blogg torka

Livet rullar på och bloggen är tystare än vanligt funderar på om jag orkar ha kvar den för jag skriver ju nästan aldrig längre. Men vi får väl se för nu har ju skolan börjat så lär ju börja blogga lite oftare nu får vi väl hoppas på. Har umgåts med mina underbara vänner dom senaste dagarna och har bara haft det allmänt mycket bra. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att min film ska bli klar så jag kan lägga mig ner och kolla på det, imorgon är det skolan som gäller börjar tolv så det är skönt att få sova ut lite har inte ens kollat upp mitt schema så det kanske är dags att göra det. Haha nej nu ska jag göra en nattmacka för magen håller på att skrika på mig men ska ha med mig datorn till skolan imorgon så bloggar när jag har tråkigt i skolan. Förlåt ska verkligen försöka bättra mig.
xoxo


Juste är mörkhårig igen också! Väldigt nöjd faktiskt det är de jag passar bäst i!

miss it, miss us

Jag saknar dina läppar mot min panna

godnatt

Och så va första skoldagen avklarad och det va lite roligt att komma tillbaka faktiskt. Efter skolan så åkte jag hem och somnade typiskt blev lite arg på det faktiskt men va ska man göra. Malin hörde av sig och vi skulle ta en promenad till ica maxi men blev inte så fastnade på statoil istället, Malin tog bussen hem och jag stannade kvar och umgicks med Jocke och Ludde sen slutade ju så klart MP så då hängde vi där lite och så kom Jossan Robin och Zigge förbi med Zgges nya bil. Åkte med MP men hamnade tillslut i Robins bli så det blev en sväng till svartbäcken sen körde Zigge hem mig och nu sitter jag är och ska snart sova så jag kommer upp imorgon även fast jag inte tror att jag kommer göra det men men får väl försöka.
xoxo


Det är där det händer! Tolka det hur ni vill ;)

dygna?!!

Hej jag är fortfarande vaken och det är helt sjukt men orkar inte skriva så mycket så skriver imorgon. puss och godnatt

ont i kroppen

Hej jag heter Jennifer och jag är sämst på att blogga just nu.. Men iaf nu ska jag berätta lite av vad jag har gjort.

Torsdags: Jag åkte och mötte Linda i brb och vi gick till hennes mammas jobb och fastnade där en stund efter det tog vi en promenad till öb där Linda köpte hårfärg. Efter det tog vi bussen till centrum och hon bokade tid till att klippa sig sen mötte vi Niklas och jag gick ner till terminalen och mötte Emma för hon skulle fixa körlektioner eller va det nu va. Vi gick upp till centrum igen och mötte Linda och Niklas sen satte vi oss på alkis bänkarna och snackade lite och jag va fett irriterad men det va inte så konstigt efter som man är omringad av idioter (inte dom jag va med). Sen tog jag och Linda bussen hem till mig och vi gjorde mat och sen färgade jag hennes hår och det blev skit snyggt. Följde med Linda till bussen och jag åkte med för jag åkte till Emma somnade rätt fort när jag kom dit men det va skönt att ha sovsällskap för engångskull!

Fredag: Vaknade upp hos Emma och tog bussen hem utanför mig stod Sofie och Jessica och väntade på mig så umgicks lite med dom sen gick jag in och käkade sen va det bara att gå upp till bussen igen och åka in till stan och möta Emma vi gick in på hm för hon skulle byta en tröja men den fanns inte så vi åkte till gullmars och där mötte vi upp mamma så vi tog bussen hem till mig och mamma byte om sen åkte vi och hämta Matilda sen åkte vi ner till stallet och fixade hästarna och när dom skulle in i transporten så vägrade Tindra och vi höll på hur länge som helst när hon väl va inne skulle Fabbe gå in och han gick in utan problem han är så bra min lilla prins. När hästarna va lastade och allt va klart då bar det av till brb där ponnyridningen skulle vara och det va väl kul men ryggen och fötterna tyckte inte om det. När vi va klara så började Tindra bråka igen när hon skulle in i transporten och vi höll på i mer än en timme snacka om jobbig häst.. När vi va klara så blev det stopp på donken sen åkte vi ner till stallet och släppte ut hästarna sen satte vi oss ner och käkade sen körde vi hem Matilda och Emma sen fick vi äntligen komma hem och jag somnade på två sek..

