HAHAHAHAHAHA!!

Hej jag heter löken och jag luktar bajs :)
PUSS!!!

Nyklippt



En bild på mitt nyklippa korta hår..

Vuxenpoäng!

Imorse när jag vaknade mådde jag skit dåligt så jag sjukanmälde mig. Låg i sängen och tog det lugnt, runt tolv kom Jossan och vi tog oss i kragen och började städa! Vi började med disken sen tvätten och åh helvete var mycket tvätt det var, efter det kom rummet. Åh fan vilket resultat, skit fint är det nu! Vi har varit sjukt duktiga och kämpat som fan, så mycket vuxenpoäng till oss!! Jossan duschade här sen åkte hon iväg med Robin. Jag hoppade in i duschen sen kom Robin och hämtade mig också, vi hämtade även Milla sen bar det av till statoil. Var där en stund sen körde Robin hem mig eftersom jag mådde så illa så jag skulle nog ha stannat hemma istället, menmen. Nu ligger jag i en nybäddad säng med ljus tända och myser. Ska snart sätta på en film, hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan.
Godnatt på er, och som vanligt godnatt mamma Carin!

<3

need to sleep!

Nej nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgon dagen! Ska berätta mer om idag imorgon när jag orkar blogga mera. Så vi hörs imorgon alla glada!
Puss och godnatt! Godnatt mamma Carin!

Familjen Duggin!

Satt just och kollade på bilder hem ifrån familjen Duggin och insåg just hur mycket jag verkligen saknar dom! Det var en underbar tid där, galna nätter många roliga skratt och även tårar ibland, men va säger man det är väl så det ska vara i en familj! Jag måste verkligen bli bättre på att åka ner dit för saknar dom knasbollarna nått enormt! Familjen Duggin betyder nått enormt för mig, dom ställer alltid upp och har alltid en dörr öppen om jag skulle behöva! Tack för allt, ni betyder verkligen mycket! <3
Min kusin är också med, men hon är typ också en Duggin!
Ni är bäst!
<3

godnatt

Hej alla söta läsare!
Jag kunde ha bloggat hela dan idag men har faktiskt inte haft nån större lust att blogga. Så jag tänkte att jag skriva lite nu innan jag ska sova. Har varit hemma idag för att jag mådde så grymt dåligt imorse när jag vaknade. Har bara legat i sängen och tagit det lugnt. Har nyss kollat på big brother och ska snart sova.

Imorgon är det skolan som gäller och insamling av alla pengar till kvällsbiljetterna till studentskivan. Vid halv fyra ska jag och Linda vara inne i stan och möta Musse! Så det är så mycket jag har planerat för morgondagen. Nej nu ska jag faktiskt ta och sova så jag vaknar i tid och på bra humör imorgon!
Puss och godnatt, godnatt bästa mamma Carin!



Så bedårande söt!

Han är ju sååååå söt!
Jag vill ha en honom, tror ni att det går?!

Nu ska jag sova!

Så ja, nu ska jag försöka blogga lite! Så har man överleft den här helgen också.

Igår var jag ju hos tant Robin, var riktigt myspys. Vi släckte alla lampor och hade ljus tända plus lite god och kall alkohol på den. Efter ett tag kom också Jocke och vi flyttade oss in till köket och satt där och pratade/skrattade! Det blev många roliga skratt och jag har alltid lika roligt med dom där små söta filurerna! Puss på er!
När klockan började bli mycket tog jag den fulla Jocke i handen och tog honom hem eller det var tanken men på nått sett hoppade han av vid älvsjö och blev fast där. Jag som inte ens märkte att han hoppade av sitter kver på tåget och hoppar av i vh och tar mig ner till tungelsta. Frågan är egentligen vafan skulle jag dit och göra men fär hämnade jag iaf.

