefonen: Beror på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll: Ska på middag med T sen hem till Erica
Vad ska du göra imorgon: ingen aning
Var vill du bo när du blir stor: vet inte
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: kommer inte ihåg
Vilken årstid tycker du bäst om: sommaren
Vad skulle du göra om du vann en miljon: leva mitt liv
Bär du glasögon eller linser: inget
När går du upp ur sängen en helgmorgon: beror på

Har du piercing: ja
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: Ja 
Solar du ofta: ja
Gillar du att dansa: helt klart
Är du flygrädd: lite
Hur vig är du: rätt så vig

Vad dricker du helst när du är törstig: cola
Vilken är din favoritglass: vet inte
Tror du på ett liv efter döden: vet inte
Tycker du om sushi: nej..

Vad äter du helst när du ser på film: popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: gröna
Vilka hårfärger har du haft: brunt svart blont brunrött
Vad har du fobi för: spindlar
Kan du visla: ja lite svagt
Har du någon gång gråtit dej till sömns: mm..
Biter du på naglarna: gjorde
Är du beroende av något: ja
Brukar du bädda sängen: inte min, haha
Hur många timmar sover du på en natt: beror på
Senaste bok: ?
Har du kysst någon under den senaste veckan: ja
Vad var det senaste du skrev på msn: inget

Önskar du att du bodde någon annanstans: ja..
Vem kramande du senast: T!
Saknar du någon nu: ja, för mycket
Hur många lampor har du i ditt rum: två?
Vem ringde dig senast: T
Vad är du allergisk mot: vet inte
Var du glad igår: inte först men sen blev jag
Vad är din favoritfärg: rosa typ..

Sminkar du dig: när jag känner för det
Hur ser ditt rum ut: stökigt
Känner du dig värdelös: ibland.. haha
Känner du någon som har tagit självmord: nej.


slingerbulten

Från att ha sov sällskap i en hel vecka till att sova själv nu det går inte, hatar att sova själv men är glad att jag har min hund som ligger bredvid mig. Har spenderat dagen med Erica Ludde och Wille vi har varit hemma hos Ludde och käkat tacos och kollat film har varit jätte skönt att bara ta det lugnt.. Efter vi hade kollat på andra filmen så tog vi en sväng ut med bilarna och åkte runt lite och det va helt dött överallt. Ludde tog mig för allra första gången ut på slingerbulten och det va inte det roligaste jag har varit med om efter bilolyckan men som sagt det är bra träning.. Så nu har jag åkt på den för första gången och jag är nöjd att jag inte börja gråta.. Nej ska försöka sova nu för imorgon blir det att fota bilen och bada sen hem och fixa mig sen ska jag på middag med T. Efter det ska jag nog till Erica så det kommer nog bli en bra dag. Godnatt
xoxo

Gamla men ändå nya jag!


Då va man mörkhårig igen då!

hål i örat..

Juste jag glömde säga att jag har tagit hål i örat också så lägger upp en bild på det. Nej nu ska jag åka in till stan med mamma och käka sen träffa T. Have a nice day!


just loving it

Jag har inte bloggat på jätte länge men har tid inte varit hemma och när jag väl har varit det så har det bara varit sen snabb visit. Jag mår bra och jag har det bra tänker inte berätta för mycket  för er som känner mig bra och läser bloggen vet vart jag håller hus. Nu ska jag hoppa in i duchen sen ska jag väl följa med mamma in till stan för hon tjatar så förjävligt sen ska jag ta det lugnt så idag blir det inga bil resor och det ska bli skönt! Jag är som en helt annan människa när jag är där och det känns som jag inte längre är i Haninge och det är jätte skönt. Nej nu ska jag ducha jag bloggar så fort jag orkar och har tid men vill ni nått så nås jag faktiskt på mobilen!
xoxo

modell bilderna


älskar sommaren!

Onsdag: Jag åkte hem till Emelie först och käkade sen duchade hon sen åkte vi hem till mig och jag duchade sen åkte jag mamma och Emelie in till stan och jag och mamma blev sminkade sen fotograferade vi oss och det va riktigt roligt. Efter så väntade vi på bilderna sen kollade vi på dom och köpte dom sen åkte vi till medis och satte oss på en uteservering och käkade det va riktigt mysigt. Sen åkte vi hem och jag och Emelie åkte till donken sen blev det ett litet hemligt äventyr och riktigt roligt hade vi då! Sen körde hon hem mig och jag somnade rätt fort tror jag..

