tankarna tar över

Om jag hade gjort saker och ting annurlunda hade det förändrat nånting då eller hade du fortfarande sagt de du sa? Den tanken går i mitt huvud hela tiden, hade det ändrat nått hade du fortfarande stannat då? Hade du inte gjort det som du gjorde då hade jag fortfarande varit den du saknade då eller va jag nånsin den som du brydde dig om? Du säger att du är osäker men vafan tror du jag är?! Jag vet inte hur jag ska bete mig när jag är med dig längre jag vet inte hur du vill ha det jag vet inte ens hur jag själv vill ha det. Allt det här förvirrar mig så sjukt mycket jag vill bara ha dig här och kunna prata med dig om allt jag känner och hur jag egentligen mår men jag kan inte jag vet inte vad det är men jag kan bara inte prata med dig om sån jag är väl för rädd för att förlora dig för att kunna prata..
Jag vill bara att du ska förstår att det ända jag behöver är din närhet!



sova ensam...

Nu är jag hemma och är faktiskt rätt trött även fast jag brukar vara hur pigg som helst vid den här tiden ska väl snart slänga på en rulle sen sova om jag kommer kunna göra det sover så snuskigt dåligt hemma och när jag är ensam, måste verkligen jobba med det för man kan inte alltid sova borta även fast det är de man vill göra egentligen men jag vet själv att jag behöver lite tid för mig själv så nu ska jag ta den och pyssla om mig själv.

Imorgon börjar jag halv ett så det är skönt och nu när jag sover hemma får jag faktiskt sova ut för engångskull om jag inte vaknar tidigt för att jag är van att gå upp vid den tiden nu men får hoppas att jag inte gör det. Har inte bestämt mig än om jag ska jobba kväll eller inte imorgon har inget speciellt bestämt imorgon förutom att jag tror att jag ska fixa naglarna, ska jag göra det så jobbar jag inte kväll men annars gör jag nog det. Nej nu ska jag lägga mig och kolla på film och somna in i drömmarnas värld.
xoxo


you are on my mind all the time

Jag vill bara att du ska förstå att jag behöver dig att det finns nått som gör att jag stannar, jag vet inte vad men nått är det. Jag är lika osäker som du är men jag behöver veta vad det är du vill men det är så svårt för mig att prata med dig för jag vill verkligen inte förlora dig igen så det här är så svårt för mig... Många frågor och tankar snurrar i mitt huvud men just nu tänker jag låta det va och låta allting få ta den tid det kommer att ta.

praktik

Nu sitter jag på praktiken och vi har tjejkväll idag så flickorna är inne och dansar ska snart gå in och kolla på dom ska nog slänga i mig lite mat först. Slutar halv tio så får se vad jag ska göra då men jag är glad att jag är tillbaka här trivs så himla bra här och ungdomarna är fantastiska. Nej nu ska jag ta och hitta på nått kan inte sitta vid datorn hela kvällen..
xoxo

sjukling

Som ni alla har förstått så är jag nästan aldrig hemma längre och när jag väl är det så hinner jag inte sitta vid datorn så det blir inte så mycket bloggande och inte så mycket facebook för den delen. Men kommer nog vara hemma lite mera nu när praktiken har börjat så då blir det nog lite mer bloggande och är jag inte det så lär jag blogga från praktiken. Är sjuk men det börjar bli bättre är snuskigt hes och hostan tar kål på mig, är ledig idag så imorgon ska jag på praktiken och jobbar kväll men det ska bli kul, vi är som en liten familj där uppe så där mår jag bra! Ska snart hoppa in i duchen och göra mig iordning får se vad jag ska hitta på idag ska väl ut på hemligt uppdrag tror jag... Nej nu har jag inte så mycket att skriva så vi får se när jag skriver nästa gång!
xoxo


