goodbye

I don't care if I never see you again, I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm gone

lördag

hade det super kul igår jag och mickan med grabbarna kan inte bli bättre, blev hem gång för mig och mickan och vi käkade oxfile, jätte gott va det..

idag mådde inte vi så jättebra och det blev alldeles för många tårar igår... men nu är vi på topp igen och ska snart iväg igen. min älskade emma kommer hem idag och det känns skönt för kan behöva henne mer än nånsin just nu.. ajuste idag fyller lilla bobban år, grattis gamla gubbe ;)

 saknar dig, min vackra ängel!

ditt svin!

du slet just mitt hjärta i tusen bitar!

dålig uppdatering

har spenderat dom senaste dagarna med mickan och grabbarna det har varit sjukt kul att träffa lite nytt folk. har blivit allt för sena kvällar men jag har iaf gått upp till jobbet varje dag även fast det har varit sjukt jobbigt! dom dödar mig på jobbet asså, men det är sjukt kul för vi är så jävla sjuka tillsammans.. imorgon blir det jobber igen men sista dagen sen är man ledig en vecka och fyller år på onsdag, lääääängtar! har redan fått en present fick min älsklings parfym av emma, taaaaack! har nog aldrig varit så glad när jag fick se va det va. :D idag ska jag sova hemma för en gång skull. ajuste jag och mickan har gått och blivigt nunnor men jag har råkat gått och blivigt kär, haha. sorry men jag lovar att jag inte ska ligga (a) och igår fyllde min långa vän jim bolagsåldern, grattttttis din jävel! :)


svullna fötter....

''sov'' hos steffi igår kunde inte sova va sjukt nervös att jag skulle försova mig eller nått låg vaken typ hela natten sen upp och jobba. det va sjukt mycket idag och jag är helt sluuuut fötterna är svulla jag ha huvudvärk och jag vill ingenting just nu.. ska hoppa in i duchen sen ska jag träffa mickan så jag får komma bort lite, skööönt! lär nog sova hos steffi idag igen men hoppas jag får lite sömn den här gången så jag orkar jobba imorgon. vill bara att den här veckan ska gå fort så jag kan fylla arton snart! :D nej nu måste jag ducha... tack för mig!!!


helgen

i fredags åkte jag till ica maxi och mötte angi köpe hårfärg det skulle bli slingor men det blev hela håret och nu är det gul oranget och jag skäms. efter ha färgat mitt hår åkte jag till patty och vi hade tjejmiddag och sen kom folket och det va sjukt trevligt.. sen bar det av hem till spooooon och badade med dom himla skönt.

lördagen vaknade och mådde inte så jättebra men det blev bara värre och värre under dagen. erica kom hit så åkte vi till sågen och mötte mickan och patty sen gick vi ner till krokodil och det va ju inte det roligaste eftersom lilla älskade spån hälde ut allas dricka och jag fick ett helt glas över mig och det såg ut som jag hade kissat på mig men det va fint, nooooot. kom hem sjukt tidigt och det va skönt.

idag ska jag till centrum och köpa silvershampo till mitt gula hår sen ska emma fixa mitt hår så att det blir fint igen.... ska ta det sjukt lugnt idag eftersom jag börjar jobba imorgon och jag vill inte men jag måste tänk pengar är vad jag får göra! skriver senare om jag sitter vid datorn något mer idag...

flytta till dalarna?

nu är jag hemma igen men vill bara vända och åka tillbaka! jag mår bäst uppe i dalarna och det kommer jag alltid göra.. vi åkte till äventyrsbadet i borlänge och sommarland i leksand annars va vi bara i stugan och tog det lugnt och det behövdes kan jag säga. jag va modig och badade även fast det va kallt så lite stolt är jag över mig själv. det kommer lite bilder sen tog inga själv för att min kamra är trasig men elin tog lite kort så några bilder får ni. just nu vill jag bara tillbaka jag funderar starkt på att flytta upp dit och aldrig mer komma tillbaka hit det är så mycket skönare där uppe allting bara försvinner och man känner sig som tolv igen.. nej nu ska jag hoppa in i en duch sen ska jag sova skriver imorgon. godnatt

kommer alltid älska dig

det hugger i hjärtat men jag måste, förlåt jag kommer alltid älska dig men vi måste gå våran egna väg och hitta nånting nytt... jag klarar inte av att ha det såhär längre jag måste gå min egna väg och hitta tillbaka till mig själv. jag hoppas med hela mitt hjärta att du kommer få det bra och vi kanske hittar tillbaka till varandra nån gång i framtiden men just nu funkar det inte.

