valborg

jag mår bra och jag lever fick sova hos min bästa vän :)
idag är det valborg vi har varit och hämtat min kära väns dricka inne i stan nu håller vi på fixar hos haha hoppas vi överlever natten ;) hoppas alla har en underbar valborg :)
pussssss

gatan?

hej alla läsare kanske inte kommer skriva på ett tag för jag kommer inte bo hemma..
hör av mig när jag vet hur allting blir, skönt om er. puss och kram


tisdag

har varit i skolan, riktigt fint väder. när jag sitter och skriver mitt engelsa nationella så ringer ju då brandalarmet, jävla snorungar jag blir tokig på alla jävla fjortisar som vi har i min skolan för det var ingen övning och det är så jävla onödigt att sätta på brandalarmet.. menmen annars har min dag varit bra hittils, väntar på min dricka tills imorgon, satan då smäller det :D
puss och kram

gårdagen

skulle åka hem från skolan och somnade på bussen hamnade i tyresö och fick byta buss där till handen för jag skulle träffa m, fick donken gottgott :) han körde mig till sågen där träffade jag jim och alex dom skulle äta och prata ut, jag väntade på anton som jag skulle träffa han va fett seg! haha. visade runt honom i handen sen vände vi och åkte tillbaka då ringer jim och frågar vart jag är han säger att jag måste snacka med alex hon va ledsen, som jag naturligtvis förstår henne. så jag och anton åkte till sågen och anton fick sitta på en sten medans jag fick vara oprah fast vit som anton sa, gjorde alex glad i allafal och det var de som var meningen även om anton fick lite ont, förlåt (a) haha. vi smög på killarna som spelade fotboll, haha va as kul, anton tyckte inte det var så speciellt roligt så vi följde med honom till bussen så åkte han hem. jag och alex gick tillbaka och spionerade mohaha, fan va vi skratta ;D sen slutade dom och vi låsades att vi var ute och gick pinsamt ;) träffade tomas och han skulle inte sova hos mig men ångade sig blev jag glad för :) följde med alex till bussen och sen gick vi hem ..
/ J


måndag

vaknade nyss och kände ångesten den försvinner verkligen aldrig. ska snart hoppa in i duchen och sen dra till skolan men jag har verkligen ingen lust, allting känns så meningslöst i livet utan dig.. jag vet du måste få din tid att tänka men utan dig faller att isär. jag ville verkligen inte att det skulle bli såhär, jag vill verkligen inte förlora dig igen. du förstår inte hur mycket du betyder för mig, jag gråter och känner mig som den värsta människan på jorden som kunde göra så mot dig. jag kommer sakna dig min kära vän men jag kommer alltid finnas här för dig genom eld och vatten, utan dig är jag inte hel.

nu ska jag hoppa in i duchen och sen dra till plugget sen kommer jag hem och skriver lite mer om hur min dag har varit, puss och kram / J

grillning

igår träffade jag tomas först han va jätte bakis vi satt vid dif och tog det lungt sen gick vi ner till krokodil träffade hans bror och flickvän och mattes vän, hälsade på dom och gick vidare. vi gick och satte oss på en bänk bara han och jag det va riktigt länge sen det bara var han och jag, mysigt :) sen kom dom andra haha fyfan vilken jävla humör killar har asså. :D vi satt nere vid krokodil ett bra tag sen gick vi jag gick hem och skulle äta med så ringer jim och säger att jag ska med ner till krokodil och grilla det va mysigt :) haha jag var ensam tjej, tomas och flood kom sen ajuste sebbe var med också ;) jim är tydligen kär, haha riktigt länge sen man mobbade nån för det, haha stackare ;) hade en riktigt mysig dag igår :)
/ J

inte en gång till

det var fan inte värt det.. nu rasar livet i samman igen, utan dig är jag ingenting. men du ska få göra det som känns bäst för dig.. men fyfan att en kille kan förstöra vänskap det är inte okej, jag vet jag gjorde fel men jag kan inte vrida tillbaka tiden. jag kan inte säga förlåt fler gånger för det kommer ändå inte hjälpa, det kommer aldrig bli som förut det vet jag men jag hoppas att nån gång att du kommer förlåta mig. du betyder oerhört mycket för mig. jag ville inte att det skulle bli såhär och det var fan inte meningen att det skulle hända men va ska jag göra mer än att låta dig vara? jag kan inte göra nånting och det är så jävla piss hårt.
/ J