Pappa ringde och väckte mig. Han sa att vi skulle åka och hälsa på farfar på sjukhuset så det va bara gå upp och klä på sig så kom han och hämtade mig. Som tur va så köpte han cola till mig som jag fick när jag satte mig i bilen. Kände mig inte så fräsch om man säger så men på med ett leende och så blev allt bra. Vi hämtade farmor innan vi åkte till sjukhuset och det är lika jobbigt varje gång för hon känner aldrig igen mig.. Men älskar henne lika mycket ändå! Väl inne på sjukhuset så träffar vi farfar och det är fan ingenting kvar av honom, det är bara skin och ben. Så sjukt jobbigt att se honom sådär. Hade tårarna i ögonen hela tiden men jag var tvungen att vara stark. Vi var där ett bra tag och även fast jag avskyr sjukhus så var det faktiskt mysigt. När vi skulle åka så tog vi pizza paus hemma hos farmor och det behövdes, va grymt hungrig! Sen körde pappa hem mig.

Nu ligger jag i sängen och har gjort det hela dagen, mår inte så jävla bra asså. Vet inte vad det är med känner mig allmänt svag och skum i kroppen. Hoppas det blir bättre när jag har fått lite sömn. Nej alla söta nu har jag tagit mig i kragen och bloggat lite så nu ska jag faktiskt ta och sova.
Puss och kram!
Och ps, förlåt mamma Carin att du inte fått nån godnatt rad på några dar men jag lovar jag kommer ner i veckan och fikar. Har massor jag behöver prata om.
Pusspuss

Lördag!

Hej alla söta läsare!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men sen senast jag skrev har jag inte varit hemma. Sov hos Jossan eftersom jag mådde som jag mådde så spenderade jag hela fredagen hos henne. När det började bli kväll så träffade vi Peter och var med honom ett tag. Efter det körde han hem oss till mig och vi la oss och kolla film.

Jossan åkte rätt tidigt idag och jag har käkat och kollat film. Nu är jag fy duschad och ny fixad så nu ska jag gå till bussen och åka med Jossan till tant Robin! Ska spendera min kväll där. Nej nu ska jag sluta skriva och springa till bussen!
xoxo

Lovelovelove

Älskar dig gumman, och förlåt för att jag loggar in utan att säga något :p Men tror inte du blir arg :D
Du är en underbar människa som alltid ställer upp och finns där. Har så jävla roligt med dig och vill att du ska veta att jag alltid kommer ställa upp och stötta dig både genom tuffa och lätta stunder. Miss Lök, du är bäääst! ;)
/M

Anywhere you go, I'll be there


Jag orkar inte längre!

Jag orkar inte längre. Jag gör verkligen inte det! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vart jag än går så är det alltid nån som skriker på mig eller säger att jag gör fel.. Jag orkar inte, vart fan ska jag ta vägen?! Det känns som vart jag än går så är jag ivägen eller så vill dom bara inte ha mig där. Jag har tröttna nu, jag vill bara må bra. Få bort alla smärta och jävla jobbiga tankar som snurrar i skallen på mig, FAN!

..

Herr lök väckte mig tidigt imorse, vi har helt döda.. men vi tog oss upp ändå. Tog en dusch inte lukta usch, sen fruskot. Sen blidde det inte så mycket mer, blidde ganska stressigt till bussen.
Men vi hann iaf, Så åkte vi till jordbro dit löken skulle till sjukgymnasten, hade gått bra där inne, så som jag förstod de  :) , jag fick inte följa med in tyvärr, så fick sitta utanför och underhålla mig själv typ. men vad gör man inte för löken <3
Efter det åkte vi hem till löken , käka pirog och satte på Trassel, riktigt bra film faktiskt..
Löken ligger nu och sover, varför är man inte förvånad ?

Ville bara säga att du är en underbar människa jennifer, glöm aldrig det.
Jag älskar dig.. <3
/ josan


Jag hatar dock den här bilden,
men fattar ju ingenting & var den enda jag hitta.. -.-


du är en underbara unge <3


Sovdags!

