skulle ha väntat

jag tänker inte på dig alls
jag saknar dig
jag behöver inte dig
jag behöver dig, nu mer än någonsin
jag har glömt allt
jag kommer ihåg varenda liten sekund
jag ångrar mig
jag kan inte ångra någonting så bra
jag ska aldrig mer titta åt dig
jag kan inte se någonting annat än dig
jag bryr mig inte
jag försöker förstå
jag hatar dig
jag älskar dig
förlåt

underbar dag med dom bästa

Stängde av klockan imorse som vanlig och vaknade av ett samtal av Jossan så det va bara att resa på arslet och åka till skolan som enligt min åsikt va väldigt onödigt men skitsamma jag va där iaf efter skolan åkte jag och Tessan och Sanne till donken och satt där och hade det mysigt sen körde vi hem Sanne sen körde hon hem mig vi satt och snackade hur länge som helst va riktigt skönt att prata lite med henne hon behövde verkligen det! När jag kom hem så blev jag bombad av sms och fick ett sms som jag blev väldigt glad över och det va från min vän Victoria har saknat henne nått så enormt mycket. Hon kom till min baksida med sin valp och det va så roligt att träffa henne igen efter allt strul som har varit. Vi satt på min baksida och snacka en massa sen körde hon mig till brb och vi hämtade Jossan och Mallan sen körde hon oss till handen. I  handen så gick jag och Jossan runt och kollade lite sen gick vi till Robin och sen åkte vi till mig och satte oss sen gick vi till Oscar och sen va det bara att bära av till stan. Vi skulle gå till piercing studion men det va stängd så det blev inget av det så det fick bli Åhlens city hittade ett par skit snygg solglasögon och ångrar stort att jag inte köpte dom så ska väl åka in igen nån dag och köpa dom. Efter stan åkte jag och Jossan hem till mig och färgade mitt hår och grabbarna drog och sollade sen kom dom till mig. Blev riktigt nöjd med håret kommer bild sen, sitter just nu i min säng och ska snart sova så man orkar med morgondagen.
xoxo


dom tre vännerna och jossan! <3

Va i skolan idag och hade massor av femor där för vi hade en aktivitet och då hade vi femor med det gick bra och det va kul att se på dom små barnen för man kollade tillbaka så mycket på sig själv. Efter skolan kom Oscar och hämtade mig och vi åkte och träffade Robin sen drog vi hem till honom en stund och sen hem till mig för jag ville ducha och så sen tillbaka till honom och hämtade lite saker sen åkte vi till bageriet när väntade Robin och Jossan på oss så vi satte oss i solen och fikade sen blev det donken och sen statiol sen åkte vi ner till lyckan och det va riktigt mysigt att sitta där. Nu sitter jag i min säng och ska snart sova har värsta huvudvärken så vill bara somna så den försvinner. Imorgon är det stan som gäller med dom bästa så det ska bli kul. Nej har inte så mycket mer att skriva så hörs imorgon.
xoxo


<3

don't come back

I'll never be the same
If we ever meet again
Won't let you get away
If we ever meet again
This freefall, oh, got me so, oh
kiss me all night,
don't ever let me go
Ill never be the same
if we ever meet again


tisdag

Igår va jag ju med Oscar vi åkte runt för han skulle söka jobb så jag åkte med som sällskap sen träffade jag pappa en stund sen hämtade vi Jossan sen åkte vi till donken dit kom också Robin så va vi samlade igen efter donken åkte jag och Oscar hem till honom för att äta sen kom Robin och Jossan och vi planerade våran resa till Dalarna. Vi åkte ner till lyckan och satte oss där och hade mysigt sen va det bara hem och sova och somnade direkt när jag la huvudet på kudden.

