jennifer sundh


skola imorgon

nu sitter jag i min soffa och slappar, det blev ingen träning idag men man får väl börja med det nån annan gång. jag som va så taggad på att börja träna! aja ska snart ta ett varmt bad och förbreda mig för skolan imorgon, ännu en ny vecka och ännu mer skola.. har inte så mycket planerat den här veckan ska till mormor nån dag och fika eftersom dom åker upp till dalarna en hel månad och lämnar stackares mig här helt själv. ska träffa angelica på torsdag och sen ska jag träffa min fru nåndag också vi har inte lekt på flera veckor känns det som och jag saknar henne! ska väl hinna rida nåndag i veckan också men det är så kallt så det är inte ens kul tycker så synd om min lilla älskling där nere som står och fryser! jag måste bara säga det att min mamma kollar på nog dom mest störda pogramen som finns. nej nu ska jag hitta på nått kul, eller inte.. har bara inget annat att skriva..
xoxo

irriterad

nu är jag trött på det här! du måste fan lära dig vad som är ditt och vad som är vårat.. du kan va hur arg du vill på mig det skiter jag i men blogga fan inte om att nån på lyckeby har tagit sönder din jävla grimma för det är ingen som skulle göra det och köp dig en egen fodertunna för du fick bara låna våran tills du hade köpt en egen! lär dig vad som är ditt och vad som är vårat.. du har gått för långt nu. nu har du flyttat så stanna där nere och blogga aldrig mer om oss här i haninge för vi är ju såååå himla falska här uppe så va snäll och håll dig borta då! va arg på mig va det du men ta fan inte ut det på dom på lyckeby eller min mamma eller mina vänner fattar du det! trött på dig och ditt jävla skitsnack!

bilder från i fredags!


dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering men nu är jag tillbaka och på topp igen!

i fredags va jag hos min kära mormor och fikade efter det åkte jag hem och fixade mig sen kom mina babes och jonas såklart. linn fixade mina ögonfransar och mitt hår jag blev skit snygg. påväg in till stan så märker jag att jag inte har med mig mitt leg...... ringer min älskade mor och hon kommer och lämnar det till mig, ibland älskar jag bara dig såååå mycket! det blev mycket alkohol och många roliga skratt. när vi skulle åka hem hade jag nog glömt att dricka vatten för svårt att gå hade jag men sån tur är att jag har så underbara vänner, tack älsklingar!

igår mådde jag INTE bra men man får ju skylla sig själv. jobbade också vi var här hemma och kollade på film och mamma borstade hennes hår och det tog typ hela kvällen. vi spelade kort och det va skönt att ta det lugnt för engång skull.. och jag måste nog bara säga att jag jobbar med världens sötaste unge.

idag ska jag träna med min fru och min egna personliga tränare.. just nu sitter jag i soffan och väntar på att skruttan ska vakna så vi kan äta frukost och så för sen ska hon åka hem. är sjukt taggad för att träna asså ska bli så skönt att komma igång men träningen och det är grymt skönt att man har en egen tränare, han kommer nog ta kol på mig man jag ska lyssna på honom för det kommer ju löna sig i slutet.. nej nu ska jag väcka lillchippen skriver senare.
xoxo

handen

nu ska jag röra mig mot haninge igen och träffa min babe sofie. vi ska sola och gå runt och kolla lite sen ska vi planera för imorgon, party like a rockstar! skönt det ska bli med helg.
imorgon är det utgång med alla brudar!
lördag ska jag jobba
söndag ska jag och min fru gymma!


nej nu måste jag röra mig så jag kommer i tid för min babe!
xoxo


tråkigt

sitter fortfarande i skolan även fast jag har slutat försöker plugga men det går inte så bra för jag vet inte hur jag ska börja... sitter här själv och har tråkigt big daddy lucas och nettan kom ut och gav mig lite underhållning men nu sitter och har prov.. lucas den jäveln snodde min ipod men han kan väl få ha den en stund bara för att jag är så snäll. nej jag väl försöka komma igång nu ska nog följa med emma till centrum för jag måste ju ändå dit och fixa lite grejer..
xoxo

lilllördag!