Nu blir det ett natt inlägg igen. Har tyvärr inte hunnit blogga nått tidigare idag. Men har varit i skolan och efter det gick jag upp till centrum och fikade med Carro. Träffade pappa också, fick veta riktigt dåliga nyheter men dom kommer jag inte skriva ut på bloggen, men iaf så nu är det en till sak som man kommer gå och må dåligt över! Ska det aldrig hända nått bra?! Efter centrum åkte jag hem och käkade middag sen åkte jag till brandbergen och mötte Jossan och vi tog en promenad till donken sen statoil. Vi var på statoil ett tag sen gick vi hela vägen hem till mig, duktiga vi är! Blev mycket prat på vägen och jag är riktigt glad att jag har den där lilla tösen som alltid hjälper mig och lyssnar! Skulle helt ärligt inte klara mig utan henne! Nu ligger vi i sängen och ska snart kolla på film sen sova för imorgon är det upp tidigt och åka till sjukgymnasten.
Godnatt alla och godnatt mamma Carin!
You are my angel!
<3

Natti

Middagen med mamma var super god, snacka om att man käkade massor! Älskar kinamat, det är ju sjukt gott! Nu har jag kollat big brother och spelat lite, så nu är det sov dags för min del så jag orkar upp imorgon. Här en rätt kort dag imorgon så det är riktigt skönt, men den lär väl vara lika stressig som alla andra mina dagar i skolan.. Ska det aldrig lugna ner sig?! Nej nu måste jag verkligen sova!
Godnatt alla söta läsare och godnatt bästa mamma Carin!



MAAAAT

Hej alla glada!
Kaos dag i skolan som vanligt, fyfan va mycket pengar det är att ta hand om. Blir typ tokig! Sista lektionen var aerobix och jag mådde sjukt dåligt, trodde jag skulle svimma och mådde jätte illa. Så jag satt mest och kollade på. När vi slutade så hämtade mig underbara mamma mig eftersom jag mådde så dåligt, ibland är hon ju bäst asså! Vi åkte och kollade på lite bilar också, nu ska vi åka och käka på china i länna. Så nu ska jag gå för mamma väntar på mig.
xoxo

En gammal goding!


Vill sova!

Tänkte att jag skulle få sova tidigt idag eftersom jag bara har varit hemma, eller jag hjälpte mamma med att köra soffan över till morfar. Vi äkte och lämnade Emelies busskort också sen hem. Har verkligen legat i sängen hela dagen och mått riktigt jävla dåligt! Så jag trodde ju att jag skulle somna tidigt men inte det, har försökt sova och det går verkligen inte. Blir så irriterad på det här, har inga problem med att sova på dagarna men på nätterna nej då fan ska jag inte få sova nått! Men ska försöka sova igen och hoppas på att det går annars lär jag väl blogga igen och skriva ännu mer om hur irriterad jag är!
Godnatt alla & godnatt mamma Carin!

Vissa saker ångrar man mer än andra!

Ingen människa har lyckats såra mig så som du gjorde. Egentligen vet jag faktiskt inte ens varför jag tänker på dig, men vissa dagar vissa nätter så är du den ända jag tänker på. Jag vill inte tänka på dig för du sårade mig nått enormt och jag skulle aldrig gå tillbaka till dig, men jag undrar hur dom här tankarna kan komma när jag egentligen ogillar dig så starkt i vanliga fall.. Ja vad ska man säga en del av mig kanske fortfarande bryr sig?! Eller?! Men en sak är säker, dom här tankarna ska inte få mig att ändra mig. Jag kommer aldrig gå tillbaka till dig eller jag kommer aldrig börja umgås med dig igen, finns inte en chans! Ååh jag vill bara bli av med dom här tankarna, vill inte tänka på dig!

Irriterande jävla huvudvärk!

Den här jävla huvudvärken, jag blir tokig! Ligger i sängen just nu och kan knappt resa mig upp för att det gör så sjukt ont och jag mår så sjukt illa. Tabletterna hjälper inte heller, varför ska man käka massa jävla tabletter om dom ändå inte hjälper?! Fan i helvetes jävla fitt skit va lack jag blir nu. Va är det för fel på den svenska sjukvården, jag går väl fan inte dit för att jag tycker det är kul. Jag går dit för jag behöver hjälp men nej inte ens det får man!!! Aja nu ska jag lägga mig ner och vila och hoppas att det blir bättre.
xoxo

