Som jag hade dig förut..

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är 

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut 

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


Tröttmössa!

Skulle ta en snabb sväng till donken i natt men det slutade med att jag satt på akuten.. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas hamna där. Kom hem halv sex imorse, precis när mamma skulle gå upp. Måste säga att jag har ju världens sötaste mamma, när jag berättade att jag hade varit på akuten så typ lackar hon och säger '' varför har du inte ringt mig för?'' Hon är ju bara för söt. Är en aning trött idag och huvudet har inte blivit bättre heller.. Nej nu orkar jag inte blogga mer så skriver senare.
xoxo

En bild säger mer än tusen ord!


20e bilden: En bild på dina närmaste.


take the pain away

Kom nyss hem. Mitt huvud dödar mig samma sak med ryggen och värktabletterna hjälper inte ens, vad är det för fel på mig egentligen?! Men imorgon ska jag träffa Emma och då ska hon får hjälpa mig eftersom hon är alltid sjuk så hon vet nog vad jag ska göra för att bli av med smärtan. Efter det ska jag träffa Jossan och hon ska färga mitt hår men som sagt det beror helt på hur jag mår, kanske blir sängs liggande hela fredagen! Nu ska jag försöka sova så bloggar mer imorgon!
xoxo

Nästa stopp statoil!

Och så vaknade man nyss. Jag och Jocke rå deckade efter maten och nu försöker jag få liv i Jocke men det går inte så vidare bra. Vi ska åka till statoil så idag är det svaller på statoil som gäller eftersom ingen av oss va där igår! Nej nu ska jag försöka få liv i Jocke så vi hinner med den här bussen.
xoxo

Väx upp!

Är det inte dags för dig att inse dina fel?! Allt ska gå på dina villkor och gör dom inte det så säger du upp kontakten med en? Seriöst lilla flicka, väx upp! Och att du ens har mage att lägga det här på mig det fattar jag inte, du har satt dig själv i den här skiten! Du kan inte ens ta problemet med mig face to face du säger upp väskapen på sms, seriöst du är pinsam! Men jag är glad att jag slipper dig för du gav mig bara dålig energi, så tack och hej! Jag kommer må så mycket bättre utan dig! Jag hoppas för din egna skull att du kommer växa upp inom en kort framtid för annars kommer du förlora alla du har!

Kan huvudet sprängas?


Den här huvudvärken vill ju fan aldrig försvinna, jag blir snart tokig! Ska åka till handen nu och köpa lite värktabletter och så ska jag ringa pappa. Nej nu måste jag gå till bussen, skriver senare!

Söta va?! :)

Hittade en gammal video på mina två sötnosar, tänkte dela med mig av det!


--


Godnatt

Nu ska jag försöka sova. Hoppas att huvudvärken är över så jag kan gå till skolan imorgon! Nej orkar faktiskt inte skriva mer så säger godnatt nu!
xoxo


Du gjorde mig hel!



Du är flera tusen mil ifrån mig men det går inte en ända dag utan att jag tänker på dig. Du var min räddare när allt var som jobbigaste och du tog alltid imot mig när jag föll. Du var min andra halva, min allra bästa vän! Min högsta önskan är att du ska säljas så jag kan köpa dig så vi kan, grow old together! Bara du och jag, mot världen. Åh vad jag skulle älska att ha dig vid min sida just nu, det va sånna dagar som den här som du fanns där för mig! Jag kunde stå och gråta i din varma päls i flera timmer och du kollade mig rakt i ögonon som att du sa, ''allt kommer bli bra, finns här vid din sida hela tiden''. Jag saknar dig nått enormt, jag kommer aldrig glömma dig min finaste vän!

19e bilden: En person som är snygg.


kvällens

KVÄLLENS VILL HA: sovsällskap
KVÄLLENS KLÄDSEL: mjukisar och linne
KVÄLLENS SMINK: inget
KVÄLLENS FRISYR: utsläppt
KVÄLLENS HÄNDELSE: Robin och Jossan kom hit
KVÄLLENS LÅT: Shut up - Simpel Plan
KVÄLLENS PLANER: sova..
KVÄLLENS SAKNAD: Pappa
KVÄLLENS SJUKA: Jag...
KVÄLLENS DROG: värktabletter
KVÄLLENS ROLIGASTE: Robin!
KVÄLLENS FAVORIT: Jossan och Robin
KVÄLLENS KÖP: inget..
KVÄLLENS GODIS: nada!
KVÄLLENS HUMÖR: inte på topp, vill bli av med den här jävla huvudvärken!