Lördag: När jag vaknade i morse så märkte jag att jag har ont i varje liten del i kroppen så det va inte kul att vakna i morse om jag säger så halsen mår inte heller så bra men aja vad ska man göra liksom. Ska nog bara ta det lugnt idag kanske ska ner till vendelsö beror på när mamma slutar jobbet så vi får se men annars lär jag nog bara ta det lugnt.

Söndag: Imorgon ska jag på kräftskiva med släkten så vi får väl se hur det går eftersom ingen av dom har sett min tunga eller tatuering men vi får hoppas på att det går bra.
xoxo

Ska jag fortfarande hoppas?!


Ni är toppen!

Har varit med Jossan idag. Vi va först hemma hos mig och snackade lite och sen käkade vi sen kom Carl och hämtade oss och vi åkte och mötte upp alla andra sen har vi åkte runt lite och gjort massor av skoj märkte verkligen hur mycket jag har saknat att umgås med dom underbara människorna. Det va länge sen jag skrattat så mycket och jag är glad att det fortfarande är några som kan få mig att skratta så som jag gjorde idag, dom får mig att känna mig levande igen och ett stort tack till min söta vän Jossan som lyssnade på mig idag när jag behövde det blir så lycklig av att bara se hennes söta lilla ansikte jag önska bara att jag kunde göra allt i världen för att få henne att må bra igen! Hon är guld värd den tjejen!

Imorgon ska jag träffa bäste Linda och vi ska hitta på nått kul sen senare på kvällen ska jag leka med Jossan och det lär ju bli alla andra också men det kommer bli en bra dag känns det som så fuck alla problem för jag orkar inte må dåligt längre.. Nej nu ska jag slänga på en rulle sen sova puss och godnatt!
xoxo

:(

It wasn´t meant to end like this

Tisdag

Vaknade upp oss Erica och jag duchade och fixade mig sen kom Patricia och vi gick ut på promenad och det va mysigt sen gick vi hem till Erica en stund sen åkte jag och Patty hem till mig och vi käkade lite och hon gosade med Selma sen åkte hon hem och jag somnade. När jag vaknade så kollade jag på tv och väntade på att mamma skulle komma hem eftersom hon inte hade sina mobiler på sig så hade jag ingen aning om när hon skulle komma hem och när hon väl kom hem så fick jag mördarblicken på mig och hon började gnälla som vanligt men längst innerst inne så vet jag att hon tyckte den va fin hon kommer bara aldrig erkänna det. Åkte med henne till stallet och rasade Selma där sen åkte vi hem och nu ligger hon här bredvid mig och sover och på min andra sida ligger min älskade hund. Ska snart lägga mig och kolla på en film sen ska jag sova imorgon ska jag träffa Jossan så får se vad för skoj vi ska hitta på.
Xoxo


Min räddare! <3

försöker intala mig själv att inte vara kär..

Finns det ett pris för verklig dumhet
Då har jag redan vunnit
Men ingen man får mig att vackla
Det är historia, tid som svunnit

Vem är det du lurar han är allt du tänker på
hur du kan bygga murar men vi ser och kan förstå
du försöker att glömma du kan inte glömma han är allt för dig.

Helt fel lägg av inte jag inte här

Du svimmar snart underbart du är kär

Sånt trams lägg av inte jag inte kär

Jag trodde att jag lärt min läxa
Jag vet hur sångerna låter
Jag känner ingenting sånt där nu
En sång inom mig där hjärtat gråter

Fortsätt att förneka vem du är och vad du känner du kan säkert leka
men vi är ju dina vänner dags att du förstår nu vet du vad vi tror nu
ja att du har ja du har fel

Ta't lugnt lägg av inte jag inte här

Ge upp och se vad det är du är kär

Nej som jag sa inte jag inte kär

En hemlighet men vi vet du är kär

Men ni har helt fel inte jag nej

Inte hon nej

Inget spel inte jag nej

Var ärlig då och förstå du är kär

Vem drömmer då inte jag jag är kär

vakna nyss

Har precis vaknat sitter just nu mer datorn i knät som vanligt ska snart käka frukost och ducha sen blir det nog ut och ta en power walk med Patricia och Erica om Patricia tar och börja röra sig hit. Orkar inte skriva så mycket mer men skriver när jag orkar..
Xoxo

Hoppas att han ringer idag, hoppet är de man alltid ska ha kvar.

