gott nytt år!

kom nyss hem ska snart kasta mig in i duchen sen ska jag äta middag med mamma och morfar sen kommer vicky hit och då ska vi dra ut, överallt och ingenstans är mottot för ikväll. hoppas alla får ett bra nyår och att alla har kul och så hoppas vi bara att det nya året blir bättre! nej nu ska jag börja fixa mig så man kommer igång lite.
xoxo


.

Now I let you out of my life
I'm so much better
You thought that I'd be weak without you
But I'm stronger
You thought that I'd be broke without you
But I'm richer
You thought that I'd be sad without you
I laugh harder
You thought I wouldn't grow without you
Now I'm wiser
Though that I'd be helpless without you
But I'm smarter
You thought that I'd be stressed without you
But I'm chillin'
You thought I wouldn't sell without you
Sold 9 million

I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'

I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'

Thought I couldn't breathe without you
I'm inhaling
You thought I couldn't see without you
Perfect vision
You thought I couldn't last without you
But I'm lastin'
You thought that I would die without you
But I'm livin'
Thought that I would fail without you
But I'm on top
Thought it would be over by now
But it won't stop
Thought that I would self destruct
But I'm still here
Even in my years to come
I'm still gon be here

I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'


<3


käraste syster!

du är död i mina ögon

fuck this shit nu går jag min egna väg och skiter i dig tänker aldrig mer fälla en tår för dig, du är inte värd det! jag blev stark utan dig varför ska jag låta dig få mig att falla igen aldrig. du fick dina chanser det är inte jag som har förlorat nått det är du och jag skrattar dig bara i ansiktet för just nu är du bara så patetisk en människa kan bli och jag tänker inte falla igen aldrig nånsin glöm det! fuck you bara!

du kommer nog aldrig förstå

I could honestly say you've been on my mind 
Since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning and played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then put it down
'Cause I know I'm wasting my time
And I don't mind


vill inte ha ett nytt år

nyår imorgon och är sjuk, kul... har inte ens nån lust att fira nyår jag är trött på att det ska bli ett nytt år hela tiden och att allt kommer bli bättre på det nya året som kommer skitsnack! jag vill bort och aldrig mer komma tillbaka, det har aldrig gjort såhär ont asså! du har sårat mig förut men aldrig såhär jag fattar fan inte, svin! nej fuck this shit jag pallar inte, hejdå!

det har aldrig gjort såhär ont!

när hjärtat gråter då har det gått riktigt långt. jag trodde aldrig du kunde göra såhär mot mig, aldrig aldrig! jag förstår inte det finns inte på världskartan det vi hade betyder det ingenting för dig eller? jag fattar inte snälla någon förklara för mig. jag vet inte vad jag ska göra hur jag ska reagera eller nånting det är för jobbigt just nu, efter sån kort tid nej jag fattar inte antingen så är det jag som bara är helt jävla dum i huvudet eller så har du bara ett hjärta av sten. jag vet inte vart jag ska ta vägen ska jag vara glad för din skull vad är det du vill förmedla till mig när du gör såhär, det krossar mig fattar inte du det? jag fucking kommer alltid älska dig och jag trodde att du alltid skulle älska mig men va fel man kan ha, förlåt för att jag har gjort mot dig och alla gånger jag har sårat dig jag önskar bara att jag kunde ställa allt till rätta men nu är det försent och jag kommer aldrig mer kunna kolla dig i ögonen igen och känna mig trygg igen. förlåt för allt!

julafton

och så var det julafton igen just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och väntar på att min kära mor ska komma hem så vi kan äta julfrukosten och öppna julklapparna sen ska jag åka till min mormor en snabbis sen ska jag iväg till min prinsessa och fira julen med hennes familj det ska bli kul och jag ska vara tomte vi får se hur det går. det som är mest skumt är att det inte ens känns som det är jul det jag mest ser fram imot idag är att jag ska få vara med mina underbara vänner och vi ska ha det mysigt och skratta och bara ha kul. så nu vill jag bara att tagen ska gå fort så jag kan vara med dom som jag trivs bäst med. nej snart kommer mamma så jag ska plocka fram frukosten. god jul till er alla hoppas ni har en bra jul!
xoxo


<3

stick

du är inte den jag trodde du var och det sårar mig djupt,
du verkade vara en vettig människa men du är precis som alla andra.
att jag gick på dig falska spel jag fattar inte att du har mage att gå runt att kalla mig massa saker
nej jag kan inte ens beskriva sen ilska jag känner inom mig
du har förstört allt jag kommer aldrig mer kunna se dig på det sättet jag har sett dig
du har förstört allt, svin rent ut sagt!