söndags ångest

Efter skolan i fredags så åkte jag hem till Benne för att umgås med Lisa fick rätt dåliga nyheter innan jag kom dit så vi satt och snackade om det och jag är glad att jag har henne. Benne kom hem lite senare och då åka vi till tyresö för att besikta bilen men det fanns inga tider så han körde hem mig. Emelie kom och hämtade mig en stund efter så då va det bara att hämta grejerna och sen gå ut igen och fick ännu mer dåliga nyheter så jag kan säga att jag inte va på topp humör i fredags. Det blev en galen shopping runda i centrum sen direkt hem och ducha och fixa sig för grabbarna va påväg. Började dricka men det kaosade som vanligt och jag tog bussen till vh mötte upp alla på bussen sen gick vi till Lindas lokalfest, det va himla trevligt där tills alla började bråka.. Jag började gå mot vh sen bar det av på hemligt uppdrag.

När jag vaknade igår så mådde jag faktiskt bra så det va skönt. Blev en sväng till biltema och mötte upp Erica där sen åkte vi direkt till garaget och började mecka. När klockan började bli mycket så kom Emelie och hämtade mig och vi åkte hem till henne vi duchade sen åkte vi till skutan och hade återträff med alla dom gamla och det va faktiskt jätte mysigt. När vi hade ätit så skulle vi tydligen leka med hästarna och det va mer än va alla visste men jag kan säga att alla hade nog lika kul som jag hade. Jag har aldrig varit en fjording människa men han jag red igår va en riktig pingla. Efter lekstunden så va det fika som gällde och massa prat om gamla minnen, åh kan säga att jag kände mig lycklig som jag va när jag va liten och hade alla äldre runt mig dom som jag såg mest upp till, det va sån underbar känsla. Efter det tog vi en liten roadtrip till väsby mitt i natten men det va väl skoj va bara så sjukt trött och kroppen sa ifrån. När vi väl kom hem så somnade Emelie på dirren så jag och Patte låg och snacka lite tills jag somnade.

Nu sitter jag här och lyssnar på depp musik och tankarna snurrar runt och väntar på att Emelie och Patte ska komma hem igen för dom åke till stallet tidigt imorse och jag mådde så dåligt så jag orkade inte följa med just då.. Kroppen gör ont halsen gör ont näsan rinner och huvudet bankan bättre kan det ju inte bli när jag ska gå ut på praktik imorgon men men det är väl bara lägga ett leende på läpparna och jobba endå.. Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att vara såhär förvirrad och rädd, varför kan inte allt vara enklare?!

fredag

Sitter i skolan och väntar på att aerobicsen ska börja och skit sliten i kroppen så efter skolan ska jag hem och sova sen ska jag fixa mig sen ska jag träffa Emelie och hon ska shoppa lite så jag ska hjälpa henne sen ikväll så är det alkoholen som tar över hoppas att det blir en bra kväll.. Förlåt för att jag inte bloggar lika mycket men är ute på hemligt uppdrag nästan hela tiden och är nästan aldrig hemma men ska försöka blogga mera. Nej nu måste jag gå och byta om skriver senare och berättar hur jobbigt det var.

PS TILL MORMOR: Min mobil fungerar inte men jag har fått dina sms så du får gärna ringa mig istället.
xoxo

finaste


Lycka rakt igenom!
<3

helt död..

Va på hemligt uppdrag på kvällen när jag gick upp imorse så va jag riktigt jävla trött och när jag kom hem skulle jag bara hämta datorn och käka lite snabbt men somnade som en stock i soffan så jag missade massagen imorse men åkte till skolan så jag va där till lunch mötte Lisa innan och satt och snackade med henne sen gick jag in och mötte tjejerna och lunchade med dom sen hade vi historia sen aerobic och det va skit kul men så jävla jobbigt det märktes att det va länge sen man tränade och jag kommer ha sån jävla träningsvärk imorgon för jag har redan ont, är en död människa just nu.. Har precis duchat nu ska jag fixa mig sen så kommer Ludde så ska jag vara med honom ingen aning vad vi ska göra men det märker vi. Nej nu måste jag fixa mig
xoxo

..

