dålig på att blogga....

nu har jag blivit dålig på att blogga igen nu får jag fan ta mig i kragen.. i tisdags va jag och mickan på ollan det va himla trevligt och kvällen slutade med att vi kollade på film hemma hos andreas sen gick vi hem till mickan och sov sen va det bara att gå upp till skolan på onsdagen och det va inte kul.. men det va kul att träffa klasskamraterna iaf efter skolan va jag på dejt och det va himla mysigt ska jag säga. idag va jag på dejt igen och handlade en jättefin väska och så handlade jag hårfärg också så nu ska jag ta mitt feta arsle och åka till mickan och färga håret och kolla film, mysigt mysigt. men skriver imorgon. puss och godnatt

en vanlig måndag

dagen började med att jag vaknade hemma hos mickan med alla kläderna på mig och dom skulle iväg så jag åkte hem. sen smsade emma och frågade om jag skulle följa med henne till sjukan och det är klart jag följde med sen gick vi upp till centrum och kollade lite och sen åkte jag hem och somnade nu ska jag till handen igen med emma och sen ska jag möta upp mickan för vi ska till ollan och käka middag och kolla på nån match som hon ville se.. sen ska jag nog hem och sova eftersom jag börjar skolan imorgon, blää jag vill inte! nej nu måste jag springa till bussen skriver senare.

självsäkerheten stiger

det finns en sak som är bättre än kärlek och det är självständighet och det har jag inte varit men det är jag nu, jag vet att jag klarar mig själv och att jag kan stå på mina egna ben. kärlek är underbart men för att klarar av kärleken måste man kunna vara självständig och det är jag nu och det ska jag alltid vara. ska aldrig mer låta en kille få bestämma över mig jag har min egna vilja och min egna väg att gå på och det tänker jag göra nu.. det finns en kille där ute för oss alla jag trodde jag hade hittat honom men jag hade fel han va inte den killen för mig men han dycker upp nån dag och jag tänker vänta men tills dess tänker jag leva mitt liv som en stark och självsäker kvinna!

nu är jag tillbaka i bloggandet

hej alla trogna läsare! nu är jag hemma igen och har haft det underbart i gnesta det va fint väder och vi har ridigt och haft det allmänt trevligt hela tiden.kom hem i lördags men va sjukt trött så orkade inte sitta vid datorn men va iaf ute och det va kul. igår tog jag det bara lugnt sov typ bort halva dagen så jag bloggade inte då men nu är jag tillbaka och på topp och ska blogga hela tiden så ni kan läsa om mig tråkiga liv.... idag hade jag inga planer för dagen men mamma ringde och frågade om jag kunde komma och jobba för hennes rygg hade pajat och en sån ängla dotter som jag är så åkte jag och jobbade fast jag hellre hade velat att ligga kvar i sängen men pengar är alltid pengar. imorgon ska jag ta det lungt får se va dagen har att bjuda på. nu ska jag lägga mig i min sköna säng och dricka cola och äta chips får passa på nu innan jag och mickan ska börja gymma för då är det slut med sån så nu är det bara att käka upp sig (a). nej skriver imorgon. puss och godnatt på er!

nu drar jag till gnesta!

idag har jag varit med min kära vän från gnesta och nu ska vi åka till henne det ska bli super skönt att komma bort från haninge. har inte bestämt mig hur länge jag stannar men det märker vi. ska ha med mig kamran så ni får se lite bilder när jag kommer hem. jag kommer nog inte kunna blogga under den tiden jag är där nere så ni får sakna mig men jag skriver när jag kommer hem och uppdaterar er om vad vi har gjort. ha det så bra och hoppas ni har det soligt..



jag och min älskade vän angelica


grattis stek!

jag är trött men kan inte sova så jag bloggar hur mycket som helst istället för jag har inget bättre för mig.. min dag har varit bra kan man väl säga men min lilla stek har blivit gammal gubbe så jag kricke och krillan åkte hem till honom och firade honom lite det va mysigt. men det första kricke fick göra va att klättra upp i ett träd och hämta tottes kattunge för den hade blivit rätt för hunden men jag måste säga det att kricke är ju sjuk på att klättra i träd så jag ska hedan efter börja kalla honom för klätterapan! nej nu ska jag iaf för söka sova och inte trötta ut mina läsare bara för att jag är trött och inte har nått att göra..

