i love you

Snart ska jag röra mig till min babes jobb och umgås lite innan hon ska jobba sen ska jag träffa Oscar och prata lite med honom sen ikväll vet jag inte vad som händer men nått kul skolan imorgon sen fira min fru, taggad till tusen! nej nu ska jag springa till bussen.
xoxo

hej hoppp jennifer gillar snoppppp

vem jag är? de kommer ni aldrig fåå veta




mohahahahahahhaha



Torsdag

Studentskivan blev riktigt lyckad och det va kul att umgås med folk men tycker om. Igår så tog jag det lugnt gick upp till grannen en stund och hängde där ett tag när jag kom hem så somnade jag nästan direkt hade ett litet samtal först men när jag la huvudet på kudden så somnade jag direkt. Internet funkar fortfarande inte hemma men lär börja funka imorgon för det börjar bli rätt jobbigt utan internet. Nu sitter jag i skolan och slutar vid tolv så det är skönt. Nej nu måste jag lyssna på va dom säger.
xoxo

På toppen

Anledningen att jag inte har bloggat nånting är för att internet inte fungerar hemma så är lite så irriterad för det men man överlever väl. Idag är det studentskiva som gäller så är lite små taggad för det men är mest trött men det blir väl bättre när man kommer igång. Slutar halv tre då ska jag åka och sola sen är det bara hem och ducha och sen ska Emma fixa mig så jag kommer vara super snygg ikväll.

Jag måste bara säga att jag är super lycklig för att jag har fått träffa dig, du får mig att skratta och ditt underbara leende får mig bara att smälta. Sagt men säkert så kommer det här nog gå perfekt.



Den nya och bättre Jennifer Sundh

Jag har alltid trott att jag inte ska klara mig utan er men jag har insett det nu att jag klarar mig så mycket bättre utan er, jag är trött på att ni bara leker med mig så nu går jag min egna väg och jag kommer klarar det. Det finns inget hos er som jag har att hämta längre så se aldrig tillbaka på mig för jag kommer aldrig se tillbaka till er, ni har sårat mig för många gånger och nu ställer jag mig på mina egna ben och jag står stadigt och det kommer jag göra, vill bara säga tack för den tiden jag fick ha med er men nu är den över, tack för mig!

Jag kom, jag såg, jag segrade!

underbar kväll

Har haft en sjukt bra dag började med skolan sen åkte jag in till stan sen va det bara hem och ducha sen hämtade Oscar mig och vi åkte till Alex och kollade på när han fixade med sin bil. Hade sjukt kul med grabbarna och det blev många roliga skratt! När Alex va klar med bilen så åkte vi och käkade sen åkte vi till bilträffen som va vid jakobsberg, Oscar åkte hem så jag åkte med Alex vi åkte till nått ställe där det skulle bli race men så blev det ju inte eftersom snuten kom så vi åkte till donken och grabbarna käkade. När dom va klara så åkte vi tillbaka till Haninge och träffade lite folk och sen körde Alex hem mig. Nu sitter jag i min säng och är överpigg så ska väl slänga på en rulle så man blir trött. Imorgon bär det hem till Patricia på tjejmiddag sen vet jag inte vad som händer.. Skriver imorgon.
xoxo

och jag vill ha mer

din blick gör mig svag!

du kommer aldrig förstå

Det fanns en tid då jag trodde på dig trodde på oss men den tiden är över nu, jag hatar att du alltid ska leka med mig ska du aldrig växa upp och se hur glad du verkligen gör mig. Det är helt sjukt att du fortfarande får mig att känna den känslan som jag kände för flera år sen. Jag tror nog aldrig att du kommer förstå hur mycket du verkligen betyder för mig.. Jag förstår inte hur jag kunde gå på att du hade förändrats du är exakt lika dan som du va för flera år sen och vi har gått igenom det här redan varför ville du göra det igen? Tycker du att det är kul att såra mig eller föresten du vet ju inte att du gör det. Tack för mig och tack för att du fick mig tro på dig det va det största misstaget på länge!