kvällens

KVÄLLENS VILL HA: inte huvudvärk
KVÄLLENS KLÄDSEL: sovkläder
KVÄLLENS SMINK: vanligt
KVÄLLENS FRISYR: utsläppt
KVÄLLENS HÄNDELSE: big brother live
KVÄLLENS LÅT: jag kommer
KVÄLLENS PLANER: solsidan & soxa
KVÄLLENS SAKNAD: Jossan
KVÄLLENS SJUKA: mamma?!
KVÄLLENS DROG: sängen..
KVÄLLENS ROLIGASTE: Joel
KVÄLLENS FAVORIT: Mikaela
KVÄLLENS KÖP: cola, korv
KVÄLLENS GODIS: chips
KVÄLLENS HUMÖR: trött men annars bra

Just me!

Här kommer en bild från helgen också!

Min helg!

Nu ska ni se, nu ska jag blogga lite!
Nu är jag hemma efter att ha varit på big brother live. Ska säga såhär har ju inte varit insatt i det har typ sett tre pogram, men lär ju börja kolla nu. Va himla roligt att sitta där även fast det va pain i the as att stå och vänta på att få komma in. Nej nu ska jag berätta lite om mig helg!

Fredag:
Var i skolan först och det va kaos som vanligt. När jag kom hem så låg jag i sängen och tog det lugnt, träffade M en stund sen hem och tog det lugnt. Efter en stund kom Erica och vi åkte till tungelsta och hade det kul tills allt spårade ut och killarna slogs. Dum som man är så går man i mellan och det slutar med att jag tappar andan och får blåmärke på armen, men vad jag man inte för vänner! Åkte hem till Duggin och sov där, nattmack stod på menyn när vi kom hem och jag fick i mig typ två tuggor sen fick Duggin resten..

Lördag:
När jag vaknade på morgonen mådde jag inte alls bra, hade ont överallt så Duggin fick ta hand om mig. Vi satte oss i solen och spelade kort med Malin & Lina. Myspys! Efter det tog jag en dusch sen la jag mig i sägen igen. Ronja kom och dom skulle dra ut och festa så jag tog med mig Malin och åkte till Persson och Thomasson, jag skulle hämta mina tabletter som hade ramlat ut ur min ficka. Vi var där ett tag och kollade på film och hade det mysigt! Fredrik körde hem oss och då la vi oss i sängen och jag somnade på två röda!

Söndag:
Har varit en underbar fin dag idag så jag och mamma Carin har suttit i solen och haft det mysigt. Så det har varit en skön slapp dag och till middag fick vi min favorit rätt, LASANGE! Fyfan va gott det va, ååh jag bara älskar den maträtten! Och som ni läste tidigare i inlägget så var jag på big brother nu på kvällen men Mikaela Joel och Charlie. Nu ligger jag i sängen och ska kolla solsidan och sen sova så man orkar upp imorgon, bloggar mera imorgon. Godnatt alla söta och godnatt mamma Carin, du är bäst!
xoxo

Gästblogg!

Hej hej Johana här, Jennifers speciella gästbloggare.

Tänkte bara upptadera er om att Jennifer just nu är på väg till big brother för att se de live idag tillsammans med Mikaela och två killkompisar! Ni skulle sett hur denna brud stressade runt ett bra tag. Ganska kul att se så lite skratt har man gjort av med idag i alla fall.

Mer än så finns det nog inte att säga, Hon kommer nog skriva mer ikväll när hon kommer hem.
(får vi hoppas på) Ni får ha en toppen söndag så hörs vi mer en annan dag!

Peace!


8 Mile


Sjukt skönt med helg!

Nu ska jag hem och njuta av att det är FREDAG!

Riktigt skönt med fredag!

