en tisdag

har försovit mig lite och orkar inte stressa, ska åka snart. skolan kan nog vara det tråkigaste som finns men det är bara lägga ett leende på läpparna och le. jag har sovigt konstigt i natt har en konstig magkänsla och det känns inte bra. varför ska det alltid vara såhär, jag vill inte gå och vara nervös hela tiden, han säger att han älskar mig men det har inte hindrat honom att göra nånting endå, jag älskar dig mer än nånsin tror jag, jag har aldrig känt såhär under åren tillsammans med dig.. kan det nångång bli vi igen? kan jag börja lita på dig igen, jag vill lita på dig.

nej nu är det skol dags och idag är det idrott och vi ska ha gym, jaaaa. nu ska jag bli biff på engång ;)
skriver när jag kommer hem. puss

toppen helg

har haft det super mysigt i gnesta. tre tonårs tjejer med en tre åring och tre hundar och en katt i ett stort hus va vi på lördagen. ni kan ju tänka er hur det gick. vi städade gården och lekte kull, många skratt blev det och lite astma anfall men vi överlevde tills det började bli mörkt.... vi släkte alla lampor eftersom det va Earth Hour och tände ljus och berättade spök historier.. det slutade inte så bra alla tre liv rädda och satt i varandras knän. till slut pallade madde inge mer så hon sprang och tände alla lampor.. men vi klarade av att ha alla lampor släkta en timme iaf så lite duktiga var vi. lotta och cissi kom inte hem förs tre på natten och då skulle man ju ställa om klockan så då blev klockan helt plötsligt fyra på morgonen och vi satte oss och käkade middag så duktiga va vi. jag och angelica somnade inte förs halv sju på morgonen och hennes gäster kom hem till dom kl ett på förmiddagen. lite trött va allt kan man ju säga men det va trevligt med alla gäster och smörgås tårtan va himelsk. nästa gång kommer angelica och madde hit och det är på lovet så dom kommer om en vecka och jag längtar. :) 

                                    
                                                         jag och mina älsklingar, angelica & madeleine <3

hejdå

hejdå. nu drar jag till skolan sen åker jag direkt till gnesta. ha det bra här hemma så skriver jag när jag kommer hem. puss och kram

sovasovasova!

nu är jag så trött att ögonen går i kors.. skulle ha sovit för länge sen men kan inte sova.. kommer verkligen inte komma upp imorgon till skolan och det gör mig jätte irriterad. och fuck fredrik som är lediga imorgon, inte helt okej. nej nu ska jag lägga mig i sängen eller först ska jag ut och röka sen sova.. godnatt

vackraste mamma!


jag och min as snygga mamma!
turkiet '08, saknar.
men v.29 då bär det av igen, jag emma och mamma
LÄNGTAR!! då får ni se upp för vi kommer röja av er från borden ;)

vill ha sommar

imorgon bär det av till gnesta, älsklingen fyller år på måndag så ska fira henne på söndag men hennes släkt. ska bli skönt att komma bort en helg till men börjar typ bli sjuk eller nått sen jag kom hem från skolan så har jag legat och skakat under täket och är fett hänging, vill bara ha sommar nu och värme, hatar den här jävla kylan.. jag åker imorgon direkt efter skolan, jippi sitta på ett tåg i en och en halv timme, haha med det är de värt för att få träffa mina älsklingar. nu ska jag diska lite sen ska jag sova så jag blir bättre till imorgon får vi hoppas..
om jag hinner så skriver jag imorgon innan jag åker till skolan annars skriver jag på söndag när jag kommer hem för dom har ingen dator där nere.. puss och kram ha det så bra i haninge nu. och juste grattis linda och anton som fyller år i helgen. :)

.

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte
och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på
för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken.
Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon
annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du
ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder
att bli våta av tårar,få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att
skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte
behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt
leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin.

torsdag

gårdagen va helt okej slutade tidigt då träffade jag natto och lollo. vi åkte till angis nya lägenhet som verkligen va super fin. sen gick dom upp till centrum och jag gick och mötte emma vid terminalen. vi gick upp till centrum och käkade och kollade runt lite. emma köpte en super fin kläning, som jag hittade och själv vill ha! nej men hon passade jätte bra i den och hon ska behålla den. efter det gick vi till gården och jag fick skit ont i huvudet så jag fick massage av alex det va sjukt skönt men huvudvärken slutade inte. när jag kom så somnade jag typ direkt när jag la huvudet på kudden.