söndag

vaknade nyss har fortfarande ångest men det kommer jag få leva med ett tag.. ska nog bara ta det lungt idag måste reda ut massa grejer kanske tar en liten promenad om det är fint väder. jag orkar inte så mycket allting känns bara så meningslöst nu för tiden, som att gå upp på morgonen och gå till skolan och sen hem och inte göra nått och så kanske man pratar med nån och så blir det värsta grejen för man säger fel sak, vad är meningen är det nån som kan förklara?! vad är meningen med kärlek man blir bara sårad eller sårar den andra?! kära läsare ge mig ett svar!?
ciao / J

söndag natt

när jag skulle gå och lägga mig så ringer mobilen och jag får prata med en full arvid och en väldigt mycket fullare tomas. tomas vill att jag ska åka och hämta honom och det gör jag, jag åker till min bästa kompis som har fest i mjukisbyxor och uppsatt hår plus utan smik. allt folk var as fulla och jag bara skrattade åt dom, haha. tomas var skit full han hade däckat på hamocken men tillslut fick jag liv i honom och jag ville inte gå igenom huset så vi fick hoppa över garnnarnas staket.. ''suck'' anledningen till att han var så full var jag och det kändes verkligen inte bra, det var läskigt att se honom så där full och sårbar. jag kan inte säga nått annat än förlåt jag gjorde ett misstag det ska inte hända igen men det var fan inte okej så som han behandlade mig igår jag åkte och hämtade honom för att jag bryr mig om honom och han står och skriker på mig att jag bara ville fest och att jag typ bara tänker på mig själv och skit men det gick inte att prata med honom igår så nu väntar jag på ett samtal av honom så får vi prata ut för det kan inte hålla på sähär längre.
/ J

krampis

image3
emma utan dig klara jag mig inte.
du gör mig lyckligare än nånsin, du är min livsglädje!
alla minnen med dig är dom bästa.
jag vet jag gjorde fel, förlåt.
du fattar inte hur mycket du betyder för mig,
jag kan inte leva utan dig!
jag hoppas att allt kommer bli bra inom tiden som går.
jag älskar dig krampis <3

kärleken i mitt liv

image2om du bara visste hur mycket du betyder för mig. jag vill inte såra dig för du är värd nått bättre då. men utan dig så är det så himla svårt, du har hjälpt mig igenom så mycket och det kanske har varit bråk och så men jag kan inte släppa dig. jag vet inte om det här kommer funka i längden men du får mig att må bra och det sista jag vill är att jag ska såra dig. jag vet jag gjorde ett misstag men snälla förlåt mig.
baby you are my everything.

rakt in i hjärtat

I couldn't turn on the TV
Without something there to remaind me
Was it all that easy
To just put aside your feelings

If I'm dreaming don't wanna laugh
Hurt my feelings but that's the path
I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice boy you meant everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go
So I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is I'll be fine without you
Yes I will

jag hade ju kul :)

haha när man kollade på bilderna från igår så tänkte jag efter fan va kul jag hade, det va fan en av dom roligaste festerna på länge, folket som var där va fan helt jävla underbara :) min kväll kunde fan inte blivigt mer lyckad :D tack så jävla mycket gott folk ni gjorde fan min kväll igår :D
puss och kram / J

sliten

idag är det bara att ta det lungt för jag är så jävla sliten från gårdagen är ensam hemma just nu det är skönt morsan kommer väl hem i natt eller nått full och glad får man hoppas för det är fan hennes tur att ha kul för en gångs skull :) får se om det händer nått kul då kanske jag rör mig utåt men bara om det finns nått kul som händer..
hoppas ni andra har en trevlig lördag.
ciao / J

fyllan bakis ångesten

jag hade skit trevligt igår tills det hände en viss grej, jag svek min vän och det är de västa för hon betyder så groft mycket för mig. utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. nu måste jag berätta för mitt ex också och det sista jag vill är att såra honom för han betyder så sjukt mycket för mig, jag vet jag gjorde fel det ska inte hända igen men jag kan inte vrida tillbaka tiden. om inte det där hade hänt så hade jag haft skit kul. haha fast min lilla papparatzi tog ju inte så fina bilder, haha men den smällen får man väl ta :D hoppas ni hade en bra fredag kväll
/ J

fredaaaaag :)

fick sluta tidigare idag för att jag somnade på den sista lektionen, så jävla trött efter gårdagen. efter skolan åkte jag till mammas jobb och åt lunch resturang mat, mums ;) nu är jag hemma och vänta på min dricka ikväll smäller det efter haft två vita helger hoppas man hittar nått bara, min kära vän emma är ju en riktig tråkmås som inte vill vara med för att hon är sjuk, haha. vad som en händer kväll så ska jag ha jävligt kul i allafal :) ha en sån jävla kul kväll du gott folk och sup satan :D
puss&kram / J

match igår.

