galen helg kommer det att bli

Nu är det äntligen fredag och helgen är heeeelt fullbokad. Ska snart gå till praktiken det är sista dagen idag så det är lite sorligt. Slutar fyra då måste jag hem och fixa mig fort för sen bär det av hem till Alex där alla ska mötas och börja föra sen bär det av in till stan! Kommer bli en riktigt rolig kväll.

På lördag ska jag först in till stan sen så ska jag på hemlig uppdrag och det kommer nog bli kul, sen när jag är klar ska jag möta upp Johanna och China och festa med dom och på söndag lär jag väl vara bakis och tycka synd om mig själv, haha! Nej nu ska jag snart börja fixa mig kommer nog inte hinna skriva nå mer idag om jag inte skriver på praktiken.
xoxo


Du var det finaste jag hade i livet!


You used to call me your angel,
Said I was sent straight down from heaven
You'd hold me close in your arms
I love the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss you,
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you
sha la la la la
I miss you

You used to call me your dreamer
And now I'm living out my dream
Oh, how I wish you could see
Everything that's happening for me
I'm thinking back on the past
It's true that time is flying by too fast

I miss you,
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you
sha la la la la
I miss you

I know your in a better place, yeah
but I wish that I could see your face, oh
I know that you're where you need to be
even though it's not here with me

I miss you
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you
sha la la la la
I miss you


näst sista dagen.. :(

Sitter på praktiken just nu och ikväll ska dom säga hejdå till mig för imorgon är min sista dag och då är inte min handledare här så då säger hon hejdå idag till mig. Dom har tydligen nån överraskning till mig och som sagt jag hatar överraskningar men det är bara bita ihop och vänta tills ikväll. Nu är jag på bättringsvägen också, man måste kunna falla för att kunna må bra igen! Nej nu måste jag fortsätta jobba skriver nog lite senare.
xoxo

Tisdag

Nu är det sista veckan på praktiken och jag vill inte sluta trivs så himla bra där men det är bara bita i det sura äpplet och gå tillbaka till skolan men vi har lov innan så det är riktigt skönt! Ska snart börja fixa mig för att gå till praktiken slutar fem idag så det är skönt och imorgon är jag ledig och då ska jag fixa naglarna och vaxa mig och sen ska jag äntligen få träffa min Jossan! Nej nu måste jag börja fixa mig får se om jag bloggar nått på praktiken.
xoxo


......

Åååååh jag blir så illamående på dig. Jag förstår inte hur du kan köra samma spel med varendra tjej du träffar, tröttar du inte på dig själv? Det är inte konstigt att du inte har några vänner kvar när du håller på som du gör, nu förstår jag vad alla försökte varna mig för. Ta dig i kragen och sluta med dina sjuka jävla spel du kommer aldrig hitta en tjej på det sättet!

I still wish you the best with a fuck you!


i don't miss you a miss the memories

They're part of the list, things that I miss,
things like your funny little laugh
or the way you smile
or the way we kiss


sova kanske?!

Trött trött trött men kan inte sova och det suger ju verkligen eftersom jag ska jobba sjukt jävla länge imorgon. Men det kommer nog bli kul ska väl snart slänga på en film och försöka sova inte för att jag tror att det kommer gå för tankarna snurrar alldeles för mycket just nu. Önska mig lycka till för jag behöver all den sömnen jag kan få..
xoxo


En vän som dig kommer jag aldrig mer hitta!
Saknaden av dig är så sjukt enorm!

<3<3<3<3<3

Om det ändå kunde vara så bra ....

Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream!


tankeställare

Va uppe på praktiken en stund och pratade med min handledare och gjorde lite andra grejer sen träffade jag Erica för hon behövde komma bort lite. Vi åkte till handen och träffade Johanna vi fikade lite sen åkte vi till tungelsta och gjorde typ ingenting sen har vi inte gjort så mycket. Kom hem för ett tag sen men har pratat i telefonen så har inte suttit vid datorn förs nu. Ska snart sätta på en rulle och sen ska jag sova! Ny dag och nya tag imorgon är det som gäller.

Måste bara skriva lite sånt här också: Förlåt för att jag har varit en sån dålig vän jag har inte förstått att det här är jobbigt för dig också förs idag. Jag är ledsen för att jag har bettet mig dåligt du betyder alldeles för mycket för mig så en jävla idiot ska inte kunna försöra våran vänskap. Men jag hoppas att du förstår att det här är jobbigt för mig men som sagt du betyder för mycket och jag vill inte förlora dig! Förlåt...

rubrik..