idag ska jag va i skolan till halv fyra, suck. sen ska jag hem och packa och städa och imorgon bär det av hem till angelica, hon kom inte hit för hon hade migrän så hon åkte hem igen så jag får åka själv ner ditt imorgon :( men med musik i öronen så klarar jag allt, tror jag.. nej nu ska jag äka frukost sen bär det av till äckelplugget...
skriver senare om jag hinner.
ciao 

onsdag

har vaknat på fel sida idag så ska hoppa in i duchen och se om det blir bättre. skit ont i knät har jag idag, får se hur det går i skolan idag.. efter skolan ska jag träffa natto, äntligen. emma kanske kommer förbi och angelica kommer till handen idag och stannar tills fredag när vi ska åka till henne, skönt att få sällskap på tåget. nej nu ska jag äta lite frukost sen hoppa in i duchen. skriver när jag kommer hem.
tingeling


en vanlig tisdag?

när jag kommer till skolan sätter jag mig vid tessan och sanne, jag och sanne jobbar hemma med vårat projekt så vi ska ta med oss det imorgon.. sen va det lunch och efter lunchen gick vi till mumas och köpte lite gott och sen ner till skolan igen där vi sitter och snackar tjejhemlisar. sofie och jecca kommer in och är lite halv dryga och frågar om dom får sitta med oss, sanne svarar men nej, hahah jag skoja bara.. PANG, dörren smälls igen och ut gick dom.... vi sitter där som tre frågetecken, jaja snacket fortsätter. linda ringer och jag går ut och röker med henne när jag kommer in igen sitter bella med oss, tessan ringer andreas och vi gick upp och mötte honom bella stannade kvar.efter tessan har hälsat på andreas går vi till idrotten, när vi ska gå ner och byta om så kommer bella och son säger att sofie och jessica snackar skit som tessan, att tessan ljuger och skit.. så jag och tessan går dit. jag får damp och står och skriker men gör inte så som dom håller på, är så sjukt trött på människor som snackar så jävla mycket skit.. tessan får panik attack och jag är as lack, jag tar ut all energi på idrotten och gör så jag själv får ett astma anfall för att jag antränger mig för mycket plus att jag slår i knät så nu är det svullet och blå/lila, jävligt kul...
nej resten av min tisdag ska fan bli bra. skriver senare..

en kärleksförklaring

om det nångång ska bli vi igen, jag måste förlåta mig själv. vi måste lägga allt gammalt bakom oss och börja om från noll, det är inte det lättaste. alla misstag, alla onödiga bråk, alla lögner och alla svikelser, även om vi har förlåtit varandra måste vi förlåta oss själva. vi måste bygga upp förtråendet för varandra så vi kan lita på varandra igen och kunna vara på två olika fester utan att vara orolig. jag vill få bort min ilska och min svartsjuka, det tar så mycket på kroppen. det går inte en ända dag utan att jag har ont i magen och jag vill inte längre, jag vill må bra, jag vill se glimten i dina ögon som jag såg första gången vi träffades, jag vill känna den där magkänslan igen, pirret, leendet som aldrig slutade, jag vill ha det istället för en orolig magen som säger ifrån varje dag som går. ibland undrar jag hur min värld hade varit om jag aldrig hade träffat dig, men det går inte att tänka så för du har gjort så mycket gott i mitt liv och jag tror inte jag skulle klara ett liv utan dig. det spelar ingen roll hur stort bråk vi har på nått undligt sätt hittar vi alltid tillbaka till varandra,
 vi hjälper varandra på både gott och ont.
en sak vet jag säkert, jag kommer alltid älska dig,
tomas stefan groth!

kommer det alltid göra så ont

It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

kärlek


en dag ska du bli min man!

tidsmaskin

har precis lagt upp både gamla och nya bilder på facebook och när jag sitter och tittar på dom gamla bilderna känner jag mig bara jätte konstig. jag vill vrida tillbaka tiden, men till vad? det vet jag inte men jag vill kunna vrida tillbaka tiden och ändra på saker som jag ångrar, man lär sig av sina misstag men vissa grejer är inte misstag dom vill man bara bli av med och det är exakt va jag vill göra. bygga mig en tidsmaskin och åka tillbaka. man kan väl få drömma?

utmanad!

