Underbar helg!

Har haft en riktigt bra midsommar och helg med underbar familj och vänner. Midsommaren började ute hos morfar med god mat och godsaker, dans runt midsommar stången och kransarna gjordes. Erica kom och hämtade mig där så åkte vi hem till henne och käkade god middag, efter det bastade vi och tog det lugnt. När vi höll på att fixade oss så kom Robin och efter en stund kom även Jossan och Emma. Vi satte igång med ölspelet och roligt hade vi, skrattade och hade det himla mysigt! Bästa midsommaren på länge! Jag Jossan och Robin åkte hem till honom, vi somnade rätt fort kan man säga!

När jag vaknade på morgonen så va det bara att gå upp och fixa sig för jag skulle åka med till Norrtälje. Där upp var det massor av människor som va himla trevliga och slita som mig, men man får vara det dagen efter! Måste säga att det va sjukt fint där upp, sjöutsikt med strand och hela köret. Huset ska vi nog inte ens diskutera, sjukt fint! Hade jag kunnat hade jag nog flyttat in så mysigt var det! När jag kom hem var jag helt slut och la mig i sängen och typ dog. När klockan började bli mycket tog jag mitt pick och pack och åkte till Robin. Blev rätt sent men det va ett bra slut på dagen.

Imorse så kom Emelie och Emil och tog en cigg med oss. Jag och Jossan var helt döda så efter dom åkt så la vi oss och kollade film. Emma ringde och frågade om jag kunde följa med till ica maxi och så bra vän som jag är så gjorde jag ju det. Hon körde hem mig så jag käkade och sen la jag mig i sängen och somnade, Malin och Lina kom in och väckte mig å sa att jag skulle följa med och bada i poolen. Så jag gick upp och åkte med dom, är glad att jag gjorde det för de va hur mysigt som helst, riktigt bra slut på en bra helg! Nu är jag ny duschad och ligger i sängen och ska kolla serier. För imorgon är det jobb som gäller. Godnatt alla glada!


Du kommer alltid vara min bästvän!
Och jag kommer alltid älska dig,
men jag saknar dig nått enormt!


true love

Hej hej Johana här, vill bara säga att Jennifer är en utav mina bästa vänner eller knappt det utan hon är mer mi syster, en syster för livet.
Och allting verkar gå bättre för henne nu, hon jobbar på skit bra på jobbet går upp i tid lägger sig i tid och allt hon sköter allting så duktig hon är. Hon finns där jämt för mig också och det vill ja tacka för!

Hon är bäst!




pussar & kramar// HTTP://DUGGIN.BLOGG.SE


@ Tipparns place

Sitter just nu hemma hos Erica och väntar på att hon ska komma hem från jobbet! Åkte dirket hit efter jag hade slutat. Jag trivs bra på det nya jobbet, stresstigt med kul. Snacka om att man har ont i fötterna efter en dag på jobbet, men dom kommer väl vänja sig tillslut hoppas jag!

När Erica kommer hem ska vi åka iväg direkt för hon ska tatuera sig och hon vill att jag ska följa med, helvete nu kom hon hem så nu måste jag sluta. Skriver närsta gång jag har tid.
xoxo'


Äntligen vänder det!

Tänkte slänga in ett litet inlägg nu innan jag ska sova.
Kryssningen var helt jävla awesome. Riktigt roliga människor att umgås med och alkoholen var bara ett plus.

Efter kryssningen så stod det Alex student på kalendern plus stå på flaket. Kan säga att man blev dränkt i alkohol och klänningen slet dom också sönder så jag fick stå i underkläder och Alex kavaj, tur att det var varmt. Vi hoppade av vid slussen och där badade vi, kallt som satan. Efter det var det bara att åka hem och duscha och fixa sig för att åka till David och festa vidare. Hos David blev det drag och det var riktigt roligt, blev en sen natt men
det var de värt!

Torsdagen så tog jag det lugnt, åkte till handen med Johana och tog en promenad sen sov jag hos Jossan. 

Fredagen var det student firande som gällde! Kollade på att studenter med Jossan och Emma sen hade jag med mig mina små älsklingar också. Det va både roligt och sorligt att kolla på. Efter det åkte jag till Hakim där Carin var, myspys att vara där. Sen var det andra roligheter som hände.

Lördagen var vi alla ute hos morfar som fyllde år. Alltid lika mysigt att vara där, vi käkade god mat och tårta och njöt av den underbara värmen. Sen åkte vi hem och duschade och fixa oss sen gick vi till Tommy som också fyllde år men där stannade vi inte länge.. Jag Johana och Jocke gick till skolan och träffade massa folk, efter ett tag gick Johana hem och jag stannade kvar en stund. Sen gick jag och träffade David. När han åkte hem så gick jag hem och kollade supernatural.

Idag har jag varit hos pappa och haft riktigt mysigt. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova så jag orkar upp till första arbetsdagen! Önska mig lycka till!
xoxo

feeling great

Hej hej alla Jennifers läsare, Nu är jag här igen JOHANA!
Tänkte berätta då att eran Jennifer är säkert full vid det här laget då hon är på kryssing tills imorgon tillsammans med Jossan, stefan och många fler. (hoppas hon köper med mina gin long drink) annars jävlar haha.
Så  imorgon får jag väl tvinga henne att blogga och även lägga upp massa bilder från kryssingen.

Vet inte om hon berättat det men faktiskt så har hon flyttat in här hos mig och min familj nu, så här i tungelsta kommer ni hitta hennes hos mig, och ni kommer säkert få en massa galna pics och roligheter att få se här i bloggen.
Men nu ska jag ta och kolla supernatural, måste komma ikapp Jennifer och Joackim, så nu jävlar kör jag!

HA DET BRA ALLESAMMANS!



En bild på mig & Jennifer innan hon drog till kryssingen och jag till jobbet.

RSS 2.0