Fått en rätt skaplig natt nu iaf. Har inte vaknat varje halv timme har fått sova några timmar iaf, vaknade nyss och skulle helst vilja vända mig om och somna igen. Jag orkar inte med den här smärtan den tar kål på mig, jag förstår inte hur du kan göra såhär mot mig det är helt sjukt! När ingen ser och ingen hör då kommer alla känslor ut och då är jag glad att jag har min älskade hund som ALLTID ställer upp och alltid lgger bredvid en när tårarna rinner som mest, utan henne skulle jag inte klara av att vara ensam hemma.. Aja nog snack om det där ska käka lite frulle sen duscha och sen gå till praktiken och prata med min handledare!
xoxo

Jag stod bredvid och såg allt bara hände,
jag stod bredvid och såg hur allt bara vände!

I'm like fuck you!

Det värsta med allt det här är att ni vet att ni sårar mig och ändå skiter ni fullständigt i det och jag fattar helt enkelt inte vad ni tänker med.. Jag trodde du skulle fatta vad jag menade med allt jag har sagt men tydligen inte, som sagt han är tydligen viktigare för dig än va jag är och som jag sa det då får jag acceptera det hur ont det än gör! Nej nu skiter jag i allt det här och ger upp jag tänker inte kämpa längre, jag orkar inte! Hoppas ni är nöjda nu för nu har ni verkligen lyckats trycka ner mig!


När inte hjärnan tänker så får kroppen lida

Igår va det foten och idag är det handen, det går jävligt bra för mig asså! Kroppen är helt slut kan inte sova och känner mig skit stressad hela tiden förstår inte vad problemet är.. Är besviken ledsen och allmänt förstörd av allt det här och idag sprack det för mig så ja som rubriken säger när hjärnan inte tänker får kroppen lida så nu går jag men en svullen hand som är inlindad i bandage.. Blir bara så trött på allting jag orkar inte med det här, vill bara låsa in mig för jag känner på mig att snart kommer jag göra nått dumt och det vill inte jag. Aja vad ska man göra egentligen?! Fuck this shit i don't need it!!

Godnatt på er gott folk nu ska jag försöka få lite sömn om det går..
xoxo


Såhär känner jag just nu!


Johanna Skog!

Du är som en ängel som gud har skickat ner från himlen för att rädda mig!
Jag är så glad att jag har dig och att du tar imot mig när jag faller.
Du är en sån vän som alla borde ha, du är en riktigt pärla!
<3 <3 <3



J.S <3 J.S

stukad fot...

Just nu ligger jag i Skogis stört sköna säng har precis ätit frulle och snart ska vi sätta på en film. Det jag kan säga om gårdagen kommer ni ändå aldrig fatta så jag säger såhär inga kommentarer. Vaknade upp med en stukad fot och ändå söp jag inte igår så jag undrar vafaaan hände igår egentligen?! Nej nu ska vi kolla film så skriver senare.
xoxo

äntligen fredag

Sitter på praktiken just nu och slutar snart då ska jag åkta till bästa Skogis och fixa mig hos henne sen ska vi ute och göra lilla haninge osäkert. Det kommer bli en bra kväll känns det som men jag känner att jag behöver sova lite men det får jag göra hemma hos Skogis. Nej nu måste jag ta hand om ungdomarna lite.
xoxo

-

Best friends.. You fight, I fight. You hurt, I hurt. You cry, I cry.
You jump off a bridge; I get in a paddleboat and save your stupid ass


tisdaaaaag

Så nu är jag hemma efter en lång dag. Är helt slut och ska snart sova måste bara vänta tills mina serier är klara så ska jag kolla på dom men lär väl somna mitt i ett avsnitt men då får jag kolla på dom imorgon helt enkelt. Efter praktiken så åkte jag hem till Johanna och där va PJ och Jocop också, PJ skulle iväg så jag och Skogis och Jacop gick till bussen och mötte Modig så åkte vi till handen och grabbarna käkade sen blev det en sväng till tungelsta sen en sväg till garaget sen stan och körde hem Alex kompis. Sen släppte vi av PJ och sen åkte vi till statoil och satt där och snackade lite sen gick Johanna hem och Alex körde hem mig och ska snart lägga mig ner och hoppas på att får lite somn inatt. Skriver mer imorgon natti natti!
xoxo