Video inlägg




Jag och Robin gjorde ett litet video inlägg till bloggen!
Vi är sååå duktiga!


Fin besök!

Efter mitt varma och avkopplande bad så kom Jossan och Robin. Jag hann knappt klä på mig innan dom klev innan för dörren, Robin tog min dator det första han gjorde. Jag låg och kliade Jossan i håret och vi hade det allmänt mysigt, förutom min hemska huvudvärk som fortfarande inte har gått över. Just nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska göra nått att äta eller om jag bara ska gå och lägga mig. Huvudvärken tar verkligen död på mig och när inte ens värktabletterna hjälper så är det illa.. Ska nog ringa pappa imorgon och kolla med honom om han har några migrän tabletter så får jag testa om dom hjälper! Nej nu ska jag fixa lite grejer lär nog inte somna på ett tag så bloggar sen!
xoxo

Få bort smärtan!

Efter en lång dag på vårdcentralen så har jag vaknat till liv nu. Kom dit tidigt imorse och kom inte hem förs typ halv två. Dom tog prover och jag fick träffa olika läkare men jag kan ju säga att dom är ju inte ett dugg kloka, dom gav mig piller innan dom tog proverna. Så klart så visade det ingenting på svaren, så dom skickade hem mig igen. När jag kom hem så somnade jag och tabletterna har inte hjälpt ett dugg, jag blir tokig på det här! Nej nu ska jag lägga mig i ett bad och se om det blir nå bättre!
xoxo

Why is everything with you so complicated?!


På statoil kan allt hända!


Som sagt på statoil kan allt hända! Fick nyss se den här bilden på Robins blogg, den är tagen i somras och jag har aldrig sett den förut! Helt sjukt, men den här dagen minns jag sååå väl, det var en bra dag! Alla dagar på statoil är bra dagar, umgänget är helt awesome. Det händer nått nytt varje dag och ni som tycker vi är töntar har aldrig varit med. En gång statoil alltid statoil, eller va säger vi?! Vi är ju bäst för på statoil är det fäääääst!

18e bilden: En bild på din fritid


Tisdag!

Hej i stugan!
Kom nyss hem. Efter skolan så åkte jag till tungelsta och hämtade en sak, när jag var klar så åkte jag hem till Jocke och vi la oss för att kolla film men båda rå däckade igen. Mickis ringde och väckte mig och jag hann precis somna om när Bastian började bomba mig med sms igen... Suck! Så jag väckte Jocke och vi käkade mat sen åkte vi till statoil! Har varit där ett tag och söta Robin körde hem mig. Nu när jag ändå nämde Robin så kan jag ändå länka honom till hans nya blogg! Jag tycker verkligen att ni ska gå in och kolla in hans as snygg blogg! Nej nu ska jag göra nått gott att äta, bloggar igen när jag har gjort det!
xoxo

Nu skolan!


17e bilden: En ovanlig bild.


Godmorgon!

Godmorgon alla glada!
Jag har försovit mig som vanligt så nu ska jag ta och sätta fart och åka till skolan. Slutar sent idag och då ska jag direkt åka ner till tungelsta och hämta en sak. Efter det lär jag väl ringa Jocke och träffa honom! Nej nu har jag inte tid att blogga, finns på mobilen!
xoxo

16e bilden: En bild på dig själv.


Sorry, but I can't be perfect!

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
...And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

15e bilden: En person som du vill vara med.

Har tyvärr ingen bild på min pappa,
men han är den personen jag vill vara med mest just nu!
Saknar honom nått enormt, vill bara ha tillbaka honom i mitt liv igen!!

Fucking perfect!

Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated misplaced
Misunderstood
Miss knowin' it's all good
It didnt slow me down.

Mistakin'
Always second guessin'
Underestimated
Look I'm still around

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Sönder bombad av sms..