Tatuerad

Vaknade upp hemma hos Erica så vi käkade lite frukost sen kollade vi på filmer sen va det middag sen åkte vi till brb för att sola men gick först till cristian för att snacka om tatueringar och som vanlig så va det jag som gjorde det, jag har tatuerat mig. Är riktigt nöjd faktiskt efter det åkte vi hem till mig så jag kunde hämta lite grejer sen hämtade Perez upp oss vid klena så vi åkte till statiol så jag kunde köpa cigg och där träffade vi alla glada människor sen körde Perez hem oss och nu sitter jag i Ericas säng och hon ska snart hjälpa mig att göra rent tatueringen sen ska vi nog kolla film. Imorgon ska jag träffa min älskade Patricia så det ska bli kul får se va för skoj vi hittar på. Nej nu ska det fixas skriver senare eller imorgon.
XOXO

PS: Älskade mormor jag vet att du älskar mig ändå och du kommer faktiskt tycka den är fin (hoppas jag) så snälla bli inte arg på mig, älskar dig! ;) DS



det va inte det här jag ville

Blir så ledsen på allting.. Nu ger jag fan upp :(

film kväll

Nu ska jag röra mig till brb och möta Erica där så ska vi söla sen ska vi hem till henne och ha film kväll så det ska bli mysigt bara ta det lugnt och kolla film och snacka en massa. Nej nu ska jag sätta fart skriver senare eller imorgon.
xoxo

hemma från stan



Kom nyss hem från stan och det va ett jävligt bra drag där inne. Jag och Linda körde våran grej och blickar fick vi på oss men jävligt kul hade vi och blåsorna under fötterna va helt värt det, så nu har jag fått dansa av mig lite och varit med bäste Linda så nu är jag glad! Just nu sitter jag och kollar runt lite på internet och ska snart släng på en rull och sen ska jag sova. Imorgon vet jag inte vad som händer men är det fint väder så kanske jag åker med mamma till gålö och solar. Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva om så godnatt på er!
XOXO

bakis...

Idag mår man ju som man förtjänar.. Huvudet bankar hårt som satan och magen är lite sliten den med men det va värt det för jag hade en bra kväll så det är bara att bita ihop och se glad ut. Ska snart börja fixa mig för ska åka in till stan med mamma Linda och Malin för att kolla på voice 10 så det ska bli kul måste trycka i mig lite piller bara så huvudvärken försvinner. Skulle egentligen åkt och solat idag men har verkligen inte orkat och sen har det varit så varmt ute så jag hade ju typ dött av värme utslag. Så det får bli att jag solar imorgon istället får se Erica kanske följer med också ska prata med henne om det. Nej nu ska jag sätta fart så inte jag och mamma slås och duchen sen när hon kommer hem.
xoxo

en riktigt bra kväll

Kom nyss hem ska slänga i mig nått att äta för är jätte hungrig sen ska john blund få göra sin grej. Har iaf haft en jätte trevlig kväll så det va kul men orkar faktiskt inte skriva mycket men så jag skriver imorgon när jag mår piss och bara önskar att du va hemma så du kunde ta hand om mig, saknar dig nått enormt!
XOXO

idag blir det att bli ung och vild igen

Nu drar jag och sola sen åker jag direkt till Erica. Där ska jag fixa mig vi ska basta och dricka lite och snacka en massa skit så ikväll blir det att ta tillbaka lite av ungdomen så humöret är på topp och ikväll gör alkoholen sin grej så vi syns INNE I DIMMAN! Nej nu måste jag springa puss och godnatt.
xoxo

måste få tilbaka färgen

Har precis sovigt lite och det va skönt så nu ska jag röra mig till brb för att sola lite sen ska jag hem och fixa mig sen ska jag träffa Erica får se vad vi ska göra jag vill dricka lite för det va så länge sen sist så jag vill leka ung igen.. Men som sagt får se vad hon vill göra. Nej nu ska jag röra på mig så inte hela dagen rinner iväg. Skriver senare om jag hinner.
Xoxo

stämmer in så bra!


