Måndaaag!

Slutar skolan om 5 min och då ska jag upp till handen och fika med min kära vän. Har varit sämst på att blogga men ska försöka bli bättre på det! Snart dör min dator så bloggar när jag kommer hem!
xoxo

<3

En sann vän struntar i om du är pank, om ditt hus är ostädat,
vad du gjort i ditt förflutna eller om din familj gör en massa tokigheter.
Den älskar dig för den DU är.
En sann vän ifrågasätter inte vänskapen fast det kan gå långa perioder utan att ni pratar med varandra. 

I will always be there by youre side hunny



Vill bara säga att du är en UNDERBAR vän Jennifer.
Du är en glad och sprallig tjej full med energi.
Du sprider glädje och du sprider kärlek.
Du hjälper folk ovasett vad! Och det gör dig till en star människa.
Jag älskar dig och det ska du veta att jag alltid kommer göra!
Du är en vän för livet, du är en mening i mitt liv nu.
Lämna mig aldrig!


Somna om, jatack!


Vlken pain att vara vaken nu!!!

klagomål...

Gud va alla klagar på mig.. Okej jag ska försöka bli bättre på att blogga men kan inte lova nått! Nej men ska väl berätta lite om vad som har hänt dom senaste dagarna. Har varit i skolan och pluggat och jag kan säga att just nu känns det inte som jag kommer nånstans, jag pluggar och pluggar men det kommer bara mer och mer. Jag kommer fan gå in i väggen snart, men jag har bestämt mig för att jag ska stå på den där jävla trappen den 10 Juni med mina slut betyg! Och då gäller det för mig att plugga och det ska jag göra också.

Idag har jag varit i skolan och hämtat ännu mer läxor, heja! Sen åkte jag till lyckeby och hämtade mina betyg och dom va ju positiva iaf. Åkte till statoil efter och umgick med lite folk. Nu är jag hemma och ska kolla one tree hill sen sova så jag kommer upp imorgon, godnatt!
xoxo

LÖKJÄVEL!

Jag antar att Jennifer Löken Sundh inte har bloggat än, så därför kommer detta inlägg upp. Menmen. Ni får fan ta och puscha på henne lite! Jag är helt slut ! Nej men hon är så gullig så..... När hon är tyst och sover ;) Vilket hon borde göra nu!!! Som hon inte gör. Aja,

Bajs

Skitkeffalöken

Skit keffa löken suger svettig pung på att blogga asså! Hon får ta och skärpa sig! När till och med Jag (superdupersnyggamickis) lägger min dyrbara tid på att blogga åt löken så har det gått för långt! Ändrig måste ske!! Jag och löken har smidigt en hemlig plan, och den kommer vi snart visa här för er alla 3 besökare på juff3.blogg.se ;) Haha, nu var jag dum :p Nej men det kommer bli kul och man hoppas att det går hem hos folk :p Fast vem kan tacka nej ?? MOHAHAHAHAH!

Nej men nu ska jag duscha och sen sussa, ni får ha ett bra liv! Over and out.



Fulaste photoshopen ever!


I need my best friend

Du sa att du alltid skulle finnas där, det va lögn!

Religion

Sitter i skolan och har religion nu. Efter den här lektion så slutar jag då ska jag åka till polisen en snabbis sen hem och duscha och fixa mig. När jag är klar ska jag åka ner till Tungelsta och umgås lite med min andra familj! Nej nu måste jag koncentrera mig.
xoxo


Jag är nörd på riktigt nu, tessan glasögon!

Min helg med bäste Jossan!

Nej nu tänkte jag berätta om min otroligt spännande helg! Den började i skolan i fredags, hade två lektioner sen slutade jag vid halv tre. Åkte till lyckeby och satt där å myste, kände verkligen hur mycket jag har saknat det stället! När klockan va runt åtta nio så gick jag och mötte Jossan så gick vi hem till mig där väntade också Robin och Emelie. Vi gick in till mig och umgicks lite, Robin och Emelie åkte vid typ halv tolv då satte jag och Jossan på film och så myste vi. Jag somnade sjukt fort för jag va jätte trött, Jossan satt uppe hela natten och kollade film och satt vid datorn. Stackarn fick bara sova i fyra timmar.

Lördag morgon så kollade vi film och käkade frulle och så spenderade vi hela lördagen tills Carl och co ringde ut oss. Så då fixade vi oss sen gick vi ut och lekte med dom en stund. Det blev bio för våran del med mysbröderna, vi kollade på The town den va grymt bra, Jossan tyckte den va sämst men jag tror bara hon inte förstod den, hehe! Vi kom hem runt tre så då satte vi på en film och myste men då va det Jossans tur att sova och det gjorde hon efter 5 min in i filmen så somnade hon.