Sitter i skolan nu och ska snart ha redovisning. Det har varit en riktig jävla kaos dag och stressen är värre än nånsin! Panik, kommer det här nånsin bli bra?! Men nu är det äntligen fredag och snacka om att man har längtat till helgen! Så nu ska jag ta tag i det sista så bloggar jag senare. Hörs senare!
xoxo

@ Emelies place

Sitter just nu hemma hos Emelie och jag precis kollat på Sveriges värsta bilförare. Dom är ju för jävla roliga asså, jag fattar inte hur dom kunde få körkortet från första början.. Vissa människor ska ju inte bara ha körkort så är det!
Skolan idag har varit upp och ner, försov mig imorse så kom jätte sent till första lektionen men jag åkte till skolan iaf. Massa sak om skivan och flaket fortfarande, blir så trött på allt. Det känns inte ens kul längre, vill typ inte ens ta studenten längre eftersom det är så mycket kaos med allt.. Känns som det skulle vara bra att få komma bort ett tag men det kan man ju inte göra heller, eftersom det är så sjukt mycket i skolan. Allting närmar sig med så himla fort och paniken blir bara värre och värre. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och kämpa på, jag är glad att jag har underbara klass kompisar som alltid hjälper en och som alltid ställer upp! Nej nu ska jag vara social med Emelie så skriver senare när jag kommer hem.
xoxo

Gästblogg

EY yo Tipparn här, vad händer?
Kände att jag behöver skriva av mig och vart gör man inte det bättre än på lökis blogg?
Tack för du är en underbar vän som ställer upp, ger mig råd som om du vore min rådgivare ;)
Tack tack tack!


förra sommaren med dig, och fler sommrar blire eller hur!?

ett känne tecken för mig och löken:

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.
Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,

Stress...


Kaos till skoldag!

Det är nått stort jävla fel på blogg.se. Jag tänkte faktiskt blogga tidigare idag men då gick det inte att komma in på bloggen, så klaga inte på mig klaga på blogg.se.

Var riktigt trött imorse när jag gick upp och mådde snuskigt jävla dåligt, men duktig som jag var så åkte jag till skolan iaf. Det var kaos som vanligt men det löste väl sig tillslut. Men allt har med studenten att göra och det känns så sjukt jobbigt att vi lägger ner så mycket aggressioner och energi på det här, det är liksom inte ens en hel dag. Vi springer ut sen är det flak i typ 2 timmar sen är allt slut.. Varför bråka så sjukt mycket om det här egentligen?! Jag fattar liksom inte.. Menmen till det som har varit bra idag. Efter skolan åkte jag hem till bäste Emelie och har spenderat hela dagen/kvällen där. Det var faktiskt skönt att vara där hemma och ta det lugnt, så det blev ingen statoil för min del idag.

Nu ligger jag i sängen och ska slänga i mig mina tabletter och sen sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Bloggar imorgon!
xoxo

Nu; aerobix

Nu är det aerobix som står på schemat så lär inte blogga nå mer förs jag kommer hem.
Så önska mig lycka till så skriver jag mer sen.
xoxo

Lunch

Sitter just nu i skolan och dunkar musik och väntar på att få gå på lunch! Är riktig hungrig, min frukost idag var min medicin. Jag bara älskar att äta tabletter till frukost, eller inte! Så nu vill jag ha lunch så jag kan få i mig lite mat och ännu mer medicin, men man känner ju att man lever eller nått! Har en väldigt lång dag idag så det suger men det är bara att bita ihop. Nej nu ska vi snart få gå på lunch så bloggar senare!


sov dags!

Tänkte bara skriva ett godnatt inlägg är riktigt trött så orkar egentligen inte blogga men skrive rnågra rader iaf! Var hos läkaren idag och som sagt dom är ju helt dumma i huvudet men skriver mer om det imorgon. Åkte till skolan efter sen träffade jag pappa och hämtade ut min medecin. Sen var jag men Emma och sen hem. Tog en snabb tripp till statoil och nu ligger jag i sängen och ska verkligen sova nu.
xoxo

It hurts


det är jobbigt att inte veta vad du tänker,
det är svårt när jag inte vet hur du känner,
det tungt att inte veta vad du vill,
men det enda jag vet är att du kan göra mig så sjukt glad inombords.

Kommer du nånsin förstå?

Say you'll stay
Don't come and go
Like you do
Sway my way
Yeah I need to know
All about you

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Tjejerna som vet hur man myser!

