Tisdag

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen men det är sånt som händer nu är jag back on track.. Har haft en underbar helg hos angelica om jag kunde skulle jag stanna där föralltid, för att slippa allting här hemma där har men inga krav på sig och där kan man gå kläd hur man vill utan att ingen kollar konstigt på en. Jag och angelica pratade om väldigt gamla minnen den här helgen och vi kom fram till massa skoj som man hade förträngt och efter alla dom här åren med familjen backlund så älskar jag bara dom så mycket, vet inte vad jag skulle göra utan er! Och du angelica du kommer alltid betyda så mycket för mig, kommer skydda dig med mitt liv. Hela vägen ut min älskade vän!

I fredags slutade jag på praktiken och den va sjukt sorligt för jag drivdes verkligen där alla va så underbara och för engågskull så är jag faktiskt nöjd med min praktik och mitt betyg. Även om det va tråkigt att sluta praktiken så va det kul att komma tillbaka till skolan idag för jag har verkligen saknar mina tjejer! Det har varit en underbar dag idag så efter lunchen så gick vi en lite promenad och köpte cola sen gick vi och satte oss i solen på baksidan av fredrik och tänkte att vi skulle njuta lite av det underbara vårvädret men så blev det ju inte när alla kom och satte säg vid oss men vi fick några minuter för oss själva iaf. Nu sitter jag i soffan och ska snart gå ut och ta en promenad, skriver senare.
xoxo

Inget Haninge för min del

Jag är ute på äventyr

saknar tiderna!

Hittade lite gamla bilder så tänkte att jag skulle dela med mig av dom!







<3

happy face

Har varit på praktiken idag och det va en lugn dag Amina kom förbi när jag slutade så då va jag med henne. Vi åkte till handen och satt oss på donken och snackde lite skit sen åkte vi hem till mig och jag fixade mat till min kära mor som är sjuk. Sen åkte vi och mötte Niklas och dom skulle hem till honom så nu sitter jag i min säng har precis varit ute med hunden och jag skulle leka lite med henne för att vara snäll och va händer jo jag ramlar pladask ner i snön..... Första och sista vurpan för min del! Är sjukt trött så ska typ sova nu för ska upp jätte tidigt imorgon. Godnatt
xoxo

-

Från att varit hemma hos min älskade mormor och haft det jätte mysigt så sitter jag i min säng nu och tankarna börjar snurra runt direkt, jag orkar inte mer kan allt inte bara sluta! Vill få bort all den här ångesten jag känner just nu, men det är som alla säger det går upp och ner hela tiden och det vet jag också men vill känna mig glad även fast jag är hemma för det är då alla tankar kommer. Jag behöver komma bort och få rensa huvudet lite lär nog åka iväg under påsklovet.. Men får se hur det blir med den saken!

söndag

Sitter hemma hos min älskade mormor och tjatar om thai mat och mats tjatar om sina glasögon som han tappade igår.. Stackars mormor blir tokig på allt tjat, men egentligen älskar hon att jag är här även om jag tjatar. Kom hit igår och hade middag för henne eftersom hon har fyllt år så jag tog extra sängen och sov kvar. Har tagit det lugnt idag sovit på soffan som vanligt och nu har jag och mormor tagit båda datorerna så mats får kolla på tv, mormor sitter och spelar men det går inge bra för henne så ska väl se till att hon slutar innan hon blir förbanad, haha! skriver mer sen.
xoxo

i want it all

If you love something let it go. If it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was.

.

your just to blind to see that its gonna be me in the end

Naglarna är tillbaka!

Kom hem för en liten stund sen har varit hos min vän Sabina, hon fixade mina naglar så nu känner jag mig som en människa igen. Dom blev fina, tack stumpan! Ska snart lägga huvudet på kudden och sova men innan jag gör det ska jag snacka lite med mor min.. Men orkar inte skriva mer hörs imorgon, godnatt!
xoxo

alltid lika dum

jag är så korkad så dum, att jag inte lärde mig första gången!

Torsdag

Vaknade redan vid åtta i panik trodde jag hade försovit mig och nu kan jag inte somna om. Ska väl hoppa in i ett bad och ta hand lite om mig själv, efter praktiken ska jag kanske träffa Sabina hon ska kanske fixa mina naglar om hon inte ska på bio. Nej nu har jag inget mer att skriva så vi hörs senare.
xoxo

bed time

sov dags, godnatt!

don't leave me

Why should I trust your sad eyes
What if you leave one rainy night
You've got to make a promise
Promise me to stay and fight

Don't leave me now
I'm hollow
I pray that you would stay
Not turn and walk away
Don't leave me now
I'm hollow
Come back if love is true
'Cause I'm hollow without you

Jennifer Sundh


When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I look at you


Onsdag

Det gick bra hos tandläkaren igår efter det hämtade vi Amina och åkte ner till staller och hjälpte mamma sen iväg till praktiken. Efter praktiken gick jag hem och tog det lugnt.