Idag sov vi ut, vi vaknade vid halv tolv tolv nångång där. Idag har vi kollat ännu mer film och Jossan åkte hem vid fyra fem nångång. Jag har legat i sängen tills jag kände hur hungern tog över, drog upp mamma ur soffan så gick vi och köpte pizza. När vi kom hem så va klockan åtta och SOLSIDAN stod på schemat! Så pizza och solsidan bättre slut på en söndag kunde det ju inte blivit! Har pratat med min Mickis också så nu är jag färdig för idag så nu ska jag bara blogga klart sen är det sängen som gäller för imorgon är det plugget som gäller!
xoxo

Känn på den!

I mina ögon har du inte längre någon makt!

myshelg

nu tänkte jag försöka mig på det här med att göra ett inlägg..
sitter här hemma hos lök, och hon ska värma mat!
kan berätta vår jätte spännande helg! gud ja !
Igår så åkte vi hem till lök, robin och backman var också häär.!!
när dom dragit så sätter vi på en film,
och vem slocknar i dirren? om inte löken, typ tolv, rolig människa
själv satt jag här till halv sju innan jag fick ngn sömn! trååååk!!
sen vaknade vi runt 10 igen,
& då har det bara blivit massa mys med film.
sen efter halva 4? filmen, så drar vi ut med carl och co.
åkte runt lite & trefa massa folk.
sen blidde det bio med mysfarbröderna!
hatar dock att gå på bio,
men trevligt folk men sämst film!!
jaja.. nu blir der fortsätta kolla filmen,
& försöka sig på det här med att sova.

Jag älskar dig jennifer, glöm aldrig deet!
/ josan

Syster!


För dig skulle jag döda!
Jag älskar dig hjärtat!
<3

Do you see how much I need you right now?

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were 

And all I ever wanted was for you to know Everything I do I give my heart and soul I can hardly breathe I need to feel you here with me

When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear will always get me through the day And make it ok I miss you

I love my life when Im with you


Ni betyder så sjukt mycket tjejer!
BIG LOVE!

i gotta go my own way!

När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg
När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad?
Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig.

Nu: sängen!

Robin kom över och hade med sin min Jossan. Vi har suttit och snackat och lyssnat på musik, jag lagade mat duktig som jag är. Det va skönt att ha dom här, började bli tråkigt att stirra in i dom här fyra väggarna och den ända jag kunde prata med va min hund. Behövde skatta och dom får mig att skratta, så tack för ni kom och gjorde min dag!

Ska snart sova för jag börjar bli sjukt trött. Imorgon är det skolan som gäller och jag har faktiskt längtat lite, tummen upp till mig! Nej orkar inte blogga mer.
xoxo


Mina små galningar!
<3

Nya stjärntecken?! :O


Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15
Vattumannen: 16 feb - 10 mars
Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj
Oxen: 13 maj - 20 juni
Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
Kräftan: 20 juli - 9 aug
Lejon: 10 aug - 15 sept
Jungfrun: 16 sept - 29 okt
Vågen: 30 okt - 22 nov
Skorpionen: 23 - 29 nov
Ormbäraren: 29 nov - 16 dec
Skytten: 17 dec - 19 jan


Anledningen till felet är att jordklotet befinner sig på en annan position i dag än för 3000 år sedan när astrologins grunder lades. Jordens axel har helt enkelt ändrat sin position i relation stjärnornas position på himlen.


Vuxenpoäng till mig

Idag mår jag mycket bättre så imorgon blir det skolan. Är fortfarande hes och hostar fortfarande men det är bara bita ihop. Har faktiskt varit duktig dag och lagat mat sen har jag städat och nu håller jag på att pluggar religion! Just nu sitter jag och läser om Hinduism och när jag är klar med det ska jag börja läsa om Buddhismen, visst låter det roligt?! Snart kommer Robin över och tar hand om lilla mig, ibland har man ju tur att man har fina vänner som vill umgås med en! Nej nu ska jag hinna slänga in mig i en dusch innan Robin kommer.
Xoxo

love hurts

Hur kommer det säg att jag alltid ska falla för dom där tuffa och puckade killarna? Kommer jag aldrig hitta den där söta och rara killen som verkligen får en att le? Jag hade en sån där kille i mitt liv för inte så länge sen men jag insåg inte då att han va sån och nu har jag förlorat honom, det kommer nog aldrig mer bli som vi engång hade det. Folk sa åt mig, ''ta honom'' men jag var för blind och nu får jag leva med det. Eller det handlar nog inte bara om att jag var blind, men jag såg inte dig på det sättet.. När jag tänker tillbaka så önskar jag nog att jag gjorde det Men nu tänker jag inte grubbla över killar, det får komma som det kommer! Har blivit tillräcklig sårad och jag behöver inte det mer, jag kan vara stark utan killar och det är de jag tänker vara nu!


hej nörd!