<3 vill bara inte se dig sjunka igen

hur ska jag kunna hjälpa dig när du inte tar imot min hjälp? jag finns här för dig det vet du men när du gör om samma misstag hela tiden och du säger att allt känns bättre så går du tillbaka till skiten igen, jag fattar inte! vill du vara sårad? vill du gå tillbaka till den du var? jag vet att det är svårt men du måste lyssna på mig/oss, vi är ju här för din skull men du tar in den i ena öran och slänger ut det i andra öran det som vi säger och det är inte så det ska vara. vi vill bara se dig må bra igen och det vet du mitt lilla hjärta. det är skit jobbigt att se dig falla igen när ni börjar prata igen. du måste ge upp och lära dig att ta in det vi säger till dig. jobbigt jag vet men du måste lärar dig, jag vet att du kommer tycka det är jobbigt att läsa det här men du måste få veta och eftersom som man inte kan prata med dig just nu så skriver jag här... jag älskar dig och jag kommer alltid stå här vid din sida men du måste lära dig att lyssna älskling! vi vill inte se dig falla igen! i love you my dear, glöm aldrig det!

kuuuuuuk!

take me away and let me breathe again!


snö snö snö snö, underbaaaaart!

vaknade för en stund sen väckte tobbe så nu ska vi snart gå upp och handla vi ska bara vänta på min prinsessa så ska vi gå upp och handla sen ska vi ut med hundarna och fota lite i snön! gud vad jag älskar snön, den här vintern ska bli den bästa vintern på länge. många glada skratt och bara vara med dom som jag trivs bäst med och många snöbollskrig ska det bli! nu ska ni få igen för alla gånger ni har mobbat mig, haha! nej jag tror nog att det är jag som kommer ligga i den stora snödrivan och ligga å frysa och ni kommer stå där och skratta men det kommer bara bli kul för jag vet sen att ni kommer värma mig och det är de som jag älskar med er, även om ni driver med mig hela tiden så vet jag att ni älskar mig endå. :) hoppas bara att snön ligger kvar nu gör den inte det så har vi ju ändå snö när vi åker upp till dalarna, love it! nej nu ska vi ut och möta vicky skriver senare!
xoxo

underbart med snö!

just nu sitter jag och min prinsessa hemma hos andreas och pw sitter här och chillar lite och det är skönt att vara på ett annat ställe än att bara hemma hos krille och tobbe även fast jag stor trivs där så är det endå skönt att vara nån annan stans. gårdagen va sjukt najs vi satt hemma hos grannen och bara chillade galet och så tog vi en lite roadtrip till statoil och det var en rolig natt tripp. nej nu ska jag snart åka till tobbe och krille och får se om min prinsessa följer med jag hoppas på det!

jag älskar er, ni är underbara! tack för allt! <3

natti natti

har precis sett klart filmen och det blev några tårar den är så hemsk men endå så fin prinsenssan har somnat och egentligen skulle jag också ha gjort det för ska upp sjukt tidigt om bara några timmen men jag är inte ens trött men ska försöka sova endå för jag måste till skolan den här veckan! nej godnatt nu!
xoxo

black beauty

nej nu ska jag och min prinsessa kolla på black beauty det är så sjukt fin och jag kommer gråta som vanligt men det kan ju behövas ibland också. nej godnatt bloggen hoppas alla kommer sova gott.
xoxo

.....

ett hjärta som var fullt av hopp,
blev lika fort tomt igen.

:/

det gör ont, ont ont ont!

ryser i hela kroppen


i'm strong

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer you and I


så vacker


ge mig!

mys söndag

gårdagen va helt okej vi satt hemma hos krille och krökade lite sen kom micha efter han hade jobbat och då va klockan rätt mycket så vi var sjukt trötta allihopa och han va fett full och taggad och det va vi verkligen inte men vi var uppe en stund till för hans skull sen va det bara och sova men jag fick ju inte sova eftersom jag va tvungen att ta hand om en viss person nämner inga namn men va gör man inte för vänner sen blev det att sova trångt i soffan men med lite sällskap så är det ju alltid mysigt även om det är trångt. idag har vi bara chillat hemma hos krille och det har varit mysigt jag och min prinsessa tog en snabbis till stallet så hon fick mocka och fixa maten sen tillbaka till krille. nu ligger jag i prinsessans säng och ska snart sätta på en film och nu kanske vi kan kolla klart på en film för engång skull för nu är inte klockan så mycket och ingen av oss är trötta!

sen hände det nått som jag verkligen inte var beredd på men det va en positiv sak så jag är ju glad men sen får man väl se vart det leder någonstans men just nu kan man ju vara lycklig liksom. nej nu har jag inte så mycket mer att skriva om så nu ska jag umgås med min prinsessa och ni ska veta en sak att ni missar nått som inte har en sån vän som jag har! jag älskar dig victoria lundgren, tack för att du finns <3

det är helt sjukt

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did 
You got me thinking about our life, our house and kids 
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down 

:)

det glädjer mig att du finns!.