att men kan ha kul såhär sent också

jag sitter här i min ensamhet och har sjukt kul med min älskade vän patricia på msn hon är sur på mig för min blogg är populärare än hennes och jag tänker inte länka till henne heller för det gör henne bara med irriterad och det är bara kul. men hon vet att jag älskar henne endå :)

jag är inte emo, PATRICIA!


tänkte att jag lägger in en snygg bild på mig också när jag ändå håller på liksom

det är inte lätt men jag klarar det

Jag stog med hjärtat i min hand, men du bara gick förbi
Om du vill kapa alla band så ska jag ge dig frid
Jag ska säga att jag förstår, inte ställa några krav
Och öppna dörren när du går så du kan ge dig av
Jag vet att jag står

På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg

Jag tänker inte skriva brev inte ringa på din dörr
Det blev ju ändå som det blev ingenting är som förr
Och om jag ringer dig nån dag
Tror jag nog att du förstår
Då är det bara för att jag vill höra hur du mår
Jag vet att jag står

På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg

Jag hittar nog hem tillslut
Och finner säkert vägar ut
En liten bit av mig finns nog kvar hos dig
Jag är nog mera stark än svag
Nu går jag mot en morgondag
Det kommer att gå bra
Jag ska leva livet

På egna ben...

men ibland är livet lite för tufft

jag tänkte bara säga att jag inte alls bara skriver mass ledsna saker som min ''älskade gästbloggare'' säger.... jag är igentligen glad och ledsen på samma gång och det ledsa hamnar tyvärr på bloggen men ska väl bättra mig lite och skriva lite glada inlägg.. ni kanske vill veta att jag fick veta idag att min kära vän som aldrig skulle ha rumpsex med finare ord har haft det och jag tyckte det va lite roligt för hno har alltid sagt att hon aldrig ska ha det sen går hon heeeelt plötsligt och har det men en RANDOM SNUBBE fattar inte, inte okej... haha! nej okej jag kanske överdrev lite men vafan den här jävla gästbloggaren klagar ju så då får man väl hitta på nått kul eftersom jag inte har nått liv så för jag hitta på ett...

hon fick det jag alltid önskat mig

hur fan kommer det säg att HON fick det jag alltid har önskat mig? jag förstår inte va ser du hos henne som inte jag har? jag har försökt allt men det verkar ju åndå inte fungera så nu ger jag upp allt som har med kärleken att göra.. orkar inte kämpa längre för nått som bara är dött. allt jag ville va att det skulle vara du och jag och jag skulle vara den lyckligaste flickan på jorden.. men nej men du jag hoppas du är lycklig för jag lovar dig jag klarar mig och som sagt mister man en så står det tusen åter!

gästbloggare vavava

"Juffe" skriver bara massa ledsna inlägg här så nu tar jag tag i saken ännu en gång. Det är faktiskt över fyra månader sedan jag skrev här sist och jag kan väl upplysa er alla om att "juffe" inte har blivit mer intressant med tiden. Samma gamla skit som vanligt liksom. Näe, jag måste styra upp mitt liv och bli snygg nu. "Juffe" ligger och pratar i telefon med stek. Dessa människor alltså. Samtalsämnet just nu är fiffi. Och fiffi är för er som inte vet ett finare ord för muff, slida, framstjärt och så vidare.. xoxo


låt mig gå min egna väg

frågan är om du har svårt att fatta att jag inte vill ha nått med dig att göra?
SLUTA HÖRA AV DIG TILL MIG!

sug och svälj

jag har bara en sak och säga,
du äcklar mig!

få mig bara att glömma


jag tror inte att det är nån som förstår, jag vill bara lägga mig ner och gråta men jag kan inte för jag måste vara stark.. du får inte se mig såhär förkrossad. jag mår bra jag är inte svag, jag vill bara glömma!

du har krossat mitt hjärta för sista gången nu!