Kom hem för en liten stund sen. Åkte till Jocke och skulle kolla film men rå deckade och sov för länge så lär ju inte somna än på ett par timmer.. Suck! Har precis blivit sönder bombad på mobilen av Bastian som skickade typ över 50 sms så hela mobilen hängde sig, ååh helvete vad han ska få igen för det här! Pay back is a bitch!

När jag och Jocke hade vaknat till liv så åkte vi till statoil. Där var Jossan Robin och MP. Det blev kaffe och massa prat, alltid mysigt att träffa dom!

Ska kolla på The Tourist nu och försöka sova, bloggar imorgon!
xoxo

13e bilden: Du och någon klasskompis.


love hurts

Äkta kärlek är en obrytbar cirkel,
När du älskar blir du sårad,
när du är sårad så hatar du,
när du hatar försöker du glömma,
när du försöker glömma, börjar du sakna,
och när du väl börjat sakna kommer du tillslut förälska dig igen.


Vuxenpoäng

Nu ska jag gå och få lite vuxenpoäng till mig, jag ska nämligen gå och tvätta. Det är ett måste så nu ska jag ta mig i kragen och göra det! När jag är klar så ska jag hoppa in i duschen, ska nog ta det lugnt ikväll! Nej nu måste jag sätta igång, bloggar nog senare!
xoxo


fuck this

IF IT STILL HURTS : YOU STILL CARE.

12e bilden: En bild på din vardag.


-

Som när någon kommer in i ens liv, och ens ena halva säger: "du är inte alls mogen".
Men den andra halvan säger: "gör honom till din förevigt".

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Utan er skulle jag inte klara mig!
<3

Jag skulle ha tagit chansen när jag hade den.

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du

tråk

Klädsel
Vad har du på dig idag: jeans, linne och tjocktröja
Vad använder du just nu för skor: svarta tygskor
Favoritfärg på kläder: svart

Senaste person som
Sov i din säng: Jossan
Du pratade med: Bastian
Du gick på stan med: Tessan och Sanne
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde: facebook love
Film du såg: Landet för längesen
Mat du åt: knäckemacka med skinka
Kram: Bastian
Puss: .....
Känslan: förvirrad
Resa: Räckas ner till vagnhärad?
Dröm: att en viss kille va otrogen mot min tjejkompis :/
Boken du läste: ?!
Personen du träffade: Bastian
Personen du pratade i telefon med: Tessan
Personen du fick sms av: Jossan
Gången du åt en 7-eleven korv: har nog aldrig gjort det..
Gången du var utomhus: Igår
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ojoj, det va länge sen..
Saken du köpte: cigg och cola

Om dig
Namn: Jennifer
Ålder: 19
Smeknamn: För många..
Sysselsättning: Vännerna!
Bra egenskaper: Ställer alltid upp!
Dåliga egenskaper: Blir lätt irriterad
Linje/klass: Barn & Fritid BF08
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: gröna
Skostorlek: 35-36

you are beautiful


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Min kväll!

Nu är jag hemma och ligger i sängen. Tog en sväng till statoil och träffade Jocke. Folket gled in och började snacka sex som vanligt och dom prata om nån jävla pirat, jag fattade inte ett skit om vad det var. Bastian kom och till och med han visste vad det var! Ingen ville berätta för mig var det va så jag typ lackade, Skog kom och hon visste också var det var med då hade jag redan fått reda på var det var, men endå ofta hon vet och inte jag, inte okej! Efter det hände det inte så mycket och Bastian körde hem mig och han ville att jag skulle skriva hans namn i bloggen. Så nu har jag gjort det hoppas han är nöjd. Nej nu ska jag sova så jag kommer upp till skolan imorgon.
xoxo

Studentmössan!


9e bilden: Någon i din släkt.


Missade en dag så lägger ut en till idag!

Nu har jag den!

Idag kom studentmösserna!! Är typ över lycklig, nu är det inte långt kvar! Den är sjukt fin så nu längtar jag ännu mer till 10 juni! Ska sätta på mig den och ta lite bilder så får ni se. Nej nu ska jag duscha efter träningen! Bilderna kommer nät jag är klar.
xoxo

8e bilden: En person som du saknar.


Mickis är beest!!

