Gör det du är bäst på, GÅ!

När allting är över, när du funnit sans, ska du hata mig innerligt,
önska
att jag inte fanns, men jag hör av mig inatt, inatt.
Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro, jag ska krossa ditt hjärta,
ta ifrån dig din sol, leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand.


Du är med mig hela tiden

Jag tänker på mig konstant och jag saknar dig mer och mer, min bästavän min bättre halva! Jag skulle verkligen behöva dig nu när jag är som mest förvirrad och förkrossad. Du var min räddare och nu är du flera mil ifrån mig, vill bara ha dig vid min sida igen!


You make me sick!

Svin svin svin svin.. Ååååh jag är så upprörd ledsen och besviken, jag vet inte vad jag ska göra med alla mina känslor just nu. Det är för tungt att ta hand om dom så nu lägger jag dom åt sidan om det nu går.. Jag kan inte ens inse själv hur illa det verkligen är och hur dåligt jag verkligen mår! Om det är nån som har ett botemedel så får den gärna dela med sig för jag vet inte hur länge till jag orkar..
DU ÄR EN HEMSK MÄNNISKA!

Each heartbeat hurts!

Jag känner mig så lurad och så hemskt korkad att jag inte såg det från början, jag va bara en lek för dig och det gör så jävla ont. Ingen kommer nånsin förstå den smärtan jag känner just nu, jag vill bara glömma dig och allt vi hade. Jag vill inte minnas nått för den här gången har du sårat mig så extremt hårt och smärtan försvinner inte, det känns som att den bara blir värre och värre för varje dag som går.. Det här har krossat mig totalt och jag vet inte om jag kommer kunna komma ur den här depressionen. Allting känns så hemskt mörkt ut nu och jag är rädd, jag vet inte hur jag ska bete mig eller vart jag ska ta vägen. Jag känner mig så ensam och svag!

Lite förklaring..

Jag ber om ursäkt för alla mina deppiga inlägg men har nog haft dom värsta veckorna i mitt liv och är fortfarande deppig men försöker verkligen bli mig själv, med det tar tid! Men tänkte lägga ut en bild på mina as snygga nya naglar, är super nöjd! Men ska försöka sova nu så får se när jag bloggar igen. Puss och kram och tack alla mina trogna läsarna ni är bäst!


Betydde dom här orden nånting för dig??


Bryr du dig överhuvudtaget

Jag har nog haft dom två värsta veckorna i mitt liv och det känns som det bara fortsätter..
Jag hatar att det är såhär och att jag mår som jag gör,
det västa av allt är att jag låser typ in mig.
Jag vill bara bort, långt bort här ifrån och glömma allt så jag slipper ha den här smärtan som jag har.
Det gör ont och du vet ingenting och du vill tydligen inte veta nånting heller,
du har sårat mig så hårt den här gången!
Och det känns inte ens som du bryr dig och det gör så galet jävla ont!

Du måste visa mer intresse!


Hemsk jävla vecka!

Efter en lång vecka men många motgångar och mycket sitta inne så är den äntligen slut! Det har varit en riktigt jobbig vecka så jag hoppas verkligen att den nya veckan blir bättre. Imorgon har jag iaf fullbokad dag ska ta en promenad med hunden till mammas jobb och när hon slutar ska vi handla och sen fixa i stallet, när det är klart ska jag äntligen få träffa bästa Marie som vi har bokat att träffats och alltid har det varit nått i vägen. Men imorgon ska vi ses och då ska det bli mycket tjejsnack och myspys, längtar så att jag döööör ungefär. Det är verkligen vad jag behöver efter den här hemska veckan. Men nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill och kanske få nån sömn också! Godnatt alla underbara som fortfarande följer min blogg!


RSS 2.0