Känn dig fri!


Måndag

Vaknade för en stund sen ska snart lägga mig i ett varmt och skönt bad sen ska jag åka och luncha med mina tjejor men ska jag följa med Johanna till sjukan för hon ska kolla upp lite grejer. Efter det ska jag åka och sola sen får vi se vad som händer ikväll. Nej nu ska jag lägga mig i ett avkopplande bad och bara tänka på mig lite.
xoxo

Snacka om att det är kallt nu!

Som sagt så va jag i stallet igår mamma och jag åkte och hämtade Mickis i vh sen åkte vi direkt till stallet där pysslade vi om min vackra ponny sen gick vi ner till ridhuset det det första han gör med mig är att sparka rakt ut. Han va lite väldigt pigg och glad eller bråkig men det är ju sånt jag älskar, traven gick hur bra som helst men första galoppen så sparkade han rakt ut och ner med huvudet men som sagt man ska vara glad att man har bra balans. Han sparkade några gånger i båda varven men sen slutade han med det och gick verkligen super fint. Efter den fina galoppen tog mamma och Mickis fram ett hinder så då blev det att hoppa lite också och jag kan bara säga att jag är så sjukt stolt över min vackra ponny, han va verkligen super duper duktig och han tyckte verkligen att det va kul!
Efter stallet körde vi hem Mickis sen åkte vi hem och käkade och sen duschade jag sen åkte jag till handen och mötte flickorna! Vi åkte ner till statol och satt där ett tag tills Stefan och Månsson kom för då åkte vi runt med dom, sen hoppade vi in i Anders bil och åkte till torvalla där alla lämnade oss så vi fick stå i smöstormen i 40 min och vänta på att världens bästa Stefan kom och hämtade oss. Vi hängde med dom ett tag sen va det bara hem och sova, somnade på typ två röda!

Imorse när jag vaknade hade jag så sjukt ont i halsen och träningsvärk i hela kroppen så det blev en lugn dag. När det närmade sig kvällen så åkte jag Johanna och Duggin och solade sen åkte vi till tungelsta och mötte Mickis så träffade vi lite annat folk också mysigt men väldigt kallt va det. Nu ligger jag i min sjukt sköna säng och ska snart sätta på en film och sen sova för jag är riktigt trött så lär väl somna rätt fort idag. Juste det har varit största tjafset idag också men det skriver jag om imorgon! Godnat på er!
xoxo



Lite bilder från i helgen!

stallet..

Nu ska jag och mamma åka och hämta Mickis sen ska vi ska till stallet och jag ska pyssla och rida min lilla bråkponny. Vi får väl hoppas att jag inte flyger av men det tror jag inte han brukar vara snäll mot mig men han hade ju busat med mamma så man vet ju aldrig. Efter stallet ska vi köpa med oss mat hem sen ska jag äta massor sen duscha och fixa mig sen får vi väl se vad som händer. Nej nu ska jag fixa klart mig sen ska vi åka!
xoxo


<3

Min fredag..

Dagen började jävligt segt, gjorde inget speciellt men när Mickis började bli klar så började fixa mig sen tog jag med mig Selma och åkte och mötte henne i handen. Vi tog en promenad till statoil sen tog vi bussen hem till mig, vi satt och chillade sen ringde Alex och frågade om vi skulle med till garaget så efter typ en halv timme så kom han och hämtade oss. Väl i garaget så satt vi och snackade lite och kollade på när Alex meckade med sin bli sen åkte vi och hämtade Stefan sen åkte vi hem till Joel och satt där och chillade. Världens bästa Jimpa kom och hämtade oss så körde han hem Mickis och Stefan sen sist mig vi satt och snackade lite men han va så trött så han flick åka hem efter en stund. Nu sitter jag i min säng och ska väl snart sova om jag kan det tankarna snurrar så jävla mycket och jag orkar inte med skiten längre. Nu tar jag mitt pick och pack och drar så får ni klara er själv för nu har jag tröttnat totalt! Tack för mig jag hoppas ni andra har haft en bra fredag i den här kylan!
xoxo


i need you now!