jag tänker inte på dig alls
jag saknar dig
jag behöver inte dig
jag behöver dig, nu mer än någonsin
jag har glömt allt
jag kommer ihåg varenda liten sekund
jag ångrar mig
jag kan inte ångra någonting så bra
jag ska aldrig mer titta åt dig
jag kan inte se någonting annat än dig
jag bryr mig inte
jag försöker förstå
jag hatar dig
jag gillar dig
förlåt..


galen jävla lördag... haha

Det skulle bli en lugn lördag med det slutade med att vi bjöd över Peter på kladdkaka och sen kom alkoholen fram och ölspelet sattes igång. Efter många roliga skratt och efter några glas så bestämde vi oss för att gå till ollan så det gjorde vi och jag och Emelie placerade oss på dansgolvet även fast det va tomt men när vi satte igång så började det bara fler och fler dans så det kändes bra att vi drog igång folket. Hade så jävla kul och det va sjukt kul att dansa när dom stängde hände det lite grejer så jag och Emelie blev ensamna i lägenheten fast det va rätt skönt.

Idag när jag vaknade mådde jag verkligen inte bra och jag vaknade först vid typ halv tio sen vid halv två igen och så kollade jag på film och väntade på att Ludde skulle vakna för han kom hem vid typ halv åtta.. När han vaknade så gick vi hem till Peter och där va hela gänget och dom mobbade mig rätt mycket om man säger så. Emelie kom och hämtade mig sen så åkte vi till stallet och det va faktiskt skönt sen åkte vi hem till henne och gjorde varma mackor sen åkte jag hem nu sitter jag i soffan och ska hoppa in i duchen sen ska jag på hemligt uppdrag. Imorgon är det skola som gäller så ska sova tidigt idag så jag kommer upp imorgon.
xoxo

myspys hemma hos Emelie

Nu sitter jag hemma hos Emelie med Ludde har precis kollat på beck nu ska jag och Emelie åka till stallet sen ska vi åka och rösta och när vi kommer hem igen ska maten vara klar för när vi är borta sla Ludde städa och laga mat. Nej nu ska vi sätta fart skriver senare!
xoxo

idag ska man rösta för första gången

Vaknade för ett tag sen så ska börja fixa mig sen ska jag börja röra mig till Emelie för idag ska det röstas. Ska nog följa med Emelie till stallet också men får se hur det bli har ingen aning om vad det är för väder men soligt är det inte iaf så mycket vet jag. Nej nu måste jag börja fixa mig så jag blir klar nån gång får se va som händer ikväll.
xoxo

mysfredag med bio

När Ludde kom och hämtade mig så åkte vi till statoil och snackade lite med David sen åkte vi hem till Emelie och hon kom hem strags efter och vi satte oss på ballen och snackade så kom vi fram till att vi skulle gå ner till salongen och vaxa Luddes bröst och mage så det gjorde vi. Han skrek som en liten bebis och jag och Emelie stod och as garva det va fan skit kul sen så vaxade Emelie mina ben också så nu är dom lena och fina! Vi gick hem till Emelie igen efter och så provade jag och Emelie varje klädesplagg hon har men kom fram till ett tillslut och blev riktigt nöjd, Sebbe kom efter en stund så beställde vi bio biljetterna sen åkte vi till mig och dit kom Jimpa och Patte så då åkte dom i Jimpas bil sen åkte vi till sickla och det gick lite för fort men vi överlevde vi mötte upp alla i sickla. Vi kollade på Resident Evil i 3D och det va lite cool i 3D men filmen sög så det va ju värdelöst. Glömde mina mobilen hemma hos Emelie så jag kände mig naken utan dom men jag överlevde, efter bion så åkte vill till statoil sköndal där vi stod en stund sen åkte vi och hämtade mina mobilen och sen körde dom hem mig. Ska snart sova för blev jätte trött nu slänga på en film ska jag göra så kan jag somna till den, har varit en helt underbar dag/kväll även fast filmen sög men det är ju sällskapet som räckas och det va ett jäkla bra sällskap!