Idag började jag två och lyckades försova mig för att jag följde med mamma ner och hade utsläpp sen somnade jag på soffan och vaknade inte av klockan. Min lärare kom och hälsade på idag det gick bra, de har varit en väldigt lugn dag idag så har inte gjort så mycket kom hem för en stund sen så ska väl sova snart..

Imorgon är det Lyckebys talangjakt så vi ska kolla på den och öppnar inte förs halv två men ska möta upp dom vid tolv så det blir lite sovmorgon iaf. Nej nu ska jag leka klart med datorn och sen sova..
xoxo

håll hårt eller släpp helt

I think I'd better leave right now
Before I fall any deeper


Tisdag

Nu drar jag till tandläkaren sen direkt till praktiken slutar vid fem så då ska jag väl hitta på nått skoj eftersom jag inte ska till mormor för det blev till helgen istället så får jag hitta på nått annat. Men nu måste jag göra mig klar så jag skriver mer sen.
xoxo

lyckorus

Från att va den värsta förmiddagen på länge till bli den bästa kvällen, Amina kom förbi på praktiken och vi spelade biljard och sjöng super mysigt sen blev det en sväng till mig favorit, du gör mig verkligen så glad. Nu är jag äntligen hemma och ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt till tandläkaren imorgon... Men först ska jag hoppa in i en duch och sen sova skriver mer imorgon.
xoxo

hatar måndagar

Jag hatar måndagar, allt går fel på måndagar och jag är alltid lätt irriterad på måndagar allt är fel idag. Alla är på mig idag och imot mig idag allt är mitt fel och bla bla bla, den ända snälla på min praktik är monkan. Nej nu ska jag säga upp mig hej svejs. just nu är jag grinig så då är det synd om mig, hahaha!

Hemma igen

Hej! Nu är jag hemma igen det va hur skönt som helst att komma iväg från haninge. Skulle ha åkt hem igår egentligen men stannade en natt till och åkte hem imorse. Jag måste bara säga det de är ju sjukt tråkigt att pendla helt själv en timme och en kvart helt själv men det är ju tur att musiken finns asså. Nu sitter jag på praktiken och väntar på att vi ska öppna jobbar kväll idag så slutar tio och det suger för jag vill hem till min hund och lite till mamma då... Imorgon är det tandläkaren som gäller sen praktiken och sen hem till mormor eftersom hon har fyllt år som jag skrev tidigare. Nej nu ska jag äta lite mat så jag orkar med dagen. Skriver senare.
xoxo


älskar min mobil!

Nu funkar mobilen igen så alla vet, men nu drar jah ut på nya äventyr!

ut på äventyr

Gårdagen va jätte mysig vi va hemma hos Nato vi käkade lite och drack och blev ett jävla massa snack. Det va kul även fast jag va jätte trött, Linns killkompis kom och hämtade oss jag hoppade av vid djurgårdsplan och väntade på en vän som behövde mig. Vi tog bussen hem till mig och hon käkade sen somnade vi.

Idag drar jag på äventyr och kommer hem imorgon kväll, det är dags för mig att hitta på nått kul för mig själv också så idag blir det de. Skönt att slippa haninge även om jag inte är borta länge så är det skönt att komma bort ett tag. Nej nu ska jag fixa mig sen ska jag åka nås på mobilen. Och bara så alla vet så klånglar min tre mobil så kan inte ringa eller smsa så är det nått ring till mig men har med mig comviq mobilen också så kan smsa från den men bara till comviq. Ha det så bra idag och imorgon så hörs vi imorgon kväll när jag kommer hem.
xoxo

din dag älskade mormor!

Snart ska jag börja röra mig till praktiken efter praktiken ska jag hem och fixa mig sen ska jag åka till min vän som har fyllt 20 ska bli kul att komma ut och träffa lite folk känns som jag inte har träffat mina vänner på ja jag vet inte hundra år? Men idag är det faktiskt inte hennes dag även fast vi ska fyra henne idag så är det inte det för idag är det min älskade mormors dag, grattis världens bästa mormor! Jag älskar dig och jag är så stolt över dig kämpa på för jag klarar mig inte utan dig. Nej nu ska jag klä på mig sen gå ut med hunden sen röra mig till praktiken. Hörs senare om jag hinner skriva nått då.
xoxo


DU ÄR BÄST! <3

you are my sunshine

But you may never know why
Once bitten twice is shy
If I'm proud perhaps I should explain
I couldn't bear to lose you again



godnatt

Ligger i sängen just nu ska snart gå ut och hålla mamma och min kära vän sällskap men kände att jag ville skriva några rader först. Praktiken gick bra idag mötte upp Amina innan praktiken och hon följde med mig dit och vi kollade på gamla bilder och vi satt där med tårar i ögonen och ville bara vrida tillbaka tiden, det va dom bästa åren i mitt liv och jag vill bara göra om allting igen det är jobbigt att bli stor men jag får väl nöja mig med dom underbara minnerna. Efter praktiken gick jag och Emma hem och hämtade lite saker sen åkte vi till henne och käkade och hon fixade sitt rum väl på bussen så mobbade hon mig för att jag hade ett larvigt leende sa hon men jag vet att hon egentligen är sjukt glad för min skull för att jag är lycklig igen hon kan bara inte erkänna det.. Nej nu ska jag gå och va social skriver imorgon.
xoxo