skolan... ska snart ha utvecklingsamtal, suck! nej men det kommer nog gå bra ska ta tag i mig själv nu och fixa skolan och allting annat orkar inte må såhär längre, så nu går jag för sista gången ifrån dig. orkar inte med dig och dina problem längre du förstör mig, så hejdå! ska sitta kvar i skolan idag för att plugga nu ska jag bli en duktig flicka.. efter skolan ska jag upp till centrum en snabbis sen ska jag till handenterminalen sen ska jag väl hem eller nått. har för mig att jag skulle träffa lite folk menmen vad ska man göra om man har minne som en guldfisk.. och här är till dig big daddy, JAG ÄR INTE RÄDD FÖR DIG!! haha. nej nu ska jag lugga lite ha det så bra så länge.
xoxo


va hände?

jag kommer sakna dig!
även om du inte kan förstå det så kommer jag göra det,
med hela mitt hjärta, sa vi inte alltid du & jag?

rätt eller fel?

det gör ont att veta vad du gör just nu. förlåt men jag orkar inte ha det såhär du måste förstå mig.. en del av mig vill bara gå iväg men den andra delen drar mig tillbaka och säger att jag ska stanna och kämpa men är det rätt? du gör mig så osäker varje gång jag pratar med dig.. allt blir bara fel! du ger mig liksom ingen chans att visa att jag har ändrat mig..

:(


idiot

det här är inte rätt, inte igen
hur kan jag vara så jävla dum?

örebro fram och tillbaka

nu är jag hemma och sitter faktiskt i kötet för engångskull. det va skönt att åka till örebro och kolla på huset och så. det va ett litet och sött hus det kommer nog bli fint när mamma är klar med allt hon ska göra med det! påvägen hem pratade jag med emma och jag retade henne och sa att vi skulle åka till max och äta och då ville hon också ha så påväg hem från jobbet så hoppade hon av och bytte till röda linjen och åkte till fittja så vi hämtade upp henne vid station sen åka vi till max och det va sjukt gott. påväg hem så bestämde emma sig för att följa med hem och hjälpa mig med min ekonomi och det gick bra nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på one tree hill sen sova. imorgon är det ännu en jobbigt skolvecka med det är bara att stå ut. nej godnatt på er..
xoxo

mot örebro

somnade i soffan igår och vaknade fett tidigt idag. nu ska jag och mamma röra oss mot örebro kommer nog hem ikväll men man vet aldrig vart man hamnar fast har ju skola imorgon så måste komma hem ikväll.. nej nu ska jag synda mig hörs ikväll..
xoxo

suck

när jag var påväg hem va jag sjukt taggad för att gå ut så jag skyndar fett mycket för att bli klar och när jag bli klar så får man inte komma.... SUCK! trött jag blir på folk asså. så nu blir det inne sitta dag igen.... kul. aja nu ska jag väl gå och spela kost med min kära mor. hejhopp gummisnopp!
xoxo

-


lördag

just nu sitter jag i angelicas soffa och väntar på att maten ska bli klar. kom hit igår och vi hade myskväll och så sov jag här så idag har vi bara tagit det lugnt ska väl åka hem sen och ducha och så kanske bli ut idag om jag orkar.. nej nu ska jag kolla lite på tv.
xoxo

<3


min älskade mormor!

torsdag

sitter här i min soffa igen precis kollat på one tree hill. har en sovandes emma bredvid mig hon ska snart åka till sin pappa som fyller år och då blir man ensam igen.... jag hatar att vara ensam så om nån vill vara mitt sällskap så säg bara till. nej nu ska jag fortsätta att kolla på one tree hill..
xoxo

myspys med mina girls

kom nyss hem från en mys kväll med angelica och jennifer det va skönt att komma bort från den här lägenheten.. vi kollade på film och käkade godis och chips och drack cola, mums. tack för en super bra kväll tjejer!
nu ska jag kolla på one tree hill sen sova.
xoxo




