torsdag

på morgonen gick t upp tidigt för han skulle till sjukgymnasten och jag gick och la mig igen och vaknade igen vitt ett riktigt skönt haha. hoppade in i duchen och fixade mig sen åkte jag till angelica och där va också hennes pojkvän, vi åkte till handen för att jag skulle kolla efter ett par kanin öron men det fanns inga :( så jag får låna ett par av stefanie :) om ni undrar va jag ska ha dom till jag tänkte vara kanin på halloween ;) sen åkte vi hem eller dom åkte hem jag skulle täffa tomas och säga hejdå, vi gick hem till honom och myste kommer sakna dig så sjukt mycket. det jobbigaste är att säga hejdå hoppas dom här två veckorna kommer gå fort för jag längtar redan efter dig gubben! efter ett riktigt jobbigt hejdå så åkte jag hem till angelica och kollade på dirty dancing men henne och rickard och dom låg och pussades hela filmen haha bästa filmen :) den är alltid lika bra hur många gånger men än har sett den ;) sen gick jag och träffade emma en snabbis för hon va hos linda och det är jätte nära. sen åkte jag hem och nu ska jag gå och lägga mig så man orkar med imorgon :) godnatt

bion på onsdag kväll

va på bio med t och det va hur mysigt som helst han kom till mig innan vi skulle åka och vi myste lite och sen fixade jag mig och vi åkte in till sergel och såg på patrik 1,5. vi hämtade biljetterna först sen gick vi till donken och åt sen gick vi runt lite och sen in på bion det va jätte rolig fast man fick ju blunda några gånger, haha. det va ett riktigt bra hejdå, kommer bli jobbigt dom två närmsta veckorna utan dig gubben, saknar dig redan! efter bion åkte vi hem till mig och sov sista natten med dig på två hela veckor :( hoppas veckorna går fort för jag längtar redan efter dig.. jag kommer sakna dig som fan! <33 tack för den sista kvällen med dig älskling.


släpp in mig i ditt liv!

släpp in mig låt mig älska dig, låt dig själv få bli älskad va inte så osäker. man lever bara en gång ta den chansen nu och lev lite farligt för en gång skull du dör inte jag lovar, våga ta ett steg närmre friheten och känna hur vinden blåser igenom ditt hår, det lilla du har :) jag älskar dig, låt mig göra det utan att vara så osäker släpp in mig i ditt liv låt mig vara en del av ditt liv och kanske din framtid.. vägen till lycka är inte lätt det säger jag inte men det kan vara lättare om du släpper in mig jag kan hjälpa dig jag kan lyssna jag kan vara en hjälpande hand när det är jobbigt, jag kommer stå vid din sida, alltid. lämnar dig aldrig, du & jag. men då måste du lära dig att släppa in mig i ditt liv och våga börja leva ditt liv, ja du är ung du har mycket kvar att leva för men du måste lära dig att kunna släppa in folk och låta dig själv bli älskad! jag älskar dig, föralltid! <3

29 oktober

har haft en blogg paus och tänkt väldigt mycket och börjat gymnasiet, läskigt men nu är det kul jävligt mycket att göra bara men det är bara att plugga :) det är faktiskt kul på barn och fritid jag tror fasktiskt jag har valt rätt linje för mig.. har haft en veckas apu och det gick bra praktiserade på mårtensberg och jag trivdes jättebra alla barn va helt underbara :) ska tillbaka dit i vår och då ska jag vara där i fem veckor jag kommer vara helt slut barnen tar ju all energi som man har det är helt sjukt men det är kul :)

idag är det en kall höst dag och jag ska in till stan och kolla på bio men T :) vi ska se Patrik 1,5 den verkar vara sjukt rolig ska bli en mysig dag, bara han och jag för engång skull. han åker till lanzarote på fredag i två hela veckor och lämnar mig här hemma i kylan :( hoppas du har det skönt din lilla tönt :) <3 kommer sakna dig!

dom senaste månaderna har varit jobbiga mycket plugg och nya känslor för en kille som har vistat två sjukt annurlunda sidor av sig själv från början va han den gulliga och rara killen och sen kom den där killen fram som alla tjejer hatar dryga och irriterande killen jag fattade ingenting vad hade förändrats? varför har du blivigt den du har blivigt jag vill ha tillbaka den gamla du är det för mycket begärt? du tog mitt hjärta med storm men krossade det lika fort igen. jag hade lovat mig själv att aldrig mer gå på erat sjuka spel med oss tjejer igen, ni får oss att tror att vi betyder nått för er men igentligen är vi bara ett sånt därt kallat ''fylleknull'' och eftersom vi är så korkade och tror att ni kommer stanna efter ni har fått oss i sängen så går vi ju så klart med på det men sen drar ni och hör aldrig av er mer .. jag lovade mig själv att aldrig mer hamna i den sitvationen igen men sen kom du och jag trodde du var speciell men hell no du är precis som alla andra ett riktigt jävla svin! ett kräk! jag fattar inte vad det är för fel på er killar?! jag tror fan inte att du fattar hur mycket du igentligen betyder för mig..! jag kommer aldrig mer kunna lita på en kille, du fick mig att känna mig speciell men igentligen var jag bara en i mängden och jag betyde ingenting, det hårdaste är att du är verkligen en fin kille och den gör ont att jag inte kan få dig..

nej nu på glada tankar i söndags va jag på bio med emma frida och nathalie vi såg high school musical 3 och det är fan den bästa filmen av alla tre, jag och emma satt och grät fem minuter in i filmen och tills filmen var slut. bäst bäst bäst! jag säger det till er tonårstjejer som har killproblem ta med en näsduk man går inte där ifrån utan att ha gråtit till en scen iaf den va sjukt bra! längtar bara tills high school musical 4 kommer ut :) tack för en toppen kväll med er tjejer <3 jag behövde nog det och rensa tankarna lite även fast det inte gick så bra, haha (a)

puss & kram
J

RSS 2.0