''det är över nu men jag kommer ihåg alla dagarna med dig''

-


jag saknar dig verkligen

det finns dom stunder jag tvivlar på något som betyder,
tvivlar på oss. men det är också stunder som nu, jag inser,
att vad som än händer i livet, så är du alltid den jag
kallar min bästa vän. jag vill aldrig vakna en dag och veta,
att du och jag, eller vi, inte längre är vi. av allt livet
har gett mig, så är du det som jag nog uppskattar mest, trotts
att jag inte alltid är så bra på att visa det. men jag märker
nu, att när jag inte kan ta upp telefonen och ringa dig när
jag vill, som jag saknar dig. det är över en månad sen vi sågs,
det var väl inte riktigt planerat så men jag åkte, och du åkte
och just nu förstår inte jag hur jag ska klara av att inte bli
väckt av dig på morgonen på över en månad. jag förstår verkligen
inte hur fan jag ska kunna klara av allt utan dig, för ärligt
talat, det har inte gått så jävla bra. jag behöver dig, och
jag behöver att du kommer hem. det är tomt utan dig, och jag
saknar verkligen ditt skratt, jag saknar hur du alltid får mig
och le, hur arg jag än är på dig. och det är stunder som nu jag
verkligen inser hur stor betydelse du har i allt jag gör, i mitt
liv, eller för mig. hur fan ska jag veta vad jag ska göra med saker
när du inte är här?! jag älskar dig vännen, och som sagt,
du är det finaste livet har gett mig, så jag hoppas det här är
sista gången jag är utan dig.

vill vrida tillbaka tiden

vad skönt de va när man va liten, då skit snack inte existerade, kärlek va en puss på kinden, och pappa va den bästa killen på jorden, höjden av smärta va när barbiedockan tappade benet, värsta gråten va när man ramla och skrapade upp knät, största rädslan va monstret under sängen..
nu när man är äldre är skitsnacket vardagsprat, man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare, ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden,och den värsta gråten är när ens vänner plötsligt sviker en. den största rädslan är att förlora dom man älskar mest.

det är dags vi går våran egna väg


dalarna '09

nu känns det som allt faller på plats igen. pratade nyss med elin och jag ska åka upp med dom till dalarna och jag längtar så. vi åker på lördag så nu vill jag att dagarna ska gå fort jag vet inte hur länge jag stannar men det ska bli sååååå skönt att komma bort från det här skit stället. jag kommer släppa allting och bara njuta av livet för engång skull. jag vill bara åka nu nu nu! nu ska jag följa mitt egna spår och skita fullständigt i alla andra det här är mitt liv och jag tänker inte ta mer skit från dig! du har gjort ditt nu och nu går jag vidare utan dig, hoppas du får det bra!
mina älskade kusiner!

älskade vän!


ibland när allt känns jobbigt behöver jag bara veta att du finns där för mig och ställer alltid upp för mig,
 jag hoppas du vet hur mycket du betyder för min älskade vän!
när allt har varit för svårt har du alltid stått där med öppna armar och tagit imot mig när jag har ramlat.
jag kan aldrig tacka dig nog för allt du har gjort för mig, jag älskar dig även fast jag kanske inte är bra på att visa det
du betyder mer än nån annan utan dig skulle jag nog inte klarat dom svåraste dagarna!
jag hoppas du förstår nu hur mycket du verkligen betyder för mig..



dags att gå två olika vägar du och jag

nu tar jag mig i kragen och släpper allt och går vidare.. det funkar inte längre, jag klarar inte av att ha det såhär, vi kommer få det bättre utan varandra. vi kanske hittar tillbaka till varandra i framtiden men just nu funkar det inte jag är ledsen det har gått för långt.. jag kommer alltid älska dig och du kommer alltid ha en stor plats i hjärtat men det funkar inte längre. hejdå min älskade!