Imorgon ska jag och Emelie rösta så får se hur det går vet vad jag ska rösta på iaf så det är lugnt hoppas inte det är mycket folk bara när vi är klara med det vet jag inte va vi ska göra men nått kul hittar man alltid på med dom.
Puss och godnatt

skönt med helg

Nu är det fredag och jag ska slappa hela helgen och umgås med dom som jag mår bäst med. Nu ska jag hoppa in i duchen för snart kommer Ludde och hämtar mig så ska vi ut på lite äventyr sen vet jag inte vad som händer ska träffa Emelie sen iaf så ska vi busa lite. Vi får se vad kvällen har att bjuda på nått bra får vi hoppas på! Nej nu måste jag skynda mig hoppas ni får en bra helg lär inte vara hemma så mycket så kommer nog inte blogga så mycket om det inte är nått jätte spännande som händer för då måste jag ju dela med mig till er!
xoxo

you are so beautiful

Jag faller tillbaka varje gång, varje gång jag ser dig varje gång du pratar med mig. Jag blir lika knäsvag och nervös varje gång du är i min närhet efter såhär lång tid borde du inte påverka mig längre men jag smälter lite mycket för dina ögon fotfarande, du har nått speciellt och det har jag sett från första början. Jag ser dig du ser mig vad är det vi väntar på egentligen?!

Veckan har bara runnit iväg

Veckan har gått fort och jag har typ inte varit hemma nånting men det är ju som dom säger tiden går fort när man har kul. Ja ni va har jag gjort inte så mycket faktiskt förutom att umgås med mina underbara vänner imorgon är det fredag och jag har inte den blekaste vad jag ska hitta på men nått kul ska väl hända får vi hoppas. Har faktiskt inte så mycket att skriva men när jag kommer på nått kul så ska jag skriva..
xoxo


Ibland så är man allt lycklig

toppen helg!

Fredag: Va i skolan först och jag tänkte åka hem och sova lite men så blev det inte eftersom Ludde skulle komma och hämta mig så det va bara att ducha sen kom han så vi handlade mat och cigg sen åkte vi hem till Emelie. Först käkade vi sen började vi hänga upp speglarna jag hjälpte till lite sen la jag mig i sängen och somnade och när jag vaknade så va Sebbe där och det va bara gå upp och fixa sig eller jag och Emelie åkte till coop först för att handla is och grabbarna va och handlade mat medans vi va och handla så när vi kom tillbaka så käkade vi igen sen fixade vi oss sen började folket rulla in. Va lite seg i början sen började vi dansa och då kom jag igång som allt när kvällen började rulla mot små timmarna så skulle vi åka och Jimpa skulle köra hem Carro sen skulle vi köra hem Sebbe till kungsängen och det va fan långt bort åt helvete men det va bara åka med och se glad ut. Påvägen tillbaka stannade vi på donken så Peter fick mat sen körde vi hem honom sen sist men inte minst fick jag komma hem vid halv sju..

Lördag: Vaknade vid ett och käkade lite sen somnade jag igen och vaknade vid halv sju och så va det bara gå upp och käka och ducha för att sen åka till Erica, va lite små seg eftersom jag hade sovigt bokstavligt talat hela dagen. När jag väl va klar så träffade jag Amina på en cigg sen tog jag bussen till Erica där va också Ida och efter en stund kom Carro. Vi satt och spelade ölspelet och planerade att åka till kolartorp men så blev det ju inte allt folk kom till oss istället och kul hade vi eller iaf jag till klockan började bli mycket och jag blev skit trött då ringde jag Emelie och hon va underbar och kom och hämtade mig, guld värt!