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


en vacker december dag

blev en lugn fredag igår åkte till ica maxi sen en snabb tripp till sågen sen va det bara hem och lägga sig i sängen med datorn i knät och chipsen och dipen i högsta hugg och flickan som lekte med elden va som fick visas på datorn. medans vicky kollade på filmen så pratade jag i telefon eftersom jag redan har sett filmen. nu sitter jag i sängen igen och vi ska åka till stallet snart sen blir det party ikväll och det ska bli kul att umgås med vänner som man trivs bäst med! nej nu ska jag kolla klart på filmen jag började se. 
xoxo

Girls just wanna have fun

Hej!
eller njjee det var väl fel början på första gästinlägget för min del här inne i jennifers crib.
Tjafan läget Sverige. Vicky här, jag gluttar in och ut via denna sajt var eviga dag men nu stod dörren öppen för mig att uttrycka mig hej vilt, så här kommer det lite smaskiga råd ang kärleken.
HÅLL ER BORTA. haha nä men asså det är komplicerat och alla tar det olika, så innan rätt val ställs in så ska man utforska allt som familj, intressen m.m. för att kunna lita på att man kan hålla ihop länge. Samt utan svartsjuke problemen. som att ha regler i vardagslivet. man måste bestämma sig innan relationen ställs in på just "du & jag". 
Exakt som med mig och Jennifer, intressena stämmer och vi har så jävla kul med allt.. just därför är vi Gifta. *blinkar*
Så good luck där ute vet att hjärtat väljer rätt vägskäl för er alla. även genom det svåra som uppstår. tro mig jag vet, så ring mig om ni har problems guys.
Nu till sak, jag sitter och tittar på jennifers vackra kropp. usch låter helt pervers men vadå måste ju få kolla på min kvinna! Helt ärligt så duschar hon och jag är Dj till badrums musiken.. wohoo. shit jag e sämst på detta. får be om ursäkt. ha det super iaf.  Puss och Kram!!
*forget att jag har ju faktiskt en blogg också så ni e varmt välkomna till min sida också, dock är väl den i toppklass och inget för småttingar men ni väljer* mohaha
KRAMKALAS
Vicky

check it out: VickyInTheCity

glädje!

va i stallet vid typ ett och då tog vi in hästarna och fixade dom sen red vi hem till mig och träffade vickys mamma och min mamma och frida och micha hästarna fick lite äpplen av mamma sen red vi tillbaka och då skulle vi ta en lite lugn galopp men den blev inte så lugn... skönt att vi fick stopp på dom innan bil vägen kom bara! fick rida tillbaka och hämta stackars frida som blev livrädd och det förstår jag men sen gick det bra. red tillbaka i mörkret och sen hade vi insläppet sen käkade vi lite och sedan cyklade vi hem, duktiga vi är jag och min ängel! nu sitter jag i soffan och väntar på att hon ska prata klart i mobilen så jag kan ducha sen. när jag är klar ska vi gå upp till tobbe och krille och vänta på att tobbe ska komma hem sen ska vi åka hem till min ängel och ha en mys kväll för imorgon är det lång tur på hästarna som gäller! ska ha med kameran så ska vi ta lite bilder. nej nu ska jag ducha!
xoxo
min underbara granne!

du räddar mig!

ska käka lite sen ska jag röra mig ner till stallet där jag mår bäst och det finns inte ett ända problem där nere. ska göra lite varm choklad och ta med lite mat ner så man orkar med dagen. har insläpp idag också min ängel kommer ner sen så ska vi rida iväg och bara ha det bra på våra underbara hästar, ska nog ta med kameran så jag får lite kort på mina älsklingar! 

dom här raderna går till dig victoria. även om vägen känns jobbig att gå på så kommer du klara dig för vi står på din sida hela vägen ut och jag vet att du kommer klarar dig även om det är jobbigt just nu. jag vet att jag kommer få tillbaka den victoria som har det där underbara leendet på läpparna och den där glimten i ögonen det kan ta lång tid men jag vet med hela mitt hjärta att du kommer hitta tillbaka! jag lämnar aldrig din sida min vackra ängel! hur jobbigt det än är just nu så kommer du finna dig själv och fatta att det du gör är det rätta. glöm aldrig att vi finns här och vi är här för dig skull min kära vän, du klarar det här!
<3