Om du bara kunde förstå allting..
Allting får mig bara att må så dåligt


-


Underbara vän!

Träffade Erica uppe vid bussen och vi åkte till handen för att hämta ut skatten som hade komigt i brevlådan. Så det gjorde vi sen käkade vi lunch sen åkte jag hem åt och min lilla ängel Jossan hoppade på bussen så vi åkte till mig men det blev ett stopp på vägen och det va VI i sågen så vi handlade lite gott att äta och cola sen gick vi ner och satte oss på min baksida. Vi har suttit där och bara snackat och snackat och jag kan säga att det behövdes, gud va jag har saknat henne så nu ska jag ta alla tid jag kan för att träffa henne oftare! Vi kollade på The stepfather och den va sjukt jävla bra så den borde ni se om ni inte redan har gjort det.. Under filmen så ringde min babe och jag blev riktigt glad har verkligen saknat att höra hans röst så nu får jag leva på det tills jag får höra hans röst igen, vill verkligen ha hem honom nu och det är liksom tre veckor kvar på lördag tills han kommer hem igen. När filmen va slut så tog vi fram chipsen och sen satt vi och pratade ännu mer och det blev lite känslosamt men det måste de få bli ibland också men det bästa med oss är att vi är så lika och att vi verkligen förstår varandra, du är den systern jag alltid drömt om att få men aldrig fick! Du är helt underbar min kära vän! Nu har hon gått och jag sitter mig datorn i knät och musiken i öronen och ska väl snart försöka sova.
Xoxo

samtal?

Som ni såg i mitt förra inlägg skulle jag ha träffat Angelica idag men så blev det ju inte så har legat hemma och kollat film det har varit skönt att bara tagit det lugnt men ensamheten plågar mig så det hade ju inte varit helt fel att haft nån att umgås med men men det finns inte så mycket att göra nu. Ska nog ta en lång promenad men Selma hon är ju trotts allt min räddare när ensamheten är som värst och den bästa krambjörnen på nätterna när kylan tar över och jag inte han honom bredvid mig så ligger ändå hon där och det ska jag vara glad över. Pratade med honom idag på facebook och det va inte så lyckat men han sa iaf att han skulle ringa innan han går och lägger sig men klockan är liksom 01.15 där och Erica hade pratat med Wille och då sa han att han skulle gå och lägga sig men det behöver ju inte betyda att han gör det men endå vi får väl se om jag får nått samtal. Det har inte ens gått en vecka och jag håller redan på att flippa ut men jag saknar att höra hans röst varje dag och som sagt första veckan är alltid värst men den är snart slut så jag får hoppas på att det blir bättre nästa vecka och blir det inte det så rymmer jag hem till Victoria för hon får mig att tänka på annat och då kan jag ta hand om henne istället för mig och jag älskar att ta hand om min lilla prinsessa!

Imorgon ska jag träffa Jossan så det ska bli kul vi kommer prata och prata och prata för det behöver vi så nu vill jag bara att det ska bli Torsdag så jag får träffa henne! Nej nu ska jag ta ut min bäste vovve på promenad.
xoxo

kom hem


Jag vill ha hem dig nu!!

Bra dagar

Söndag: Vaknade upp hemma hos Emma och vi käkade lite frukost sen åkte jag hem för att ducha och fixa mig men somnade lite i soffan så det blev lite stressigt men jag hann. När jag va klar så åkte jag hem till mormor och där va det middag som gälde och det va jätte mysigt. Märkte verkligen hur mycket jag har saknat min älskade mormor! Middagen va super god och efterrätten va ännu godare. Vid åtta tiden började jag rulla till Vagnhärad för att åka till min Victoria hon hämtade upp mig i Södertälje hamn och vi tog ett litet stopp på Statoil för att köpa lite god saker sen rullade bilen hem och det va bra att jag åkte dit va riktigt skönt att bara sitta där med henne och prata och prata. Hon får mig verkligen glad när allt känns piss. Du är underbar min vackra prinsessa!