Hjärtat har delat på sig och tårarna är påväg ut, jag orkar inte med det här länge. Jag vill låsa in mig sitta här i mitt rum och bara stirra ut på ingenting. Det känns tomt och ensamt vill bara ha dig vid min sida men det förstår inte du det är nog ingen som förstår det. Du sa inga fler gånger och så gör du såhär mot mig, frågan är om du ens förstår hur mycket du verkligen har sårat mig!

GODNATT

Idag har jag varit med mina flickor och vi har skrattat och haft kul som vanligt. Stefan kom och hämtade mig och Mickis och vi åkte runt lite sladdade i den underbara snön, ibland älskar man ju bara vintern. Kom hem för ett litet tag sen och ska snart försöka sova för imorgon är det problem som ska lösas och och min vän behöver en axel att luta sig mot och där kommer jag alltid stå och ta imot henne!

Jag har en konstig magkänsla så imorgon kommer det väl komma dåligt nyheter så jag förbereder mig för det värsta för det är alltid bäst att göra det. Det är så sjukt läskigt att min magkänsla har alltid rätt när den säger till så frågan är vad är det för dåliga nyheter som kommer imorgon?! Nej nu orkar inte ögonen hålla sig vakna längre så puss och godnatt på er alla!
xoxo

i miss you..

And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

dagens

DAGENS VILL HA: dig vid min sida
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar och en stor tjock tröja!
DAGENS SMINK: puder och marcara
DAGENS FRISYR: bulle tror jag
DAGENS HÄNDELSE: ?!
DAGENS LÅT: Foo Fighters - My hero
DAGENS PLANER: träffa flickorna
DAGENS SAKNAD: CM
DAGENS DUMMASTE: det måste väl vara jag
DAGENS SJUKA: vet inte..
DAGENS DROG: cigg & cola
DAGENS ROLIGASTE: vi får hoppas på nått bra
DAGENS FAVORIT: Mickis och Skog
DAGENS KÖP: cigg och cola
DAGENS GODIS: INGENTING!
DAGENS HUMÖR: försöker vara glad..
DAGENS ORD: ''vill du dö eller?!''

sömn svårigheter

Jag hatar att inte kunna sova på nätterna för det betyder att jag inte kommer upp på morgonen men det är ju rätt logiskt men det börjar bli jävligt irriterande. Men det är väl nått jag kommer få leva med..

Nu ligger snön på marken och det börjar bli mysigt att gå ut igen hoppas bara att det ligger kvar ett tag nu. Igår hämtade Sebbe mig i skolan och körde hem mig och jag somnade typ på direkten sen ringde Johanna och väckte mig och jag gick upp och fixade mig sen åkte vi till tungelsta och dom hade mat ätar tävling. Jag och Duggin va på samma lag och fyfan va vi käkade ville ju bara spy efteråt men vi klarade oss. Sen kom Stefan och hämtade oss och vi åkte till jordbro och sladdade men han ville åka hem så vi hoppade in i Sebbes bil så åkte vi med han. Vi mötte upp Jimpa och hans vänner så åkte vi till kungens kurva ja vi va lite överallt och ingenstans igår men kul va det!

Nej nu ska jag fixa mig sen ska jag åka och träffa mina två favoriter och efter skolan ska väl vi hitta på nått skoj vi får se vad som händer bloggar mer sen!
xoxo


there goes my hero

Att du och jag har gått skilda vägar kanske är bra men sanningen är att jag saknar faktiskt dig. Jag tyckte verkligen om dig och du fick mig verkligen att falla för dig men nu är det ingenting och du vill inte ha nått med mig att göra längre och det gör faktiskt ont även fast ingen ser det. Jag spelar arg för att ingen ska se mig svag men sanningen är att jag är egentligen bara jätte sårad och jag vill bara att du ska komma tillbaka till mig och krama om mig och säga att allt kommer bli bra igen! Jag har så många frågor men jag kommer aldrig få några svar men jag hoppas att nån gång i framtiden att vi kan dra ett sträck över det här så jag kanske kan få må bra igen.. Förlåt

Till plugget!

Som vanligt har jag försovigt mig så ska snart röra mig till skolan och så ska jag luncha med mina två favoriter! Utan dom skulle jag inte klara vardagen. Så nu ska jag börja fixa mig så jag kommer fortare till dom så dom kan krama om mig och ta imot mig när jag faller, jag älskar er tjejer!