Sitter i skolan med Mikaela och Johanna, dom sitter och håller på med nått jävla skit! Ska snart gå på lunch slutar sent idag så bloggar senare. Mickis tar över kommandot nu :D
!!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Lördag - Roadtrip!

Eftersom det var snö kaos igår så gick ju inga bussar och skolan var tvungen att stänga. Jag blev så ledsen, eller inte sjukt skönt med lång helg. Låg hemma och tog det bara lugnt och kollade Landet för längesen! När klockan började bli mycket så kom Emelie hit och jag började fixa mig. Vi åkte till statoil och mötte Jocke, efter ett tag började allt folk rulla in. Men alla åkte hem vid typ tolv och då var det bara jag Emelie och Ludde kvar så vi tog en sväng till donken i sköndal. Efter det åkte vi runt lite och sen körde Ludde hem mig och Emelie till henne. Vi tog ut Tea sen gick vi in och la oss, vi pratade lite men somnade jävligt fort.

Vaknade alldeles för tidigt idag men Emelies mamma körde hem mig så det va skönt. Somnade rätt fort och vid halv tolv ringde Emelie och efter det ringde Emma och säger att vi ska ut på roadtrip! Så nu ska jag fixa mig för snart kommer hon och hämtar mig, vi får se vart roadtripen leder oss. Skriver nog senare!
xoxo

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Air Bud!


Nu blir det film och varm choklad & mackor, myspys!
Godnatt gott folk!

Underbart med svensk vinter, noooot!

Åh helvete va jag avskyr den svenska vintern! Fötterna blir isbitar och man ser ut som en snögubbe så fort man går utanför dörren, sl fungerar inte som det ska. Antingen blir kommer den sjukt sent eller så kommer den inte allt. Svårt att förbereda sig för att det kommer mycket snö, det kommer snö varje år lär er det och fixa problemet!! Nu ska jag göra varma mackor och varm choklad sen ska jag lägga mig och kolla film. Hoppas alla har haft en bra dag i snö stormen!
xoxo

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Hatar nätterna!

Och så var det här med sömn svårigheterna. Klockan blir bara mer och mer men problemet är att jag inte ens är trött, vad är det för fel på mig?? Kommer jag nånsin få en normal natt med normal sömn?

Dagen har varit bra spenderade den med Emelie. Var ute på promenad med hundarna i det super fina vädret, älskar när solen skiner! Kvällen har fullständigt varit hemsk, hatar sånna här kvällar. Från att varit på bra humör till att må skit och inte veta varför... Har suttit hemma nu i x antal timmar och försökt klurat ut varför jag mår som jag mår, men har verkligen inte komit fram till nått! Nej men skitsamma, får hoppas på att morgondagen blir bättre!
xoxo

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Anledningen till bilden är för att jag är blond.
Jag ska inte vara blond och vet inte riktigt vad jag tänka på när jag färgade mitt hår blont.
Så det här va en konstig tid i mitt liv och ska aldrig upprepas!

Vill sova!

Åååh helvete va lack jag blir för att jag inte kan sova.. Ska upp om bara några timmar och ska ha frilufsdag på rudan, jippi! Är sjukt trött men kan verkligen inte sova. Sovsällskap jatack! Nån som kan några tips för hur man ska somna om man har problem med att få lite sömn på nätterna?! Nej men jag orkar faktiskt inte blogga, men har skrivigt lite iaf, men ni läsare kanske tycker om att jag inte kan sova på nätterna för det är då jag bloggar som mest, kan bli väldigt deppiga och tråkiga inlägg så det tror jag inte, men men!! Godnatt och önska mig lycka till att vakna imorgon!


Vart är mitt sovsällskap?!

Försvinn ur min skalle!

Jag vill hoppa och skrika så du kanske nån gång förstår hur mycket jag tycker om dig! Men nej det vågar jag inte för jag vet inte hur du känner och jag klarar inte av att bli nå mer sårad! Därför sätter jag på mig ett skal och är iskall istället, låtsas som ingenting. Låtsas som jag inte bli glad varje gång du ler åt mig eller varje gång du kramar mig. Helvetes jävla skit vad det här fuckar med mitt huvud asså!!


Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig

jag tänker inte på dig alls
jag saknar dig
jag behöver inte dig
jag behöver dig, nu mer än någonsin
jag har glömt allt
jag kommer ihåg varenda liten sekund
jag ångrar mig
jag kan inte ångra någonting så bra
jag ska aldrig mer titta åt dig
jag kan inte se någonting annat än dig
jag bryr mig inte
jag försöker förstå
jag hatar dig
jag gillar dig
förlåt..

Vill ha sommar!!



Ge mig sommar och ge mig det nu! Vill ha det varmt och vill kunna ligga på stranden hela dagen och bara må bra. I sommar kommer det hände mycket roligt så jag vill ha sommar NU!! Vill bli av med den stora klumpiga vinterjackan och kunna gå i linne och shorts. Bilden är från i somras när jag va och badade med mina hästar, jag red på Tindra och Cassi red på Fabbe och Emelie red på Putte! Just den här dagen mådde jag så himla bra, på häst ryggen mår jag som bäst. Problemet är bara att jag aldrig tar tag i det även om jag borde för hästarna får mig verkligen att må bra! Saknar den här dagen nått enormt och värmen va ju helt amazing! Vill ha sommar nu nu nuuuuuu!!

Putting my heart back together

Haft en sjukt skön dag i skolan, har kollat film och haft aerobix. Idag hade vi hård pass iaf styrkan efteråt, jag kommer ha sån grym träningsvärk imorgon. Nu sitter jag hemma hos Jocke och ska snart käka men först blir det nog en film! Efter maten så ska vi åka till statoil och idag blir det fin besök för Mikaela kommer dit. Nej nu ska vi käka och kolla på nått jävla sjukt program som Jocke vill se. Bloggar när jag kommer om jag orkar!
xoxo
Saknar min mormor!
<3

to school

Nu bär det av till skolan, slutar sent idag så får se vad jag ska göra efter skolan! Har sjukt ont i huvudet efter att ha fått Mps jävla isboll i skallen igår.. Bulan är också jätte skön, tack! Nej men man ska väl inte klaga?! Nej nu ska jag nog ringa och väcka Jocke så jag har nån att prata med på bussen.
xoxo

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Här är jag och min underbara mamma!

give me!

Jag är ju helt såld i den här killen, kolla leendet liksom. Typ dör!

@ Jockes place

Nu sitter jag hemma hos Jocke, har precis fått i oss lite mat. Nu är jag sjukt socker sugen och Jocke vägrar baka med mig! Så nu ska jag vara ledsen på honom! Ska nog tvinga honom att baka för är så sjukt socker sugen så jag typ döööör. Nej nu ska jag vara social så bloggar senare!
xoxo

2a bilden: En bild på dig själv.


kvällens

KVÄLLENS VILL HA: sovsällskap
KVÄLLENS KLÄDSEL: sovkläder
KVÄLLENS SMINK: inget
KVÄLLENS FRISYR: fläta
KVÄLLENS HÄNDELSE: Träffade allt folk på statoil
KVÄLLENS LÅT: Kiss it goodbye - Miley Cyrus
KVÄLLENS PLANER: sova..
KVÄLLENS SAKNAD: .......
KVÄLLENS SJUKA: ??
KVÄLLENS DROG: sängen..
KVÄLLENS ROLIGASTE: Jossan!
KVÄLLENS FAVORIT: Jocke och Jossan
KVÄLLENS KÖP: inget..
KVÄLLENS GODIS: nada!
KVÄLLENS HUMÖR: trött och känner mig ensam

Kiss it goodbye

Borde egentligen sova, men som vanligt så kan jag inte det.. Har precis kollat klart på en film och är fortfarande pigg, allt som snurrar i min skalle är du. Jag vill släppa, jag vill sluta tänka på dig för jag vet att jag bara kommer bli sårad i slut ändan. Jag vägrar bli det igen så nu släpper jag allt och drar på mig skalet som jag borde ha gjort för länge sen, blir iskall helt enkelt. Jag går min väg och kollar aldrig tillbaka, i will kiss it all goodbye!