<3

jag behöver svar

du pussade mig på pannan sen gick du och jag stog kvar och kollade när du gick din väg och allting kändes bra igen du fick mig att tro igen men nu sitter jag här igen och inte ett ända ord från dig på flera dar. jag sitter här med så många obesvarad frågor och du hör inte ens av dig, ja jag vet att jag skulle ge dig tid att tänka men jag tror inte jag klarar av det här. jag är inget tredje hjul jag är ett första pris och du måste bestämma dig snart för jag klarar inte av det här. varje gång det ringer eller jag får ett sms tror jag alltid att det är du och jag sa till mig själv att jag aldrig skulle hoppas på för mycket och ändå gör jag det, jag lovade mig själv att inte gråta nå mer men jag kan bara inte hålla in det längre jag är stark för jag klarar av att göra saker som jag älskar men när jag är ensam vet jag bara inte vart jag ska ta vägen. om du väljer att vara med henne så accepterar jag det men snälla låt mig inte gå och vänta på nånting som kommer krossa mig totalt, jag trodde aldrig jag kunde älska en människa så mycket som jag älskar dig det är helt sjukt och de sjukaste är att du förstår inte ens hur mycket du betyder. jag skulle kunna göra vad som helst för dig, men du kan inte låta mig sitta här med alla dom här obesvarade frågorna du måste bestämma dig för jag klarar inte av det här. vilket val du än gör så kommer jag alltid älska dig!

drömmar blir aldrig till verklighet

drömmar blir aldrig sanna.. jag hade en jättebra dröm inatt men när jag vaknade imorse så visste jag att det bara var en dröm och att den aldrig kommer bli sann.. jag ville bara somna om och inte vakna för i en sån värld skulle jag vilja leva i men men som sagt drömmar är alltid drömmar och dom blir aldrig sanna...

nu sitter jag i skolan och har fritidsverksamhet det suger för jag är trött och hungrig.. sitter och pratar med min big daddy och det är väl de ända roliga med hela lektionen. nej nu ska jag väl plugga lite..
xoxo

jag och sofie :)

..

Namn: jennifer
Kallas för: kärt barn har många namn
Stjärntecken: lejon
Höger eller vänsterhänt: höger
Piercingar: öronen?
Tatueringar: nej
Längd: kort..
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: ja du..
Fräknar: Nej men skulle vilja ha..
Motto: lev för idag och be för imorgon
Kär? vad är det?
Önskar du att du bodde någon annanstans? ja det kan man säga
Tycker du att du är attraktiv? vet inte men killarna vislar efter mig?
Dricker du? ja det är klart man måste drick för att överleva
Röker du? kanske
Vilket schampo använder du? nån?
Vilken parfym använder du? escada-magnetism
Vad är du rädd för? spindlar
Gillar du att tvätta? nej...
Gillar du berg- och dalbanor? kan man väl säga att jag för..

tråk


so sick of love songs

 

måndag

försov mig som vanligt idag men åkte till skolan iaf och då hade vi engelska sen idrott och då åkte vi skriskor. jag och andreas stog vad om vem som kom fortaste till andra sidan asså vi satt på stolar och pontus drog honom och alex drog mig och det sjukaste var att det gick fett fort för mig och alex bara släppte mig och jag flög bokstavligen in i båset som tur var dörren öppen och jessica stog där och tog i mot mig, gud va vi skrattade.. det där är bara sånt man tror händer i filmer men nu har det hänt mig och kul va det men det kunde också gått riktigt illa så nu är andreas skyldig mig en cola.. nu sitter jag i min soffa igen och tv är på men inget roligt som är på min älskade hund ligger här bredvid mig och det är mysigt med lite närhet. imorgon ska jag nog träffa min jennifer ska bli mysigt men nu orkar jag inte skriva mer..
xoxo

!