sanningen svider

Jag ramlar av sängen och drunknar i tankar på honom
och att det aldrig kommer bli nånting annat än vänner
!

skolan

Sitter i skolan med datorn i knät och har precis haft lunch, vi har restdagar idag och imorgon så sitter och jobbar med lite gammalt skit. När jag är klar ska jag åka och träffa Oskar han ska fixa sin bil så jag ska hålla honom sällskap sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra kanske ska träffa nån rolig om jag orkar. Nu ska jag jobba på så jag blir klar nångång.
xoxo

jag klarar mig

Satt just och kollade i gamla skolböker eller rättare skrivhäften och det va faktiskt rätt roligt för jag visste att jag va kär i dig men jag visste inte att jag va så besatt eller jag hade nog förtränkt det.. Ditt namn står typ på varje sida och det va mycket mer än så, det är lite läskigt att efte alla dom här åren att du fortfarande kan få mig knäsvag men det ska ändras på nu. Jag är inte lika ung och dum längre så fuck this i don't need you anymore!

Tisdag

Vaknade i tid idag men somnade om som vanligt men när jag vaknade så åkte jag direkt till skolan och på lunchen så gick vi till vårt hemliga solställe. På samhället så gjorde vi inte så mycket så jag och min ängel gick ut och satte oss i solen och njöt av det underbara vädret och pratade, utan honom skulle jag inte klara mig. Efter skolan så träffade jag Erika och Tess på bussen vi snackade lite sen hoppade jag och Erika av i Sågen och tog en cigg och snackade lite sen kom Nina och vi gick ner till mig så jag fick byta om sen gick vi ner till stallet. Nu sitter jag i soffan och väntar på att desperata hemmafruar ska börja. Imorgon är det jobb som gäller och det ska bli kul men nu har jag inte så mycket mer att skriva om!
xoxo

Jag tänker mer på dig än va du anar!

ge mig en chans att förstå

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut


jag vill om du vågar

kan du förklara vad du vill med mig,
det känns som du aldrig öppnar dig.

måndag

Blev en dag i stallet med Erica vi red på volten och det gick bra för mig iaf nej men det gick bra för Erica också hon va lite rädd bara med det gick bra. Nu sitter jag i sängen och är sjukt hungrig så ska göra lite mat sen ducha sen så får vi se va kvällen har att bjuda på. Imorgon ska jag ner till stallet och rida med Nina men först så är det skolan som gäller så lägga sig tidigt är vad som ska göras ikväll, nej nu skriker magen så skriver senare..
xoxo

tråkigt

Namn: Jennifer Sundh
Födelsedag: 29 Juli
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Ljusbrunt
Längd: 157
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Lejon
Skostorlek: 35/36
Är dina föräldrar skilda: Ja..
Rädslor: Har väl några.
Mest använda namn på msn: Jennifer eller juff3.blogg.se

FAVORIT

Färg: Rosa
Mat: Massor!
Sport: Ridning
Glass: Mjukglass
Godis: Choklad?
Affär: Olika
Nummer: 8
Tuggummi: Olika
Helgdag: Båda
Årstid: Sommar!
Radiostation: 105.1
Kroppsdel på motsatta könet: Beror på.

VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig:
Ingen
Vem är mest högljudd: Jag.. haha
Vem får dig mest att skratta: Dom flesta
Vem har du känt längst: -
Vem är blygast: Är nån blyg i haninge?
När grät du mest: Hur ska jag komma ihåg?
Bästa känslan: Kärlek
Värsta känslan: Att bli lämnad själv
Vart vill du bo i framtiden: Utomlands

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär:
Ja
Rymt hemifrån: Klart
Tänkt på självmord: Nej?
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Aa
Sett en död människa: nej
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: När jag va liten
Retats: Klart man har

