nyfärgat hår


Jossan va gullig och färgade mitt hår idag..

Va ute med Jossan och träffade Jimpa Oscar och Robin. Satt och snackade lite sen åkte Oscar hem och Calle och Lind kom förbi sen åkte vi till sköndal donken sen åkte alla hem och Jimpa körde hem mig och vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord i ett jävla bra tag det va mysigt kom nyss innanför dörren och ska typ sova om inte Jimpa kommer in på msn får då ska jag väl snacka lite med honom.. Men godnatt på er!
xoxo

ut i det fina vädret

Nu drar jag ut och träffar underbaraste Linda och Niklas sen ska jag nog ner till stallet och pussla om mina älsklingar har lite brottom så skriver senare.
xoxo

Förlåt

Allting går åt helvete och jag hatar det här, försvinn jag vill inte ha det såhär och jag behöver inte ta den här skiten jag får ta just nu.. Jag saknar er jag saknar min gamla vänner jag vill ha tillbaka allting förlåt för att det har blivigt såhär jag är så hemskt ledsen för allting som har hänt genom åren. Jag vet att jag har gjort fel och jag har bättrat mig jag skulle inte ha gjort såhär. Man vet inte vad man har förs man förlorar det..

Du fick mig att le igen

En sak är helt klart säkert och det är att jag kan inte sluta tänka på dig, jag vill bara ha dig här din varma famn och din lugna röst som säger att det kommer lösa sig och så ler du så där underbart men dina underbart vackra blå ögon och säger nått roligt för att jag ska tänka på nått annat. Jag vill ha tillbaka den dagen då du fanns där för mig och den ända du brydde dig om just då det va bara mig, du fick mig verkligen att le och glömma allt det där onda varför kan inte allt vara som det va då? Du va min räddare och med dig så va jag trygg det fanns ingenting som kunde skrämma mig, jag behövde bara titta in i dina vackra ögon och så va jag i dröm världen. Jag skulle va den lyckligaste flickan i världen om jag fick kalla dig för min, jag saknar dig så enormt mycket jag kan inte ens lyssna på hans låtar utan att tänka på dig och jag älskar hans låtar! Du kommer nog aldrig förstå hur jobbigt det här är för mig, förlåt för allt!

Jag vill ha dig som jag hade dig förut!

midsommar är som alla andra helger..

Hejsan alla läsare.
Det sägs att det är midsommar idag och då ska man tydligen supa skallen i små bitar men va är meningen med det? Jag har ingen lust med nånting alls egentligen är bara allmänt trött och slut i kroppen hade planerat att gå ut och träffa massor av människor men har verkligen ingen lust längre men får se hur jag gör.. Skriver senare eller imorgon
xoxo


vilken färg?

eller ?

<3


Låten går rakt in i hjärtat

en lugn dag

Idag har jag bara tagit det lugnt inte ens rört mig utanför dörren och det har varit skönt men imorgon är det ut som gäller ska fixa busskort och lite andra saker. Nu ska jag slänga på en film sen sova om jag kan eftersom jag typ har sovigt hela dagen.. Aja har inte så mycket annat vettigt att säga.
xoxo

du hade din chans

I think I wanna stay single
Maybe we're better apart
See, I don't want a boy that
Only wanna come back
'Cause some other girl broke his heart




hemma igen

Och så va man hemma igen. När jag kom hem så hade jag inte cigg och affären hade stängt i sågen så men sällskap i telefonen började jag gå. Difplan va stängt så fortsatte gå Konsum va stängt så då va det bara att fortsätta gå till Statoil och där fick jag mina cigg och min cola men sen va det bara att börja gå hem och kan säga att jag är riktigt trött i benen nu.

Det va helt underbart uppe i Dalarna och det blev mycket mat och många roliga skratt och lite tjafs ska alltid vara med på ett litet hörn. Men kul hade vi och det är det som räknas och det kommer upp bilder sen men orkar inte hålla på med det just nu..

Nu sitter jag i sängen och det är snuskigt skönt och pratar med underbaraste Linda på msn som jag saknar jätte mycket, måste ta och träffa henne snart! Nej nu ska jag fixa lite grejer sen sova.. Träffa Jossan imorgon och sola lite det ska bli skönt.