Torsdag

Just nu älskar jag bara mitt liv, jag mår bra och allt börjar komma på sin rätta plats. Börjar praktiken om en timme så ska väl snart börja fixa mig. Blev inte så mycket sömn inatt låg och kollade på film och kunde inte sova men tillslut somnade jag och imorse väckte min vän mig halv tio med ett leende på läpparna och det gjorde mig bara gladare.

Juste angående den här nya skvaller bloggen jag tycker det är lite kul att det finns sånna människor som tycker det är så kul att lägga sig andras liv, jag skrattar bara åt det där så alla ni som tar åt er fuck it vem fan bryr sig!

Nu ska jag prata klart med mig kära vem sen gå till jobbet.
xoxo

du är guld värd!

Jag är lycklig för engångskull men det plågar mig nått så enormt att den som står mig närmast hjärtat lider så mycket! Jag vill bara kunna göra allt bra och får dig må bra igen, att se dig såhär svag gör så ont. Jag kommer stå här och ta imot dig tills du är redo för att stå själv, jag släpper dig aldrig och det spelar ingen roll va du säger kommer göra allt i makt för att få dig må bra igen. Jag älskar dig!

Onsdag

Godmorgon. Vaknade för en stund sen ska snart åka ner till stallet och rida när jag är klar där ska jag hem och ducha sen är det bara att gå till praktiken. Jobbar kväll idag så efter det ska jag väl bara hem.. Men nu måste jag springa skriver senare.
xoxo

frugan!

Jennifer Jeltsch,
jag saknar dig!


måndag

Praktiken idag va riktigt seg i början av dan men efter nån timme så vaknade jag till och då sjöng jag med små tjejerna och sen på min rast så satt jag käkade min middag och kollade på lite tv.. Va sjukt uttråkad på kvällen tills det började liva till lite på gården satte mig och sjöng och det blev en hel publik bakom oss när vi sjöng, kul va det. Så det har varit hel lyckad dag och bättre blev den bara när jag kom hem, du får mig så glad. Nu ska jag ta och sova och drömma underbara drömmar. Börjar elva imorgon så måste sova tidigt så jag kommer upp.
xoxo

mitt glädjerus

du får mig glad men du måste förstå det själv, vi är som gjorda för varandra!

osäker

Are you the one?

söndag

Idag blev det en heldag i stallet, super skönt va det. Vi red ut med mamma och Eva och det gick jättebra han va lite sparkig på Isac med det gick bra det försvinner snart. Han är en trygg och lugn häst så jag och han kommer nog få det jättebra tillsammans. Vi stannade nästan vid häst badet och fikade och man kan väl säga såhär jag har en väldigt hungrig ponny! När vi väl va tillbaka i stallet så fixade vi i ordning allting sen tog vi en liten fika till och sen va det bara att ta in hästarna och ge dom mat. När jag och min mor kom hem så käkade vi mat sen somnade jag rätt stenhårt på soffan och vaknade upp nu och det va ju inte så bra eftersom jag ska upp tidigt med mamma och åka till stallet men men vad ska man göra ska väl slänga på en rulle nu och somna om.. Godnatt!
xoxo

<3


finaste du!


Fredag

Har sjukt mycket att skriva om men jag gör inte det för jag orkar inte med snacket som bli efter, jag vill bara skrika av ilska och jag vill bara gråta men det gör jag inte för det är inte värt det och jag vill bara prata ut i flera timmar men det gör jag inte heller för jag vet inte vart jag ska börja.. Trött på skiten och är trött på att bli behandlad som en säck potatis. Så vill ni mig nått så finns jag här för jag ger upp nu orkar inte kämpa för nått som ALDRIG kämpat tillbaka!

Förlåt för det där men har bara så mycket ilska i mig just nu och behövde få ut lite.. Nu är det fredag och jag är bara allmänt trött och seg och vill typ inte göra nånting men snart kommer sofie och jessica så då ska jag vara med dom. Dom brukar alltid lyckas få mig glad så jag hoppas att dom lyckas med det idag! Nej nu ska jag fixa mig hörs senare!
XOXO

...

jag blir fett irriterad!

Fabbe!

Du och jag kommer nog få det bra sötaste ponny!

bloggar från mobilen

Nu sitter jag i bilen och är påväg att köpa min häst, jag är så sjukt glad vill bara vara framme nu. Ska ta lite bilder som ni får se sen. Nej nu mår jag illa så konsentrera mig på vägen skriver mer sen. Xoxo

sov dags

godnatt gott folk!

gamla bilder











minnen, vissa är bättre än andra!

RSS 2.0