dagen började med skola och sen träffade jag m och han åkte och lämnade mig på tomas jobb, tomas tog och duchade efter jobbet sen fick vi skjuts av hans jobbar kompis till hummlegården. vi gick runt och kollade om vi kände nån sen satte vi oss i gräset och tog nåra öl och hade det mysigt, vi satt och tog det lungt sen gick vi en sväng och då träffad ff och hennes bror och deras kompisar. djurgårdståget började röra sig på tunnelbanan och det var hur fullt som helst man typ tog av värmen, haha. när vi kom till solna och ställde oss i kön träffade vi alla andra vänner när vi kom fram så skulle dom kolla min väska och jag hade ju med mig min hårsprey och dom tog ju den såklart :( det va riktigt kul på matchen även fast djurgården spelade skit dåligt i första halvlek men vi kom ju så klart ikapp i andra halvlek, matchen slutade 1-1, vi kunde ha gjort bättre ifrån oss. jag och tomas gick från matchen 10 minuter innan den slutade för att vi inte skulle hamna i allt bråk och det lyckades vi med, vid gullmars så tog vi och åt sen var det bara hem och sova för våran del :)
/ J

speciell dag

dagen började med skola två lektioner, skönt
gick upp till centrum och träffade E&A gick runt och kollade lite hittade faktiskt nåra riktigt fina kläder.
A åkte hem jag och E gick till donken jag käkade sen så vi att det var 10kr för en mc flurry fattar ni 10kr asså gratis :D haha men glassmaskinen i haninge centrum var söder och vi var så himla sugna på glass så vi åkte ner till drive in donken och köpte oss en mc flurry och satte och i solen och slekte himla mysigt faktiskt. min kära vän och jag hade många roliga skratt när vi satt där skönare väder kan det inte vara :) nu är vi hemma och min kära vän har somnat som vanlig hon är en riktig sömntuta, haha.
det har varit en riktigt skön dag och hoppas att den inte blir förstörd och dessutom är det en speciell dag idag säger inte varför men för er som känner mig vet vad jag menar, haha ;)
puss&kram / J


runt hela haninge på en dag.

gårdagen var helt stressad, först efter skolan så åkte jag till dif för att ta ut biljetterna till matchen men det funkade inte så ringde jag till han som jag ska gå på matchen med för att se om han kunde ta ut biljetterna efter han hade slutat jobbet, men nej det kunde han ju det för han har så mycket att göra så så fick jag åka runt hela handen typ för att försöka ta ut dom där jäkla biljetterna.. tillslut åkte jag till min mormor och tog det lite lungt åt lite mat medas min mormor ringde till ticknet och dom sa att jag var tvungen att åka till globen till en ticknet butik för att ta ut biljetterna och då kommer min vän och hämtar mig i bilen men han vägrar köra mig till gloden så jag får ta bussen dit. vid gullmars träffar jag min andra kära vän B, han väntade där på mig så att jag slapp gå själv vi sitter ett tag och tar det lungt sen stöter vi på M&M dom följer med oss till gloden en liten rolig promenad till globen, B fick väldigt ont haha girlpower :D sen tog vi bussen hem och jag träffade några andra vänner i sågen tjockisarna skulle äta, vi åkte till dif och köpte cigg och dom åt mat och jag smakade lite (a) sen kommer min andra kära vän E och vi satt vid dif ett tag sen gick vi och kollade på deras dansträning, rätt roligt faktiskt ;)
hoppas ni hade en bra dag / J

mysig dag!

våren är här det har man ju längtat efter, mysigt med alla blommor och alla nya vår känslorna.
ledig från skolan så det händer inte så mycket alla vännerna är ju i skolan :)
ska väl träffa min kära vän lite senare och ta en promenad i det fina vädret.
måste hinna att ta ut biljetterna till matchen på torsdag, håller tummarna att det är lika fint väder då.
ska bli riktigt kul hoppas det går bra för djurgården vi ligger ju faktiskt etta men det är många matchen kvar, kan hända mycket. men vad som än händer så är vi alltid bäst ;)
/ J

RSS 2.0