Torsdag: Vaknade tidigt idag så satte på mig badkläderna och la mig på baksidan sen ringde Emelie och vi planerade att jag skulle åka till henne så jag slängde i mig lite mat sen åkte jag till henne och vi väntade på att hennes mamma skulle komma hem så vi kunde få tank kortet sen åkte vi till mig och hämtade bad saker sen åkte vi till gålö och solade, det va himla mysigt. Sen åkte vi hem till Emelie och käkade sen bar det hem till mig och lämnade av lite saker sen åkte vi till stallet och dit kom Åsa och Sofie plus barnen och Victor (Åsas son) red på Fabbe och han skötte sig jätte bra. Efter staller åkte vi till Cassi och badade i hennes nya pool det va riktigt skönt. Sen körde Emelie hem mig och jag insåg att mamma inte kommer hem ikväll så jag får sova ensam idag som jag hatar. Jossan och Timmie kom hit och tog några cigg med mig så snackade vi lite skit också kom nyss in så nu ska jag väl slänga på en rulle sen får vi ju se om jag får nån sömn idag!

xoxo

sola sola sola

Det va en väldigt bra dag igår jag och mamma fotograferades och sen satt vi oss på en ute servering på medis. Berättar mer om gårdagen senare för jag har lite brådis nu ska åka till Emelie sen ska vi åka och sola.
xoxo


<3



En evig vänskap och en evig kärlek till dom vackra hästarna! Utan dig min underbar vän skulle jag inte klara mig du får mig att le när allting känns som värst och du får mig att glömma allting. Jag är rädd om dig och jag vill allt i världen att du ska bli lycklig igen, jag finns alltid här för dig, alltid! Jag älskar dig!

ny kärlek


Underbart bra låt, stämmer in så bra!


TISDAG

Har haft en bra dag idag, åkte till Emelie och käkade tacos sen åkte vi och mötte Stepp sen badade vi sen åkte vi till handen och påvägen när vi nästan va vid centrum mötte vi på värsta idioten på moppe som kör in på vårat kör fält och Emelie tutar så killen tittar bak och sen när han titta fram så körde han rakt in en lyckstolpe och fyfan va vi skratta det va riktigt roligt! I centrum handlade Emelie munskölj sen åkte vi hem till henne och käkade lax och om det va gott! Sen bar det hem till mig och jag bytte om sen åkte vi till handen och Emelie piercade tungan sen åkte vi till donken där hon käkade glass och knarkade is.... Omg va svullen hennes tunga va efter en stund kom allt folk så vi satt och snackade en stund med dom sen åkte jag och Stepp till statoil och köpte cigg sen en snabbis till ica maxi sen körde hon hem mig. Har varit hemma ett tag och nu sitter jag i soffan och har riktigt ont i huvudet så ska nog dricka lite vatten och sen sova..

Imorgon ska jag och mamma fotografera oss och det ska bli kul hoppas bara att min älskade Emelie följer med för hon behöver komma bort lite och få skratta lite åt mig när jag står där och posar, haha! Nej nu orkar jag inte skriva mer, natti natti!
xoxo


natti natti

tidsfördriv

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: cola
Telefonsamtalet: jennifer
SMS: jossan
Sång du lyssnade på: Whitney Houston - I have nothing
Gången du grät: idag ...

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: ?
Varit kär?: ja...
Förlorat någon speciell person: det kan man väl säga
Varit deprimerad: yes
Varit så trött att du somnat sittandes: vet inte

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: rosa
färg 2: ljus blå
färg 3: svart

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja och det är jag väldigt glad över
Fått ditt hjärta krossat: mm
Skrattat så att du har börjat gråta: haha ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja det kan man säga ...
Fått reda på att någon har pratat om dig: alla pratar om alla här
Kysst en kompis: deffinera ordet kysst?

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: ingen aning..
Hur många barn vill du ha: beror på mer än ett iaf
Har du några husdjur: ja
Vill du ändra ditt namn: både ja och nej
Vad gjorde du under din födelsedag: fyller år snart
Vilken tid vaknade du idag: runt ett tror jag
Vad gjorde du igår runt midnatt: pratade med jimpa på msn
Någonting som du längtar till: tatuera mig
Senaste gången du träffade din pappa: innan midsommar
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: det finns mycket
Vad lyssnar du på just nu:
Whitney Houston - Where do broken hearts go
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nej
Vad gör dig irriterad just nu: ensamheten
Vad är ditt namn: jennifer
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: lejon
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: vikingaskolan och söderbymalmsskolan
Gymnasie: fredrika bremer
Högskola: om jag orkar haha
Hårfärg: mörk blont
Långt eller kort: kort
Längd: för kort
Vad gillar du gällande dig själv: att jag bryr mig så mycket om andra.
Piercings: tungan
Tatueringar: inte än
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: tungan
Tatuering: överraskning
Bästa vän: du vet vem du är
Husdjur: pitbull och mina hästar
Vaccination du minns: ?
Konsert: nrj in the park '07?
Förälskelse: pa
Alkohol du drack: cider tror jag..

JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: inget
Är du på väg att: sova
Lyssnar du på: samma som innan..
Väntar du på: att han ska höra av sig som aldrig kommer hända..

