Dan före doppardan

Hej alla glada där ute!
Just nu sitter jag hemma hos min älskling, jag kom hit igår morse. Igår gjorde vi inte så mycket myste mest, jag somnade sjukt tidigt. Idag så vaknade vi vid typ nio och gick upp, kollade på nyheterna sen gick jag in och la mig igen och sov till typ halv ett. Johanna och Erika började baka så vi åkte in till Rättvik och julhandlade lite, äntligen är jag klar med julklapparna! När vi kom hem så blev det en dusch och sen va det middag, hemma gjort pizza! Super gott! Efter maten skulle Erika och Johanna klä granen och jag är glad att jag inte missade det, dom kom inte överens för fem öre och jag satt och as garvade, roliga dom där. Nu sitter jag med datorn i knät och har min älskling bredvid mig som också sitter med datorn i knät, ibland är vi så himla sociala med varandra.. Puss på mig sötnos. Nej nu ska jag gå ut och röka sen ska jag kolla va min älskling vill göra. Skriver nog senare!
Puss och kram

Kvällens

KVÄLLENS VILL HA: Snöööö
KVÄLLENS KLÄDSEL: Mjukisar och tröja
KVÄLLENS SMINK: Inget
KVÄLLENS FRISYR: Uppsatt
KVÄLLENS HÄNDELSE: Köpt dom sista klapparna
KVÄLLENS LÅT: Jason DeRulo - Fight for you
KVÄLLENS PLANER: mysa med älskling
KVÄLLENS SAKNAD: MORMOR!
KVÄLLENS SJUKA: Ingen
KVÄLLENS DROG: Mitt hjärta
KVÄLLENS ROLIGASTE: Erika och Johanna
KVÄLLENS FAVORIT: Älskling
KVÄLLENS KÖP: Julklappar och godis
KVÄLLENS GODIS: Kinder maxi!
KVÄLLENS HUMÖR: Toppen!

I fight for you

I don't wanna live another day
Without your body next to me
I'm not gonna let them break us down
'Cause baby I know now!
Know now know now!

It's gonna take a lot to drag me away from you
I'd fight for you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I'd fight for you
Just like the rain down in Africa
I'd fight for you
It's gonna take some time but I know you're worth fighting for 
I'd fight for you


Natti!

Heeeeej!
Nu går dagarna alldeles för fort, det känns som jag inte hinner med nånting. Känns bara som jag jobbar hela tiden och hinner inte med nått annat, men jag är så glad att jag jobbar och jag stor trivs på jobbet plus att mina arbetskamrater är helt underbara! Jag ska åka till Dalarna på torsdag och jag har inte ens bokat biljett än, hur fan ska det här gå? Planeringen och jag är inte vänner just nu asså.. Men men jag hittar väl en lösning i min dåliga planering, får vi hoppas. Nu ska jag sova så jag orkar jobba hel dag imorgon också. Godnatt alla sötsaker där ute!

PS jag saknar min mormor så jag ska försöka hinna ringa henne imorgon, har lite skvaller att berätta för henne. DS


Söndagsmys!

Nu har jag fixat naglarna och haft söndagsmys hos familj två, glögg och pepparkakor. Super mys, ska snart åka hem och äta och kolla one tree hill och sen sova eftersom jag ska jobba imorgon!


Bläääääää

Jag orkar inte höra, jag vill bara stänga in mig och slippa höra allt skrik och gap! Det finns inte på världskartan att man kan få en lugn stund.. Jag blir tokig och snart går jag fan in i väggen av allt det här! Ååh blir så trött..


:(

Jag hatar dom här milen som det är emellan oss!
Vill ha dig vid min sida hela tiden!


Give me summer

Snart är det jul och jag saknar sommaren mer än nånsin, jag vill bara att julafton och allt det här kalla vädret ska försvinna jag avskyr det. Jag vill att det ska vara varmt och att man ska kunna gå i tunna och sköna kläder, det ända positiva med vintern är att det är vackert när snön ligger på marken på julaftonsmorgon. Sen kan det försvinna och solen kan titta fram och det kan bli 30 grader varmt igen! Jag blir verkligen deprimerad under vinter halvåret, så snälla låt tiden gå fort så värmen kan komma igen och jag slipper vara deprimerad!


I know it feels like forever

Cause I just can't take it
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait forever...

Älskade mormor!

Jag måste bara säga att jag har världens bästa mormor! Hon ställer alltid upp för mig och hon finns alltid där när jag behöver henne. Jag älskar dig, och min eviga tacksamhet för att du alltid finns för mig går inte att beskriva!
TACK!


Duggin här igen!

Hahaha nu bloggrapar ja Jennifer! Duggin här länge sen nu asså och snacka om att ja saknat min lök asså! Skit mysigt att hon ska sova hos mig idag..ligger och snackar om allt möjligt verkligen känns så jävla skönt!
Gumman du ska bara veta hur jävla mycket jag älskar dig!
Puss puss


RSS 2.0