Jag har världens finaste vän!

Utan dig skulle jag inte klara av dom mörkaste dagarna i mitt liv, tack för att du finns och alltid ställer upp för mig! är evigt tacksam för att jag har dig i mitt liv, jag älskar dig bästavän! <3


FAAAAAAAAAAN!

Att allt bara ska bli värre och värre hela tiden, jag orkar inte! Fan det är bara dåliga nyheter hela tiden, jag förstår liksom inte. Vart ska jag ta vägen nu då?


I miss you

Jag vill bara radera allt och aldrig mer blicka tillbaka men det gör för ont. Jag kan inte du betyder fortfarande. En del av mig kommer alltid hoppas på att vi hittar tillbaka till varandra men just nu orkar jag inte öppna mitt hjärta nått mer för jag klarar inte av att må såhär dåligt, om du verkligen vill det här så ligger bollen i dina händer nu. Du vet vad jag vill och vad jag tycker så det hänger på dig nu, va du än bestämmer dig för så kommer jag acceptera ditt val. Jag älskar dig fortfarande finast och saknaden ska vi inte ens prata om!


Engång i tiden var du min.

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?!


Det är svårt!

Men varför blir man kär i någon och varför tar det slut?!


Jag kommer ge allt jag har!

Nu är jag vaken och snart ska jag göra mig sallad som jag ska ta med mig till jobbet. När det är klart så blir det powerwalk till jobbet, nu jävlar!


Jag ska lyckas!

Nu börjar jag mitt nya liv! Hejdå alla extra kilon, nu ska ni bort!!


Vilken väg är rätt?


Dags för sängen!

Nu är jag hemma efter ett as roligt "Personalmöte", mycket skatt och fjomp imorgon på jobbet kommer jag må piss men det va de värt!! Ååh vilken lyckad kväll! Nu är det sängen som skriker efter mig men först, vatten for the win! GOOOOODNATT alla söta!!


Time to erase and move on!

Ska bli galet kul ikväll, vill bara att arbetsdagen ska ta slut!!


TRÖÖÖÖÖÖTT!!!!

Gaaaaaaaaaaah, fyfan va trött jag är! Skjut mig hårt i huvudet! Nu är det rättegång som gäller och sen jobb direkt efter hur i helvete ska jag orka? Det lär ju vara ett mirakel om jag orkar göra nått efter jobbet! Önska mig lycka till nu, puss och kram.


Natti

Då ligger man i sängen hemma hos duggin, ska snart sova. Imorgon är det rättegång och jobb som står på schemat, är lite små nervös men har så mycket annat att tänka på som tar över. Får se hur nervös man är imorgon! Nu ska jag sova, godnatt!


RSS 2.0