PINSAMT!

Jag vaknade upp på rätt sida tror jag men så fick jag se en sak och så blev jag inte så glad! Asså seriöst hur jävla omogen får man vara? Och du ska vara äldst av alla som du umgås med och du beter dig som minst det är ju för fan pinsamt.. Men okej då vet jag hur du vill ha det, är det krig du vill ha så är det krig du ska få.. Nu har jag tröttnat totalt på dig och ditt betende du är så så jävla pinsam så att det är skrattretande! ÅÅÅÅÅÅH va arg jag blir!!!!!!!!

Tack!

Som ni alla ser så har jag en ny header som jag är jätte nöjd med och alltid är tack vare sötnosen Caroline Edman! Tack tack och åter tack!! Men hon klagar lite på mig också och säger att jag måste börja blogga mera så jag får väl ta tummen ur arslet och börja bli bättre på det!

Som jag skrev i mitt förra inlägg så va vi hemma hos Joel och vi satt och spelade kort tills alla typ började fuska så då slutade vi spela och vi kollade på när dom spelade tv spel istället. Sen åkte jag Johanna och Hoffa hem, nu sitter jag i min sköna säng och ska väl kolla nån skön film och sen försöka sova så jag kommer upp till skolan imorgon!
xoxo


Måndaaaag

Nu är man ny duschad och klar nu ska jag sätta på mig lite kläder och fixa håret sen åker jag hem till Joel och sitter där ikväll.. Vi lär väl spela kort och jag lär väl förlora som vanligt men det är okej ibland! Nej nu måste jag skynda mig!
xoxo

hemligt uppdrag!

Har precis vaknat vi ska snart äta lite frukost sen ska vi börja fixa oss sen bär det av på hemligt uppdrag. Bilen står parkerad och hundvakt är fixad så det blir nog bra.

Gårdagen blev väldigt lyckad, vi fick lite sällskap från haninge så skratta fick vi göra och musiken i öron va en avkopplande melodi. Dom stannade väl typ till elva sen åkte dom hem och jag & Vicky värmde upp lite mat eftersom vi hade glömt att äta middag så då värmde vi upp lite mat och satte oss och kollade på eclipse. När maten va slut och vi var mätta och belåtna så blev vi jätte trötta så vi stängde av filmen och gick in och la oss.


-

han fick ett eget namn, jag kallade honom för tidsfördriv..


fredag..

Vi hade en väldigt rolig kväll igår och bilderna får ju prata för sig själva.. Det blev mycket skrattande och mycket prat och gamla minnen! Som sagt här mår jag som bäst!
Idag fick jag sova ut lite när jag gick upp så satt Victoria vid datorn och Måns låg och sov så sött. Vi satte oss och åt frukost sen gick vi ut på en promenad och hämtade Indra sen gick vi hem igen. När vi kom hem så tog jag Måns och matade honom sen tog han och jag en liten powernap när vi vaknade så lagade Vicky mat och jag dukade. Nu sitter Vicky i soffan med gullungen i knät som sover så sött. Det blir nog en lugn kväll framför tvn men det är skönt!
Det börjar snart närma sig hemgång och klumpen i magen smyger sig mer och mer fram jag vill inte, jag vill stanna här hela tiden. Hatar allt jävla kaos jag orkar inte med det, jag vet inte vad jag kommer göra om det fortsätter såhär jag har tröttnat totalt.

Torsdags mys!

Nu börjar det bli kväll och lille man sover så jag och min prinsessa ska fixa till oss och ta lite kort för vi har verkligen inga nya kort på oss två. Det blir mycket gott ikväll godis och chips står på schemat och god dricka! Bilderna visas sen när vi är klara! Nej nu ska jag vara social men skriver väl nått senare.
Xoxo
<3

<3

Här har ni världens sötaste bebis!
Han kommer bli ett riktigt charmtroll när han blir stor.
Måns Erik Karl Lundgren!
<3

kvällens

KVÄLLENS VILL HA: dig vid min sida..
KVÄLLENS KLÄDSEL: mjukisar och linne
KVÄLLENS SMINK: inget
KVÄLLENS FRISYR: uppsatt
KVÄLLENS HÄNDELSE: torsdags mys med mina två favoriter 
KVÄLLENS LÅT: mikrofonkåt
KVÄLLENS PLANER: kolla på ph och film 
KVÄLLENS SAKNAD: Mikaela, Johanna och dig..
KVÄLLENS SJUKA: inga
KVÄLLENS DROG: cigg och cola
KVÄLLENS ROLIGASTE: Måns söta leende 
KVÄLLENS FAVORIT: Victoria och Måns
KVÄLLENS KÖP: köpte allt igår..
KVÄLLENS GODIS: blandat och chips!
KVÄLLENS HUMÖR: kunde ha mått bättre!