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du gifta dig: om jag hittar den rätta så ja
Karriär i åtanke: ingen aning

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: beror på
Kortare eller längre: mitt i mellan
Romantisk eller spontan: båda
Snygg mage eller snygga armar: bara titta armar men annars båda
Tatueringar eller piercingar: inte för mycket av nått..
Känslig eller inte: beror på
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: vettefan

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Tappat glasögon eller linser: haha ja
Haft sex på första dejten: ??
Krossat någons hjärta: tror mest att det är jag som har fått mitt hjärta krossat..
Har du blivit arresterad: nee
Dissat någon: yes
Gillat din vän mer än som vän: tror det..


TROR DU PÅ:
Dig själv: oftast, ja
Mirakel: ibland men inte ofta
Kärlek vid första ögonkastet: kan hända
Himlen: ja?
Tomten: haha det är klart
Att kyssas på första dejten: ja..
Änglar: kanske?

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en partner på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: jadå
Vad kan du verkligen inte leva utan: mina vänner min familj och mina djur
Vad vet inte så många om dig?: haha det berättar jag inte ...


grym film

Och så va jag hemma igen och filmen va jätte bra blev lite tårar men det får det.. Det va kul att göra nått ihop med mamma det va så länge sen sist och men märker verkligen hur lika vi egentligen är när vi umgås. Det har varit en bra dag idag och jag måste bara säga att jag älskar ju bara det här härliga sommar vädret!

Imorgon ska jag nog träffa Emelie på dagen om det blir så annars träffar jag henne på kvällen för hon ska pierca tungan och jag ska följa med det är va jag har planerat för imorgon sen får vi se va dagen bjuder på.
xoxo


<3

GLAAAAAAAAAD!! :D

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft nån ork att skriva men idag är jag riktigt glad så då tänkte jag att jag skulle dela med mig av det. Fick just reda på att när min vän kommer hem så ska han tatuera mig och jag blev över taggad så nu vill jag inte att han ska åka så han bara kan tatuera mig nu! Som jag har längtat! :D Och så ska jag och mamma gå på bio idag och kolla på Eclipse så ja den här dagen kan ju inte bli mycket bättre! Nej nu ska jag hoppa in du duchen och fixa mig. Skriver när jag kommer hem från bion.
XOXO

love this

Nu bär det av till stallet ska bada med hästarna, helt underbart!
Skriver mer sen har lite brådis..

john blund gör sin grej nu

Har varit med Emelie hela dagen vi har hunnit göra mycket vi har badat sen har vi åkt runt sen har vi ätit sen har vi bytt om sen har vi suttit nere i norrby med massor av folk och där hände det lite saker man kan berätta mer om det imorgon för nu är jag så trött att ögonen knappt orkar hålla sig uppe.

Imorgon ska vi rida iväg och bada med hästarna så det kommer bli mysigt men måste verkligen sova nu så skriver mer imorgon. Godnatt
xoxo

Jag vill inte bli som dig..

Nu när jag har blivigt stark och klarar mig utan dig varför kommer du tillbaka, kan du inte bara låta mig vara och gå till nån av dina tjejkompisar som du säger att du har så många av istället. Dom som du alltid pratade om på våran så kallade tid och du skulle alltid försvara dig med att dom bara va vänner men bra gå till dom istället för jag orkar inte med det här jag har blivigt en mini verson av dig iskall och bara allmänt elak och jag vill inte vara det. Jag vill kunna finnas där för dig och hjälpa dig men varje gång du hör av dig blir jag bara arg och jag får sån ilska i kroppen och det vill jag inte, förlåt för att jag inte kan finnas för dig men jag klarar inte av att vara elak mot dig du färtjänar bättre.. Jag hatar det här..

underbart med sommar

Jag är vaken alldeles för tidigt idag och jag vet inte varför men ska försöka sova lite till så jag orkar med dagen för det är riktigt fint väder så sen ska kokosoljan på och sen ner till stranden men underbart bra vänner. Det kommer bli en toppen dag nej nu ska jag försöka sova lite till skriver senare..
xoxo

älskar värmen

Har haft en underbar dag när jag vaknade så käkade jag lite sen hoppade jag in i duchen sen åkte jag och mötte Emelie och vi åkte till handen och handlade lite grejer sen åkte vi till donken och dit kom Stepp sen åkte vi till Cassi och sen ner till deras stall och Emelie red ut och vi följde med och det va rikitgt jobbigt att gå, lite lat är man ju. När dom va klara så åkte vi ner till min Fadde och jag tog en liten sväng med honom sen åkte vi och käka och vi skulle egentligen åkt och bada men det blev så sent så vi struntade i det. Nu är jag hemma och är jätte trött så ska ta en duch sen ska jag sova. Imorgon ska jag träffa Emelie och Cassi och vi ska sola så det kommer bli en bra dag imorgon. Godnatt
xoxo

RSS 2.0