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


snodd från emma!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Söndag

Godmorgon Söndag! Sista smset jag skickade var klockan 23.20, sista smset jag fick var klockan 23.41 på den stunden hade jag somnat! Vaknade vid sex imorse och svarade på lite sms men somnade om lika fort igen. Vaknade vid ett och gick upp och gjorde frukost, har legat i sängen sen dess och kollat film. Ska hoppa in i duschen snart sen ska jag ringa till Jossan och kolla om hon har tid att träffa mig! Måste säga att det är jävligt skönt att vakna upp och inte vara bakis.. Nu sitter jag och väntar på att min sjukt sega vän Mikaela ska ringa och berätta om allt skvaller som hände igår, mohaha det här är det bästa med söndagar, skvaller och solsidan! Nej nu ringde Mikaela så nu ska jag lyssna på henne!
xoxo


TJULU I STUUUGUAN!

MICKIS IN THE HOUSE ( BLOGG? )
Löken ligger säkert och sussar så gott, och eftersom hon suger ba**e på att uppdatera så jag har något att läsa, så får väl jag uppdatera åt henne. Idag är det söndag, vilket innebär skvaller, skvaller, skvaller och solsidan!! Bästa med hela veckan är Fredag och sen Solsidan på söndagar :) Känns lite trist att skolan börjar imorgon. Menmen. Då är det vecka 6? eller 7? aja , men sportlovet närmar sig och då kommer det bli en stooooor ändring..  Kommer inte tala om det än men man kommer märka det sen !! Nej, nu funderar jag på att ringa och väcka löken. Hon kan inte sova längre nu!!!!
skitsnygga mickis!

Myslördag!

Det är lördag och jag har inte rört mig utanför lägenheten. Har legat i sängen hela dagen och det har varit grymt skönt! Har precis kollat klart på Due Date, den va faktiskt rolig. Nu har jag gjort varm choklad och ska gosa ner mig i sängen igen framför en ny film. Visst det är lite uttåkande att bara sitta inne men det är sjukt skönt också, ibland behöver man det också! Nej nu ska jag njuta av min varma choklad och chilla galet, hoppas alla har en riktigt bra lördag!
xoxo

I hate this part

Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute, it's love
And, suddenly, it's like a battlefield

One word turns into war
Why is it the smallest things that tear us down
My world's nothing when you're gone
I'm out here without a shield - can't go back, now

Both hands tied behind my back for nothing, oh, no
These times when we climb so fast to fall, again
Why we gotta fall for it, now...

Hälsar på i Tungelsta!

Nu sitter jag här igen, i mamma Carins kök och hon klagar på mig igen som alltid. Hon säger att jag är sämst på att blogga så jag får väl vara duktig nu och göra det! Nu sitter vi i köket med en varsin dator och nördar oss på ansiktsboken. Det är skönt att vara här igen, Carin får mig alltid på bra humör så tummen upp för det! Ska väl vara här ett tag sen ska jag röra mig hemåt, jag får ju faktiskt sovsällskap i natt och det tackar vi för. Nej nu ska jag vara social, bloggar senare!
xoxo

Tack för att ni finns!

Ni tjejer får min skoldag så mycket lättare,
jag älskar er!
<3



Battlefield


dagens

DAGENS VILL HA: S.S
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne och en tjocktröja
DAGENS SMINK: puder mascara
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Fick träffa bästa Victoria och Måns!
DAGENS LÅT: Jordin Sparks - Battlefield
DAGENS PLANER: Har inget planerat än.
DAGENS SAKNAD: S.E
DAGENS DUMMASTE: Ingen än
DAGENS SJUKA: Jadu
DAGENS DROG: cigg, cola och kaffe!
DAGENS ROLIGASTE: Mikaela
DAGENS FAVORIT: Victoria
DAGENS KÖP: cola, cigg och kaffe
DAGENS GODIS: choklad
DAGENS HUMÖR: har varit bättre
DAGENS ORD: ''åh saker och sånt''

People always leave


Du var den som jag trodde skulle stanna, no matter what! Men kolla va fel man kan ha, det här plågar mig så grymt mycket. Och det värsta av allt är att du ser det inte ens, du bryr dig inte ens. Jag försöker och försöker få kontakt med dig men du verkar inte ens fatta att jag behöver dig i mitt liv.. Va hände med oss? Jag saknar dig, jag saknar oss!

RSS 2.0