.

är på så mycket bättre humör nu, har huvudvärk men det går väl snart över. sabina är påväg hit då ska hon fan få höra... ska äta lite nu sen ska väl jag och sab hitta på nått skoj. ska fan sova tidigt idag så jag inte är lita trött som idag. skriver senare..

irriterad

nu är det praktik och det går jättebra, alla mina små söta barn är helt underbara och det kan ju inte bli bättre när det är sånt fint väder också. men just idag är jag trött och dagen har gått allmänt segt..

trött på vänner som man inte kan lita på, man tar inte killar/tjejer före vänner det är det västa jag vet. irriterad just idag är jag på grund av det! ska man inte kunna lita på sina vänner? ska åka ner till stallet nu så jag kan lugna ner mig lite och skita i alla problem. fuck you, ha det bra dö hej fittjävlar.

channing tatum


<3

hej igen

dags att börja skriva igen tror jag... har haft ett sjukt bra lov, har fast en inneboende hela lovet även kallad sabina och ibland gled den långa jäveln förbi och det va inte helt okej fick ju fan ingen plast i sängen... har inte suttit vid datorn en ända gång under hela lovet och det har varit as skönt. vi har varit duktiga och cykla och gjort massa andra roligheter.
helgen va helt toppen! min älskling har blivigt stor och fyllde 18 i söndags. så nu är hon myndig och får gå på krogen även fast hon redan har varit där. nu ska jag lägga mig i sängen och sova lite, skriver nog imorgon.

gästbloggare vavava

Here I am again. Just nu kollar jag och "juffe" på CSI, läskigt läge. Bara så att ni vet så har "juffe" hört att vampyrer inte kan dö förrän de får en påle i hjärtat. Jag har dock en helt annan teori. För jag har nämligen hört att vampyrer inte existerar..

ta mig här ifrån

jag vill bort här ifrån, jag orkar inte med haninge längre.. va man en gör så blir det fel, jag kan inte dela på mig. jag vill bara komma bort och slippa alla problem.. börja om på nytt och förlåta mig själv för det jag har gjort. det kanske inte är meningen att det ska vara du och jag? mitt hjärta går åt två olika håll och jag vet inte vart jag ska gå. hejdå

gästbloggare vavava

Tjoho!
Eftersom att "juffe" är så dålig på att uppdatera får jag ta tag i saken själv, så att ni har någonting roligt att läsa förstås..
Vi ligger hemma hos mig i min stört sköna säng just nu, har precis varit ute på en promenad i solskenet, så romantiskt!
"Juffes" kväll igår var alldeles underbar, för hon var ju med mig. Vi var i skogås och hade det såå romantiskt. Vem jag är, det är en gåta..


trasig rygg

träningsvärk i hela kroppen och ryggen har fuckat ut totalt... va på en lektion sen spenderade jag dagen hos sjuksyster sen åkte jag till mammas jobb och käkade lite sen åkte jag till kyropraktorn så nu har jag lite sådär små ont kan man säga... nu sitter jag på gården med min bejb idag och ska snart gå hem och sova är skit trött. imorgon ska jag till ungdomsfullmäktige eller va det heter om ryggen hänger med imorgon. sen på dan kanske jag ida och sabina ska ner till hästen. men bloggar imorgon för kommer inte somna direkt när jag kommer hem.
puss och kram

RSS 2.0