Just fick en liten kommentar på inlägget som heter ''du fick mig att fastna för dig'' så tänkte svara den mystiska bloggman som han kallar sig.. Jo jag lovar dig om killen inte smsar eller hör av sig så lovar jag dig att han har gett upp..

xoxo

Älskar landet

Jag stortrivs verkligen här men jag saknar dig så mycket att det gör ont och det värsta är att även om jag kommer hem så kommer jag ändå inte få träffa dig.. Kan du snälla komm tillbaka till mig jag lovar jag ska bättre mig, jag ska vara den som du vill att jag ska vara jag behöver verkligen dig i mitt liv.

Bloggar från Dalarna!

Nu är vi uppe i Dalarna och just nu ligger jag i min super sköna säng och har käraste Emelie bredvid mig som sover gott. Det är underbart skönt att vara här, jag bara älskar det! Det här är det tryggaste stället på jorden jag kunde inte må bättre av att vara här. Här struntar jag i allt och bara mår bra, lyckig är jag just nu och jag vill inte ens åka här ifrån! Imorgon ska vi ta en tur runt i byn och det kommer bli mysigt men nu måste jag faktiskt sova men jag håller er uppdaterade av vad som händer! Xoxi sakna mig inte för mycket, haha! ;)

nu drar jag!

Förlåt att jag inte skrev nått mer igår men va inte hemma på hela dagen och när jag väl kom hem så packade jag och hade ett samtal med världens bästa Linda, du får verkligen en att må bättre när allt känns förjävligt! <3 Jag och Emelie åkte ner till min prins och sa farväl en sista gång sen åkte vi till pappa och hämtade nycklarna och pratade lite sen åkte vi till ica maxi och Emelie käkade sen åkte vi till mig och lämnade moppen sen gick vi upp till parkeringen och där väntade Robin Jossan och Oscar. Vi åkte vill willys och handlade och det va faktiskt mycket billigare än va jag trodde..

Vaknade för en stund sen ska snart hoppa in i duchen sen är det bara börja fixa sig och slänga i sig lite mat och hoppas på att tiden går fort för nu vill jag bara åka! Nej nu måste jag sätta igång vi hörs igen när jag kommer hem. Får se kanske kan blogga från mobilen men det är inte helt säkert annars skriver jag när jag kommer hem.
xoxo


mardrömmar

Somnade tillslut igår vet inte riktigt va klockan va men har sovigt jätte dåligt vaknat till och från hela natten och när jag vaknade imorse så vaknade jag med panik och tårar i ögonen, mardrömmarna är tillbaka... Hatar verkligen det här men imorgon åker vi och då får jag koppla av lite så det ska bli skönt. Snart kommer Emelie och Cassi hit och jag ska få bilderna på mig och min prins så jag är glad för det sen ska jag och Emelie åka dit igen så jag får pussa lite på honom igen det kommer bli jobbigt men jag tar så mycket tid med honom som jag kan innan jag åker. Nej nu ska jag klä på mig innan tjejerna kommer, hörs senare!
xoxo

min fina prins


Världens bästa och vackraste ponny!
<3

Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel, min engel


hatar att säga farväl!

Va och sa hejdå till min prins idag tog honom på en liten promenad sen fick han stå och beta i solen och han älskade det och jag älskade att honom vid mig. Emelie och Cassi va med också och Cassi tog massor av bilder på mig och min älskling så nu väntar jag på att får dom. Det va en underbar dag till jag skulle säga hejdå för på söndag flyttar han till skåne och det jobbigaste va att säga hejdå, tårarna bara rann och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Har så många underbara minnen men den där ponnyn och det känns bara så overkligt att han ska åka nu kommer sakna honom så mycket! Jag trodde det skulle bli lättare att säga hejdå när man blev äldre men det blev det fan inte att säga hejdå till någon som betyder så mycket för en kommer nog aldrig bli lätt. Jag älskar dig min underbara ponny!


Det gör så ont, vill bara ha dig hos mig.
Du fick mig verkligen att må bra,
Jag kommer verkligen sakna dig!
<3 <3 <3 <3


illa

Nu har jag duchat och känner mig lite lugnare iaf snart kommer Emelie och jag hoppas hon kan få mig på bättre humör så jag inte är såhär hela dagen.. Ska börja packa idag och planera vad jag ska ha med mig jag hatar det här det värsta med att åka bort det är att jag får sån panik innan och blir allmänt stressad och stör mig på minsta lilla, men det bästa är att när jag väl är där så kommer jag må såååå bra och ingen verkligen ingen kan förstöra för mig då.. Nej nu ska jag måla naglarna så hörs vi senare..
xoxo


hatar sånna här dagar..