Idag va jag i skolan och det blev lite koas som vanligt men annars va det rätt lugnt. Efter skolan åkte jag och träffade Carro och vi åkte och hämtade hennes bror sen åkte vi till handen och käkade och kollade runt lite sen åkte vi hem till henne. Vi kollade lite på tv sen åkte jag och mötte Oscar och Robin och vi hämtade Jossan och så planerade vi klart om Dalarna så vecka 24 åker vi och jag längtar så enormt mycket vill bara åka nu! Nej nu ska jag hoppa in i en duch sen ska jag sätta på en film och sen sova är riktigt trött. Hörs imorgon
xoxo

hejdå


du kommer aldrig förstå

godnatt

Kom nyss hem från min mormor och nu ska jag ducha sen ska jag gå över till min bästevän som alltid finns där när man behöver honom. Ska ha myskväll kolla massor av filmer och bara snacka en massa skit nej nu måste jag skynda mig innan han börjar tjata på mig hörs imorgon.
xoxo

hemskt med söndag

Ville inte sitta hemma och dega så jag ringde till min älskade mormor och dom va ute och åkte så dom kom och hämtade mig så nu sitter jag här det är så skönt att ha henne så nära¨så att det är bara att åka till henne när allt känns förjävligt för hon står alltid där och får mig glad igen utan min mormor skulle jag inte klara mig, jag älskar dig av hela mitt hjärta! Är så enormt stolt över dig att du orkar med allting som rör sig om kring dig, du är så otroligt stark. Mycket kärlek till dig älskade mormor!

Senare kanske jag ska träffa Caroline om vädret blir bättre för vill inte vara ute i regn men kanske blir en film eller nått ikväll det är ju ändå söndag idag och skola imorgon så sent kan det ju inte bli. Nej nu ska jag vara lite social med min mormor som sitter vid datorn bredvid, hihi.
xoxo

söndag

Grillade hemma hos Carro igår och det va himla trevligt tog en sväng till Krille också men där hände det inte så mycket så vi drog tillbaka till Carro och jag va snuskigt trött så jag somnade på soffan när grabbarna gick så gick vi upp och la sig. När jag vaknade imorse så mådde jag faktiskt bra så det va skönt gick upp och käkade frukost med Carro sen åkte jag hem och nu sitter jag i min soffa och rätt död. Finns inte så mycket mer roligt att skriva om.
xoxo

grillning ikväll

Igår va jag nera i Nynäshamn med några i klassen och körde folkrace och shit va kul det va funderar starkt på att börja köra asså det va så sjukt kul, dom andra tyckte också att det va kul så det va ju bra. Jag har insett att jag lär nog inte får körkort för jag är så sjukt fart glad man kan säga att det gick lite för fort på banan och oj jennifer där va ett dike, hehe! Det gick bra med mig och tessan och bilen så det va tur men jag va inte rädd jag skulle in igen och köra och det gick jättebra kan säga att man har varit på lite för mycket folkrace för när jag satte mig i bilen så försökte jag göra allt som proffsen gör och det gick väl sådär jag kunde gå på ställ iaf och det är jag glad för men måste säga det shit va dammigt det blir i bilen. Men till er andra så rekomenderar jag er att prova det är skit kul!

Har precis fixat mig snart kommer Carro och hämtar mig så ska vi åka hem till henne för ikväll är det grillkväll sen får vi se va som händer senare ikväll men ska iaf spendera min kväll med mina brudar och det ser jag fram imot! Nej nu måste jag packa ihop allting så jag är klar när Carro kommer annars blir hon tokig på mig.
xoxo


såhär ser jag ut ikväll

trött på skiten

Jag hatar att jag alltid ska ha så jävla rätt om allting, just nu så irriterar det här mig sjukt mycket och det värsta är att jag har sagt hela jävla tiden att det skulle bli såhär. Jag skiter it jag tänker inte lägga ner nå mer energi på det här men bara så du vet kom inte till mig sen när du behöver prata för jag tänker inte stå där för du står fan inte där för mig. Ha det bra hej!

promenad

Vaknade nyss somnade lite i soffan så det blev inge stall eller nått så nu ska jag ut och ta en promenad så jag får röra lite på mig för jag orkar inte bara sitta här inne och ruttna. Måste sova tidigt idag också så jag kommer upp imorgon och orkar med dagen folkrace på dagen och på kvällen hur ska jag orka så därför tar jag en promenad och hoppas på att jag blir trött skriver mer sen när jag kommer hem.
xoxo

take me away

Nu har jag gjort det jag kan mer kan jag inte göra så nu ligger bollen i dina händer. Jag har mycket att tänka på och jag måste ta den stunden för mig själv och tänka ut vad jag vill och inte vill för jag vet en sak och det är att jag vill verkligen inte må såhär som jag gör just nu..

