När du lämnade mig tog du med dig mitt hjärta

Ska det bli ännu en sömnlös natt? Först hoppar du in i mina drömmar och nu kan jag inte sova istället.. Att det ska vara så svårt att släppa dig och bara glömma, varje dag som går så tror jag att idag så är det den dagen jag släpper dig men då ploppar du upp i antigen mina tankar eller i mina drömmar! FAN, att det ska vara så svårt att släppa dig. Jag förstår inte du sårade mig så hårt men ändå så är du den ända jag tänker på, undrar hur du mår och hur allt går för dig. Ingen kommer nånsin förstå hur mycket jag egentligen saknar dig och att just nu är min ända önskan att kunna prata med dig och du får mig hel igen. Förlåt för allt jag önskar dig all lycka i framtiden och jag vill att du ska veta att jag fortfarande älskar dig och kommer alltid göra det, du kommer alltid ha en sån stor plats i mitt hjärta! Bästa J


Robin

Robin hernström är bästa bästa bästa människan som finns! All kärlek till dig! ❤❤❤❤❤


I'm hurting

Jag att det bara är depp inlägg här men om ni inte redan har förstått det så är det här min dagbok, så tycker ni det är jobbigt att läsa bara massa depp så är ni mer än välkomna att sluta läsa.. Här kan jag skriva saker som är för jobbiga att prata om eller bara är lättare att skriva, även om jag har människor att prata med så måste jag få skriva av mig!
Idag blev jag kallad för glädjespridaren av en av mina "små" tjejer, det gör mig så glad att hon tycker det för jag vill verkligen inte att dom ska se eller höra hur dåligt jag egentligen mår. Nån lärde mig för länge sen att man alltid ska ha ett leende på läpparna även om tårarna är påväg ut, även om det är ett falskt leende så är det ett leende. Jag försöker så sjukt mycket och idag fick jag det svart på vitt att jag lyckats rätt bra iaf även om det är himla svårt ibland och jag bara vill skrika ut att JAG VILL INTE, jag orkar inte vara allas styrka längre!
Det gör ont och jag saknar dig, jag behöver dig! Jag vill bara att du kommer hit och kramar mig och säger att ALLT kommer bli bra igen, du fick mig hel så nu när jag står här själv utan dig så fattas det en bit av mig.


RSS 2.0