Godnatt!

Ska försöka sova eftersom imorgon bär det av till favorit platsen i hela världen! Är så glad att jag ska åka och få komma bort över helgen. Nej måste sova nu, puss och godnatt!


Nytt liv

Har börjat mitt nya liv ny, ute och power walkar äter nyttigt så nu jävlar. Det här ska fan funka, jag känner redan att jag är mycket piggare och kvälls promenaderna är super bra för då får jag rensa tankarna och det behövs just nu..

Har varit mycket med min underbara vän Emelie, vi har gjort massa bus och har även varit med bästa Joss. Det har varit en underbar helg med mina underbara vänner, er lämnar jag aldrig

Idag är det barnkalas som gäller. Ska snart börja fixa mig så man kan se lite fräsch åt för engångskull.. Ikväll blir det träning och promenad. Gick precis in i små tjejernas rum och dom sitter och sminkar sig, vart tar världen väg? Dom är liksom nio åtta och fem.... Suck jaha får väl gå in och hjälpa dom så dom inte ser helt förjävliga ut. Bloggar när jag har tid nästa gång.

<3


Jag saknar dig!

Kvällens

KVÄLLENS VILL HA: Sovsällskap
KVÄLLENS KLÄDSEL: Mjukisar och tröja
KVÄLLENS SMINK: Inget
KVÄLLENS FRISYR: Uppsatt
KVÄLLENS HÄNDELSE: Inget
KVÄLLENS LÅT: Simpel Plan - Jet Lag
KVÄLLENS PLANER: Promenad?
KVÄLLENS SAKNAD: Dig
KVÄLLENS SJUKA: Ida
KVÄLLENS DROG: Cigg
KVÄLLENS ROLIGASTE: Dennis
KVÄLLENS FAVORIT: Musiken
KVÄLLENS KÖP: Inget än så länge
KVÄLLENS GODIS: Kinder maxi!
KVÄLLENS HUMÖR: Bra

En bild säger mer än tusen ord


Bästa farbror! <3

Min ängel.
Jag saknar dig! <3


<3 pappa!

Min förebild!
<3


Liten men väldigt tuff

Veckan i korthet.

Nu var det ett tag sen jag bloggade men va gör det?! Livet rullar på bra och allt känns mycket bättre. Mitt underbara sällskap åkte hem i Onsdags och det är tomt utan dig nu.. Men jag är glad att jag fick ha dig här så länge som jag fick. I Torsdags gjorde jag inte så mycket va mest hemma.

Men i Fredags så va jag med Åsa och Linn hos läkaren för Linn skulle på sin 5års koll. Efter det så gick vi upp till centrum och kollade vinter kläder till små tjejerna och fixade lite andra saker. Sen hämtade vi Ida och Moa och när vi kom hem så stod Emelie och väntade på mig så vi åkte till Skutan för att ta en promenad. Vi va väl ute i skogen i typ en och en halvtimme, det är alltid lika mysigt att vara ute och gå med bästa Emelie!

Igår blev det promenad också men det varit mycket längre, mer än fyra timmar heja oss. Vi hade med oss Fanny och Michelle och snacka om att jag och Emelie garvade läppen av oss, stört roliga tjejer. Men den här promenaden blev lite mer blöt en vad vi hade tänkt oss, alla va dygn sura när vi var klara men kul hade vi. När vi åkte där ifrån så stannade vi på ica maxi för jag skulle handla lite grejer till middagen, när jag kom hem så var jag heeeelt slut och jag la mig i sängen för att vila men så blev det ju inte. Laga mat stod på schemat så jag hjälpte Åsa med det, blev en sen middag och en sen kväll men kom i säng vid typ halv tre.

Idag har jag bara tagit det lugnt och det har varit jätte skönt. Emma kom förbi en stund, skönt att träffa den lilla pricken det var alldeles för länge sen. Jag och Åsa har rensat lite bland gamla kort, snacka om att man va snygg när man va liten.. Ska lägga ut lite bilder som jag tog med mobilen. Snart ska jag gå och lägga mig men är lite sugen på en kvällspromenad så vi får se vad som blir av med det.


Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Helt amazing


Jag ryser varje gång!
Underbar jävla röst!

Kvällens

KVÄLLENS VILL HA: Massa godis
KVÄLLENS KLÄDSEL: Jeans och tjocktröja
KVÄLLENS SMINK: Inget
KVÄLLENS FRISYR: uppsatt
KVÄLLENS HÄNDELSE: Promenad till Koss
KVÄLLENS LÅT: Medina - Sann romans
KVÄLLENS PLANER: Sova hos jossan
KVÄLLENS SAKNAD: Dig
KVÄLLENS SJUKA: Jag..
KVÄLLENS DROG: Cigg
KVÄLLENS ROLIGASTE: Backis
KVÄLLENS FAVORIT: Koss
KVÄLLENS KÖP: Inget
KVÄLLENS GODIS: :(
KVÄLLENS HUMÖR: Rätt bra

Flippmode!

Dom senaste dagarna har jag legat inne för jag har varit dunder förskyld. Va ute en liten stund igår men det va inte länge. Idag har jag flippmode och känner mig helt jävla lost asså! Märks att jag inte har gjort så mycket dom senaste dagarna.. Nej nu ska jag kolla lite serier tills jossan kommer. Bloggar senare.
Puss och kram!

Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Torsdag..

Då har man fixat och donat lite, veckan har gått super fort och imorgon är det fredag och då får jag underbart sällskap över helgen, som jag har längtat! Igår gjorde jag massor av saker men det bästa va att jag hälsade på mina älskade hästar och min älskade hund, har stooor saknad till dom! Nej nu ska jag göra lite små saker som behövs göras.
Puss och kram!


RSS 2.0