Ska nog åka ner till stallet och rida lite, rensa tankarna och bara tänka på mig själv ett tag. När jag är där nera så mår jag som bäst och då kan ingen förstöra.

fin besök

Sitter just nu på min altan och jag fick fin besök av min älskade vän Andreas han köpte med sig cola och cigg till mig måste ju säga att man har ju världens bästa vän asså! Andreas leker just nu med Selma och det är ju bara för roligt att se på.

Idag vet jag inte va som händer blir nog en lugn dag imorgon är det folkrace som gäller så är taggad för det, nej nu ska jag vara lite social. Hörs senare.
xoxo

nu får det vara nog

Från att ha varit på topp så sjönk jag på bara några sekunder du kan inte trycka ner mig ni kan inte trycka ner mig men till en viss gräns så orkar man inte alltid vara starkast och alltid ha det där leendet på läpparna och låtsas som ingenting. Jag mår skit dåligt för det som hände förra veckan och det blir inte mycket bättre av det här.. Ja visst hur ska ni veta det när jag inte säger nånting men jag kanske inte vill att ni ska se mig svag eller se mig må dåligt och så har jag alltid varit och ni som känner mig som bäst vet det men frågan är om ni orkar se och orkar höra därför håller jag käften istället så ni slipper. Jag orkar inte vara stark längre jag behöver komma bort komma ifrån allt det här, vill bara radera det som hände jag vill får bort mardrömmarna och vakna en morgon och veta att allt bara var en dröm. Det gör ont både fysiskt och psykiskt och jag vill inte må såhär och jag vill bara vrida tillbaka tiden så det aldrig hände.. tack för mig nu har jag fått säga mitt, hoppas ni förstår nu.

fuck this shit

Nu ger jag upp jag orkar inte längre, jag orkar inte kämpa längre! HEJDÅ

sommar och sol

Har haft en underbar dag med tjejerna, först va vi hos Patricia och satt i solen och snackade massor sen gick vi hem till mig och satte igång grillen och började grilla det va himla mysigt. Snackade om massa gamla minnen och det blev en del skratt sen kom Alex och Fredrik förbi också och alla satt och mobbade mig och jag blev sjukt irriterad nej men det är bra att man inte är långsint. Har varit en helt otroligt bra dag nu sitter jag och väntar på att Robin Oscar och Jossan ska komma förbi och så ska jag ta en cigg med dom sen ska jag sova har sjukligt ont i huvudet och ryggen så vila vila vila och sen är det skolan som gäller imorgon.
xoxo

sommar känsla!

Har spenderat min dag med kära Carro jag åkte hem till henne och hon duchade och fixade sig jag åkte iväg en stund och fixade lite saker sen kom hon och hämtade mig med Fagi och vi åkte till hennes pappas jobb och hämtade tank kortet och åkte och tanka sen åkte vi tillbaka och lämnade det sen åkte vi till donken och käkade. När vi va klara så åkte vi till Patty och träffade henne sen stund sen drog vi och täffade Alex sen åkte vi och träffade Oscar. När det började bli kallt så åkte vi hem till Carro och tvättade Fagi sen kollade vi tv och när serierna va klara så kollade vi på OTH och shit jag kan inte vänta tills nästa avsnitt kommer, sjukt spännande! Oscar kom och hämtade mig så vi åkte ner till vattnet med Robin och Emma och satt där himla mysigt. Nu sitter jag i min säng och ska slänga på en rulle imorgon blir det hem till Patricia som gäller och sitta på hennes altan och steka sjukt mycket!
xoxo

sol sol sol

Är snuskigt trött just nu och har riktigt ont i min axel idag men vad ska man göra det är bara att lägga ett leende på läpparna och se på det goda i livet. Ska hoppa in i duchen nu sen ska jag röra mig till Carro och vi ska väl hitta på nått kul som vanligt det är ju ändå fint väder idag också så det blir väl liten promenad idag med. Nej nu måste jag fixa mig innan hon börjar ringa och tjata på mig. Skriver senare
xoxo

you make me happy

det du inte vet det lider du inte av

älskar vädret!