Söndag: Vaknade runt tolv tror jag då käkade jag frukost och duchade sen kom Emelie och hämtade mig och Patte och vi åkte ner till hennes stall och kollade på när hon hoppade och det såg sjukt bra ut, tog lite kort också men lägger ut dom sen. Efter det åkte vi ner till mig stall och hälsade på mina älsklingar sen åkte vi och handlade sen åkte vi hem till Emelie och började laga mat, det blev kött pommes och massa såser sjukt jävla gott vara synd bara att min mage sa ifrån börjar bli jävligt trött på den nu asså... Efter maten planerade vi lite saker sen blev det film i sängen med chips och dipp en helt underbar söndag somnade såklart till filmen men det är sånt som händer. Nu är jag hemma och ska försöka sova tror inte det kommer gå men får hoppas på att jag får nån sömn inatt.

xoxo

FREDAAAAAG

Bloggtorka.se jag har massor jag vill skriva men jag vet inte hur jag ska formulera allting. Igår va jag iaf i skolan och allt kaosade för att vi skulle få ihop pengarna till studentskivan sen åkte jag till Benne och Lisa kom och mötte mig så va där ett tag sen åkte vi och hämtade Timmie. Hmm va gjorde vi efter det man märker att jag börjar bli gammal har ju verkligen inget minne kvar men va på statoil iaf sen åkte vi till Wille för att Benne skulle fixa med sitt nya jobb. Och nu skriver jag inget mer för jag ska gå och möta min Koss!

Det va helt lätt värt det!

just take me away

Jag måste bara säga att jag har så underbart bra vänner som alltid ställer upp för mig, jag är evigt tacksam för att jag har er. Jag vet varken in eller ut längre är så sjukt förvirrad och jag önskar bara att du kunde förstå mig och berätta för mig va det är du känner och tänker. Måste allting va så sjukt komplicerat tankarna bara snurrar och jag vet inte vart jag ska ta vägen ska jag bara låta allting vara? Förvirrad.com ja det är jag just nu...

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig

Varför blev allt så svårt just nu? Det va ju inte svårt innan så varför just nu, är det för att du är hemma igen och för att jag såg dig igen? Fyfan jag orkar inte med det här jag behöver sova och det ända jag tänker på är dig nu och hur mycket jag verkligen saknar dig saknar din närhet. Jag förstod inte det här förs idag och det va verkligen pain att träffa dig idag och att sitta i ditt rum allt kom tillbaka, allting som vi gjorde tillsammans jag trodde inte du betyde så mycket men tydligen så gör du det.. Men allt är över nu och jag måste gå vidare, det här va ett misstag av mig, förlåt!

va hände egentligen?

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut


då va det avklarat..

Började skolan klockan 11.55 idag så det va skönt efter skolan mötte Lisa mig och vi gick till centrum för hon skulle handla sen åkte vi hem eller hon gick hem till sig och jag gick hem till mig för vi skulle fixa oss när hon ca klar så kom hon ner till mig för jag behövde lite hjälp. Sen kom Benne och hämtade oss så vi åkte till statoil där allt folk va och sen kom en viss person så det va väl lite jobbigt men men. Vi tog en sväg till vh och jag hämtade mina saker så det va ju skönt men ändå lite skumt men vad ska man göra liksom sen körde Benne hem mig och nu ska jag slänga på en film sen sova för imorgon börjar jag nio så måste orka upp till det.. Godnatt
xoxo

saknar verkligen dig

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Helvetes jävla skit, kom tillbaka till mig

hur min helg har varit..

I fredags så åkte jag hem eller fastnade hos Lisa så satt och snackade med henne och Benne sen gick jag hem och duchade sen kom Ludde Emelie och Jocke över på en cigg och Benne och Lisa kom också. Dom körde mig till Jossan och Jossan och vi satt där och drack lite sen åkte Jossan och det blev bara jag och Koss kvar så vi satt och snackade och sen kom Måby så jag träffade Emelie Ludde Jocke och Jimpa vi åkte in till stan och va där en stund sen åkte vi till vegabaren sen statoil sen körde dom hem mig och jag somnade på två sek.

Igår va jag bara hemma tills klockan började bli mycket då gick jag ut och träffade Malin och vi tog en promenad till vendelsömalm och när vi va där så ringde Ove och dom kom dit så då va vi med dom och åkte runt lite slutade med att vi hamnade på sköndal donken och jag träffade Ludde och folket där så snackade lite med dom sen kom Jossan och gänget också.. Efter det så körde Pontus hem mig och Malin och jag fick massage när vi kom hem det va sååå jävla skönt! Sen satte vi på en film men jag somnade typ direkt.