blogg torka

Jag är jätte dålig på att blogga just nu men är typ aldrig hemma antingen så är jag på praktiken eller ute och när jag väl kommer hem så är jag för trött för att blogga, men ska försöka hitta glädjen igen till att blogga! Praktiken går super bra och det är jättekul, bara några veckor kvar nu och jag vill inte sluta jag älskar min praktikplats. Jag ska skriva om vad jag gjorde i helgen också men jag hinner inte det just nu för jag måste duscha och fixa mig sen måste jag till praktiken får se om jag hinner bloggat nått där kanske. Efter praktiken ska jag åka hem till Johanna och vi ska leka med PJ också får se vad vi hittar på för skoj.. Imorgon ska jag och Johanna på hemligt uppdrag så det kommer nog bli spännande nej nu måste jag skynda mig!
xoxo

du har förstört så mycket

Jag tar ett steg tillbaka nu för jag orkar inte höra och jag vill inte se. Jag tänker inte kämpa för nått som jag redan har sagt att jag inte vill vara med om så därför tar jag ett steg tillbaka och ser va som händer för jag vill ha dig i mitt liv men jag vill inte ha honom i mitt liv så jag är ledsen men det är såhär det måste bli för jag vill verkligen inte umgås med honom, han har fått mig att må tillräckligt dåligt det får räcka nu. Jag hoppas ni förstår vad jag menar, jag menar inget illa jag måste bara tänka på mitt egna bästa just nu. Det är lite för mycket för mig just nu och jag behöver dig vid min sida och inte nån annanstans jag hoppas att du förstår det. Det här är jobbigt för mig även om jag inte visar det....

falskhet

Att lita på folk har jag lärt mig genom åren att det ska man inte göra för man blir bara sårad. Att tro nej men det skulle hon/han aldrig göra mot mig MEN det är ju bara bullshit alla människor är falska och man kan inte lika på nån förutom sig själv. Jag har hamnat i min depp period så just nu hatar jag allt och alla och det blir inte bättre av att man blir sårad av människor som man litar på.. Har haft sån jävla skum magkänsla idag så snart kommer det väl dåliga nyheter och det känns redan som jag vet vad det kommer vara och om det är så då kommer jag stänga in mig ett tag för jag orkar inte med folk som sårar mig hela tiden! Tack för mig nu har jag fått skriva av mig lite...

söndag

Jag jobbade kväll i fredags och min underbara vän kom och hämtade mig så vi åkte och hämtade lite folk i älvsjö som vi körde hem sen åkte vi till statoil och dit kom hela gänget så vi satt där och snackade lite och som alla har förrstått så sover jag inge bra själv så jag fick sova hos min killkompis och jag är väldigt glad att jag har honom. Han får mig alltid glad när jag mår som värst.

Igår va vi i garaget hela dagen Emelie kom och hämtade mig vid typ halv elva och då köpte vi lite gott sen åkte vi hem och kollade på film. Vi somnade rätt fort och jag har sovit skit dåligt inatt så jag märker att jag har för mycket att tänka på så gå i ide ett tag och bara ligga och tänka och skita i allt annat tycker jag låter som en himla bra ide just nu, i hate this part!

Nu sitter jag med hårfärg i håret hemma hos Emelie och ska snart tvätta ur det sen ska jag fixa mig och vänta på att Emelie ska komma hem ifrån stallet för sen ska vi ta en roadtrip till Uppsala och bäste Oscar ska med också så det ska bli kul, vad som händer ikväll det vet jag inte men som sagt jag tar dagarna som dom kommer. Nej nu måste jag ducha hare bra så länge.
xoxo

trött

Som sagt sova ensam är inte min grej kunde inte somna så låg och kolla på film halva natten och så vaknade jag vid halv tio tror jag. Har precis käkat lite frukost och kollat på one tree hill och jag kan säga att jag har gråtit igenom varje avsnitt på den här säsongen. Ska snart hoppa in i ett varmt bada och koppla av lite innan jag går till praktiken det känns som det här kommer bli en bra dag Emelie ska tyvärr inte göra mina naglar idag så jag jobbar nog kväll idag iaf har ju ändå inget bättre för mig. Aja vi får se hur jag gör har ju några timmar på mig att bestämma mig, nej nu ska jag bada hare bra hej!
xoxo

RSS 2.0