Hej alla söta läsare!
Nu är det lördag igen. Mötte Jossan i centrum och käkade subway sen mötte vi min far så fick jag pengar! När vi var klara så åkte vi hem till mig och färgade mitt hår igen, blir bara bättre och bättre för varje gång. Men nu ska jag låta mitt stackars hår få vila lite. Vi har käkat middag och fixat oss och skulle dra ut med Jossan mår riktigt jävla dåligt så vi stannar hemma ikväll. Ska kolla på the notebook nu så vi lär ju somna tidigt inatt.

Igår spenderade jag min kväll i tungelsta och det va lika mysigt och roligt som vanligt! Sov med Malin och när jag vaknade imorse så var sängen tom för hon hade åkt till morfar med mamma Carin och gänget!

Nej nu ska jag ta hand om min sjuka vän! Hörs imorgon om jag inte bloggar mer sen!
xoxo

Tre sötnosar under samma tak!



Nu bloggar jag lite åt Jennifer eftersom att hon inte alls har upptaderat något idag!
Hon är såklart hemma hos mig JOHANA DUGGIN!
Kanske sover hon över kanske inte, men så väl som vi känner Jennifer så däckar hon vart hon vill! tihi.

Och nu blir det en ännu bättre fredag, Jennifer kom in med varsin kladdkake bit till mig och Ronja.
Ibland är allt bara för underbart!

Fortsätt läs och kommentera, kika gärna in blogg också söta läsare.
HA EN TOPPEN FREDAG FOLKET!
Vi hörs snart igen!


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


Onsdagen

Försov mig imorse men gick till skolan iaf. Fick student biljetterna idag så det var ju bra. Efter skolan åkte jag hem till Emelie och vi åkte till skutan en stund sen hem till henne igen. Var där typ hela kvällen, jag och Robin tog en sväng till statoil sen körde han hem mig! Nu ligger jag i sängen och funderar på att ta nått att äta är sjukt hungrig.
Just pratade med vårdcentralen idag också, ska dit och träffa läkaren på måndag. Är inte direkt taggad, hatar att gå till vårdcentralen/sjukhus. Det är de västa jag vet, så kul ska det ju inte bli men vad ska man göra.. Dags att bli frisk nu kanske så då är det de här som behövs. Nej nu ska jag göra nått vettigt.
xoxo

Unbreak my heart!

Ibland önskar man att man kunde styra sina känslor. Bara kunna stänga av och inte bry sig. Jag skulle ha tagit chansen när jag hade den, nu är det försent. Men frågan är, det kanske är bäst såhär?! Eller skulle jag ha kämpat mer? Om jag hade gjort det hade det varit annorlunda då? Nej men just nu så finns det inte mycket jag kan göra, så jag kommer bara låta allting vara och hoppas på att känslorna försvinner!
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


I just gotta let you go

gå vidare
glöm allt

lev för nuet

det är svårt
men det släpper,
en dag glömmer du.

en dag,
minns du inte
det är borta
du har glömt.

du kan leva med det,
du har lärt dig att släppa den.

långsamnt går de
det tar tid
men en dag så.


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


true

we ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us.

Live your life, and stay young on the floor


Varför kan inte allt bara vara enkelt?!


USA VS SVERIGE!

Nu ska jag berätta lite om det här med USA. Fick hem ett brev från STS förra veckan och där stod det att man kan åka till USA och jobba i ett år som au pair. Jag är så sjukt sugen på att åka när jag har tagit studenten, det skulle vara en dröm som blev sann. Men det är inte bara posetiva saker med det här.
- Jag är borta ett helt jävla år.
- Lämnar mina underbara vänner.
- Kommer skaffa mig ett helt nytt liv, både posetivt och negativt.
- Är flera tusen mil hem ifrån.

Ja det är mycket att tänka på, tankarna snurrar värre än vanligt. Alla säger åk, det är en livs erfarenhet och du kommer ångra dig om du inte åker. Ja det är som att en dröm skulle bli sann men är jag verkligen redo att lämna Sverige, lämna mina vänner?! Just nu står jag inför mitt livs största val och hjärnan och hjärtat säger två olika saker, och just nu förstår jag inte alls nått utav vad dom menar.
Should I stay or should I go?!

