Förändring!

Idag har jag varit med min kära vän Joss. Vi har varit i centrum sen åkte vi till Ica maxi för att handla hårfärg, blev lite dyrare än va jag hade räknat med men det va de värt! Sen hem till mig och börja färga håret tog timmar kan jag säga men jag har ju världens bästa vän som hjälpte mig. När vi var klara så gick vi och sola, varmt som fan! Sen hem och duscha och sen blev det promenad och vi mötte lille peter som va en aning full.. Blev donken sen Statoil sen promenad till mig där mp väntade på Joss. Jag gick till bussen med peter och nu äntligen ligger jag i sängen och ska få sova! Lång men ändå en bra dag. Puss och godnatt!


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!

Jag saknar dig mer än allt annat!


-

Visste du att de människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga? Visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade? Visste du att de som tar hand om andra hela tiden är oftast de som behöver det mest? Visste du att de 2 svåraste saker att säga är: Jag är ledsen och hjälp mig?


You shine brighter then the stars

Jag saknar mitt hjärta, vill ha dig hos mig!


Helgen!

Har haft en underbar helg med mitt hjärta. I Fredags så tog vi det lugnt och bara hade det mysigt, kolla film och käkade chips.
Igår va vi på ollan och det va roligt, grabbarna söp och jag å Duggin dansade. Vi gick hem vid typ halv två och jag hade så ont i fötterna så jag gick barfota och snacka om att jag blev blöt och kall om mina små fossingar..
Idag har vi bara tagit det lugnt, jag va iväg med min kära vän Emelie en snabbis. Köpte med mig mat hem så kebab blev det, efter det så myste vi bara eller han sov mest. Emelie var en ängel och körde in oss till centralen. Pussade min älskling hejdå och nu träffar jag inte honom på jätte länge, saknar honom redan..
Jag och Emelie tog en donken på vägen hem, snackade lite skit sen gick jag in. Nu ligger jag i sängen för att sova, är jätte trött. Puss och godnatt!


Toooorsdag

Det har varit en skön dag, kursen gick bra terese och jag lunchade. När vi sluta så blev det en tripp till centrum som vanligt, hon handla en skit snygg kläning! Sen gick jag hem och käkade och tog det lugnt, sen åkte jag till brb för att träffa min kära vän Joss. Jag solade och hon höll mig sällskap efter gick vi hem till henne och chillade. Blev en promenad hem, nu är jag ny duschad och ligger i sängen. Imorgon kommer mitt hjärta, ååh längtat massor! Nej nu ska jag sova, puss och kram sov gott alla söta!


Onsdagsmys!

Sitter hemma hos Robin med Jossan Mickis och Joel och har lite Onsdagsmys med brasa och tända ljus, super mysigt! Ska snart ta och rulla hem är riktigt trött så måste snart sova. Bloggar imorgon igen, puss och kram


Make it go away

Våra brister gör oss till människor!


How is it?!

När man är och handlar kan man hitta massa roligt. Det är ju ändå snart halloween så tänkte bjuda på en liten bild. ;)


Morgon inlägg!

Jag och jossan skolkar lite snabbt för att få i oss lite frulle, när vi har ätit blir det direkt att gå till skolan och kursen. Nej nu har jag inte tid att blogga, puss och kram


Right now

Såhär snygga är jag och min kära vän just nu! ;)


I'm back..

Ligger just nu hemma hos min kära Emelie, hon klagar på att jag är dålig på att blogga så tänkte köra ett litet inlägg. Idag har jag varit på min kurs sen har jag lunchat och mysigt med Emelie och hundarna! Vi ska snart ta våra feta arslen ut och käka middag, vart det bär av har vi inte bestämt än. Men jag är sugen på lite bus så får se va lille Emelie säger om den saken. ;)
Tänkte berätta om min helg också men det gör jag när jag sitter vid datorn. Skriver senare, puss och kram


RSS 2.0