DU

Svär: Alltid
Sjunger bra: Nej det kan jag inte säga att jag gör
Duschar dagligen: Självklart
Vill gå på högskola/universitet: Vet inte
Vill gifta dig: Ja
Kommer överens med dina föräldrar: Ibland
Gillar åska: Nja
Spelar något instrument: Tror inte det
Sover med gosedjur: Nej
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Mc donalds
Choklad/vanilj: Båda
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Tv/film: Båda
Gitarr/trummor: ?
Adidas/nike: Adidas
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: Inget

KAN DU

Gå ner i splitt/spagat: Kunde
Skriva med båda händerna: Nej, vem kan det?
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: ja
Ha dina ögon i kors: Nej
Nudda näsan med tungan:
Dansa: Jag älskar det

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: Erica
Du pratade i telefon med: Erica
Du msnade med: Jessica
Du kramade: Erica
Du skällde på: Ingen tror jag
Du sportade med: Erica

SENAST DU

Skrattade: Idag
Grät: Igår
Filmen du såg: Starstruck
Tuggade tuggummi: Idag
Drog ett skämt: Vet inte
Sjöng en sång: Idag, sjunger alltid

ÖVRIGT

Hur många kuddar sover du med: 3
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest: ....
Vad borde man uppfinna: Tidsmaskin
Är du ett hälsofreak: Nja
Vilket är det värsta vädret: Regn och slask
Lekte du med barbie som liten: Ja, det gjorde väl alla flickor?

i need you

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

you are the one

i dina ögon drunknar jag

skönt med vår

Helgen har gått för fort i fredags va jag på bio med Amina och hennes kompisar det va kul vi såg the bounty hunter och den va helt okej. Efter bion åkte jag hem och på lördagen va jag hemma på dagen sen åkte jag med jessica och hennes bror och flickvän och plam till barkarby och va på bil träffen. Blev en tidig kväll för det började regna så va väl hemma vid elva tror jag nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska gå ner till stallet.. Ska iaf träffa erica senare så vi ska väl hitta på nått kul.. Härligt med söndag!
xoxo

dålig uppdatering

Va kul det va att vakna upp med näsblod.. Har precis duchat ska börja fixa mig sen röra mig till skolan efter skolan ska jag träffa erica och vi ska ner till stallet och rida, håller tummarna att solen kommer fram. Är sjukt trött men det är bara att kämpa! Nej nu måste jag fixa mig skriver senare om jag orkar..
xoxo

måndag

Så va lovet slut och man va tillbaka i skolan idag va rätt kul även fast jag va trött. Åkte hem till Emma igår kväll vi satt och snacka massa skit och vid tolv slaget blev hon gammal, så grattis på dig din gamla hagga! Blev en tidig morgon för jag och Sabina va ute på hemligt uppdrag och efter det va det bara att åka till skolan. Slutade vid tolv men gick ner och satte mig i skolan och chillade lite slumrade till i soffan sen åkte jag hem. Nu sitter jag i soffan och är sjukt trött så ska snart sova hoppa in i ett bad kanske. Imorgon slutar jag halv tre och då ska jag bara hem och sen ner till stallet och rida ska bli skönt hoppas att det är fint väder bara. Nej nu vet ni lite om min dag
xoxo

det skulle bara vara du och jag

I wanted you to stay
‘Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and
Never let me go

jag hinner inte ens blinka så är du borta!
jag behöver dig, snälla förstå det.

äntligen

Nu har jag äntligen gjort det som jag har väntat på att göra i flera år, jag har piercat pungan :D är faktikst nöjd och glad att jag gjorde det kommer bilder sen när svullnaden har gått ner :) nej nu ska jag springa över till jim och sabbi.
xoxo

<3

Jag saknar dig Emma Ottosson!