Idag så vaknade jag vid typ ett så då käkade vi frukost och jag kollade på filmen som vi började se sen gick jag hem för Malin skulle iväg och då tog jag en duch sen kom Benne och Lisa över och vi tog en cigg och snackade lite nu sitter jag hemma hos Benne och väntar på att dom ska äta klart sen ska vi väl åka iväg nånstans tror jag men får se..

xoxo

äntligen helg!

Nu är jag i skolan och har religon snart är det lunch och jag måste till sjuksyster och smörja in mig och käka lite tabletter. Slutar halv tre idag så det är skönt får se vad som händer idag om jag har såhär ont i magen så blir jag nog hemma liggandes. Nu måste jag sluta skriva för vi har snart lunch skriver nog senare.
xoxo

det här va ett misstag av mig


Torsdag

Det gick bra i skolan idag, Linn och Musse kom och berättade om stundentskivan och vi har valt den 5 april på viper room så det kommer bli kanon kul. Efter skolan så skulle jag bara åka hem och ducha men la mig i soffan och somnade på stört så när jag vaknade vid sex så ringde jag Benne och han hade precis komigt hem så jag käkade sen hoppade jag in i duchen sen kom Benne och Gladden och hämtade mig så åkte vi till statoil där allt folk va stod där och snackade en stund sen åkte vi till svartbäcken och sladdede lite sen satt vi mest och snacka sen blev det vegabaren sen körde Benne hem mig och nu sitter jag i soffan och ska snart sätta på en film och sen sova.

Jag saknar din närhet, kom tillbaka till mig.

vänner sen '07

Efter mitt depp humör igår så kom Benne och Lisa och räddade mig. Vi satt och snackade lite i Sågen sen åkte vi till statoil och tog en kaffe och där va ju såklart allt folk och jag va inte så jätte taggad på att träffa massa folk men det gick väl helt okej. När vi hade varit där ett tag så tog vi en sväng till Jordbro och sladdade lite och jag har fått tillbaka lyckan det va riktigt roligt. Sen åkte vi hem till mig och jag hämtade mina saker sen åkte vi hem till Benne och vi tog ut Balder medans Benne lagade makaroner. Sen satte vi på sex and the city 2 så kollade vi på den eller dom somnade rätt fort så jag kollade mest på filmen.. Har sovit väldigt dåligt inatt men det finns ju en anledning till det och när jag vaknade så såg jag att min mobil låg på golvet och lilla Balder hade haft kul och tuggat sönder den inatt, kul.. Men som tur är att jag får låna Lisas mobil, tack gullunge! Nu ligger dom i sängen och vi ska snart åka till skolan efter skolan vet jag inte vad som händer kanske ska ta ut Balder på badpromenad. Sen lär det ju bli statoil ikväll som vanligt så vi får väl se va dagen har att bjuda på. Nej nu måste jag skynda mig för vi måste snart åka.
Tack för att ni ställer upp för mig!

min bästa vän för tillfället

Chokladen räddar mitt deppiga humör..

är det sähär det ska vara?

Visa inte att du mår dåligt för nån för då ser dom dig som svag och om du är svag så utnyttjar bara alla dig oftast killar. Men om du har ett leende på läpparna och oftas alltid är glad så kommer alla dom svaga till dig och pratar och i slut ändan så blir du utnyttjad iaf så då är min fråga till er, hur ska man vara? Jag är trött på att låtsas att allt är bra när det egenligen inte är det och jag är trött på alla lögner och att alla utnyttjar en. Jag kanske också mår dåligt ibland är det så himla konstigt att jag kan må dåligt för på er så verkar det som om jorden går under för att jag säger att jag mår dåligt. Jag är inte gjord av sten!

det blir för mycket


Stanna världen , jag vill hoppa av!

RSS 2.0