Jaha eftersom jag har en sån pain in the as till vän som har namn vid MIKAELA! Så är det bara att trycka ner näsan i religionsboken och börja plugga. Jag tycker verkligen religion är skit tråkigt men vad ska man göra det är väl bara plugga på. Medas alla andra är ute och har roligt sitter jag här instängd och måste plugga, fan ibland hatar jag mitt liv och jag hatar att vara sjuk. Nej nu ska jag väl sätta fart och så ska jag vänta på att min kära mor ska komma hem så hon kan hjälpa mig.
xoxo

Bortglömda bilder.




Den här helgen va grym, spola tillbaka tiden tack?!

happy mood


Även fast jag är sjuk så är jag glad, så det känns riktigt bra!
Tänk att ett sms kan göra en så glad!

SJUK!

Jag har fått klagomål på att jag inte har bloggat. Men till mitt försvar så har jag typ sovigt i två dygn och dom få stunderna jag har varit vaken så har jag inte orkat blogga. Har legat i 38 grades feber och bara frysigt och som sagt sovigt.

Allting började i lördags när Emma skulle ha sin 18års fest och jag käkade ipren för att orka gå dit, hade skit kul och dansade jätte mycket. Det va riktigt roligt att träffa alla underbara vänner men som sagt ipren antibiotika och festa ska man nog inte göra när man börjar känna sig sjul. För på söndag morgon va det inte roligt att vakna, hade feber ont i halsen och hostade som galning. Söndag natten var värst, jag låg och vred och vände på mig hela natten, somna vakna somna vakna. Måndag morgon vaknar upp med feber och är helt svimfärdig men duktig som jag är så åker jag till skolan och hämtar läxor. Efter det åker jag hem och somnar direkt när jag lägger mig i sängen, sen sov jag vaknade lite senare på kvällen och va väl vaken max en timme sen somnade jag igen och fick faktiskt sova hela natten. Nu har jag varit vaken ett tag och pratat med Mikaela ska försöka få i mig lite frukost också för magen kurrar som aldrig förr. Någon snäll person som vill komma hit och pyssla om stackars mig?! Nej nu orkar jag inte skriva nått mer så nu får ni vara nöjda med det här tills vidare, om jag orkar så bloggar jag senare idag.
xoxo


Jag som 80-talare!

FUCK YOU

Det är roligt att fel människa tar åt sig på det jag skriver på bloggen! Ni båda är pinsamma och jag skrattar åt er, jag hoppas ni får ett lyckligt liv. Jag är så glad att jag slipper dig och ditt jävla gnäll hela jävla tiden, nej nu tänker jag inte ödsla mer tid på det här finns bättre saker i världen än det!
xoxo

Jag ba shoooo!

Efter skolan så åkte jag och Mickis hem till mig. Hon satt vid datorn och jag kollade på tv men råkade somna, hon väckte mig när hon gick men jag somnade om lika fort igen. Vaknade vid typ halv sju så nu har jag pluggat lite och snart kommer Sebbe och hämtar mig så bär det av ner till Tungelsta!

Imorgon är det skolan igen och då ska jag börja plugga på svenskan för är typ klar med två andra ämnen, kompis det går bra nu! Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska väl mest sova nu i helgen är helt slut efter den här veckan, märks att min kropp inte är van vid att gå upp såhär tidig. Nej nu ska jag göra lite vettiga saker innan Sebbe kommer, skriver kanske när jag kommer hem till Tungelsta!
xoxo

Håll mig hårt eller släpp mig helt!



Aldrig mer!

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd


plugga

Ojoj visste inte att jag hade en lite söt gästbloggare igår, tänkte egentligen vänta med att skriva ut det, men som sagt man har ju en söt liten gästbloggare så får man väl vara redo för allting som kan komma upp här på bloggen nu!

Ja men jag ska väl berätta lite om igår då. När jag kom hem så var det rullrulle hemma och det va ungdomar överallt, jag satte mig och pluggade. Efter det så skulle tutten få smärta och kan säga att smärta va det, Malin och Ronja som stod en bit bort hörde hur det knakade i min stackars tutte. Nej men jag är skit nöjd även fast det gjorde ont, men det va värt smärtan.

