loooooov

Sitter just nu hemma hos bästa Johanna vi båda sitter med varsin datorn i knät och chips och dippen bredvid oss! Jag måste säga att hon är nog världens bästa tjej och jag är så sjukt glad att jag har henne! Vi ska snart kolla på film och mysa extra mycket!

Efter en galen helg så har jag lov nu och det är sjuk skönt. I fredags va vi på mässan och det va riktigt roligt blev uppdragen på scenen utav en av dom manliga stripporna och det va riktigt roligt!

I lördags så skulle jag ha varit med på spökövernattning men det hände en liten olycka på mässan och jag stukade foten eller va det nu va men hade skit ont iaf så jag kunde inte vara med. Vi satt hemma hos Jocke och hade trevligt sen blev det en tripp till mina gamla vänner så det va trevligt att träffa dom men när klockan började bli mycket så rullade vi tillbaka till Jocke och det blev en väldigt sen kväll..

I söndags så blev det chill på dagen sen hem och duscha och fixa sig sen körde vi hem Jocke och hämtade Johanna sen kom China och vi hade en mys kväll vid vatten och killarna hade kul med en midsommarstång säger inte mer än så sen kan ni använda eran fantasi.

Tänker inte ens berätta om vad som har hänt idag för just nu är det för mycket och jag är så äckligt jävla trött på allt just nu så nu ska jag spendera min tid med min sötnos. Hare bra så länge!
xpxp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0