Har verkligen vaknat på fel sida idag är allmänt bitter och känner mig sjukt stessad för resan på onsdag för vi har inte planerat nånting och vi åker om två dagar och sen är jag hungrig för eftersom mamma har slutat jobba på söderby så har vi ingen mat henne och hon vet inte hur man handlar blir bara så trött på allt.. Förlåt men såhär blir jag när jag är hungrig och stessad, allting känns bara så oplanerat och jag har inte ens börjat packa hejhej det här kommer sluta i kaos.... Nej nu ska jag väl klä på mig för Emelie kommer snart tycker riktigt synd om henne som måste dras med mig när jag är såhär..

du fick mig att fastna för dig

Vi lever under samma himmel vi bor i samma kommun och även fast det är nära till varandra så känns det som du bor på andra sidan jorden, jag vill ha dig här hos mig och känna att det inte finns någon annan än bara du och jag. Jag vill ha tillbaka den personen som jag lärde känna den killen som brydde sig och visade att han fanns där för en, va hände med med honom? Jag har varit med om den här känslan förut men det är nått speciellt med dig jag kan inte släppa den här jag kan inte släppa dig även fast jag vill för jag vet att du känner inte lika dant även fast du borde det jag trodde nått sånt här skulle binda två personer närmare varandra men tydligen inte. Hur kunde du bara släppa allt och gå vidare som ingenting?

söndag

Så nu är jag hemma gick hem till Emelie och där satt vi och kollade på film sen tog vi en cigg sen började jag gå hem och det va så skönt att gå själv med musik i öronen och bara tänka så jag tog en lite omväg hem. Gick förbi Oscar där va också Robin så satt och snackade lite med dom sen gick jag hem och nu sitter jag i min soffa och ska snart sova. Imorgon kommer nog Emelie förbi här sen ska vi till Oscar och planera resan sen vet jag inte vad som händer. Godnatt gott folk
xoxo

seg dag

Har typ sovigt hela dagen förstår inte hur jag kan sova så mycket.. Har precis ätit och ska snart börja gå på Emelie för att ta en cigg med henne och snacka lite. Imorgon ska vi alla träffas och planera dalarna resan för på onsdag åker vi och jag längtar, nej nu ska jag röra på mig så jag kommer ut nånting idag. Skriver när jag kommer hem.
xoxo

<3


Vackra ponny, hos dig är jag stark hos dig mår jag bra.
Så mycket kärlek till dig underbara Fabbe!
<3

ensamheten plågar mig

Jag har hört att det är bra att gråta ibland men ensamheten plågar mig, alla tankar kommer på samma gång jag vill inte. Jag vet jag ska inte vara beroende av att umgås med människor men det här plågar mig verkligen. Jag sitter här i min ensamhet och vill ställa allt till rätta men jag kan inte göra nånting och ni är borta jag behöver er, kom tillbaka så lovar jag att fixa allting jag saknar er så! Man ska inte behöva känna såhär man ska inte behöva må såhär bara för att man är själv nej det är inte okej. Jag vill inte gråta jag vill kunna sitta hemma själv och kunna ha kul och inte behöva känna den här ångesten, en vacker dag så kommer jag kunna vara hemma och mår bra och slippa allt det här måste bara ge det lite tid..

hejdå min äldsta & bästavän.

Du är den vännen jag alltid har kunnat vänt mig till och vi har stått där för varandra hela tiden va som än hade hänt men nu är det över, det är klart jag saknar dig men ingenting är som förr och det kommer aldrig bli det igen så nu släpper jag det här och går vidare men minnerna finns kvar och det kommer dom alltid göra även om du och jag aldrig kommer bli som förr.

du är en svag punkt

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry


längtar

På onsdag åker vi och jag längtar så enormt mycket det ska bli så skönt att åka bort och bara komma iväg och inte behöva tänka på nånting, så underbart! Funderar på att stanna längre och åka tåg hem sen för det är så underbart skönt att vara där uppe och det är inte ofta jag är där så ja men får se hur jag gör, men iaf så ska det bli skönt att komma bort här ifrån.