Nu sitter jag i skolan och pluggar. Har varit här sen åtta idag också så nu jävlar har jag blivigt nörd på riktigt, and i like it! Nej nu måste jag plugga vidare, skriver senare!
xoxo


Jag är lejon, haha sjukt roligt!

tuttpiercing det är gött det!

Måste bara berätta att nu har Jag och Jennifer piercat bröstvårtan! Ont gjorde det inte på mig kändes lite, Jennifers bröstvårta knakade lite smått och hon kände smärta efter. Men fy bubblan vad snyggt det var!

Det var allt för ikväll, hörs mer av imorgon!

SOVGOTT!



Allra första "snygga" bilden på mig och miss Lök!

I will fight for this!

Is it better is it worse?
Are we sitting in reverse
Just like we're going backwards 
I know where I want this to go Driving fast but let's go slow What I don't wanna do is crash, no Just know that you're not in this thing alone There's always a place in me that you can call home Whenever you feel like we're growing apart Let's just go back back back back back to the start, oh Anything that's worth having Is sure enough worth fighting for Quitting's out of the question When it gets tough gotta fight some more

SKOLAN

Sitter i skolan och pluggar arslet av mig. Har precis fått g+ på engelskan så nu är jag helt klar med den, känns riktigt skönt faktiskt. Ett ämne klart bara nio kvar, kämpa på nu Jennifer! Men det känns faktiskt bra, det känns som jag kommer klara det men det kommer vara mycket arbete men det får jag leva med. Nej nu ska jag fortsätta plugga har fastnat lite på en uppgift så måste försöka komma igång nu, måste bli klar med den också för då är det ett till ämne som jag har klarat! Tummen upp till mig, nu blir jag nörd. HEJA!


Jag klockan åtta imorse!

Gästbloggning!

Nej men tjena det var ett jävla bra tag sen ni hörde från mig :) Ni vet JOHANA DUGGIN! den bästa och Jennifer (löken med dom där hängpattarna hon kommer efter mig)

Som ni kanske ser så är inte Jennifer på speciellt toppen humör denna kväll, och det får vi väl snabbt ändra på i såna fall. Ska kolla lite lejonkungen och mysa galet som bara brudar med högre klass kan göra.
Lyssnar just nu på musik, hon gästbloggar på min blogg! Som ni kanske har kollat lite på på? inte nej men ta en till titt då kära folket. KLICKA HÄR---->JOHANA<-----





JAG ÄR TÖÖÖÖÖNG!



p.s Jag älskar dig Jennifer grymt jävla mycket hoppas du fattar det!

Falska jävel!

Du är en feg liten jävla råtta! Jag fattar fan inte hur du tänker, är du helt jävla dum i huvudet eller? Jag trodde du hade mer till hjärta än såhär, jag förstår inte hur du kan göra såhär mot mig vi var så kallade bästavänner, visst alla vänner bråkar men nu har du fan gjort det sista mot mig! Du kommer aldrig nånsin mer kunna komma in i mitt liv igen och jag hoppas du fattar det! DRA ÅT HELVETE DIN ÄCKLIGA JÄVLA TÖNT!!!

All that I'm after is a life full of laughter

Du kommer aldrig förstå hur mycket jag saknar dig.
Hur mycket jag vill att det ska bli som vanligt.
Att du ska höra av dig, att du ska se hur jag egentligen mår.

Life after you.

Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind
I must've been high to say you and I
Weren't meant to be and just wasting my time
Oh, why did I ever doubt you?
You know I would die here without you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

You and I, right or wrong, there's no other one
After this time I spent alone
It's hard to believe that a man with sight could be so blind
Thinkin' 'bout the better times, must've been outta my mind
So I'm runnin' back to tell you

Har sjukt tråkigt..