När jag springer, springer du efter!

När allting känns skit så är det så skönt att jag alltid kan rymma till er för när jag är med er så mår jag som bäst och jag kan släppa allting och bara vara! Ska snart gå och lägga mig och kolla på lite film men kände att jag behövde blogga av mig lite.

Ska börja med att säga att han hörde av sig idag och att det inte var på de bästa sättet men ändå får väl vara nöjd med det lilla man får! Men det känns bara så jobbigt det känns som när jag springer så springer du efter och jag vill inte ha det så för när jag springer så är det för jag behöver komma bort från dig men då springer du efter, kunde du inte ha hört av dig när jag inte sprang? Jag känner mig bara så förvirrad och rädd och klumpen i magen vägrar att försvinna, kommer det här nånsin bli bra?!


Victoria Lundgren, dig kommer jag alltid hålla fast vid!
<3<3<3

Ny blogg?

Det suger att jag inte kan skriva vad jag vill i min blogg för att vissa människor läser den och då kan jag inte skriva det jag vill skriva så jag funderar på att slå igen den här bloggen och skaffa mig en ny, va tycker ni om det? Och jag kommer inte ge ut den till vem som helst då så vill ni ha den så får ni fråga mig!
Xoxo

ni är det bästa jag har

När allting rasar samman så är jag så glad att jag har er som jag kan rymma till som alltid står där och tar imot mig när jag varken vet in eller ut! Ni får mig att må bättre och jag skulle inte klara mig utan er! Jag älskar er och ni vet vilka ni är! Tack för allt!

...

" Så varför är han med dig? Svaret är lätt. Ända gången han ringer dig är när han vill ha sex!
Han har älskat en gång, och du är LÅNGT därifrån. Och om du nu trott nått, så slutar det HÄR! "

<3


Du gör mig verkligen så himla glad!
Nu tänker jag verkligen satsa allt jag har för att få dig!
Ingen har fått mig att må såhär bra så som du gör!
<3

super bra helg!!

Helgen har varit helt fantastisk i fredags så va vi i Alex garage och jag va duktig och meckade bil. Vi kom väl hem runt tre sen låg jag och Johanna och pratade hur länge som helt. Riktigt mysigt när vi vaknade på lördagen så kände jag på mig att nått va på g att hända och så sant som min magkänsla alltid har så gjorde det ju de också, därför skrev jag det där depp inlägget. Jag och Johanna skulle egentligen gått på fest men så blev det ju inte så Alex kom och hämtade oss sen plockade vi upp Greger sen åkte vi hem till Alex för att kolla film, killarna kollade typ max 10 min på filmen sen åkte dom iväg för att dom skulle köra Alex vänner in till stan så då ropade vi ut Philip och satte på en annan film sen satt vi där och körde ''jag har aldrig'' och som vanligt så va det jag som fick dricka mest! När grabbarna kom tillbaka så va det som vinden hade vänt och allt blev bra igen så det va jätte skönt för han får mig verkligen att må bra. Vid halv tre tiden så åkte vi in till stan för att hämta grabbarna som dom hade släppt av tidigare på kvällen så vi körde hem dom sen åkte vi och lämnade audin sen körde dom hem mig och Greger! När jag vaknade imorse va jag jätte trött för vi somnade inte förs halv åtta på morgonen men det va bara gå upp med ett leende på läpparna. Satt och kollade på tv med han och alla hans syskon har haft en riktigt bra söndag! Johanna och Alex kom förbi en stund så jag åkte med dom hem och Johanna följde med mig hem så vi har suttit och snackat en jävla massa men jag är glad att jag har henne hon är så lätt att prata med! Nej nu ska jag kolla på lejonkungen sen sova för ska upp tidigt för ska följa med Johanna på hemligt uppdrag sen är det skola som gäller... Jippi som jag har längtat!!! INTEEEE! Vill ha mera lov fan det här lovet har gått alldeles för fort men det är snart jullov och då bär det av på roadtrip, lääääängtar!!
xoxo


depp?!?!?!