Torsdag

Börjar komma på fötterna igen och det är inte tack vare dig så ta inte åt dig, har spenderat den senaste dagarna hemma hos Jim och Sabina och jag är sjukt glad att jag har dom i mitt liv plus pearson ni gör dagarna så mycket lättare. Imorgon ska jag och Sabina på hemligt uppdrag efter det ska vi käka tjockis mat och kolla på massor av filmer om det blir som planerat men det lär det ju bli. På kvällen vet jag inte vad jag ska göra med nått kul hittar man väl på och så kanske jag ska vara lite busig i helgen, jag har velat göra den här saken hur länge som helst så nu är det nog dags om jag inte blir för rädd och bangar ur men det får vi ju inte hoppas på.. Ska nog slänga på en rulle nu sen sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon, önska mig lycka till.
xoxo

..

jag förstår mig inte på dig grabben!

Romeo & Juliet

Kollade just på Romeo & Juliet och det måste ju vara den mest romantiska filmen som finns, man har ju sett den filmen flera gånger men den är endå lika underbar att se. Den berör lika mycket varje gång och den blir ju så bra när man har ögongodiset Leonardo Dicaprio att titta på. Den vackraste kärlekshistorian som nånsin skrivits och jag väntar bara tills min Romeo ska dyka upp det är väl alla tjejers drömma att hitta sin egna Romeo.


-

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
We were made for each other
Out here forever
I know we were

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
Do you see how much I need you right now?

ingen rubrik

älska mig som mest
när jag förtjänar det som minst

jag älskar dig

ibland älskar jag bara att ha hund för när det kommer till kritan så kommer hon alltid och kollar på en med sina vacka små bruna ögon och pussar på en så man ska bli glad igen. just nu ligger den här underbara varelsen bredvid mig och jag älskar att ha henne här, vet inte vad jag skulle göra utan henne, hon är det bästa läkemedlet när allt känns hopplöst och just ikväll är jag extra glad att jag har henne här bredvid mig, jag älskar henne av hela mitt hjärta!


<3

det gör ont

jag behöver er mer än nånsin,
men det är ingen som märker det
!

äckel söndag

Hade en super kul kväll hemma hos Amina igår blev mycket alkohol och mycket dans en toppen kväll. Idag har jag mått piss och har inte gått utanför dörren. Imorgon ska jag till handen och laga min mobil sen vet jag inte vad jag ska göra med jag åker iaf i veckan så jag slipper det här. Jag trodde jag va stark och klarade mig men tydligen inte du lyckas alltid såra mig.. Fuck this! Kanske ska gå ut och gå rensa tankarna lite kan ju faktikst behöva lite frisk luft.. Har tyvärr inget vettit att skriva så ni för nöja er med det här..
xoxo

Ta mig här ifrån

Du kommer alltid va en svag pungt i mitt liv därför säger jag stopp nu jag tänker inte gå igenom samma sak igen, att jag kunde va så korkad att jag trodde att jag hade det här under kontroll och att det bara va sex men det kommer aldrig bli så och nu sitter jag här sårad igen men den här kommer jag ur lätt men fortsätter jag så kommer jag inte göra det därför säger jag stopp nu. Jag hatar det här vill bara glömma allting. Jag vill bort långt bort, och bort ska jag kommer kolla tågen nu och så kommer jag till dig mormor för jag klarar inte det här längre. Behöver komma ifån allting och bara tänka på mig själv.

vem sa att man lär sig

jag behöver inte nån av er, att jag kunde va så dum det fattar inte jag.
ni är fortfarande samma gamla svin speciellt du, jag som trodde du hade förändrat dig..
radera mitt nummer vill inte ha nått med er att göra!

PÅSKLOV!

Nu är det påsklov och det lär nog hända rätt mycket på det här lovet.. Dom senaste dagarna har jag varit hemma hos mina nya grannar Jim och Sabina som har flyttat några hus bort deras lägenhet ser exakt ut som min så det är lite kul. Nu ska jag åka till handen med min vän pearson sen ska vi ta en promenad hem och då ska jag handla skor med mamma får se om han vill följa med då sen ska Sabina fixa mina naglar idag eftersom min älskade Amina blir arton år imorgon så vill känna mig lite fin.. Nej nu måste jag fixa mig så jag inte går helt naken när han kommer vill du inte att han ska få mardrömmar!
xoxo

RSS 2.0