Det här knäcker mig totalt!

Den lyckligaste dagen i mitt liv skulle va när jag skulle få ärva den bästa platsen på jorden, men nu kommer det aldrig hända och det har krossat mitt hjärta! Jag vill verkligen inte förlora den platsen men du har bestämt dig ditt hjärtlösa svin, tänk på oss andra som älskar den där platsen och skulle göra allt för att få behålla! Nej det här gör mig så sjukt ledsen..


-

Dra över täcket över huvudet och stanna där under tills allt känns bra igen, ja tack det skulle varit jätte skönt om man fick göra det!


I need you!


Det kanske måste få göra ont?!

Jag saknar dig finaste du!


Peppa peppa ta i trä!

Jag som trodde att jag skulle lyckas klara mig från alla sjukdomar jag har varit i närheten, nej sån tur hade jag inte! Vaknade i morse och halsen jag skit ont och vill bara hosta hela tiden men det är för ont. FAN! Men än så länge är det bara det så hoppas det inte blir nå mer så får jag leva med hostan och halsont ett tag.. Nu ska jag kolla film och dricka te och försöka sova lite till!
Puss och kram

Jag kommer sakna dig, hejdå min älskade ponny!


Vårkänslor

Så har en ny vecka börjat och humöret är på topp när solen skiner och fåglarna kvittrar. Vårkänslorna är helt underbara så just nu är allt himla bra! Idag ska jag åka till stan med söta Marie och lilla Alicia, men först ska jag vila lite fick ju gå upp jätte tidigt för att hämta min mobil som jag glömde hos jossan igår. Senare ikväll ska jag nog till stallet och rida med mamma får se om Hanna ska med också hon brukar ju vilja följa med. Men nu ska jag lägga mig och kolla lite tv, vi hörs när vi hörs igen. Puss och kram


RSS 2.0