Jag har blivit utmanad av: Emma

Man ska svara på dessa frågorna och utmana 4 andra personer.

Fyra tv program jag brukar se:
One tree hill, 2/1 man, Scrubs och Gossip girl

Fyra saker jag gjorde igår:
va i skolan, träffade emma, åt och sov

Fyra saker jag längtar till:
Min 18årsdag, studenten, sommaren och ett jobb

Fyra saker som står på min önskelista:
körkort plus bil, bli rik, Zac Efron och världens bästa födelsedag

Fyra saker jag avskyr:
spindlar, otrohet, falskhet och lögner

Fyra saker jag tycker om att göra:
vara med kompisar, festa, busa och sova

Fyra saker jag åt igår:
fisk och potatis, hamburgare och pomes, nudlar och macka

Jag utmanar: jag har inga vänner så jag kan inte utmana nån (a)

tillbaka i haninge

jag vet att jag lovade att skriva igår när jag kom hem, men dte blev så sent och jag somnade nästan direkt när jag la huvudet på kudden.

det va så jävla skönt att komma bort från handen och ha en vit helg, det va sjukt mysigt där nere massa skog och deras hus va sjukt fint. det känns lite jobbigt att dom har flyttat så långt bort och jag saknar min andra familj redan. tyvärr blev det inga bilder för min kamra krånglade som vanligt. men ska ändå ner ditt igen om två veckor så då ska jag ta kort. tack för en underbar helg med er. :)

idag va jag i skolan och det va bara ett fjasko att gå dit, ingen lärare till första lektionen och ingen lärare till matten heller så jag blev lack och gick hem och pluggade hemma istället. nu ska jag kolla lite på tv, skriver kanske senare.

hejdå haninge, hej gnesta

lollo och natto kom förbi mig idag och va ett väldigt trevligt sällskap, vi käkade mat och hade många roliga skratt men vi va också duktigt för vi städa klart mitt rum, skönt skönt.. nu har jag nästan packat klart och har alldeles för mycket med mig, menmen vad ska man göra när man inte vet va men vill ha på sig. nej nu ska jag packa klart för snart kommer dom, guuud va skönt det ska bli att får komma bort från det här jävla stället asså. skriver när jag kommer hem
puss och kraaaaaam


idag bär det av, äntligen

gnesta nu kommer jag, åååååh det här har jag längtat efter hela veckan. det ska bli så skönt att åka bort från haninge, det va tänkt att jag skulle åka idag och komma hem på söndag men nu blir det inte så för jag vet inte riktigt när jag kommer hem, behöver vara borta ett tag klarar inte av att ha det såhär längre, och ni som kallar mig skolkare kan ju bara flyga och fara för ni har fan inte en aning om vad som har hänt så har i inget bra att komma med så kan ni låta det va!

igår va det kallabalik här hemma och jag tänkte åka till gnesta redan igår men så blev det inte fixade lite här hemma och det är väl ''okej'' nu iaf, jag tror jag och mamma behöver tid från varandra så därför åker jag ner till gesta till min andra familj som har flyttat ifrån mig :( men så långt är det inte men det är skönt att jag åker bil ner med lotta och madde idag så tar jag bara tåget hem sen.
dom har inte fått nått internet när nere än så jag kommer inte blogga på ett tag men bloggar direkt när jag kommer hem och berättar hur jag har haft det ska ta med mig kamran så det blir nog några bilder också. nej nu ska jag packa lite och städa men jag skriver några rader innan jag åker.

tingeling

fika med natto

kom nyss hem ska snart sova tänkte bara skriva några rader först.
jag och natto åkte till farsta och käkade och fikade, va himla mysigt faktiskt tror att vi båda behövde det. väl hemma i handen igen så gick vi ner till jb där grebbarna bus meckade bil men vi hade fan kul ändå, några roliga skratt blev det allt. jag mulade anton, mohaha så jävla grym, tomas försökte mula mig men lyckades fan inge bra asså. jag är mular kungen, haha. nej nu ska jag lägga min i sängen så jag kommer upp till skolan imorgon eftersom jag inte var där idag.. (a) godnatt


en tisdag

dagen började med bråk så jag sket i skolan, trött på hur morsan behandlar mig! ska hon behandla mig som hon gör så bilr det inga pengar.. jag skiter it för jag får typ ändå inga pengar.. nej nu ska jag gå upp till bussen och åka till farsta med natto och ta en fika.. anledningen att vi åker till farsta är att komma bort lite, vi fikar alltid i handen så nu ska vi prova nått nytt i farsta.