Har haft en underbar dag umgås med Carro hela dagen åkte till handen och träffade Patricia en stund sen gick vi till donken och käkade glass i solen sen från donken till vega duktiga vi är. Träffade Carros kompis där sen gick vi hem till Alex och satt och kollade när dom meckade med moppen sen gick vi och satte oss på baksidan och dom höll på att ta undan pool taket. När dom va klara så hoppade jag och Philip studsmatta sen åkte vi och träffade lite folk en snabbis sen åkte vi till donken och köpte lite mat sen åkte vi ner till drevan och satte oss mysigt. Körde hem Carro sen körde han hem mig och nu sitter jag i min säng och ska snart kolla på American Pie sen sova. Jag och Carro tog massor av sommarbilder så jag lägger upp några!

Och du min underbara vän jag kommer alltid finns för dig, glöm aldrig det!








<3

@ cezos place

Nu sitter jag hemma hos Carro och vi ska snart ut i det underbara vädret så idag är det sommar kläderna som ska på och solbrillorna på och en glass i handen bättre kan det inte bli. Så idag är det bara vara ute och njuta av det härliga vädret nej nu ska Carro göra sig snygg och jag ska sätta på mig ett annat linne hörs senare fuckers! ;)
xoxo

SÖNDAG

Lördag: Lunchade med Patricia satt ute i solen och käkade och det va jätte mysigt efter vi hade ätit gick vi upp till centrum och mötte min mormor som va så söt och köpte lite godsaker till mig som plåster på såren jag måste bara säga det att jag älskar min mormor så snuskigt mycket utan henne skulle jag inte klara mig! Vi åkte hem till mig och lämnade av mina saker sen åkte vi och släppte av Patricia i Brandbergen sen följde jag med dom hem för jag skulle fixa en sak på internet sen tog jag bussen till handen och mötte upp Fredrik Kim och Pierre och vi åkte till Tungelsta och fixade lite sen satte vi oss ute i solen och hade det allmänt mysigt. Så jag spenderade min dag/kväll i Tungelsta och det va kul att träffa lite nytt folk.

Söndag: När jag vaknade imorse så mådde jag rätt bra fast det va sjukt varmt i rummet så höll på dö. Spenderade halva dagen i sängen, när vi väl gick upp i sängen då va klockan typ två och det va bara att lägga ett leende på läpparna och låtsas va pigg även om jag va sjukt trött. Fredrik gjorde hamburgare så det va våran lunch sen kom Alexander och vi stog och snacka lite med han sen körde han hem mig och jag satte mig vid datorn det första jag gjorde sen gick jag och mötte Carro och vi gick ner till mig och jag käkade min sallade sen hoppade jag in i duchen sen gick vi ut och träffade Robin och Oscar på statoil och snackade lite med dom sen gick vi till donken och köpte en cola sen gick vi till nästa statoil och Alex kom dit så vi satt och snackade med honom sen kom Fredrik och Kim förbi en snabbis. När Alex skulle åka hem så började jag och Carro gå mot söderbytorp och satt där och väntade på bussen. Nu sitter jag i min säng med musik i öronen och toffifee och chips och cola bredvid mig bättre kan man väl inte ha det på en söndag ska nog slänga på en rulle snart och sova lite är rätt trött. Godnatt!
XOXO


tack för att du finns!
<3

underbart väder!

Idag känns det lite bättre i höften men har fortfarande lika ont i axeln men det går väl över om några dagarn. Vaknade för ett tag sen ska fixa mig nu och så ska jag åka och luncha med min älskade Patricia. Senare ska jag träffa Fredrik om han vaknar idag stackaren är jätte trött och det förstår jag och sen ska jag träffa mormor också så idag blir det träffa massor av underbara människor i det underbara vädret, nej nu måste jag fixa mig så Patty slipper vänta på mig skriver senare.
xoxo


saknar sommaren

:( :(

Jag fattar inte har det här hänt eller drömmer jag bara allting känns så overkligt, jag är så glad att jag lever och att Fredrik lever och att vi står på benen men allt känns så sjukt overkligt. Jag vill minnas allt som hände men det känns som jag har tappat hälften på vägen jag minns det mesta tror jag känns som det iaf men det känns som det är nått som fattas.. Det här skrämmer mig och jag vill bara bort..

vill bara bort

please take the pain away!

mörbultad...