ge mig en chans att förstå vafan du håller på med

ni gör min vardag




tack för att ni finns
<3

positiva tankar

medans mina tjejer är ute och har kul sitter jag här i min ensamhet och tänker men egentligen så vet jag inte ens vad jag tänker på, en vis man lärde mig engång att bara tänka positivt så kan du klara vad du vill och det stämmer faktiskt men är du osäker och velar fram och tillbaka så funkar det inte så är det bara. men som jag sa till honom när han berättade det för mig att det är inte alltid lätt då fick jag till svar att du gör det till vad det ska vara tror du att det inte kommer vara lätt då kommer det inte vara det, så ett tips till er alla där ute som sitter och tycker synd om er själv ta tag i skiten och lev med den och gör det till nått bättre. det är jobbigt jag vet men som sagt tänk positivt så kommer allt lösa sig det tar sin lilla tid men låt det ta tid för när du väl är där så kommer du fattar hur mycket det va värt att ta den tiden det kommer att ta, det är alltid olika för olika människor men är du en stark person och tror på dig själv så lär det nog gå fortare än för dom andra. ta åt er ni som vill må bra igen för jag lovar det funkar..

hemma sittar lördag..

från en galen kväll igår till en hemma kväll idag med chipsen och dippen framför mig så ska vi nu slå på beck alltid lika bra dom kan man se nog hundra gånger utan att tröttna.. är sjukt trött redan så får se om man somnar till beck men hoppas inte det för jag vill se sommaren med göran innan jag somnar annars får jag väl se den imorgon. och till er mina tjejer så hoppas jag att ni har riktigt kul och att ni tänker på mig och dansar och har kul för mig också, ni är bäst! så till mig och emma som är ''duktiga'' flickor som sitter hemma en sån här vacker lördag kväll en stor applåd till oss..... nej nu ska jag kolla på beck med min kära mor och pitbull, ha en trevlig lördag alla där ute.
xoxo

ingen rubrik

And now that you're gone
I just wanna be with you
And I can't go on
I wanna be with you

klarar inte av det här

är det meningen att det ska kännas såhär? skulle inte jag få chansen att bli lycklig igen, va det inte min tur nu? det gör ont och jag vet inte varför jag hade tagit tag i allting och kom på fötter igen va händer nu varför känner jag som jag känner just nu? jag är rädd jag vet inte vart jag ska ta vägen. det känns så rätt men endå så fel på ett sätt och därför är det här så jobbigt. vågar du så vågar jag, antingen förlorar du mig eller så förlorar du henne gör ditt val för jag klarar inte av det här.

bäst

jag måste bara säga det att jag älskar ju johan falk filmerna sååå sjukt bra asså!

jag trodde på dig..

det här dödar mig totalt..

älskar er







glädje

jag måste bara säga
jag älskar dig

love it

nobody puts baby in a corner

you are on my mind all the time

‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it’s wrong or right
And though I can’t be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

.

jag hoppas jag väljer rätt nu,
jag älskar dig så mycket
men frågan är om det räcker?
jag vill men vill du? du verkar vara så osäker.
jag vill inte pressa dig till nått men du måste förstå att
du kan inte både ha kakan och äta den samtidigt
jag är ledsen men det är så det är..
jag tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig.

<3

pitbull


jag älskar dig av hela mitt hjärta!

 


myspys med snö

är skrämmande trött och vill bara sova jag har varit duktig idag och inte tagit nån powernap så är faktiskt stolt över mig själv.. just jag stälde mig på vågen i morse och jag har faktiskt gått ner i vikt jag blev chockad för det trodde jag verkligen inte har ju liksom inte gjort nått speciellt så fattar inte vart dom kilorna har tagit vägen.. jaja inget mer snack om min vikt nu min dag har varit bra först skolan sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och det har varit skönt.. imorgon ska jag och min jennifer åka till stallet och rida kommer bli sjukt mysigt, ska nog ha med mig kameran så jag får lite vinterbilder. nej nu ska jag typ sova så jag kommer upp imorgon. natti natti
xoxo

<3

you make my day

tisdag

försov mig igen...... men nu ska jag åka till skolan ingen mardröm inatt men nån dröm hade jag men kommer inte ihåg den. ska skriva lite om gårdagen sen men hinner inte den nu. skriver när jag kommer hem.
xoxo


<3 min jennifer

skolan idag, suck

har försovit mig och hade värsta mardrömmen inatt så har sovit piss dålig men det får man väl leva med nu ska jag sätta på mig lite spakel sen åka till skolan så jag inte blir så sen.. skriver senare
xoxo

i need your help!