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


Ut i det fina vädret!

Nu har jag fixat mig och ska ut och gå en promenad i det underbara vädret! Känns som jag inte har varit ute på år och dar men det stämmer ju inte, men det ska iaf bli skönt att promenera lite och ha underbart sällskap. Har typ legat i sängen hela dagen så nu är det dags för mig att röra på mig.. Imorgon är det skola som gäller, inte så roligt men vafan nu är det inte långt kvar! Ska ringa till vårdcentralen också och boka en tid så jag kan gå och kolla vad som verkligen är fel på mig. Nej nu ska jag snart springa till bussen hörs senare!
xoxo



oh oh baby!


Finns ingen bättre!


Du är det bästa jag har och jag skulle göra allt för dig!
Du och jag mot världen, utan dig skulle jag inte klara mig.
Jag älskar dig mer än allt annat, bästavän!
<3<3<3

kvällens

KVÄLLENS VILL HA: sovsällskap
KVÄLLENS KLÄDSEL: sovkläder
KVÄLLENS SMINK: inget
KVÄLLENS FRISYR: uppsatt
KVÄLLENS HÄNDELSE: inget
KVÄLLENS LÅT: många
KVÄLLENS PLANER: sova..
KVÄLLENS SAKNAD: en viss person
KVÄLLENS SJUKA: ??
KVÄLLENS DROG: sängen..
KVÄLLENS ROLIGASTE: Robin
KVÄLLENS FAVORIT: Jossan
KVÄLLENS KÖP: inget..
KVÄLLENS GODIS: chips?!
KVÄLLENS HUMÖR: helt ok..

24e bilden: En bild som gör dig glad.


Du fick mig alltid glad, finaste du!

Mina dagar..

Skulle precis skriva ett litet inlägg så gick in på bloggen för att kolla när jag sist skrev, och vad fick jag se jo att jag har en ny och ur snygg header! Nu har min underbara vän Carro varit i farten, tack gumman!

Men till annat nu. Åkte ju till vagnhärd i onsdags och myste med min tre favoriter, Victoria Måns och Gaia! Vi gick på promenad och tog foton i det underbara vädret. När vi kom in så käkade vi middag sen tog vi det bara lugnt, vicky fixade med bilderna och jag kollade tv. När vi la oss i sängen så kom gamla Vicky och Jen fram, oj oj säger jag bara! Vi var ju helt flippade. Torsdagen fick jag sova ut som vanlig för hon vägrar väcka mig.. Men iaf det var hem gång för min del så runt halv fem så körde hon mig till södertälje hamn! På tågresan hem så snurrade tankarna nått enormt men det är väl inge ovanligt..
Träffade Jocke när jag kom till terminalen och oj vad jag hade saknat att ha nån att hacka på! Han är en underbar vän den där lilla filuren!

Fredagen började ju inte bra kan jag säga.. Hade ätit nått dåligt så låg och spydde typ halva dagen.. Och jag som hade planerat att gå ut med grabbarna, suck! Men som sagt har min kropp stoppat mig förut? Nej! Så när jag hade fått ur mig alla bakterier ur magen så stoppade jag i mig några skorper och drack blåbärs soppa och nästa stopp var hem till Robin! Mådde inte på topp men vafan vad gör man inte.. Grabbarna drack alkoholen och jag fick nöja mig med vatten men som sagt man kan ha kul utan alkohol! När vi kom in till krogen så var det dansgolvet som gällde och åh helvete vad vi dansa, riktigt jävla kul var det! Sötaste Bastian kom och hämtade oss när vi kände att det var dags för hem gång. Robin däckade i bilen och det ända Jocke gjorde var att prata, men han är väl söt på sitt lilla egna vis! Vi tog en donken på vägen hem men som sagt jag kunde inte äta nått fick i mig typ max 10 pommes och då driver jag inte, Bastian fick min hamburgare så jag gjorde väl nån lycklig igår iaf får vi hoppas. Efter donken så tvättade vi bilen sen körde vi hem Jocke och sen fick jag äntligen komma hem. Var så grymt trött, somnade direkt när jag la huvudet på kudden.