..

du gör mig bara mer och mer osäker när du håller på som du gör.. hur skulle du känna dig om jag skulle göra exakt samma sak? jag tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig. du gör det bara svårare för mig att lita på dig när du håller på såhär. du säger att du har saknat mig sjukt mycket men det märks fan inte..om du verkligen älskar mig så får du fan bevisa det!

''håll mig hårt eller släpp mig helt!''

vill ha sol igen

har spenderat dom senaste dagarna hemma hos steffi men reste på mitt feta arsle och åkte hem idag, jag och emma åkte till ica maxi för att handla mat men det blev mer onyttigheter än nyttigheter.... nu håller hon och henke på att laga man dom vill inte ha mig i köket för jag tar bara för mycket grillkrydda........... idag blir det film kväl men steffi igen men nu är det på en hemlig plats ;) sen är det nog utgång för våran del tror jag vi har fan suttit inne dom senaste dagarna och bara kollat på tv, inte okej så nu blir det röj för oss.. nu ska jag käka middag sen kommer nog steffi hit sen bär det iväg..

sommar låten


lapdance till den här låten
eller va säger ni tjejer? ;)

ska börja promenera

gårdagen va helt fantastisk gick en promenad med natto till handen och hälsade på angi som jobbade sen träffade vi bobby och mickis där. jag satt och snackade lite skit med bobby fick reda på att han har dödat en fiskmås, haha. mycket roligt sen gick jag och natto en lite omväg hem men det va sjukt skönt att gå. väl hemma i brandbergen så träffade vi min bejb andreas och snackade lite sen gick vi hem och hade ett sjukt samtal med bobby på facebook sen gick vi och tog en nattmacka, mums. natto somnade på två sec så jag log och kollade på one tree hill helt själv och jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket på hur länge som helst kuden var förfan skit blöt..... bästa avsnitten! vaknade idag av att emma ringde och väckte mig och det va västa ovädret ute men jag gick hem och käkade lite frukost och nu ska jag nog ta en powernap är sjukt trött. ikväll har jag ingen aning om vad som händer ska väl hitta på nått kul om jag orkar.... skriver kanske senare om jag orkar. tjingeling

du går för långt


en bild säger mer än tusen ord!

älskar sommar

igår blev det bad med ango timmy matz och robin sjukt mysigt va det. sen bar det av till angi och timmy och käkade lite mackor och kollade film sen gick timmy och la sig och jag och angi spelade femhundra jättemysigt att vara där. idag så va jag angi och nicole och hennes mamma vid rudan men jag gick hem lite tidigare för jag skulle fixa här hemma och nu ska jag ut och ta en promenad med min bejb natto vet inte om det blir att jag spenderar natten hemma hos henne och kör vårat one tree hill race som vi skulle ha gjort för evigheter sen men det kanske blir av idag om hon orkar hon är ju faktiskt duktig och jobbar nu guuuud va hon ska bjuda mig på donken när hon får sin lön ;) nej nu måste jag springa så hon inte får vänta på mig. ciao

kvällsbad?

nu ska jag åka iväg en snabbis sen ska jag åka och träffa angi timmy matz robin tror att det va dom, vi ska bada men jag vill inte haha men om jag inte gör det så kommer dom tvinga i mig i vattnet och det är inte okej! men man mår väl bra av att bada nångång ibland? sen ska jag nog hem om jag inte sover över hemma hos angi och timmy det vet jag inte än får se om jag orkar åka hem, hej jag är sjukt lat ja jag vet... nej nu måste jag skynda mig hörs..

stört skön låt!


RSS 2.0