,
nu måste ni hjälpa mig blont eller brunt?
help help help

mys middag hos morfar

nu är jag hemma igen från en jätte mysig kväll hemma hos morfar, god mat och femhundra bättre kan det inte bli. är sjukt trött nu så ska snart sova eller nått.. kanske ta en duch först nej har faktiskt inte så mycket att skriva men men. ta hand om er.
xoxo

middag hos morfar

nu ska jag röra mig ut i kylan och åka med mamma och hunden till morfar och äta middag är sjukt trött men bättre att jag gör nått för annars kommer jag bara somna och då kommer jag inte komma upp till skolan imorgon, nej nu måste jag springa mamma ropar på mig.
xoxo


girls just wanna have fun


nästa helg kör vi girls!
<3

söndag

vaknade nyss efter en väldigt skum dröm och så va soffan tom och sängen av tom men då kom jag ihåg att emma väckte mig och sa att hon mådde jätte dåligt så hon skulle åka hem och mamma är i stallet. idag ska vi till morfar och äta middag annars ska jag väl bara ta det lugnt skolan börjar imorgon också, kul... nej nu ska jag äta lite frukost sen kanske sova lite till eller nått..
xoxo

vill inte ha det såhär

en sak ska du veta att vad som händer kommer jag alltid finnas för dig vare sig du vill eller inte för jag älskar dig och kommer alltid ställa upp för dig och om du inte vill ha det så är de upp till dig då kan jag inte göra nånting. är bara så sjukt tråkigt att det ska bli såhär men men vad ska jag göra liksom? nu ligger bollen hos dig och nu är det upp till dig hur du vill ha det. men glöm aldrig att jag alltid kommer finnas här för dig!

:)


bild från i somras hemma hos maria, en bra kväll!

du är inte värd mig

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte
och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på
för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken.
Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon
annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du
ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder
att bli våta av tårar,få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att
skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte
behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt
leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin.

aldrig mer ska jag se åt ditt håll jag klarar mig utan dig,
jag är stark och jag vet att jag kommer klara mig
så fuck you om du är lycklig med henne va det då
men sluta höra av dig till mig då, för jag klarar mig




!

riktiga vänner gör inte så!

...........

vill bara skriva hur mycket som helst men jag vet att jag kommer ångra det sen så jag skriver ingenting istället för utom det här då för då får jag skriva nått iaf och skriva av mig lite även om jag inte skriver nått om det som jag egentligen vill skriva om... fuck this asså.. jag vill inte ta mig här ifrån!

gästbloggare vavava

jag har en hållhake på jennifer.. det blir ingen gästbloggning om inte hon håller det hon har lovat, hur det slutar lär ni ju se.. antingen får ni ett grymt inlägg av mig eller ett ruttet av henne.. Moahahaha

underbar fredag!

blev väckt kl nio i morse och kunde inte somna om så har suttit hemma och tagit det lugnt bara. gick upp till grannen när jessica ringde var där en stund och det va kul att träffa jessica och tobbe igen efter deras resa till japan. gick ner och åt mat med mamma sen åkte jag till min andra familj och satt där och spelade spel och snackade skit så det var jätte mysigt. det har varit skönt att ta det lungt från allt festande för engångskull men imorgon ska jag nog ut om jag orkar. just nu sitter jag och pratar med personen som känner mig bäst i hela världen och måste bara säga att nej lilla hjärtat jag tänker inte låta hjärtat säga till den här gången håller mig borta från det där. men jag är så glad att jag har dig!