Idagen har jag bara legat i sängen och det har varit sjukt skönt. Pratat i telefonen kollat film och ätit gott, en toppen lördag som egentligen skulle ha varit en söndag men vad gör man när man inte orkar göra nånting.. Nu ska jag fortsätta kolla film och mysa tills jag blir trött, hoppas att det är snart för jag ska upp tidigt imorgon.
xoxo


Till oendligheten och vidare!

Nu har jag vaknat till liv efter alldeles för lite sömn. Det blev tyvärr ingen fika med Carro idag så ska slänga i mig lite frukost nu sen börja packa! Det är underbart väder ute så jag valde en bra dag att åka på. Nej nu ska jag sätta fart så jag kommer bort från den här äckliga hålan!
xoxo

Kör en kvällens innan jag ska sova!

KVÄLLENS VILL HA: sovsällskap
KVÄLLENS KLÄDSEL: sovkläder
KVÄLLENS SMINK: mascara
KVÄLLENS FRISYR: fläta
KVÄLLENS HÄNDELSE: Statoil
KVÄLLENS LÅT: ingen..
KVÄLLENS PLANER: sova..
KVÄLLENS SAKNAD: en viss person
KVÄLLENS SJUKA: ??
KVÄLLENS DROG: sängen..
KVÄLLENS ROLIGASTE: Mickis!
KVÄLLENS FAVORIT: Jossan och Mickis
KVÄLLENS KÖP: cigg
KVÄLLENS GODIS: choklad
KVÄLLENS HUMÖR: sjukt trött!

23e bilden: En bild från i somras.


The notebook!


Gråter lika mycket varje gång!
Bästa filmen nånsin!


22e bilden: En bild på en tid du saknar.


<3

Min vecka hittills

Åååh hej bloggen!
Jag har varit sämst på att blogga och jag vet faktiskt inte varför.. Jag har tänkt att blogga flera dar i rad nu men det har bara inte blivit av. Så nu tar jag mig i kragen och skriver lite.

Fredags:
Träffade Emma och åkte runt överallt för att fixa lite viktiga saker. Vi hämtade Jossan sen åkte vi hem till mig och käkade thai mat, mums! Efter det färgade Jossan mitt hår och sen hade vi det allmänt mycket tjejmys! Emma åkte hem, jag och Jossan åkte till statoil och träffade Jocke. Vi var där ett bra tag sen åkte vi hem till mig och Jossan tvär däckade så fort hon la sig i sängen!

Lördag: Jag och Jossan var hemma hos mig och latade oss som vanligt. Tills Jimmy ringde och sa att vi skulle åka till honom och dricka. Så i panik började vi fixa oss. Väl hemma hos Jimmy så satt vi och spelade ölspelet och efter ett tag kom Haak dit. Det va riktigt roligt, när klockan började bli mycket så åkte vi till ollan.. Det va himla trevligt där och jag fick träffa mina gamla grabbar som jag saknar nått enormt! Dansade som fan också, roligt roligt! När ollan stängde så blev det en sväng till statoil och jag kom hem vi halv sex..

Söndag: Spenderade hela min dag hemma, bakis och eländig så det var skönt att vara hemma!

Måndag:
Åkte till handen och träffade Mickis. Vi fikade och gick runt och kollade grejer. Sen åkte jag hem och var hemma en stund. Jocke ringde och sa att vi skulle ses på statoil så då åkte jag dit.

Tisdag: Jossan ringde och väckte mig så det va bara att kliva upp ur sängen och möta henne och ta sig till ica maxi för att köpa lite saker. Efter det åkte vi hem till mig och hon färgade mitt hår igen, snart börjar det bli den färgen jag vill ha! Vi låg i soffan och latade oss sen kom Robin också! Vi var här ett tag sen åkte jag till statoil och mötte Mickis. Hela gänget var där så det var ju kul. Nu ska jag sova för imorgon är det fika med Carro som gäller och efter det dra jag från Haninge, fyfan va skönt att komma bort! Nej nu måste jag sova så jag kommer upp imorgon!
xoxo


RSS 2.0