Måndag: Vaknade alldeles för tidigt imorse men va gör man inte för att få umgås så mycket som möjligt med Victoria, vi gick ut med hundarna sen käkade vi frukost sen tog vi en tripp till Gnesta och solade. Snacka om att man LÖKADE mycket asså men jävlar va dom där rören tog asså så nu är det fan tävlig jag ska också vara brun när han kommer hem! Efter vi hade solat så åkte vi till Södertälje och käkade lunch sen körde hon mig till tågen och så rullade jag hem till Haninge igen. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik ensamheten tar kål på mig. Jag hatar att vara ensam det är de värsta jag vet men man måste väl lära sig nångång!

Tisdag: Imorgon ska jag träffa Erica och vi ska hitta på lite roliga saker så det ska bli kul det kommer nog bli en intressant dag så det ser jag fram imot..

xoxo

barnvakt

Sitter just nu hemma hos min extra familj och är barnvakt åt två snor ungar, Emma har precis åkt för att fira Cissi men hon kommer hem sen. Sitter vis datorn och lyssnar på musik och kollar till ungarna ibland dom sitter utanför rummet och håller på att fixar sig fråga mig inte varför men men.. Senare blir det nog femhundra och myspys ska snart hoppa in i duchen så man luktar gott igen. Idag åkte min babe till utlandet och kommer vara borta en hel månad är glad för hans skull för det behöver han men det är klart det är jobbigt..

Imorgon ska jag hem till min älskade mormor på middag det ska bli mysigt sen ska jag åka hem till min prinsessa och ta pyssla om henne för det behöver hon! Så imorgon kommer det bli en bra dag, nej nu ska jag ta och hoppa in i duchen för sen ska gull Frida hålla på med mitt hår.
xoxo

du har svikit mig för många gånger

Du säger att du ska bättra dig och att du ska ringa men det händer aldrig är det konstigt att jag inte förlåter dig då.. Jag mår så piss dåligt över det här och jag vill bara rymma här ifrån och aldrig mer komma tillbaka du har förstört så mycket och det värsta är att du inte ens vet om det! Jag är trött på att hoppas och vänta på att allt ska bli som förr när det aldrig kommer hända så nu ger jag upp och raderar dig ur mitt liv. Hejdå!

-

Ska hoppa in i duchen nu sen ska jag åka och möta min Linda! Hon ska handla lite så jag ska hjälpa henne köpa nått fin och sen ska vi bara umgås och prata, har saknat henne jätte mycket så det ska bli skönt och träffa henne igen. Senare idag ska jag träffa T det blir mycket att umgås med honom nu eftersom han åker på lördag och är borta en hel månad.. Ledsen tjej.. Nej nu måste jag skynda mig så Linda slipper vänta på mig så längre.
Xoxo


<3<3<3

Rymmer från Haninge

Idag så rymmer jag från Haninge och ska spendera min dag med min underbara flicka. Ska bli skönt att komma bort lite och bara umgås med henne och mysa med hundarna och bara snacka massvis.. Mycket kärlek till den tösen!

I fredags så va vi hemma hos mig sen åkte vi in till stan som slutade i kaos och utanför pridefestivalen men det är sånt som händer man kan inte alltid ha kul men jag är väldigt tacksam för att ni som kom till mig gjorde min kväll väldigt bra även fast det inte blev som jag hade trott..

Har varit med T och vi har haft väldigt roligt eller han har haft det iaf men det är ju kul att man får nån att skratta, han får mig verkligen att må bra. Tack för att du står ut med mig!

Och till dig, svin ... Jag har aldrig varit så besviken på dig som jag är just nu, hur i helvete kan man glömma nått sånt och nu kommer du och säger att jag ska ta imot din förlåtelse, fuck it säger jag. Jag behöver tänka jag vill förlåta dig men jag är så rädd att det ska hända igen om och om igen som alla år innan. Ibland önskar jag bara att du va död allt hade varit så mycket lättare då, då hade du inte kunna göra mig besviken och då skulle jag kunna se tillbaka till dig och veta att du fortfarande är min gud och jag kunde fortfarande se upp till dig men det kan jag inte längre. Du har förstört för mycket!

RSS 2.0