det gör verkligen ont, jag vill bara få bort smärtan och bara glömma dig helt och hållet men det är så sjukt svårt.. det ända jag vill är bara att släppa släppa släppa och aldrig mer behöva se tillbaka. du har förstört så mycket i mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka så FUCK YOU!


fuck you

du kan dra åt helvete! det här va droppen. SUG PÅ DEN!!!!!!!!1

det gör verkligen ont!

jag saknar det vi hade en gång i tiden när det bara va du och jag och inga andra och det största problemet va ett litet små tjafs.. kommer vi nån gång hitta tillbaka till det som engång va bra men just nu är rena helvetet. du gjorde mig stark och vi delade allting tillsammans det va bara du&jag. det kanske är bäst såhär men du är en har sån stor del i mitt liv och hur ska man kunna släppa nån som man älskar så mycket när man inte ens är redo?


samtal med natasha

börjar med ett tråkigt samtal med min kära vän natto. men slutar med ett samtal om stora snoppar

jag: nej han vill man inte ligga med han har lika stor som en falukorv
natto: hahahaha farligkorv
jag: hahahahahahah sååååå jävla tråkig
natto: men haha du skratta juuuuuu!
jag: det här jag ska skriva in min blogg.....
natto: va är det man säger?, dra inte ner blixtlåset, är finns farligkorv!
jag:haha nu har han svarat
natto: vavavavavav vad skrev han?!

sen säger jag inte nått mer om det här. jag säger såhätr jag och natto pratar fortfarande och vi as garvar!

trött

helgen har varit helt okej, i fredags så va jag med mickan och hennes grabbar´och några tjejer vi drack lite och spelade bowling va himla kul faktiskt. i lördags va det hem till sparris igen och det va kul lånade ut min kamra så kan säga att jag har huuuur många bilder som helst ska lägga ut som på facebook när jag orkar..

måndag och tillbaka till jobbet.. jag visste att det skulle komma fler gäster och äta men jag hade aldrig tänkt mig så många :O jag trodde jag skulle dö!! det är de västa jag har varit med om nu vet jag att jag inte ska jobba på resturang jag klarar inte av den stressen.. nu är jag hemma och tar det sjukt lugnt ska snart färga håret för det kan behövas. det blir blont igen jag kan inte bestämma mig om jag ska vara blond eller brunett? va tycker ni?

 
                                  blont?                                                                brunt?

take me back


en bild säger mer än tusen ord

.

you need to learn how du fall before you can learn how to fly

en del av mig kommer alltid tillhöra dig..

And I said
Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all that's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes

Romeo, save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story, baby, just say yes

Oh oh

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town

And I said
Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring
And said

Marry me, Juliet, you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story, baby, just say yes

och så har man gått och blivit ''vuxen''

förlåt för dålig uppdatering men har varit lte mycket att stå i. släkten va här i tisdags och firade mig fick alla och lite till som jag önskade mig min födelsedag kunde inte bli bättre. sen på onsdagen kom brudarna över och bobby måste bara säga att jag har tidsopptimister till vänner men jag älskar dom endå. det blev lite sent eftesom alla kom så sent så den ända vännen som följde med ut va steffi, tack älskling! hade en toppen födelsedag tack släkten och tack alla vänner! <3

i fredags va jag mickan steffi mamma och rosie på metro och det va sjukt kul (och dom säger att krogen är överskattat) haha nej men jag kommer säkert tröttna men jag hade iaf as kul fast vi kunde ha dansat lite mer.. i lördags va vi hemma hos maria och det va trevligt men mådde inte sådär jätte bra men jag får väl skylla mig själv. men jag hade trevligt endå. jag och mickan åkte till djurgårsvägen och ''efterfestade'' jag somnade som vanligt. vi kom hem till mig typ vid fem eller nått och det va ju inte så kul. söndagen spenderade vi hemma hos mickan och tog det allmänt lugnt senare på kvällen tog vi oss en promenad hem till mig det va faktiskt skönt att ta en lite promenad så där på kvälls kvisten. idag har jag jobbat och slitit så är lite sådär små trött men jag överlever, tänk pengar!


jag och min älskade mamma på metro!

RSS 2.0