Hatar att vara såhär för förvirrad.. När allt börjar kännas bra så rasar allt lika fort igen, trött jag blir på all den här skiten! Nej nu ska jag spendera min kväll med underbara Johanna hon kommer nog får mig på bättre humör.
xoxo

kvällens

KVÄLLENS VILL HA: pussar
KVÄLLENS KLÄDSEL: leggings och tunika
KVÄLLENS SMINK: puder och mascara
KVÄLLENS FRISYR: bulle
KVÄLLENS HÄNDELSE: disney maraton med johanna
KVÄLLENS LÅT: am i dreaming
KVÄLLENS PLANER: träffa alex snart sen hem till johanna!
KVÄLLENS SAKNAD: coooooola
KVÄLLENS SJUKA: alex och china
KVÄLLENS DROG: cigg
KVÄLLENS ROLIGASTE: det har hänt mycket roligt
KVÄLLENS FAVORIT: johanna
KVÄLLENS KÖP: ?!
KVÄLLENS GODIS: bantar, eller?!
KVÄLLENS HUMÖR: på topp!

They say times heal everything?!

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

tisdag

Kom hem för en lite stund sen ska snart hoppa in i duschen sen ska jag röra mig hem till Alex. Vi ska tydligen kolla på paradise hotel sen ska vi väl ut och hitta på nått kul ska träffa Johanna när hon har jobbat klart. Sen ska vi väl hitta på nått skoj får jag hoppas! Nej nu måste jag skynda mig. Skriver när jag har tid igen.
xoxo

dagens ....

DAGENS VILL HA: en förklaring
DAGENS KLÄDSEL: har inte bestämt mig än
DAGENS SMINK: som vanligt
DAGENS FRISYR: ska nog ha utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: njuta av att Johanna ska jobba idag! ;)
DAGENS LÅT: i miss you
DAGENS PLANER: leka med Johanna Alex och kanske Jocke
DAGENS SAKNAD: närhet
DAGENS DUMMASTE: att Johanna är en nörd och spelar
DAGENS SJUKA: ?
DAGENS DROG: cigg
DAGENS ROLIGASTE: dagen har precis börjat
DAGENS FAVORIT: Johanna såklart
DAGENS KÖP: har inte handlat nätt än
DAGENS GODIS: gills ögongodis?
DAGENS HUMÖR: trött på det mesta faktiskt
DAGENS ORD: ''vart fick du luft ifrån liksom?''

loooooov

Sitter just nu hemma hos bästa Johanna vi båda sitter med varsin datorn i knät och chips och dippen bredvid oss! Jag måste säga att hon är nog världens bästa tjej och jag är så sjukt glad att jag har henne! Vi ska snart kolla på film och mysa extra mycket!

Efter en galen helg så har jag lov nu och det är sjuk skönt. I fredags va vi på mässan och det va riktigt roligt blev uppdragen på scenen utav en av dom manliga stripporna och det va riktigt roligt!

I lördags så skulle jag ha varit med på spökövernattning men det hände en liten olycka på mässan och jag stukade foten eller va det nu va men hade skit ont iaf så jag kunde inte vara med. Vi satt hemma hos Jocke och hade trevligt sen blev det en tripp till mina gamla vänner så det va trevligt att träffa dom men när klockan började bli mycket så rullade vi tillbaka till Jocke och det blev en väldigt sen kväll..

I söndags så blev det chill på dagen sen hem och duscha och fixa sig sen körde vi hem Jocke och hämtade Johanna sen kom China och vi hade en mys kväll vid vatten och killarna hade kul med en midsommarstång säger inte mer än så sen kan ni använda eran fantasi.

Tänker inte ens berätta om vad som har hänt idag för just nu är det för mycket och jag är så äckligt jävla trött på allt just nu så nu ska jag spendera min tid med min sötnos. Hare bra så länge!
xpxp

RSS 2.0