big time

Just nu sitter jag med datorn i knät och lyssnar på musik och har bästaste Jossan bredvid mig. Igår tog Robin studenten och alla andra vi va först på hans utspring sen blev det Fredriks utspring och sen Fredrikas och det blev lite tårar kommer sakna mina underbara treor det kommer vara så tomt utan dom och vilka ska få dagarna att gå fort nu i skolan? Jaja det är väl bara le och hoppas på att dom kommer få det bra där ute med arbetslösheten, haha. Efter det åkte jag och Jossan hem till mig så bytte jag skor och grejer sen gick vi och mötte Oscar och så hämtade vi Emelie och Nike sen åke vi hem till Robin och va där och käkade massor av mat och godsaker. När alla gäster hade gått så åkte vi till Orre och festade det va väl kul men som sagt jag ska inte dricka alkohol längre jag tål det inte... När vi åkte hem så skulle Oscar åka hem till Robin och jag ville inte sova själv så mitt hjärta följde med mig hem så gjorde jag nudlar och satte på Shrek jag somnade rätt fort och Jossan med. Mådde bra när jag vaknade så det va skönt men nu ska jag laga lite mat till mig och Koss och så ska jag väl sätta på nån film som vi kan se. Förlåt för jag har varit dålig på att blogga.
xoxo

P.S, jag saknar min mormor!


Du betyder!
<3

hejsvejs

Jag vill åka nu, vill borta här ifrån vill bort från er vill bort från allt. Trött på skiten..

säg inte hejdå

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att blogga men som alla säger ska en grej hända ska allting hända samtidigt.. I fredags så åkte mamma till landet och vi satt här och grillade sen åkte grabbarna för vi skulle ha lite tjejmys först åkte vi till Emelie och hämtade lite grejer och tog moppen sen åkte vi till statoil och köpte cola och chips sen åkte vi hem och satte oss i soffan och kollade på film lite senare får jag ett samtal av Oscar och han säger att dom är på sös för dom har voltat med bilen och först trodde jag att det va ett skämt men vafan måste allt hända på en och samma gång? Iaf så va jag rätt lugn för jag pratade med både Oscar och Robin och båda mådde skapligt, chokade va dom ju men det är förståligt.. När jag hade lagt på så förklarade jag för Jossan och Emelie va som hade hänt och det ända jag ville va att åka in till dom men dom ville inte så det va bara stanna hemma. Efter en stund så reser sig Jossan upp och jag ser att hon är helt förstörd så jag sätter henne bredvid mig och kramar om henne och sen säger jag att vi åker in så vi åkte in till dom och Robin låg där med nackkrage och kunde knappt röra sig men prata kunde han så det va ju bra. Han fick åka hem så då va det bara att sätta sig på bussen och åka till gullmars och där fick ifrån fick vi åka bil hem så det va skönt. Är såååå glad att dom klarade sig båda två, jag säger ju det ska man krocka i nånting så ska man krocka i en VOLVO!

Va nere i stallet i lördags och så självklart så har ju hästen blivigt sjuk så det va ju inte så kul som sagt allt händer på en och samma gång, jag orkar inte mer.. Men snart åker jag och det ska bli så skönt att komma bort från den här skiten ett tag och bara umgås med folk som bryr sig! Nej nu orkar jag inte skriva mer men lovar att ska bli bättre på att blogga.
xoxo

jag menade inget illa

Det är ju kul att man inte får skriva vad man vill på bloggen utan att alla jävla människor missförstår allting! Det här är min blogg och jag har den för en anledning, skriva av mig och visst kan jag skriva dumma och onödiga saker ibland men fortfarande så har jag den för att skriva av mig det här är som en dagbok jovisst jag skriver inte ut allt om mitt privat liv men det finns ju gränser om vad man ska skriva på internet. Som nu tillexempel jag kommer säkert få klagomål om det här inlägget också och det skulle faktiskt inte förvåna mig för det här är Haninge och har kommer det snack även om man inte ha sagt nått... Trött jag blir på allting bara, finns det nån vettig människa där ute? Jag hoppas att ni förstår vad jag menar nu allting jag skriver menar jag inte det är som att säga saker som man inte menar och ibland ska man väl skita i att skriva av sig men det är så jag fungerar.. Nej nu ska jag åka till skolan.
xoxo

1 Juni

Ska slänga i mig lite mat sen ska jag åka till brb och möta Jossan så ska vi sola sen får vi se vart vi tar vägen det är ju rätt skönt väder när det inte blåser så kanske sätter oss nånstans och chillar.. Ikväll får vi se vad som händer hoppas på nått kul kan behöva det idag efter kaos dagen i skolan.. Och nu undrar varför jag inte är där ni kan ju fråga min lärare det.. Nej nu ska jag skynda mig skriver senare..
xoxo

skolan

Just nu sitter jag med mina två favoriter bredvid mig och har precis käkat lunch. Efter skolan ska jag träffa Jossan och sen ska vi väl träffa grabbarna som vanligt. Nej orkar inte skriva mer
xoxo

RSS 2.0