Är du kär? Vad är egenligen kärlek?
Är du en sportfåne? NEEEJ!
Är du likgiltig? hm?
Är du röksugen? Nej rökte precis
Är du rik? Haha nej verkligen inte!
Är du fattig? Just ju så jaaa.
Är du trött? Nej pigg som fan.
Är du shoppingsugen? Alltid
Är du töntig? Lite kanske
Är du ressugen? Skulle göra allt i världen för att få åka till värmen
Är du skolsugen? Nej!
Är du irriterad? Lite kanske..
Är du festivalsugen? Nej
Är du alkholsugen? Inte just nu
Är du saknad av nån? Alla saknar mig, haha!
Smeknamn? Kärt barn har många namn
Bästa åldern? När man va liten och det inte fanns några problem
Bästa tidningen? ?!?!
Hur sminkar du dig? Beror på..
Höstens accessoar? Vet inte
När stal du senast något? Gör inte sånt
Hur många timmar sov du inatt? För några..
Vilken film såg du senast? Peter Pan
Vilken internetsida besökte du senast? Facebook
Vad sa du senast till vem? Vem? Till Duggin
Vem fick du senast sms från och vad stod det? ''Tack, detsamma till dig <3'' från Matte!
Vad gjorde du i förrgår? Satt på vaskos sen åkte jag till C.
Vad har du gjort idag? Bara tagit det lugnt sen träffade jag Matte på kvällen och tog en promenad!
ska du göra idag? Ska väl sova snart
Hur många msn-kontaktetr har du? Ingen aning
Vilket land besökte du senast? Turkiet
Hur många snälla känner du? För många!
Vad såg du senast på tv? Nått pogram som gick på 5an
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Har ingen
Senaste köp? Cigg
Vad har du dåligt samvete för? Att en viss person är besviken på mig..
Vad har du för skor? Har inga på mig
Vad har du på dig nu? Hotpants och en t-shirt
Vilken musik har du lyssnat på idag? Allt möjligt
Är du vegitarian? Nej
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Japp
Vad heter dina kusiner? Lina, Oscar, Alice, William och Elliot
Är du feminist? ?
Vad drack du senast? Cola såklart
Gillar du att laga mat? Ja det är sjukt kul
När sjöng du senast? Idag
Håller du det städat? Typ..
Vad gör dig lycklig? Mina vänner och familjen!

Dum av dig

För jag blir så dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

kiss it goodbye

Ja som sagt är det ju fredag eller nu ljöga jag, det har gått över till lördag men jag är redan hemma och nerbäddad i sängen. Fast det kanske är bra att jag inte är ute och ränner just nu för humöret är längst ner på botten och jag har verkligen ingen lust med nånting. Det här året skulle bli ett bra år, det började bra dom första dagarna då humöret på topp och inget kunde stoppa mig, men nu är när dom är dåliga nyheterna kom så sjönk jag till botten igen och nu vet jag faktiskt inte hur jag ska hitta min väg upp igen! Jag vill bara gå tillbaka till dom första dagarna på det här året, den glada och positiva Jennifer.

Fredag

Och så va det fredag igen och jag sitter vid köksbordet med mamma Carin. Just nu sitter vi och väntar på att Christian ska komma, killar är ju så sjukt sega! Har inte gjort nått speciellt idag och kommer nog inte göra det heller. Kollade på Tarzan men somnade så vi får väl se om jag kollar klart på den sen, jag bara älskar disney filmer! Nu har jag inte tid att blogga längre så skriver senare!
xoxo


Bio och middag!

Idag blir bio och middag med hela gänget, ska bli himla roligt! Ska snart hoppa in i duschen sen börja fixa mig för vi ska åka runt fem. Jag har inte riktigt tid att blogga eller jag vet inte vad jag ska skriva helt enkelt, alla klagar på mig att jag aldrig skriver så nu har jag skrivigt lite iaf.
xoxo


Min sötnos!
<3

Tar fan studenten i år!

Insåg just att jag tar STUDENTEN i år! Har kollat på lite klänningar och så, måste säga att det finns så sjukt mycket snygg kommer ju aldrig kunna bestämma mig. Men mycket fint hittadade jag men ska fortsätta letandet på den bästa student klänningen. Tänkte lägg ut lite bilder först men vill inte att nån ska sno min klänning så ni får inte se några bilder tyvärr. Nej nu ska jag kolla på lite film sen ska jag sova för imorgon är det en ny dag!
xoxo

Gudars!

Löken kysser kinesen i arslet medans jag håller på att dö av kissnödighet! Jag har sååå jävla tråkigt!! Jag måste hitta på något, btw jag är bääääst!!

Over and out.
//Mickis

2011

Hej jag har varit sämst på att blogga men mitt nyår va toppen och jag måste ju tacka mina underbara vänner som gjorde den bra! Så nu har det nya året börjat och jag känner mig redan mycket gladare och piggare. Vet inte riktigt vad som hände men positivt är det!

Idag har jag varit med Mickis. Vi åkte till handen och va på hemligt uppdrag, sen åkte vi till farsta och mötte Christian. Vi hjälpte honom att hitta lite kläder och Mickis köpte träningskläder. Sen åkte vi hem och käkade på vaskos, nu ligger vi i sängen och ska kolla på film. Bloggar senare när Mickis inte sitter här och leker min lärare!
xoxo


Såhär glad va jag på nyår!

RSS 2.0