på torsdag bär det av till gnesta och hem till familjen backlund, guuuuuuuud va jag längtar jag vill bara komma bort från haninge.. jag kommer hem på söndag igen.
nej nu måste jag spring, skriver senare.
tingeling

helgen

linköping va toppen, skönt att komma bort från haninge. hem resan va rolig mycket skrattande.

igår va vi hemma hos natto, och det va toppen kul. har inte haft så roligt på länge. grattis sötnos. mycket roliga bilder och mycket fulla människor, fick tårta i hela ansiktet men vafan kul va det och ibland måste man ju bjuda på sig själv. tack för en underbar kväll.

idag har jag varit sliten och varit hos min morbror och fått sett min nya kusin, världens vackraste barn asså. nu ska jag lägga min i sängen och kolla på film sen sova så man är pigg till skolan imorgon.

godnatt

jag och min söta kusin <3

linköping

nu drar vi till linköping, kommer hem imorgon men ikväll ska det bli kul har med mig kamran så det blir väl några bilder. nej nu är dom utanför så nu måste kan springa, hoppas ni har det kul i haningen, hejdå haninge kommer inte sakna er, haha. skriver imorgon hur kvällen blev.
puss och kram

godnatt

nu ska jag kolla lite tv och gråta mig till söms, haha. nej men ska sova nu och sen är det skola imorgon sen bär det av till angelica ett sista hejdå, :( kommer sakna dig så sjukt mycket, godnatt världen..

älskade vän


en underbar vänskap
genom eld & vatten så hittar vi alltid tillbaka till varandra.
du är en sån vän som alltid kommer finnas kvar.
jag älskar dig med hela mitt hjärta,
kommer sakna dig nått så extremt mycket, älskade angelica.
föralltid du&jag, B1&B2.
en bild säger mer än tusen ord älskling <3

inte igen, jag orkar inte!

jag vill inte, snälla inte igen, jag vill inte tillbaka dit, jag orkar inte! det får inte hända igen jag kan inte gå igenom det här engång till, va har jag gjort för att förtjäna det här? vill bara att allt ska vara normalt, jag vill inte tillbaka..

torsdag

förlåt att jag inte skrev igår men jag va hos min kära vän som flyttar på lördag, sen åkte jag en snabbis till lyckeby sen hem och somnade direkt när jag la huvudet på kudden. har haft sjukt skumma drömmar inatt..

har precis duchat och nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig iordnig för skolan, jippi. efter skolan ska jag träffa angi i centrum och köpa prisent till natto eftersom hon fyller år på söndag så vi ska fyra henne på lördag, hoppas det blir en toppen dag, nej nu måste jag göra mig iordning, skriver senare.
puss och kram

:)

hej alla läsare.
förlåt att jag inte skrivigt på ett tag men ska bättre mig att blogga.
började skolan igår och det va kul att träffa alla klasskompisar.
har spenderat dagarna hos min kära vän som flyttar till gnesta på lördag, kommer sakna henne skit mycket men vi kommer ses mycket endå så det är skönt.

känns som jag börjar komma på fötterna igen och året kanske blir ett bra år iaf. skolan går bra nu har hittat tillbaka till mina vänner och det är bra hemma förutom lite strul med mormor men hon är som hon är, jag får vänta med att höra av mig på ett tag så hon blir på bättre humör. det som är jobbigt just nu är att min bästa vän inte mår bra och det gör skit ont, jag vill inte se dig må dåligt ska göra allt i min värld för att det ska bli bättre. ställer alltid upp och det vet du.

måste tacka bella för min fina blogg det va hon som gjorde den :) tackar
men nu ska jag sova skirver imorgon, godnatt

jag vill bara glömma dig

jag förstår mig fan inte på dig, du har stora problem jag vill bara glömma dig, du sårar mig hela tiden och jag klarar inte av att ha nått med dig att göra längre, jag vill bara glömma, radera allt och gå tillbaka till att leva som en normal tonårstjej, det gör bara ondare och ondare för varje dag som går kommer det nånsin bli bra? jag vill bara glömma och gå vidare, snälla ge mig ett sett. jag vill kunna gå en hel veckan utan att gråta över dig..


RSS 2.0