Sitter i min soffa med underbara Erica som har orkat med mig idag vi har tagit det lugnt käka lite tjockis mat kan säga att jag är rätt mörbultad idag så det har varit skönt att tagit det lugnt. Nu vet man vilka som verkligen bryr sig om en när det händer sånna här saker och jag älskar er för det! Ska gå ut och träffa lite folk nu så vi får lite frisk luft idag får se va som händer senare men det blir nog en tidigt kväll är rätt trött men det är ju inte så konstigt. Nej nu ska jag fixa till mig lite så jag inte ser ut som ett lik.

Och Patricia min ängel jag älskar dig!
<3

kul...

Och så va man hemma från akuten.. Jag och min vän voltade med bilen för han vejde från ett rådjur tog ett jävla bra tag tills polisen kom men dom va jätte trevliga så det va bra sen kom ambulansen och vi åkte in till sös jag skämdes ihjäl men nu har dom iaf kollat igenom mig och jag lever och har inget brutet men är jävligt mörbultad och snuskigt ont i höften och axeln.. Men vi lever så jag är ju glad för det och Fredrik och världens gulligaste som följde med mig in. Mamma kom in och hämtade oss så det va skönt blev lite roliga skratt där inne folk måste trott att jag va hög eller nått nej men nu ska jag försöka sova lite skriver mer om några timmar när jag har vaknat.
xoxo


såhär söt är jag när jag ligger på sjukhus sängen, mamma tog kortet

jag behöver ha dig i mitt liv

Jag behöver dig jag behöver ha dig här så du kan krama om mig och säga att allt kommer bli bra, varför finns du inte här när jag behöver dig som mest, det gör ont och du ser ingenting du vet ingenting snälla kom tillbaka till mig och lämna aldrig min sida igen. Det skulle vara du och jag hela vägen ut men nu är du inte här och jag saknar dig, jag saknar oss! Jag behöver din axel och jag behöver din lugna röst som hjälper mig igenom allt jag behöver veta att du fortfarande står där och tar imot mig när jag faller. Please don't leave me this way!

grattis älskling!

Idag fyller min allra bästa vän år, han blir arton hela år gud tiden går så fort!
Grattis min älskling hoppas du får en toppen dag!



you make me smile on the worst days
jag älskar dig
<3

i love it

En underbar dag i ett underbart väder. Åkte och träffade Amina och satt och snackade med henne sjukt mysigt sen åkte jag mot Erica och mötte henne vi tog bussen till Kulfångsgatan och gick till donken där ifrån retade Carro lite som jobbade den stackaren. Fredrik kom och träffade oss så vi åkte till Alex och hämtade honom sen blev det donken igen och så kom alla grabbar så det blev ett jävla liv som vanligt jag och Erica gick in och satte oss med Oscar Robin och Jossan och helt plötsligt försvann dom andra så jag ringde till Alex och han sa att dom skulle komma tillbaka så jag väntade på dom och dom andra drog. När grabbarna grus kom så satte vi oss och några käkade och det blev många roliga skratt folk måste trott att vi va höga eller nått men roligt va det! Alex körde hem mig så jag slapp ta bussen som jag trodde jag skulle för göra så det va skönt nu ligger jag i sängen och ska kolla på lite film. Imorgon tänkte jag åka förbi och hälsa på min älskade mormor som jag saknar sjukt mycket hon vet inte om det ännu men lär ju se det imorgon när hon läser det här, love you!
xoxo


haha så jävla söt asså, kan inte sluta skratta!

<3

Hos dig glömmer jag allt, du får mig att må bra!
Jag älskar dig min fina ponny!
<3 <3 <3

seg dag

Idag har jag bara degat hittade lite gamla bilder på mammas dator så har fixat med med på facebook annars har jag inte gjort ett piss.. Ska snart träffa Oscar så ska vi ta en promenad för jag är skit sugen på att gå ut och gå så nu väntar jag bara på att jag ska ringa så ska jag gå och möta honom skriver sen när jag kommer hem.
xoxo

you are nothing to me

I mina ögon så är du död för mig så hör inte av dig och glöm att det engång va du och jag för det kommer det aldrig bli igen, du va ett misstag men i vissa lägen är jag glad att jag träffade dig men överlag så är jag glad att jag slipper dig nu. Tack och hej

give me love

What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind


va har hon som inte jag har?

bästavän!