And you fall and you crawl and you break 
And you take what you get and you turn it into

minnen

det där va bra tider det, miss it


glädjesprång

så söt, men ingen idé så håller mig på avstånd.

onsdag/torsdag

igår va vi på the bridge och det va helt okej först satt vi här hemma jag jennifer och grabbarna. vi drog där ifrån vid typ två och då tog vi sista tåget hem och då gick vi till tobbe men det kaosade så vi gick till statiol och käka sen gick jag och jennifer till söderbymalm och tog bussen hem. idag har jag bara tagit det lugnt gick upp till vicky när hon kom hem och då sjöng vi singstar sen kom daw och erik och då sjöng vi i lag bröderna hedermark mot mig och vicky. första omgången blev det lika andra utklassade vi grabbarna totalt och det va skönt att vi som inte kan sjunga vann över dom som kan sjunga. nu sitter jag i soffan och har en tandvärks mamma bredvid mig ska kolla klart på mina mysteriet på greveholm som jag har laddat hem sen ska jag sova. förlåt för den dåligt uppdaterigen (mormor) haha.
xoxo

vill bara glömma

Men saknaden tog övertag och rädslan den dog,
svårt att förklara, därför längtan efter ord.
Och jag, känner saknad men vad ska man göra,
för vad man än säger så är det ingen som kan höra,
att man skriker ut i luften av rädslan för ensamhet,
hur känns det att bli lämnad kvar, ja fråga den som vet.


<3

just nu sitter jag i jennifers stört sköna säng ska snart sätta på en film och sen sova är just trött. imorgon blir det roadtrip till farsta och på tisdag blir det utgång! igår va vi ute och det va sjukt kul har nog inte haft så kul på länge, tack jennifer! jag var helt vild men det va kul, haha! nej nu orkar jag inte skriva nå mer, godnatt.
xoxo

jag och min vackra jennifer igår <3

aldrig mer

nu är det ett nytt år och jag hoppas att det kommer bli så mycket bättre än 2009 2008 och 2007 när jag träffade dig... jag vill bara radera allt som har med dig att göra, du har förstört mig totalt. om du skulle se mig nu skulle du vara stolt över dig själv då? jag vill inte må såhär och jag vill verkligen inte att jag ska må dåligt för att du har krossat mig men nu är det så och då får jag väl leva med det, jag visste att du inte var bra för mig jag är bara så arg på mig själv att jag inte lyssnade på alla som varnade mig och sa att jag är så mycket bättre än dig och det är jag det vet jag men du har krossat mig för sista gången. jag gick på den där långa vägen och kom aldrig fram när du och jag sa upp kontaken på riktigt men jag byggde upp mig själv och började kunna stå på mina egna ben och må bra igen och sen gör du såhär mot mig, det värsta är att jag är på noll igen och jag går på den där jävla vägen och kommer aldrig fram och det kommer ta så mycket längre tid nu än innan tack vare dig, idiot! men jag kommer klara det jag kommer vara stark och jag kommer må bra igen även om det tar lång tid, jag är så mycket bättre än dig och jag är så mycket starkare än dig du är en svag jävla människa som inte kan stå själv! fuck it, jag är den som kommer skratta sist men även om jag kommer skratta sist för när det skrattet kommer så kommer det äntligen va ett riktigt skratt och då vet jag att jag mår bra igen och jag har är tillbaka till mig själv igen det kommer ta lång tid det vet jag men jag kommer klara det. jag tänker inte fälla några mer tårar för dig för du är inte värd det du är inte ens värd att tänka på så hejdå nu och föralltid. tänker aldrg mer vända mig till dig, du är död i mina ögon!

va hände med ärligheten?

ni säger att jag inte ska ta åt mig och må dåligt av med men det är inte så jävla lätt när ni inte hjälper mig hur ska jag kunna bli glad om ni bara pissar på mig det är ni som har fått mig att öppna mig och berätta hur jag känner och hur jag mår sen sitter ni och snackar skit om mig bakom min rygg vad är det för vänner? uppmärksamhet? jag skiter väl fan i uppmärksamhet varför tror ni jag stänger in alla mina jävla problem för att jag inte vill ha uppmärksamhet, ni fattar ju ingenting!! så mycket som jag har ställt upp och upp och upp och nu skiter ni bara i allt för att ni har komigt på fötterna igen det är snällt, tack! och vafan hände med all jävla ärlighet undrar jag? AAAAAAAAAAAAA jag vill bara skrika!
nu säger jag hejdå för sista gången!

RSS 2.0