helt slut

det blev en kväll hemma hos krille och tobbe igår hade riktigt kul. idag har vi tagit det lugnt på dan sen va det bara att gå ner till stallet och mocka och ha insläpp sen blev det gosade jag lite med min kära ponny sen kom vickys pappa och hämtade oss. ska hoppa in i duchen nu sen ska jag upp till tobbe och hålla honom sällskap får se om vicky ringer mig och behöver att jag kommer över annars blir det sova hemma ikväll. min kropp är helt slut asså nu förstår jag va mamma menar med att hon är slut efter jobb och stall.. nu ska jag ducha.
xoxo

trött trött trött trött trött

nu är jag i skolan jag och vicky tog en lugn morgon ingen stress och det va sjukt skönt. vi käkade frukost sen körde dom mig till skolan så nu har vi engelska och jag ska göra en uppgift som jag inte har gjort än.. har sjukt ont i kroppen så det blir ingen idrott för min del idag. ska ner till stallet sen det kommer bli mitt nya hem nu men det gör inget för jag trivs bäst där och nu när vicky står där så kan det inte bli bättre! nej nu måste jag försöka komma på nått att skriva på engelskan...
xoxo

vild helg

i fredags va jag och vicky på ollan och det va kul, vi dansade mycket sen blev det en snabb sväng hem till pw sen va det bara hem och sova. i lördags hämtade vi pinky så nu står hon på lyckeby och det känns sjukt bra att komma igång med ridningen igen. vi red iväg till forsen och påväg tillbaka till stallet så blev tindra rädd för nått så jag flög som en liten vante ner på marken.... idag red jag och nicole och det gick bra hon stack bara lite men jag överlevde men imorgon kommer min kropp va heeeelt mörbultad! :/ nu sitter jag i min sötnos sjukt sköna säng och ska snart på massage så det ska bli skönt. vi ska kolla på en kärlekshistoria sen ska vi sova så vi orkar med morgon dagen!
xoxo
min trygghet! <3

<3

imorgon kommer min vackraste flytta sin häst till mitt stall, längtar!
det kommer bli skönt att komma tillbaka till ridningen igen har faktiskt saknat det så det ska bli riktigt kul. snart kommer hon och hämtar mig och då ska vi ner till hennes häst och fixa till henne och ta med lite grejer till stallet så det bara är att flytta pinky imorgon. så imorgon är det mycket att göra med det kommer bli bra nej det kommer bli perfekt! glädje på hög nivå
alltid du & jag, min vackra ängel! <3

nyfärgat

såhär ser håret ut...

fredag!

sitter i skolan just nu och det va nog inte det bästa val jag har gjort att komma hit. igår va vi på bio och kollade på new moon och den va sjukt bra nu vill jag bara att trean ska komma ut! kl ett ska jag gå på ett möte sen ska jag möta min sötnos vicky och vi ska fixa lite grejer i hennes stall så det bara är att flytta hästen på lördag. ikväll ska vi festa och på lördag fyller en killkompis år så då ska vi dit. nej nu ska jag plugga eller nått..
xoxo

orkar inte mer

just walk away

new moon ikväll!

nu sitter jag i soffan med datorn i knät och flickvännen sitter bredvid mig ;) börjar bli sjukt hungrig så vill snart åka asså.. rastlös är men också, taggad till filmen som fan! nej nu ska väl jag fixa mig sen får väl jag och frugan hitta på nått innan bion.
xoxo

torsdags bio

vaknade nyss och ska snart börja klä på mig för att åka till mormor ska lämna hennes filmkamra sen ska jag åka och möta karro så ska hon få fixa till mitt hår.. sen ikväll är det bio som gäller, ska bli sjukt kul men ska nog inte ha nån maskara på mig för då kommer jag nog se ut som en tigenkaka i huvudet och en zebra i ansiktet när jag går där ifrån. vi ska kolla på new moon och jag har hört att den är sjukt bra så nu ska vi äntligen gå och se den! nej nu ska jag börja fixa mig 
xoxo
jag har försökt lägga upp bilder men det går inte... så bli inte arg när det inte finns några bilder skyll på blogg.se

tigerkaka till hår :(

har precis slingat håret och det ser ut som en jävla tigerkaka så imorgon ska karro få gå och köpa en ny färg till mig så får jag ta och bli brunett igen.. kommer sakna det blonda sjukt mycket! men vad ska man göra egentligen jag ska på bio imorgon och jag tänker absolut inte gå såhär.. nej nu ska jag gå upp till tobbe och tröst äta lite...
xoxo

skolan

sitter i skolan och tråkar.. är rätt trött men det är ju ingen nyhet, ska träffa karro på en cigg sen men hon vet inte om det än, måste ta ett lite seriöst snack med henne, haha! nej nu måste jag plugga skriver senare om jag orkar.
xoxo

helvete

trött på skiten! 
ta mig här ifrån.

RSS 2.0