Jag hatar det här och vem ska jag prata med nu när jag inte kan prata med dig, jag kan prata om allt med dig men inte det här och det är så jävla jobbigt. Är det värt att förlora allt nej jag tycker inte det, du betyder för mycket och jag vill inte förlora dig och jag hatar att dölja det här för dig och jag hatar att det är såhär, du sa att det inte ska förstöra nått men det är klart det kommer ändra saker och ting.. Jag älskar dig det kommer jag alltid göra och jag kommer alltid finnas för dig men jag måste försöka glömma det som jag har fått höra..

i don't give a shit

Cause I'm doing things that I normally won't do
the old me's gone I feel brand new
and if you don't like it fuck you



En underbar söndag

Hade en bra ikväll igår även fast jag va så otaggad som jag va måste tack Patricia och Carro för det just och grabbarna får ju inte glömma dom. Killarna kom till festen och va där en stund sen kom dom och hämtade mig och Carro och Patricia vi körde hem henne sen åkte vi hem till Benne och va där ett tag sen körde vi hem Carro och vi åkte till donken sen va det bara hem och lägga sig..

Idag har jag varit med Oscar och vi träffade Alex så åkte vi till donken och träffade Carro sen åkte vi runt lite Alex åkte iväg så då va det bara jag och Oscar igen och vi åkte hem till honom så han fick äta sen fixade han med datorn och jag sov typ sen åkte vi till Robin. Satt och snackade lite skit sen åkte vi och hämtade Erica sen plockade vi upp Oscars syrra och åkte till City Gross och handlade lite sen släppte vi av hans syrra sen åkte vi till Robin och kollade på film, myspys! Efter filmen körde vi hem Erica sen åkte vi till donken och mötte grabbarna en stund sen åkte vi hem, nu ligger jag i min säng med ett tugnt huvud och en täpp näsa håller på att bli sjuk och det suger riktigt hårt!
xoxo

Hatar misstag

Hade en kanon kväll igår det blev lite för mycket av det goda men kul hade jag och jag måste bara säga att jag har underbara vänner som gör att jag glömmer allting. Så tack alla för en helt underbar kväll igår!

Har legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv ska till mig tjejkompis som fyller arton år idag och jag har velat fram och tillbaka om jag verkligen vill gå ut och visa mig för allmänheten och som vanligt så övertalade mig underbara lilla Patty mig att jag ska med så hon får ta hand om mig ikväll jag hatar att jag alltind ska sätta mig i samma sits hela tiden, fan. Tack Patricia för du får mig att bli glad! Får inte glömma att underbara Carro ska med också så ska försöka ha en underbar kväll idag också. Nej nu måste jag börja fixa mig ska möta dom snart, önska mig lycka till.

Och du, ring inte mer!
xoxo

gullunge

Sitter i skolan med världens sötaste Linda bredvid mig! Vi sitter och har vårat egna lilla party, försöker få henne att följa med ut ikväll så vi kan dansa hela natten lång. Nej nu ska vi gå ut och röka.
xoxo


<3

i hate this part

It's not supposed to feel this way
I need you


tillbaka till bloggvärlden

Nu är internet tillbaka och jag är överlycklig för det så nu håller jag på att ladda hem alla serier som man har missat så ikväll blir det att kolla av allting så man hänger med i svängarna igen. Va med min älskade mamma till vårdcentralen imorse stackaren är jätte sjuk så har tagit hand om henne idag. Oscar kom och hämtade mig efter han hade slutat jobbet så vi åkte till stallet så fixade jag Fabbes mat sen åkte vi till apoteket och skulle hämta hennes medecin men den va slut så vi hämtade Erica och mötte Robin sen åkte vi till Vh och hämtade ut den där istället. Mötte Alex sen åkte vi till Oscar så han fick ducha och jag och Erica gick hem till mig och hämtade ut ett paket och lite sånt sen drog vi och käkade på donken.. Sen släppte Robin av mig hemma och nu sitter jag i mig säng och saknar dig!
xoxo

mitt hjärta


För dig gör jag allt,
jag älskar dig!
<3

give me your hand

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


patricia här

loggade in på lökish blogg
för att skriva:


jag älskar dig jennifer sundh
genom allt, oavsett vad

RSS 2.0